تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 168 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Panda Titanium Antivirus 2006 5.00.83 Beta

لينك دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    User Name: betatester
    Password: betaxx99

User name: betatit6
    Password: gy8fcm29

---------------------------------------

Panda Platinum Internet Security 2006 10.00.83 Beta

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    User Name: betatester
    Password: betaxx99

User Name: betapla6
    Password: nf723fe2

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hamilton جان سلام
    اين نسخه اي كه شما زحمت كشيده و معرفي كردي فقط براي ويندوزهاي 64 بيتي هست. براي ويندوزهاي معمولي هنوز ورژن جديدي نيومده.

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    بچه ها چرا از تريل فيكسر نود استفاده نمي كنيد
    ديگه احتياجي نيست دنبال پسورد بگرديد

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    حرف شما كاملا صحيحه. مشكلي هم نداره كه از سرور تريالش آپديت بشه اما قبلا هم گفته ام شايد دليل جالبي نباشه اما من از اينكه اون كلمه تريال رو مي بينم حالم بد مي شه!!!
    به خاطر همين شخصا از اون پچ استفاده نمي كنم.

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

اقا ميگن شركت نورتون ايران رو ساپورت نميكنه بخاطر فشا سياسي آمريكا(براي اپديت كامل)يك جا خوندم كه يك فايل گذاشته كه ميتونن اونو دانلود كنن و ديگه نيازي به آپديت به صورت انلاين نيست
    كسي اون فايل رونداره؟؟ :?: :roll:

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

قسمت دوم راه های بستن ورود Spyware ها و Trojan ها

خب دوستان در اینجا میخوام که مطلب خودم رو در مورد مقابله و ایمن بودن از دست Spyware ها و یا کدها و برنامه های مخرب دیگه تموم کنم.

کسانی که میخوان قسمت اول این مطلب رو بخونن میتونند به صفحه قبل همین تایپک مراجعه کنند. البته این رو هم در اینجا بگم که این مطلب کامل نیست ولی دوستان دیگه با ارائه نظرات خودشون و نکته ها و راه های مقابله میتونند به کامل شدن این کمک کنند.

در صفحه قبل در مورد چگونگی و نحوه بستن کوکی ها , ActivXها , Scrip های خطرناک و بعضی مطالب دیگه توضیح دادم که این گونه موارد باعث ورود هر چه بیشتر سپای ویر ها و تروجانها به سیستم شما میشود.

الان میخوام در مورد یکی دیگر از راه های ورود Spyware ها و جک و جونور های نام ببرم و آن هم از طریق ایمیل است که خیلی از کاربران به این مورد توجه نمیکنند و خیلی ساده و فقط با داشتن یک آنتی ویروس خودشون رو گول میزنند. البته آنتی ویروس آپدیت شده که بتونه ایمیل های ورودی و خروجی رو چک بکنه خیلی مهمه ولی بحث ما بر سر بستن درهایی است که ممکنه باعث هک شدن سیستم طرف و یا ورود سپای ویر ها بشه.

امروزه، تمام استفاده کنندگان ایمیل می توانند ایمیلهای HTML را ارسال و دریافت کنند. ایمیل با فرمت HTML می تواند اسکریپتها و محتویات فعالی را دربرگیرد که می توانند به برنامه یا کدها اجازه اجرا روی سیستم دریافت کننده را دهند. Outlook و محصولات دیگر از اجزا IE برای نمایش ایملهای HTML استفاده می کنند، به این معنی که اینها شکافهای امنیتی موجود در IE را به ارث می برند!

ویروسهای بر پایه اسکریپتهای HTML خطر مضاعف توانایی اجرای خودکار را، وقتی که ایمیل آسیب رسان باز می شود، دارند. آنها به ضمیمه ها متوسل نمی شوند؛ بنابراین فیلترهای ضمیمه که در نرم افزارهای ضدویروس وجود دارند در نبرد با ویروسهای اسکریپت HTML بلااستفاده هستند. برای مثال ویروس BadTrans.B از HTML برای اجرای خودکار در هنگام بازشدن استفاده می کند و همچنین از یک اکسپلویت ایمیل با فرمت HTML برای انتشار استفاده می کند.

در اینجا اولین اقدامی که باید صورت بگیره استفاده کردن از یک E-Mail Client ایمن است . E-Mail Client ها برنامه هایی هستند که توسط آن میتوان ایمیلها را خواند و یا ارسال کرد. که طبق بررسی های انجام شده امنیتی که بر روی E-Mail Clientها صورت گرفته امروزه Outlook پرخطرترین و بدترین برنامه دریافت ایمیل شناخته شده به همین دلیل استفاده از اون رو به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم و به جای آن Mozillia ThunderBird رو توصیه میکنم.

در اینجا اقدامی که باید برای جلوگیری کردن از کدهای Script صورت بگیره Block کردن Java Script در E-Mail Client ها میباشد. اگر از Mozillia ThunderBird استفاده میکنید حتما از غیر فعال بودنJava Script در تنظیماتش اطمینان پیدا کنید.

یک مطلب دیگه که اینجا اهمیت داره لود شدن عکسهایی است که در قالب یک ایمیل HTML برای شما فرستاده میشه . مثلا شخصی برای شما ایمیل ازسال کرده و از این ایمیل های تبلیغاتی برای شما فرستاده شده که در داخل این امیل ممکنه که عکس را در خود ایمیل قرار داده باشند که شما با باز کردن ایمیل فرستنده این عکسها نیز با توجه به اتصال به اینترنت لود میشن . در اینجا لود شدن این عکسها در داخل کامپیوتر شخصی شما مشکلات امنیتی رو ایجاد میکنه. البته لازم به ذکر است که همه عکس ها نمیتونند که مضر باشند ولی برای اینکه امنیت سیستم ما بالا بره ما را ناچار به بستن این عکس ها میکنه.

یکی از مشکلات امنیتی که لود شدن این عکسها ممکنه بوجود بیاره اینه که باعث یک ارتباط اینترنتی بین شما و شخص هکر میشه و کسانی که به این موضوع آشنایی دارند میدونند که فقط کافیه یک ارتباط ایجاد بشه و دری بر روی آن باز بشه. مشکل دیگر آن ورود ویروس ها و یا تروجان ها با پسوند عکس است که امروزه این روش نیز رو به گسترش است و از جهتی نیز وجود یک عکس در نامه شما باعث میشه که شما زمان بیشتری رو برای گرفتن ایمیل از روی سرور صرف بکنید و خیلی از مشکلات دیکه رو که در اینجا نمیشه به تک تکشون اشاره کرد.

برای بستن این 2 موردی که در بالا اشاره کردم به اقسمت زیر میتونید برید.

اگر شما از یک E-Mail Client دیگه استفده میکنید میتونید به قسمت Option آن رفته و این 2 موردی رو که در بالا بهش اشاره کردم رو غیر فعال کنید تا خیالتون از بابت اجرا شدن کدهای مخرب و ویروسی راحت بشه.

نکته مهم دیگری که در اینجا باید به آن اشاره کنم Offline خواندن نامه های دریافتی است. وقتی که شما به صورت Online نامه های خود را میخوانید ممکن است که در نامه شما برنامه ای جاسازی شده باشد که با اتصال شما به اینترنت و یا آنلاین خواندن نامه باعث اجرا شدن کد و یا آن برنامه مخرب میشود . به همین دلیل همیشه توصیه میشود که نامه های خود را به صورت Offline بخوانید. برای بهتر متوجه شدن این موضوع به عکس پایین توجه کنید...

با توجه به نکاتی که در بالا بهشون اشاره کردم شاید تا حدی امنیت ایمیل های شما تا اینجا رعایت شده باشه اما کافی نیست و برای ابالا بردن امنیت بیشتر باید از فایروالی استفاده بکنید که بتونه Attach هایی رو که به منظور هک کردن سیستم شما و یا ویروسی کردن آن از طریق ایمیل فرستاده میشه رو بگیره. شما خودتون با کمی تحقیق در این زمینه که کدام فایروال بهتر میتونه برای شما عمل بکنه اقدام خودتون رو هر چه سریعتر انجام بدید. من در اینجا برای مثال تنظیمات Outpost Pro رو در پایین برای شما نشان دادم.که شما با کلیک کردن بر روی گزینه New در سمت راست میتونید که دستورات بیشتری رو نیز به این فایروال برای جلوگیری کردن این Attach ها به سیستمتون رو بدید.

باز هم کار ما تمام نشده و حالا شاید بعضی ها به این مورد پی برده باشند که رعایت کردن مسائل امنیتی باید از هر جهت باشد .
    در مطلب بالا به این نکته اشاره کردم که که چطور شما میتونید دستورات Java Scrip رو در داخل E-Mail Client ها ببندید اما کدهای مخرب دیگری نیز وجود دارند که بستن اونها از عهده Email Client ها خارج است و باز شما باید به یک فایروال خوب که بتونه برنامه های ایمیل رو ساپورت بکنه نیاز دارید. در صفخه قبل در مورد ActiveX ها و کدهایی از این قبیل که ممکنه خیلی هم خطرناک باشند توضیحات لازم رو دادم و اینجا لازم نمیدونم که دوباره در این مورد توضیح بدم . اما نکته ای که باید بهش اشاره بکنم اینه که ActicveX ها و کدهای قاتل فقط در داخل صفحات اینتـــــــرنتی خطرناک نیستند بلکه اینها در داخل یک ایمیل هم ممکنه که جاسازی شده باشند به همین دلیل است که شما باید توسط بک فایروال خوب و مطمئن گزینه هایی رو که در پایین با فلش قرمز و شماره مشخص نمودم غیر فعال کنید تا جلوی اجرا شدن ویروس ها و یا تروجانهایی رو که ممکنه تحت یک کد بسیار ساده باشند را بگیرید.

در اینجا برای اینکه سر شما رو هم به درد نیارم با یک نکته دیگه در مورد ایمیل این مطلب را تموم میکنم. و چون آخرین نکته در مورد ایمیل است یراست میرم سر سطل آشغال ایمیل

سطل آشغال را مرتبا خالي كنيد !نامه هاي حذف شده شما معمولا به طور خودكار به سطل آشغال هدايت مي شوند.معمولا ارايه دهندگان سرويس هاي پست الكترونيك نظير Yahoo يا Hotmail وغيره به طور خودكار در فاصله هاي زماني از پيش تعيين شده سطل آشغال را خالي مي كنند.اما بسياري نرم افزارهاي پست الكترونيك و برخي از ارائه دهندگان پست الكترونيك نامه هاي حذف شده را آن قدر در سطل آشغال نگه مي دارند تا كاربر شخصا اقدام به حذف آنها كند.عدم حذف نامه ها وباقي ماندن آنها در سطل آشغال علاوه بر هدر دادن فضا ‘به دليل وجود نامه هاي ويروسي ,و یا جک و جونورهایی که اسمشون تروجان است در سطل آشغال‘امنيت سيستم شما را پايين مي آورد بنابر اين سطل آشغال را مرتبا خالي كنيد.همچنين معمولا شاخهاي براي اختصاص هرزنامه ها با نام Junk Mail Folder و يا Bulk Mail و يا نام مشابهي وجود دارد كه لازم است علاوه بر سطل آشغال اين شاخه را نيز مرتبا خالي كنيد.

گول نخوريد!ممكن است نامه اي دريافت كنيد كه از شما مي خواهد كه آن نامه را به 10 نفر از دوستان خود ارسال كنيد و سپس به دليل كمك به يك پروژه بررسي مسير يابي نامه هاي الكترونيكي‘يك شبه پولدار شويد.شما با خود مي انديشيد كه ارسال 10 نامه الكترونيكي‘براي شما هزينه چنداني ندارد‘اما هنگامي كه تعداد افرادي با انديشه اين چنيني زياد مي شود‘حجم بالايي از ترافيك شبكه اينترنت‘مصرف مي گردد.نامه هايي با مضامين از قبيل "اين نامه را براي 10 نفر بفرستيد" و يا "كامپيوتر شما آلوده به ويروس خطرناكي است" يا چيزهايي از اين قبيل معمولا براي گول زدن شما ارسال مي شود.

برای پی بردن به مسائل امنیتی دیگه که ممکنه برای شما بسیار خطرناک نیز باشه پیشنهاد میکنم که به این سایت زیر برید . هر چند که انگلیسی هستش اما عکسهای بسیاری نیز در این لینکی که در پایین میزارم وجود دارد که کسانی که انگلیسیشون هم خوب نباشه میتونند از روی عکس به اقدامی که باید صورت بگیره پی ببرند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادامه دارد...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط majjidd
    اقا ميگن شركت نورتون ايران رو ساپورت نميكنه بخاطر فشا سياسي آمريكا(براي اپديت كامل)يك جا خوندم كه يك فايل گذاشته كه ميتونن اونو دانلود كنن و ديگه نيازي به آپديت به صورت انلاين نيست
    كسي اون فايل رونداره؟؟ :?: :roll:
    مجيد جان سلام
    تا اونجايي كه من اطلاع دارم شركت مك آفي ايران را جزو كشورهاي مورد تحريم قرار داده و از آپديت محروم كرده. نورتون مشكلي نداره در اين زمينه.

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

cracki جان خيلي عالي بود فقط خوب بود اين مطالب مفيدو
    تو قسمت فايروالها هم قرار ميدادي تا همه استفاده كنن

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

lمهدی جان تا جایی که من اطلاع دارم کمپانی نورتون در ایران نمایندگی داره که فکر میکنم شرکت دمسان رایانه باشه پس فکر نمیکنم در اپدیت کردن این انتی ویروس مشکلی وجود داشته باشه.
    حتی کمپانی مکافی هم در ایران نمایندگی داره و اون هم شرکت شبکه گستر میباشه که قیمت اینترنت سکیوریتی این محصول در حدود نود هزار تومان میباشه ولی مسئله اپدیت این محصول قدری فرق میکنه که با تماس با نمایندگی اون اطلاعات بیشتری میتونید کسب کنید .در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات مکافی میتونید به سایت نمایندگی اون در ایران به ادرس زیر مراجعه کنید:

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    کسانی که مایل به دانلود انتی ویروس کاسپر اسکی ورژن جدید هستند میتونند از لینکها و کرک معتبر زیر استفاده کنند:

Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.383

دانلود:

ro/kav5.0.383_personalproen.exe

یا از لینک زیر:

register key:
    یا

امیدوارم از این انتی ویروس قدرتمند لذت ببرید.
    .................................................. .......................................
    این هم برای دوستداران انتی ویروس پاندا که نسخه کرک شده هست:

Panda Titanium Antivirus 2005 v4.01.02 Retail

دانلود:

Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •