ترک سل یکی بود مثل خودشون، دیدن نمیتونن دمار از روزگارش دربیارن، دکش کردن. Mtn رو مظلوم گیر آوردن.
ترک سل یکی بود مثل خودشون، دیدن نمیتونن دمار از روزگارش دربیارن، دکش کردن. Mtn رو مظلوم گیر آوردن.
این اپراتور اولیا میگفتن ما هم Gprs رو آزمایشی راه انداختیم... امروز یه سر رفته بودم تا بانک پارسیان ونک ( زیر برج همراه)، جایی که همون یه آنتن Gprs دارشون همیشه روشن بود، دیدم اون رو هم خاموش کردن. دیگه اینا به چی مینازن خدا میدونه...( توضیح اینکه به خاطر کارم مجبورم فعلا شماره قدیمیم رو هم روشن نگه دارم. ولی یکی یکی دارم همه رو به ایرانسلم منتقل میکنم)
سلام اقا من یه مشکل دارم!!
من میتونم هم ام ام اس بفرستم هم دریافت کنم اما نمیتونم هیچ سایتی را باز کنم!!
از اپرا مینی استفاده میکنم کسی دلیلش را میدونه چیه؟؟
'گوشی شما چی هست
6600 هستش این گوشی من!!
راستی امروز تونستم با مرورگر خود گوشی برم تو سایت گوگل!!
اما با اپرا مینی نمیتونم تو هیچ سایتی برم!!
خوب با همون wapخود گوشيت برو.به نظر من ازopera mini بهتره
امشب (پنج شنبه) سرعت اینترنت من فوق العاده زیاد شده اگه دروغ نگفته باشم حدود 19 یا 20 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!! باز هم بگن ایرانسل بده
کجاش بهتره؟؟؟
سایتای فارسی را در و داغون نشون میده!
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري*** در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند
ظاهرا هیچ کس پیشنهاد منو تحویل نگرفت. اشکالی نداره، اگه چند ماه دیگه مجبور شدین سیمکارت کد 8 دولتی رو 400 تومن از بازار بخرین، یاد این بیفتید که خودتون نخواستین از ایرانسل حمایت کنید. وقتی دولتیها دارن یک طرفه محکومش میکنن، حداقل یه گروهی باشه که ازشون طرفداری کنه. اینطوری فکر میکنن مردم هم ناراضین و راحت درشو تخته میکنن. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید. من هم دولتی دارم هم ایرانسل. ضرر و سودی هم برام نداره. اصلا مساله ایرانسل نیست، مسئله سر یکی حقمونه یکی سر پیشرفت. اگه از اینا گذشتن براتون راحته، که برین زندگیتونو بکنین و بیخیال تهدید ها بشین ولی اگه نه پس یه حرکتی بکنید. بازهم تکرار میکنم: جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)