موافقم بقیه شرکت ها همین طورن حداقل هر چی من تست کردم اگه سرعت ثابت میخوای باید پهنای باند اختصاصی بخری حالا یک شرکت تو یک منطقه بدتر از اون شرکت دیگه هست .
موافقم بقیه شرکت ها همین طورن حداقل هر چی من تست کردم اگه سرعت ثابت میخوای باید پهنای باند اختصاصی بخری حالا یک شرکت تو یک منطقه بدتر از اون شرکت دیگه هست .
بیشتر سایت ها بیشتر از هشت کانکشن رو اجازه نمیدن. رو اون عدد هم گذاشتم هیچ فرقی نکرد. همون داره با 8 تا کانکشن دانلود میکنه.
اینجوری نیست .
یه دانلود از سایت دانلودها بزار با 32 کانکشن ببین سرعت چقدر میاد بالا .
نباید اصلا مشکل دانلود با IDM داشتی باشی .
همونی هست که بود. دانلود با 8 کانکشن و سرعت هم همون. منظورم اینه شرکت دیده بان نت مشکل داره وگرنه شاتل دارم مشکلی نداره. برای تست گرفتم یک ماهه.
سلام همشهری.
میشه یکی دوتا تست از speedtest با سروور خارجی و داخلی بزاری که مستنداتی بشه برای باقی کرمانشاهیا. ممنون![]()
متوجه نمیشم!
شما بالاخره گذاشتی رو 32 یا 8 ؟
من الان راحت با 8 تا کانشکن تمام پهنای باندم رو استفاده می کنه .
![]()
علیک همشهری:
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.![]()
Last edited by epaaeiz; 25-04-2018 at 21:37.
گفتم که روی 32 هم میذارم هی با 8 تا کانکشن دانلود میکنه. اصلاً ربطی به دانلود منیجر نداره. دیده بان نت هست که روی 4 مگابیت گذاشته ولی 4 مگابیت رو انگار Share کرده به همین دلیل کل پهنای باند رو نداری و فقط صوری هست. خطم هم مشکلی نداره و 4 مگابیت رو کشیده و SNR Margin روی 14 هست. خوبه عکسی که گذاشتید مال خودتون هم داره با هشت تا کانکشن دانلود میکنه.![]()
چه خبره ملت تست ای اس پی های دیگرو میارن اینجا !!! بخدا پورسانتی چیزی میدن بگین ماهم بیایم
منظور؟ اینها که همش تست دیده بان نت هست و داریم درباره دیده بان نت بحث میکنیم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)