تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 376 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما جديدترين فايل هاي تورنت را كه مي تونيد از سيدرها مطمئن باشيد مي تونيد از اين سايت دانلود كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام دوست عزیز بابت سایت بهتون تبریک میگم کار قشنگی رو شروع کردی به سایتت هم سر زدم شما اگه میتونی بهم کمک کنی ازت خیلی ممنون میشم تو سایتت هم نوشتی هر کی کمک خواست میتونه مطرح کنه بی زحمت مشکل منو اگه میتونید حل کنید بالا رو نگاه کنین میبینید مشکلم چیه

ممنون

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام به همه دوستان من چندین و چند بار تو چند جای مختلف همین انجمن و انجمن های دیگه مشکل خودمو مطرح کردم ولی متاسفانه هیچکس پیدا نشد که جواب این مشکل بنده رو بده از دوستان و اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنند و اما مشکل بنده که با وجود خوندن این تاپیک شصتو چند صفحه ای هنوز نتونستم جوابی بگیرم و هیچکدوم از راهکارها موثر نبوده :

من چند وقت پیش توسط یکی از دوستانم کد عضویت تو دمونوئید گرفتم و حالا حدود 3 هفته هست که عضو این سایت هستم ولی متاسفانه از هر برنامه ای که استفاده کردم ظاهرا" پورتهای من بسته هستند من از Utorrent , Azureus , bitlord و ... استفاده کردم ولی با همشون این مشکلو دارم .

قبل از هر چیز باید بگم من با آی اس پی خودم تماس گرفتم و اونها از بابت بسته بودن پورتها به من اطمینان دادند که پورتها باز هست و ما کاری به کار پورتها نداریم و اینو هم بگم همون دوستی که به من کد اینویتیشن برای عضویت تو دمونوئید داده دو سال هستش که از همین آی اس پی استفاده میکنه و هیچ مشکلی هم نداره .

مسئله دوم اینه که من از یک مودم سوزوکی که 4 تا پورت اترنت داره به همراه برادرم بصورت مشترک استفاده ( مدلش sm-704 هستش ) میکنیم و اساتید خوب میدونن برای اینکه هر کدوم از سیستمها که تو خونه هستن بصورت جداگانه به اینترنت وصل باشن مجبور بودم یه مودم با پورت اترنت انتخاب کنم که این افتاد تو تورمون ( البته من از مودم راضی هستم و مشکلی توش نمیبینم )

من بخاطر اینکه یه جا تو همین انجمن یکی از دوستان ( فکر کنم آقا پیمان ) بمن گفته بودند ممکنه فایر والی که نصب کردم این مشکلو برای من پیش آورده ( البته این قضیه بسته بودن پورتها یه طرف قضیه هستش منو برادم با اینکه قبلا" مشکلی نداشتیم حالا تو شبکه نمیتونیم پوشه های شیر شده هم رو ببینیم حتی تو قسمت My Network Places پوشه share document خودمونو هم نمیتونیم ببینیم ) چندین بار با چند ویندوز مختلف سیستم عامل پی سی رو از نو نصب کردم حتی یه بار ویستا هم نصب کردم و بدون اینکه آنتی ویروس و فایر وال نصب کنم برنامه های مربوط به تورنت که بالا گفتم نصب کردم و تست کردم باز هم پورتهام بسته بودند البته اینو هم بگم که یکی از دوستان گفته بودند که از کسپرسکی استفاده میکنند و هیچ مشکی براشون نداشته ( من هم از کسپر اسکی استفاده میکنم ) و فکر کنم این شک من به فایر وال بیهوده بوده چون موقع اولین ارتباط اینگونه برنامه ها کسپر اسکای از من یه مجوز میخواد که این برنامه میتونه با اینتر نت ارتباط داشته باشه یا نه که من اون مجوز رو تائید کردم ضمنا موقع ارتباط هم فایروال ویندوز و هم فایروال کسپر اسکای رو غیر فعال کردم ولی باز هم تاثیری نداشت .
    یه جای دیگه یکی از دوستان نوشته بودن برای اینکه پورتها فوروارد بشن باید بریم تو قسمت service فایروال کانکشنی که بوسیله اون به اینترنت وصل شدیم و اونجا پورتی رو که میخواهیم فوروارد بشه add بکنیم اینکار رو هم کردم ولی بی فایده هستش .
    کابلهای ارتباطی رو که مودم رو به سیستم وصل میکنن چک کردم و حتی یه کابل cat5 جدید گرفتم و روش نصب کردم ولی باز هم فایده نداشت .

حالا از هر نرم افزاری هم که استفاده میکنم سرعت دانلود تورنتم پائین هستش البته Azureus سرعتش بهتر از بقیه هستش ولی اونهم مشکلات خودشو داره ( رم زیادی از سیستم رو اشغال میکنه مخصوصا اگه مدت زیادی در حال دانلود باشه ) و حالا مشکل عمده من اینه که من بصورت ناشناس دانلود میکنم و تراکر ها منو نمیشناسن برا همین ratio من پایین تز اونیه که باید باشه ( من با وجود این سرعت کم 5 تا 10 kbp/s در عرض 2 هفته بیشتر از 6 گیگ دانلود وبیشتر از 4 گیگ آپلود داشتم ولی دمونوئید 900 مگ دانلود و 260 مگ آپلود برای من ثبت کرده و ratio من 0.22 هستش .

حالا از شما دوستان عزیز اونهایی که میتونن کمکم کنند خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایند اگه نتونم مشکلمو حل کنم ممکنه دمونوئید منو و شاید اون دوستی رو که کد اینویتیشن رو برای ثبت نام من بهم داده بن کنه خواهش میکنم کمکم کنید
    در مورد مشکلت با سایت demonoid اګه شما با پراکسی وارد سایت میشی مشکل شما همون هست سعی کنین تورنت ها رو به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کنین و موقع دانلود از پراکسی استفاده نکنین
    یه بار از سایت لاګ اف کنین تورنت ها تون رو هم stop کنین بعد به سایت لاګین کنین یه تورنت رو دانلود کنین تا سایت ای پي شما دستش بیاد بعد تورنت ها تون رو دوباره resume کنین
    به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه فقط یادتون باشه تو سایت demonoid تورنت هایی رو که جلوشون نوشته external ترکرشون demonoid نیست و دانلود یا سید کردن این تورنت ها share ratio شما رو تغییر نمیده

در مورد بن شدن هم زیاد نګران نباشین خیلی کم پیش میاد کسی رو بن کنن البته این واسه demonoid هست سایت های حرفه ای ترش اګه share ratio کمتر از 0.5 داشته باشی بعد از یه هفته بن میشی

DHT رو هم disable کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gole_sang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    by a river

پيش فرض

سلام بچه ها يه سر به اين سايت بزنيد !!!
    کد:
    لطف میکنید اگه تاپیک رو با زدن پستهای اضافی شلوغ نکنی
    برای پر بیننده کردن وبلاگتون بهتره پرمحتواش کنی
    این دفعه دومی که اینجااینجوری پست میزنید

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من Azureus 3 رو نصب کردم اول سرعتش همون 4و 5 بود اما فعلاسرعت از 5 میره به 11.5 بعد دوباره از 5و11 میاد به 5

ضمنا یه گلوله ی طلایی کنار torrent هست که وقتی موس(موشواره) رو روش میبری مینویسه:means that the tracker is ok,you are connected

to peer but you dont have any remote connection you may have a NAT problem

NAT دیگه چه سیغه ایه؟!؟!؟
    اگه قبلا از utorrent استفاده کردین، این همون مشکل علامت قرمز یا زرد زیر utorrent هستش
    یعنی پورت فورواردیتون مشکل داره
    احتمالا کامپیوترتون شبکه است یا فایر وال ایراد میگیره

اینجوری سرعت نهایی رو بهتون نمیده ولی میتونین دانلود کنین.
    اوایل براای منم اینجوری بود ولی الان اکثرا سبزه یا آبی

برای تستش tools>firewall/NAT test

منم این سوال رو پرسیدم که چه جوری میشه درستشون کرد.
    آقا پیمان کمک میکنید
    برنامه ای که باهاش از تورنت دانلود می کننین رو به فایروال ویندوزتون Add کنین!
    اگه باز هم مشکلتون حل نشد سعی کنین پورت رو عوض کنین و تیک Random Port رو برئارین چون این مشکل علاوه از فایروال می تونه از پورت دانلودی هم باشه!
    NAT هم یعنی:
    Network Address Translation

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در مورد مشکلت با سایت demonoid اګه شما با پراکسی وارد سایت میشی مشکل شما همون هست سعی کنین تورنت ها رو به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کنین و موقع دانلود از پراکسی استفاده نکنین
    یه بار از سایت لاګ اف کنین تورنت ها تون رو هم stop کنین بعد به سایت لاګین کنین یه تورنت رو دانلود کنین تا سایت ای پي شما دستش بیاد بعد تورنت ها تون رو دوباره resume کنین
    به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه فقط یادتون باشه تو سایت demonoid تورنت هایی رو که جلوشون نوشته external ترکرشون demonoid نیست و دانلود یا سید کردن این تورنت ها share ratio شما رو تغییر نمیده

در مورد بن شدن هم زیاد نګران نباشین خیلی کم پیش میاد کسی رو بن کنن البته این واسه demonoid هست سایت های حرفه ای ترش اګه share ratio کمتر از 0.5 داشته باشی بعد از یه هفته بن میشی

DHT رو هم disable کنین

سلام آقا پیمان واقعا" ممنون از پاسختون البته باید بگم یکبار هم همین جواب رو بمن داده بودید با این تفاوت که قضیه تراکر های اکسترنال رو نفرموده بودید و همین باعث میشد من ندونم با وجود لاگین مجدد چرا ratio من بالا نمیره حالا میرم تستش بکنم ایشالله که جواب بده بی نهایت ممنون فقط اگه تونستین راجع به فوروارد کردن پورت کمکم کنید بی نهایت سپاسگذارتون خواهم بود ضمنا" DHT رو disable کردم ولی تاثیری روی فوروارد پورتها نداشت و همچنین از نرم افزار Port Config Setup1.0.157 هم خواستم استفاده بکنم که موقع استفاده پیغام داد باید ریجستر بشه بعد کارشو انجام بده .

منتظر پاسخ دوستان هستم

help me please
    Last edited by xdvbxkaomx; 02-09-2007 at 17:16.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

راستی آقا پیمان من یه نرم افزار جدید بنام Azureus_2.5.0.0_BitTyrant پیدا کردم که فکر کنم همون Azureus هستش ولی محیطش و نحوه نصبش فرق داره ضمنا" بنظرم سبکتر هم هست اینجا لینکشو میزارم شما و دوستان دیگه هم اگه خواستن امتحانش بکنن و نظرا تشونو بگن :

کد:
    اینهم یه لینک که همه برنامه های مربوط به دانلود تورنت رو تست کردن و یه جدول مقایسه گذاشتن که این برنامه ای که من معرفی کردم تنها برنامه ای هستش که پا به پای Azureus پیش میره :

کد:

منتظر نظرات دوستان هستم
    Last edited by xdvbxkaomx; 02-09-2007 at 17:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

مشکل خواستی نبود حل شد مشکل فقط اینجاست که من سرعتم خیلی نوسان داره بین 5 تا 12 هی میره بالا هی میاد پایین.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان از کمک همتون ممنون راستش داشتم با برنامه ایکه تو پست قبلیم معرفی کردم ور میرفتم که وقتی دیدم چراغ NAT قرمز شده روش کلیک کردم و رفت تو سایت سازنده اونجا به راهنماییهای سازنده نگاه میکردم که دیدم یه قسمت داره با عنوان : Routers And NAT Enabled Broadband Modems که وقتی نوشته هاشو میخوندم دست و پا شکسته یه چیزایی رو متوجه شدم ( آخه من زبان انگلیسیم خوب نیست) بعد رفتم تو قسمت تنظیمات مودم یعنی با زدن 192.168.1.1 و رفتن به تنظیمات داخلی مودم یه بار فایروال داخلی روتر رو آن و سپس دوباره آف کردم حالا با همین نرم افزار که بالا گذاشتم بعد حدود 10 دقیقه چراغ NAT سبز رنگ میشه البته نمیدونم این مسئله بتونه مشکل بقیه رو هم حل کنه یا نه ولی لینک مطلب رو میزارم اینجا تا دوستانی که انگلیسی اونها خوبه اونو ببینن و به منو بقیه دوستانی که تو این زمینه مشکل دارن کمک کنن .

در ضمن یه قسمتی هست که مربوط به تنظیمات DHCP میشه ولی من تو تنظیمات مودم نتونستم پیداش کنم که ظاهرا" باید روشن باشه دوستان لطفا توضیح بدن .

ممنون از کمک همتون بخصوص آقا پیمان و آقا امین که برا این تاپیک خیلی مایه گذاشتن .

اینهم لینک مربوطه :
    کد:

===========================================
    من از دیشب تا حالا تست کردم هم با Utorrent و هم با BitTyrant Azureus مشکلی ندارم و پورتهام باز شدند از کمک همه دوستان متشکرم راستی این BitTyrant Azureus رو حتما" تسن بکنید دوستان و نتیجه رو بگید .
    ===========================================
    Last edited by xdvbxkaomx; 03-09-2007 at 20:52.

داره خودمونی میشه hamedgibson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    از سایت demonoid چطوری دانلود کنم هرچی میزنم ریجستر میخواد ریجسترش هم کد دعوت می خواد؟کسی کد داره من رو دعون کنه؟
    در حال حاصز بهترین سایت برای تورنت چیه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه سایتی رو که در اولین صفحه گذاشته بودید برای دانلود از طریق بیت تورنت دیگه جواب نمده وفقط برای اروپا وامریکا ست ایا کسی میدونه چه کار باید کرد وآیا سایت مشابهی هست که مثل آن رایگان ودارای کیفیت بالا وفیلمهای جدید باشه اگه میشه مثل همان صفحه اول توضیح کامل وجامع دهید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •