سلام دوستان از کمک همتون ممنون راستش داشتم با برنامه ایکه تو پست قبلیم معرفی کردم ور میرفتم که وقتی دیدم چراغ NAT قرمز شده روش کلیک کردم و رفت تو سایت سازنده اونجا به راهنماییهای سازنده نگاه میکردم که دیدم یه قسمت داره با عنوان : Routers And NAT Enabled Broadband Modems که وقتی نوشته هاشو میخوندم دست و پا شکسته یه چیزایی رو متوجه شدم ( آخه من زبان انگلیسیم خوب نیست) بعد رفتم تو قسمت تنظیمات مودم یعنی با زدن 192.168.1.1 و رفتن به تنظیمات داخلی مودم یه بار فایروال داخلی روتر رو آن و سپس دوباره آف کردم حالا با همین نرم افزار که بالا گذاشتم بعد حدود 10 دقیقه چراغ NAT سبز رنگ میشه البته نمیدونم این مسئله بتونه مشکل بقیه رو هم حل کنه یا نه ولی لینک مطلب رو میزارم اینجا تا دوستانی که انگلیسی اونها خوبه اونو ببینن و به منو بقیه دوستانی که تو این زمینه مشکل دارن کمک کنن .
در ضمن یه قسمتی هست که مربوط به تنظیمات DHCP میشه ولی من تو تنظیمات مودم نتونستم پیداش کنم که ظاهرا" باید روشن باشه دوستان لطفا توضیح بدن .
ممنون از کمک همتون بخصوص آقا پیمان و آقا امین که برا این تاپیک خیلی مایه گذاشتن .
اینهم لینک مربوطه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===========================================
من از دیشب تا حالا تست کردم هم با Utorrent و هم با BitTyrant Azureus مشکلی ندارم و پورتهام باز شدند از کمک همه دوستان متشکرم راستی این BitTyrant Azureus رو حتما" تسن بکنید دوستان و نتیجه رو بگید .
===========================================