تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 91 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کونته: دلقک؟ فکر می‌کنم مورینیو درباره گذشته خودش حرف زده است؛ مورینیو دچار زوال عقل شده است

سرمربی چلسی، بی مهابا، پاسخ ژوزه مورینیو را داد.

جدال لفظی میان مورینیو و کونته را باردیگر سرمربی پرتغالی کلید زد و این بارهم صحبت او از سوی سرمربی ایتالیایی چلسی بی پاسخ نماند. ژوزه مورینیو، در پاسخ به اینکه آیا او اشتیاقش را ازدست داده، گفته بود:

چون مانند یک دلقک در کنار زمین رفتار نمی کنم، بدان معنی است که شور و اشتیاقم را از دست داده ام؟ ترجیح می دهم به نحوی که کارم را انجام می دهم رفتار کنم. فکر نمی کنم که شما باید مثل یک مرد دیوانه در کنار زمین رفتار کنید تا بگویند اشتیاق دارید. مهم آن روشی است که فرد به کار و سبک خود اختصاص داده نه چیزی که در برابر دوربین ها انجام می دهد.

صحبت های مورینیو که به طور واضح طعنه به آنتونیو کونته بود، امروز یکی از سوالات خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی از کونته در این خصوص بود که سرمربی ایتالیایی گفت:

دلقک؟ من فکر می‌کنم مورینیو در مورد گذشته خود حرف می زند، یا خودش را در گذشته دیده است، او فراموش کرده که در گذشته چه کاری انجام می داد و چه چیزهایی می گفت. فکر می‌کنم مورینیو دچار زوال عقل شده باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

کلا انتقال نیمار با اون قیمت، قیمتها رو برده بالا. کوتینیو هم الان با حدود 140 میلیون پوند احتمالا بره بارسا. همین بالا رفتن قیمتها باعث شد اینا هم بتونن نزدیک 60 میلیون پوند بابت فروش کاستا از اتلتی بگیرن. میشه قبول کرد که قدرت خرید چلسی در حد یونایتد و سیتی نباشه، ولی دیگه اینکه از لیورپول هم کمتر خرج میکنن خیلی خنده داره. بارکلی شیش ماهه مصدومه و معلوم نیست کی بتونه دوباره بازی کنه، اون موقع هم که بازی میکرد بازیکن خاصی نبود و خیلی معمولیه، نمیدونم با وجود بازیهای خوب لوفتوس چیک تو پالاس، چه نیازی به خرید بارکلی بوده. بارکلی که این فصل بعیده خیلی نقشی تو تیم داشته باشه چون حداقل یکی دو ماه طول میکشه که آماده بازی بشه، شدیم تیمی که فقط بازیکنهایی رو میخره که هیچ مشتری دیگه ای ندارن.
    موراتا فقط این چند بازی عجیب نبوده، به جز بازی با استوک تو زمین اونا که هت تریک کرد، تو همه بازیهای دیگه کلی تک به تک خراب کرده، قبلا هم گفتم در حد اینکه مهاجم اصلی یه تیم بزرگ باشه نیست، 60 میلیون هم براش زیاد بود والا فن دایک کلی بازی خوب تو ساوتهمپتون و قبلش تو سلتیک داشت که تا حدی قیمتشو توجیه میکنه ولی موراتا که همیشه ذخیره بوده.
    دلم خیلی به حال کونته میسوزه، طفلک التماس میکنه که براش بازیکن خوب بخرن که حداقل تو ادامه فصل به تیم کمک کنه، اونوقت اینا میرن بارکلی مصدوم رو میخرن ! الکس ساندرو یا دنی رز رو همین ژانویه با زیر پنجاه میلیون پوند میشه خرید ولی این تاپاله ها نهایت گدا بازی رو در میارن. والا همه تیمها موقع معارفه بازیکن جدید، مربی تیم میاد با بازیکنه عکس میندازه اونوقت اینجا تا تابستون که امنالو مسئول عکس انداختن بود الان هم که گرانسفکایا جاشو گرفته و اون میاد عکس میندازه !!!

4. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کونته: دلقک؟ فکر می‌کنم مورینیو درباره گذشته خودش حرف زده است؛ مورینیو دچار زوال عقل شده است

جدال لفظی میان مورینیو و کونته را باردیگر سرمربی پرتغالی کلید زد و این بارهم صحبت او از سوی سرمربی ایتالیایی چلسی بی پاسخ نماند. ژوزه مورینیو، در پاسخ به اینکه آیا او اشتیاقش را ازدست داده، گفته بود:

چون مانند یک دلقک در کنار زمین رفتار نمی کنم، بدان معنی است که شور و اشتیاقم را از دست داده ام؟ ترجیح می دهم به نحوی که کارم را انجام می دهم رفتار کنم. فکر نمی کنم که شما باید مثل یک مرد دیوانه در کنار زمین رفتار کنید تا بگویند اشتیاق دارید. مهم آن روشی است که فرد به کار و سبک خود اختصاص داده نه چیزی که در برابر دوربین ها انجام می دهد.

صحبت های مورینیو که به طور واضح طعنه به آنتونیو کونته بود، امروز یکی از سوالات خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی از کونته در این خصوص بود که سرمربی ایتالیایی گفت:

دلقک؟ من فکر می‌کنم مورینیو در مورد گذشته خود حرف می زند، یا خودش را در گذشته دیده است، او فراموش کرده که در گذشته چه کاری انجام می داد و چه چیزهایی می گفت. فکر می‌کنم مورینیو دچار زوال عقل شده باشد.

دمت گرم کونته خدا بهت عزت بده.بی شرف تر بی همه چیز تر از این مورینیو تو فوتبال زاده نشده.این ملعون از نشانه های اخر زمانه.لقب .....پررو به تمام معنا برازنده این موجوده
    خرید این راس بارکلی هم یکی دیگه از نشانه های اخر زمانه.اقا این مدیرای ما چی میزنن چی میخورن هوادارو چی فرض می کنن.تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست.همون حرف قبلی که گفتم باید در این باشگاهو گل بگیرن
    Last edited by jack82; 05-01-2018 at 22:16.

6. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شماره 8 سوپر فرانکی، بر تن هافبک جدید چلسی

هافبک مطرح تافی ها به عضویت آبی پوشان لندن درآمد.

طرفداری- باشگاه چلسی خبر از عقد قرارداد 5 سال و نیمه با راس بارکلی، هافبک پیشین اورتون داد.
    بارکلی که 150 بارکلی بار برای اورتون در لیگ برتر بازی کرده، سابقه حضور با تیم ملی انگلیس در رقابت های جام جهانی و جام ملت های اروپا را نیز دارد. همان گونه که به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر داده شد، وی که تنها شش ماه دیگر با تافی ها قرارداد داشت، جهت پرهیز از انتقالی رایگان به تیمی دیگر، در همین پنجره از نقل و انتقالات به فروش رسیده است. ناگفته نماند که ارزش انتقال بارکلی 24 ساله به استمفوردبریج، 15 میلیون پوند عنوان شده است.

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

طرفداری- جدال لفظی میان مورینیو و کونته را باردیگر سرمربی پرتغالی کلید زد و این بارهم صحبت او از سوی سرمربی ایتالیایی چلسی بی پاسخ نماند. ژوزه مورینیو، در پاسخ به اینکه آیا او اشتیاقش را ازدست داده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

- - - Updated - - -

یوونتوس به دنبال جانشین برای الکس ساندرو نخواهد بود.

طرفداری- در حالی که این احتمال در نظر گرفته می شد که چلسی با ارائه پیشنهادی جذاب به سراغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاید، از ایتالیا خبر می رسد که این اتفاق رخ نمی دهد. پیش از این، خبرنگاران نزدیک به باشگاه یوونتوس گفته بودند در صورتی که این تیم با پیشنهاد قابل قبول برای ساندرو موافقت کند، به سراغ امرسون پالمیری از رم می رود.
    به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، چلسی قصد ندارد پیشنهادی سنگین را برای الکس ساندرو ارائه کند و بدین ترتیب یوونتوس هم به دنبال جانشین برای وی نخواهد بود. از طرفی بپه ماروتا مذاکراتش را با امره جان، هافبک جوان و آلمانی لیورپول ادامه می دهد و طرفین در آستانه توافق هستند. قرمزها نمی خواهند در ماه ژانویه، امره جان را به فروش برسانند و بدین ترتیب این بازیکن در تابستان آینده می تواند به طور آزاد و رایگان، راهی تیم دیگری شود.

اینکه رئال مادرید به طور جدی برای خرید ادن هازارد وارد عمل شود، مشخص نیست.

طرفداری- رئال مادرید با نزدیکان ادن هازارد در ارتباط بوده است. به گزارش محمد بوحفصی، نماینده تیم اسپانیایی به نزدیکان ادن هازارد گفته است که این تیم به ستاره بلژیکی علاقه مند است. با این حال مشخص نیست که کهکشانی ها در این راه، کدام ستاره خود را قربانی خواهند کرد(شاید گرت بیل).
    ادن هازارد از زمان حضور در لیل، نسبت به پوشیدن پیراهن رئال مادرید از خود علاقه نشان داده بود اما به خاطر تعهد و فرصت حضور در چلسی، هرگز به این تیم نزدیک نمی شد. سال گذشته هم اخبار علاقه رئال مادرید به هازارد مطرح شد اما در آن زمان ستاره بلژیکی در مصاحبه ای گفت فعلا از زندگی در لندن خوشحال است و قصد ندارد این تیم را ترک کند.
    با این حال بوحفصی گزارش می دهد که دو پیشنهاد تمدید قرارداد اخیرِ چلسی، توسط هازارد رد شده است. از طرفی مت لاو، خبرنگار نزدیک به باشگاه چلسی می گوید تیم انگلیسی هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای مذاکره با هازارد وارد عمل نشده است و فعلا تمرکزش روی نقل و انتقالات ژانویه و تمدید قراردادِ کورتوا است. رئال مادرید به ادن هازارد علاقه مند است اما این بازیکن تا سال ۲۰۲۰ با چلسی قرارداد دارد. به گفته بوحفصی، امکان اینکه رئال مادرید به طور جدی خواهان هازارد شود، به سرنوشت زین الدین زیدان در تابستان آینده بستگی دارد که هازارد علاقه زیادی به او دارد.
    ادن هازارد در حال حاضر نمی خواهد قراردادش را با چلسی تمدید کند. شرایطی که موجب نارضایتی آنتونیو کونته شده و مشخص نیست نسبت به این اتفاق چه واکنشی نشان دهد.

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کنفرانس مطبوعاتی کونته پیش از دیدار با نوریچ

راس بارکلی جوان انگلیسی هست که آینده درخشانی داره ولی باشگاه در مورد مورد نقل و انتقالات اطلاعی رسانی خواهد کرد

کونته در مورد اندی کارول : باشگاه با بازیکن قرارداد امضا میکنه نه من پس اگر باشگاه بخواد با بازیکنی قرارداد امضا کنه شما متوجه میشین. باشگاه تلاش میکنه بهترین تصمیم رو برای تیم بگیره!

در مورد گزینه های نقل و انتقالات از باشگاه سوال بپرسین من نظراتم را به آنها دادم

گمانه زنی های زیادی از من در رسانه ها منتشرشده است من این موضوع رو درک میکنم و این موضوع طبیعی هست وقتی مربی تیم مهمی باشید

اگر ونگر یک بار دیگه بازی روز چهارشنبه رو تماشا کنه متوجه میشه که در مورد تصمیمات داور تیمش خوش شانس هم بوده است

آمار گلزنی و پاس گل موراتا در این فصل خوب هست او و دیگر بازیکن های فضای زیادی برای بهتر شدن دارند، موراتا میتونه به یکی از بهترین مهاجمین دنیا تبدیل بشه

به علت احترام گزاشتن دوست ندارم در مورد دیگر مربیان و بازیکن تیم های دیگه صحبت کنم

بعد از دوره فشرده بازی ها در کریسمس هم باید از سیستم چرخشی استفاده کنم. لوییز تلاش میکنه که بتونه فردا بازی کنه تنها کسی معلوم نیست میرسه یا نه هازارد هست که از ناحیه ساق پا ضربه ای بهش وارد شده است

12. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

چقدر بیچاره و خوار و خفیف شدیم که افتادن دنبال اندی کارول !!!!!!!! از لینک شدن به الکس ساندرو و آرتورو ویدال رسیدیم به اندی کارول !!!!!

14. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حتی نمی داند من تبرئه شدم

سرمربی ایتالیایی چلسی مطابق انتظار، پاسخ اظهارات مورینیو را داد.

طرفداری- آنتونیو کونته به یاد دوران حضورش در سری آ، جنگ لفظی با سایر مربیان را بی پاسخ نمی گذارد. سرمربی ایتالیایی پس از بازی با نوریچ، در مورد مسائل مختلفی صحبت کرد اما بیشتر صحبت هایش، در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.
    بازی تکراری؟
    مشخصا ناامیدی بزرگی وجود دارد. در این تقویم شلوغ، انجام یک بازی دیگر آسان نخواهد بود.
    نمایش تیم؟
    در نیمه اول از نظر هجومی خیلی بد بودیم. در نیمه دوم سعی کردیم موقعیت های بیشتری خلق کنیم. نوریچ شایسته حضور در بازی تکراری بود زیرا خوب دفاع کرد و تیم هماهنگی داشت.
    نتیجه نهایی؟
    لوییز بعد از یک ماه برگشته بود اما کلا انجام یک بازی دیگر ناامید کننده است. به اندازه کافی، جابجایی نداشتیم. نمی توانستیم فضا پیدا کنیم و نظم خود را از دست داده بودیم. در نیمه دوم شرایط خیلی بهتر بود.
    باتشوایی؟
    از تعهد میچی راضی هستم. او برای تیم تلاش و به ما کمک می کند. البته که وقتی یک مهاجم بازی می کند، می خواهد گلزنی کند. وی باید به تمرین و بهتر شدن ادامه دهد. باتشوایی فضای زیادی برای پیشرفت دارد.
    سخنان مورینیو در مورد اتهام تبانی؟
    قبل از اینکه چنین صحبت هایی بکنید، اول باید حقیقت را بدانید. حقیقت این است که من توسط دادگاه ورزش به خاطر عدم گزارش، ۴ ماه محروم شدم. درخواست استیناف کردم و دادگاه من را در نهایت تبرئه کرد. قبل از اینکه چنین صحبت هایی بکنید، باید توجه زیادی به حرف هایتان داشته باشید. شما باز هم نشان می دهید یک انسان کوچک هستید. مورینیو قبلا هم یک مرد کوچک بود، هنوز هم همان مرد کوچک است و در آینده هم همان خواهد بود. من مورینیو را به عنوان مردی کوچک در نظر می گیرم. وقتی به این شکل صحبت می کنید، احتمالا پیری و کم حافظه شدن به سراغتان آمده است. مورینیو باید حواسش را بیشتر جمع کند، چون مرتبا در حال چنین صحبت هایی است. به خوبی به یاد دارم که مورینیو، رانیری را به خاطر لهجه انگلیسی اش جلوی همه مسخره می کرد و وقتی کلودیو اخراج شد، با نوشتن اسم او در کنفرانس حاضر شد. این به خوبی نشان می دهد که شما چقدر جعلی و تقلبی هستید. شرایط کاملا واضح است. به زودی، فرصتی خواهد بود که در اولدترافورد به مصاف منچستریونایتد برویم. من و او می توانیم رو در روی هم قرار بگیریم. من که آماده هستم، در مورد او نمی دانم.

16. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

بی شخصیت تر، عقده ای تر و نفهم تر از مورینیو وجود نداره، مردک عقده ای از اینکه میبینه امثال کونته، گواردیولا، پوچتینو و کلوپ ازش بهترن و این هنوز از سیستم دفاع اتوبوسیش استفاده میکنه حرصش گرفته و میخواد با اراجیف گویی، خودشو گنده کنه. آخه یکی نیست بهش بگه مرتیکه نفهم گراز، تو انقدر احمقی که کوین دی بروین رو 18 میلیون پوند یعنی مفت مفت فروختی، لوکاکو رو مفت دادی به اورتون، ماتا رو دادی به رقیب چلسی و به جاش اسکارو فیکس کردی، تو فیلیپه لوییز رو از تیم فراری دادی، آخه کدوم آدم یابویی این همه گند رو فقط تو مدت کمتر از دو سال میتونه بزنه تو یه تیم ؟‌ یادت رفته نکبت عوضی که چطور تیمو برده بودی رتبه شونزدهم ؟ یادت رفته که سر عقده ای بازیات، چطوری بهترین دکتر باشگاه رو بیرون کردی ؟ آخه بدبخت تو رو که از یونایتد هم بندازن بیرون، دیگه کی بهت کار میده ؟

18. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سیتی تا آخر هفته انتقال الکسیس سانچز رو هم قطعی میکنه و ضمنا دنبال یه مدافع وسط هم هستن ! اونوقت چلسی دنبال اندی کاروله ! با این اوضاع تا وقتی گواردیولا تو سیتی هستش، تیمهای دیگه باید قهرمانی رو فراموش کنن. جالبه رییس یووه گفته الکس ساندرو اگه پیشنهاد خوب داشته باشه میتونه بره، ولی این عوضی ها هیچ غلطی نمیکنن.

20. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •