تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 942 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ترک سل یکی بود مثل خودشون، دیدن نمیتونن دمار از روزگارش دربیارن، دکش کردن. Mtn رو مظلوم گیر آوردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این اپراتور اولیا میگفتن ما هم Gprs رو آزمایشی راه انداختیم... امروز یه سر رفته بودم تا بانک پارسیان ونک ( زیر برج همراه)، جایی که همون یه آنتن Gprs دارشون همیشه روشن بود، دیدم اون رو هم خاموش کردن. دیگه اینا به چی مینازن خدا میدونه...( توضیح اینکه به خاطر کارم مجبورم فعلا شماره قدیمیم رو هم روشن نگه دارم. ولی یکی یکی دارم همه رو به ایرانسلم منتقل میکنم)

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام اقا من یه مشکل دارم!!
    من میتونم هم ام ام اس بفرستم هم دریافت کنم اما نمیتونم هیچ سایتی را باز کنم!!
    از اپرا مینی استفاده میکنم کسی دلیلش را میدونه چیه؟؟

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام اقا من یه مشکل دارم!!
    من میتونم هم ام ام اس بفرستم هم دریافت کنم اما نمیتونم هیچ سایتی را باز کنم!!
    از اپرا مینی استفاده میکنم کسی دلیلش را میدونه چیه؟؟
    'گوشی شما چی هست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

6600 هستش این گوشی من!!
    راستی امروز تونستم با مرورگر خود گوشی برم تو سایت گوگل!!
    اما با اپرا مینی نمیتونم تو هیچ سایتی برم!!

داره خودمونی میشه sensil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب با همون wapخود گوشيت برو.به نظر من ازopera mini بهتره

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امشب (پنج شنبه) سرعت اینترنت من فوق العاده زیاد شده اگه دروغ نگفته باشم حدود 19 یا 20 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!! باز هم بگن ایرانسل بده

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

کجاش بهتره؟؟؟
    سایتای فارسی را در و داغون نشون میده!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري*** در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داشتم این اخبار مربوط به فشار دولت بر ایرانسل رو میخوندم و واقعا حالم از این کارای دولت بهم میخوره. واقعا یعنی چی؟ حالا که دیدن ایرانسل در عرض 6 ماه راهی رو رفته که خودشون تو 12 سال نتونستن برن، دارن فشار الکی میارن و تهدید میکنن. او احمقهایی که گفتن سرعت اینترنت پایینه و قطع میشه، اصلا حالیشون نیست که سرویس الان آزمایشیه و به همین دلیل هم مجانی. از چیز مفت هم انتظار بیجا دارن. همینکه با وجود چنین دولتی، یه شرکت اومده و داره همچین سرویسی ارائه میده، بیشتر به معجزه شبیه. من شخصا یک کلمه از این خبرها رو باور نمیکنم. همش ساختگیه. مصاحبه ها رو هم از خودشون درآوردن. آخه وقتی دارم میبینم که همه چیزش از دولتی بهتره چرا انکارش کنم؟ تو جاهایی که سیمکارت دولتی no network میزنه، ایرانسل حداقل 3 تا آنتن داره. این همه خدمات جانبی ارائه میکنه که کار آدمو راحت میکنه، مثل کنترل حساب اینترنتی. آخه چقدر دولت به فکر منافع خودشه؟ حالا هم مردم رو انداخته جلو که بگه مثلا مردم شکایت دارن.
    به نظر من حالا که وارد یه دنیای تازه ارتباطی شدیم که ایرانسل بهمون هدیه کرده، نباید از دستش بدیم. باید از حقمون دفاع کنیم.

پیشنهاد من اینه که تمام کسانی که ایرانسل دارن و راضین (کی جرأت داره نباشه ) چه عضو این فروم هستن و چه با اعضا در ارتباطن (دوست و فامیل) و کلا هر کی ایرانسل داره، حمایتشو از این اپراتور اعلام کنه و به جای اسم و امضا، شمارشو بنویسه. بعد اگه بحث جدی شد و خواستن بلایی سر ایرانسل بیارن؛ میشه ادعا کرد که کاربران زیر... از ایرانسل حمایت میکنن و... خلاصه نباید کوتاه اومد. اینا یه موجوداتین که دومی ندارن، بعد از 30 سال چشم ندارن ببینن یکی داره به مردم خدمت میکنه.

ازتون خواهش میکنم راجع به پیشنهاد من نظرتون رو اعلام کنین و اگر پیشنهاد بهتری دارین اعلام کنین. اگه اکثر نظرات موافق باشه، یه تاپیک جداگانه میزنیم و میریم جلو.

توی امضای یکی از دوستان یه جمله از برتراند راسل نوشته بود که واقعا شاهکاره (خوب بهش فکر کنید):
    جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است.
    ظاهرا هیچ کس پیشنهاد منو تحویل نگرفت. اشکالی نداره، اگه چند ماه دیگه مجبور شدین سیمکارت کد 8 دولتی رو 400 تومن از بازار بخرین، یاد این بیفتید که خودتون نخواستین از ایرانسل حمایت کنید. وقتی دولتیها دارن یک طرفه محکومش میکنن، حداقل یه گروهی باشه که ازشون طرفداری کنه. اینطوری فکر میکنن مردم هم ناراضین و راحت درشو تخته میکنن. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید. من هم دولتی دارم هم ایرانسل. ضرر و سودی هم برام نداره. اصلا مساله ایرانسل نیست، مسئله سر یکی حقمونه یکی سر پیشرفت. اگه از اینا گذشتن براتون راحته، که برین زندگیتونو بکنین و بیخیال تهدید ها بشین ولی اگه نه پس یه حرکتی بکنید. بازهم تکرار میکنم: جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •