تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 121 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام
    با توجه به review های که خواندم مدل uh950 به غیر از اینکه کمی قاب پشتش نازک تره از نظر فنی تنها پنلش 10bit واقعی هستش و rting در مقیاس کلی تفاوت امتیازی بین این دو مدل در نظر نگرفته. ولی با توجه به عکسی که ازش در کنار uh850 گذاشته تصویر 950 انگار شفاف تر هستش.
    کسی از دوستان هستش که 950 را از نزدیک تصویرشو دیده باشه و یا اینکه این دو مدل را در کنار هم مقایسه کرده باشه. نظرتون راجع به 950 چیه نسبت به اختلاف قیمت 1 ملیونیش میارزه ؟
    مدل های 2017 این سری با اسم sj9500 و sj8500 هم وارد بازار جهانی شده .ادعا میکنه پنلش nano crystal و از فرمت های جدیدتر HDR پشتیبانی میکنه.هنوز review درست حسابی ازش بیرون نیامده و حرف از تعریفاتش بیشتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان یک درخواستی داشتم. اگر امکانش هست یکی از دوستان اهل فن تلویزیونشو باز کنه و کد لیبل روی پنل و بخونه و اعلام کنه تا بررسی کنیم که ال جی برای مدلهای خاورمیانه خودش از چه کدی استفاده میکنه.چون بشدت تنوع پنل این شرکت زیاده و احتمال تقلب براش کم نیست(با توجه به خالیبندی های زیادی که انجام داده مبنی بر پنل ضد ضربه...10 بیتی...TRUE BLACKو.....)
    مثلا یه مثال میزنم براتون
    LC490EQE-FHP1

ممنون و منتظرم
    با سلام ممنون از اطلاعات فنی مفیدت
    من یه بررسی کردم با استناد به این لینک

displayspecifications.com/en/comparison/49ed17c3b

پنلی که در تلوزیون شما استفاده شده ساخت ای جی هستش و برای تلوزیون های فیلیپس بکار رفته و برای مدل 850 باید LC490EQE-DJF1 باشه . البته هیچ نفاوتی از نظر مشخصات با هم نداشتند ولی خوب ممکنه که کیفیت تصویرش فرق داشته باشه. معمولا سری و کیفیت پنل ها در کشور های مختلف مونتاژ کننده برای یک مدل یکسان متفاوت هستش . به این دلیل که ممکنه شرکت های زیر مجموعه متفاوتی مثل innolux تولیدش کرده باشن و کیفیت ساخت فرق میکنه. خوبه هم که معمولا خاورمیانه نمیاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام.سال نو مبارک. بعد از یه غیبت کبری خدمت رسیدم.عرض کنم به حضورتون تعطیلات عید فرصت مناسبی برای باز کردن تلویزیونم بود.خلاصه همونطور که انتظار می رفت پنلش Super MVA بود ساخته ی innolux. البته در چین اسمبل شد ولی اینولوکس یک برند کاملا تایوانی است و به وفور در محصولات پاناسونیک و سامسونگ و حتی برخی از مدلهای سونی استفاده میشه.خلاصه اینکه با تنظیماتش خیلی کلنجار رفتم.با لوکال دیمینگ متوسط تقریبا در تاریکی هیچ نشت نوری نداره کنتراست حالت عادی(لوکال دیمینگ غیرفعال)4000 هست.از لحاظ کیفتیت تصویر با توجه با سایز بزرگش رضایت بخشه.البته زاویه ی دیدش بشدت پایینه و کمی ناراحتم کرد.روشنایی قابل قبول 350 داره.بعد از باز کردن تلویزیون متوجه شدم که برد درایور بکلایت با پاور یکپارچه هست و سیستم کنترل بکلایتش هم8 فازه هست.البته ال جی در این مدل کم کاری کرده و امکانات سری های بالا ی خودشو قرار نداده.در صورتی که پنل ذاتا 120هرتز و 3d هست اما در واقع مین برد 3d ساپورت نمیکنه و رفرش رو 100هرتز فیکس شده.پردازنده اصلی هم 4 هسته ای کورتکس هست که خوشبختانه هیت سینک داره و دمای کار نرمالی داره.رم سیستمی هم مارک هینیکس هست که یکی از بهترین رم های موجود بازاره.برای USB3 هم یک تغذیه 5 ولت 1 آمپر جدا گذاشتن که خیلی خوبه و میتونه براحتی هارد های اکسترنال و درایو کنه.نکته ی جالب اینه که خود LEDهای بکلایت،برد تیکان و دیسپنسر لوکال دیمینگ هم از خود برند اینولوکس هست و اصلا ال جی دخالتی در این کار نداشته.طبق ادعای شرکت سازنده طول عمر بکلایت بیش از 30هزار ساعت عنوان شده که رقم متوسطیه.بلندگو ها واقعا پیشرفت مناسبی داشتند و از یک میدرنج و تیوتر استفاده شده که صدای مناسبی دارند.کیفیت اسمبل هم چندان جالب نیست و متوسطه.پیچ ها با گشتاور خیلی کمی بسته شدند.حتی 2 عدد پیچ هم شل شد و داخل کارتون افتاده بود!!!!.قطعات استفاده شده در برد هم طبق معمول زد و بندهای خاص شرکتهای کره ای از برند های خود کره استفاده شده و خبری از برند های معروف ژاپنی نیست.به عنوان مثال تمامی خازنهای پاور سامیانگ هست که دارنده ی سهام اصلی این شرکت خود ال جی هست(برای سامسونگ ساموا هست).البته همه ی اینها زیر مجموعه ی شیمه ای محسوب میشن و به همین دلیل نمیشه بهشون خرده گرفت.میزان حرارت پنل نگران کننده نیست ولی جز بهترین ها هم نیست.
    کیفیت تصویر با توجه به سایز بزرگ برای تصاویر SD واقعا بده و برای HD قابل تحمل هست.مسلما فول اچ دی و مثل تلویزیون های فول اچ دی نشون نمیده اما برای تصاویر4K واقعا بی نظیره و فوقولادست.کلیپ 15 دقیقه ای این ست در یوتیوب موجوده. در کل از خریدم راضی هستم.تنها موردی که یکم اذیتم کرد زاویه دید خیلی محدودش بود.البته چون بطور موقت داخل اتاق خواب با طول 3 متر نصبش کردم فعلا نمیشه در موردش نظر داد.تلویزیون های رنج 60 اینچ باید در محیط های بزرگ نصب بشن تا بشه از دیدن تصاویرش لذت برد.امیدوارم مطالبم مفید باشه.سوالی بود در خدمتم
    سلام دوست عزیز اگر اومدی حتما برام عکس ها رو بفرست .ممنونم و منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

چکاریه!!! با کامپیوتر دانلود کن بریز تو فلش و بعد نصب میشه....
    لطفا اگه لینک دانلود نسخه 4.30.95 رو دارید قرار بدید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

لطفا اگه لینک دانلود نسخه 4.30.95 رو دارید قرار بدید .
    خودم گشتم پیدا کردم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستانی که به این ورژن آپدیت کردند متوجه تغییراتی شدند یا خیر ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

تغییرات فنی زیادی داشته ولی هنوز در قسمت کشورها ایران اضافه نشده:

information 

1. Improvement 
     1) To improve color error issue at the b ottom of the screen during HDMI 4K 3D On/Off. 

2. Applicable model list 
    86UH955V-ZA 
    55UH950V-ZA 
    65UH950V-ZA 
    75UH855V-ZA 
    49UH850V-ZA 
    55UH850V-ZA 
    60UH850V-ZA 
    65UH850V-ZA 
    49UH8509-ZA 
    55UH8509-ZA 
    60UH8509-ZA 
    65UH8509-ZA 
    49UH8507-ZA 
    55UH8507-ZA 
    60UH8507-ZA 
    65UH8507-ZA 
    75UH780V-ZC 
    OLED65E6V-Z 
    OLED55E6V-Z 
    OLED55E6D-Z 
    OLED65E6D-Z 
    OLED65C6V-Z 
    OLED55C6V-Z 
    OLED65C6D-Z 
    OLED55C6D-Z 

3. Release History 
    [04.30.65] 
     1) Freeview Play Support in UK 
     2) Apply the DVB-T2 system in Czech 
     3) To Improve auto-reboot problem with "This app will now rest art to free up more memory" 
     phrases during watching Live TV in Spain 
     4) To Improve automatic channel number cha nges(over 850 channel) problem during watchin g Italy Rai channel 
     5) Fix MRCU Pairing Failure Issue 

[04.30.90] 
    1. To apply HDR Game Mode 

[04.30.95] 
    1. To improve color error issue at the bot tom of the screen during HDMI 4K 3D On/Off
    Last edited by ss_sadegh; 06-04-2017 at 17:54. دليل: U

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام دوستان من 55uh850v را برای خرید انتخاب کردم
    با توجه به اینکه گارانتی نداره و کاسب ایرانی به محض پرداخت پول دیگه هیچی قبول نمیکنه، در هنگام خرید این مدل چه مواردی را باید چک کنم تا سلامت پنل و تلوزیون و هر مورد دیگری که فکر میکنید باید در هنگام تحویل چک کنم لطفا راهنمایی کنید.
    یه بررسی در داخل این سایت انجام دادم و آموزش تست پنل با 4 رنگ را خواندم و حتی بر روی تلوزیون خودم هم انجام دادم . تلوزیون الانم ال جی گلد ایران هستش و جالبه یکدونه پیکسل سوخته هم داخلش وجود نداره !! کاش مدل های 2016 هم میاورد انقدر دردسر نداشتیم.
    مدل هایی که الان نمایندگی گذاشته یه مدل SUHD هستش که HDR نداره ، مدل HDR دارش هم SUHD نیست و فقط HDR pro هستش و از HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی نمیکنه.
    استرس گرفتم از خریدش واقعا موندم اینو بگیرم یا 55UH65200GI گلد ایران! قیمتشون یکی میشه ولی 55uh850v مشخصاتش خیلی بالاتره! کیفیتش نمیدونم ، شما بگید ؟

از کجا بفهمم تلوزیون واقعا نو هستش و تعمیری مرجوعی دست دوم اینا نیست ؟
    ساعت کارکرد را از کجا باید ببینم ؟ آیا میتوانند ساعت کارکرد از منوی مخفی جایی صفر کنند ؟

خواهشا شما که این تلوزیون دارید منو راهنمایی کنید

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.سال نو مبارک. بعد از یه غیبت کبری خدمت رسیدم.عرض کنم به حضورتون تعطیلات عید فرصت مناسبی برای باز کردن تلویزیونم بود.خلاصه همونطور که انتظار می رفت پنلش Super MVA بود ساخته ی innolux. البته در چین اسمبل شد ولی اینولوکس یک برند کاملا تایوانی است و به وفور در محصولات پاناسونیک و سامسونگ و حتی برخی از مدلهای سونی استفاده میشه.خلاصه اینکه با تنظیماتش خیلی کلنجار رفتم.با لوکال دیمینگ متوسط تقریبا در تاریکی هیچ نشت نوری نداره کنتراست حالت عادی(لوکال دیمینگ غیرفعال)4000 هست.از لحاظ کیفتیت تصویر با توجه با سایز بزرگش رضایت بخشه.البته زاویه ی دیدش بشدت پایینه و کمی ناراحتم کرد.روشنایی قابل قبول 350 داره.بعد از باز کردن تلویزیون متوجه شدم که برد درایور بکلایت با پاور یکپارچه هست و سیستم کنترل بکلایتش هم8 فازه هست.البته ال جی در این مدل کم کاری کرده و امکانات سری های بالا ی خودشو قرار نداده.در صورتی که پنل ذاتا 120هرتز و 3d هست اما در واقع مین برد 3d ساپورت نمیکنه و رفرش رو 100هرتز فیکس شده.پردازنده اصلی هم 4 هسته ای کورتکس هست که خوشبختانه هیت سینک داره و دمای کار نرمالی داره.رم سیستمی هم مارک هینیکس هست که یکی از بهترین رم های موجود بازاره.برای USB3 هم یک تغذیه 5 ولت 1 آمپر جدا گذاشتن که خیلی خوبه و میتونه براحتی هارد های اکسترنال و درایو کنه.نکته ی جالب اینه که خود LEDهای بکلایت،برد تیکان و دیسپنسر لوکال دیمینگ هم از خود برند اینولوکس هست و اصلا ال جی دخالتی در این کار نداشته.طبق ادعای شرکت سازنده طول عمر بکلایت بیش از 30هزار ساعت عنوان شده که رقم متوسطیه.بلندگو ها واقعا پیشرفت مناسبی داشتند و از یک میدرنج و تیوتر استفاده شده که صدای مناسبی دارند.کیفیت اسمبل هم چندان جالب نیست و متوسطه.پیچ ها با گشتاور خیلی کمی بسته شدند.حتی 2 عدد پیچ هم شل شد و داخل کارتون افتاده بود!!!!.قطعات استفاده شده در برد هم طبق معمول زد و بندهای خاص شرکتهای کره ای از برند های خود کره استفاده شده و خبری از برند های معروف ژاپنی نیست.به عنوان مثال تمامی خازنهای پاور سامیانگ هست که دارنده ی سهام اصلی این شرکت خود ال جی هست(برای سامسونگ ساموا هست).البته همه ی اینها زیر مجموعه ی شیمه ای محسوب میشن و به همین دلیل نمیشه بهشون خرده گرفت.میزان حرارت پنل نگران کننده نیست ولی جز بهترین ها هم نیست.
    کیفیت تصویر با توجه به سایز بزرگ برای تصاویر SD واقعا بده و برای HD قابل تحمل هست.مسلما فول اچ دی و مثل تلویزیون های فول اچ دی نشون نمیده اما برای تصاویر4K واقعا بی نظیره و فوقولادست.کلیپ 15 دقیقه ای این ست در یوتیوب موجوده. در کل از خریدم راضی هستم.تنها موردی که یکم اذیتم کرد زاویه دید خیلی محدودش بود.البته چون بطور موقت داخل اتاق خواب با طول 3 متر نصبش کردم فعلا نمیشه در موردش نظر داد.تلویزیون های رنج 60 اینچ باید در محیط های بزرگ نصب بشن تا بشه از دیدن تصاویرش لذت برد.امیدوارم مطالبم مفید باشه.سوالی بود در خدمتم
    سلام آقا سعید،

ممنون بابت تجربیاتتون که به اشتراک گذاشتید.
    در مورد زاویه دید میشه بیشتر توضیح بدید؟ زاویه دیدش از چپ و راست ضعیفه یا از بالا و پایین؟ میشه با عکس نشون بدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان عزیز کسی اطلاع داره چطور ميشه به 49uh850. اپلیکشن اضافه کرد؟ یا مثلا بازی دانلود کرد؟ خوبی تلویزیون هایی اندرویدی اینه که مشکلی برای حذف و اضافه کردن اپلیکشن نداری ولی تلویزیون های ال جی از webos استفاده میکنن که محدودیت های زیادی داره.
    سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که بر روی تلوزیونت زیاد اپلیکیشن نصب نکنی!
    بردی که داخل تلوزیون هوشمند قرار داره معماری ARM هستش و مانند گوشی تلفنت میمونه ! اگر زیاد از پردازش بکشی خیلی زود گرم میشه و با توجه به اینکه سیستم خنک کننده بجز هیت سینک نداره با بالا رفتن دما باعث استهلاک بیشتر بر روی برد میشه.
    یه مورد دیگر که شدیدا به قابلیت مالتی تسکینگ و وضعیت پردازش برنامه های پس زمینه در سیستم عامل بستگی داره.اونم کند تر شدن سیستم و حتی فریز شدن با افزایش تعداد برنامه ها هستش.
    مهم ترین اپلیکشن ها برای تلوزیون هوشمند مرورگر وب و استریم آنلاین ویدیو هستش که از همه قوی تر Ytube و Netflix هستند که همه اینارو داره ! ولی خوب تمام اینها برای ما قابل استفاده نیست! حتی استریم ویدیو های داخل کشور هم بخاطر ضعیف بودن SNR در سرویس های ADSL و پر شدن پهنای باند مرکز برای اکثریت ما در ساعت های پر ترافیک تجربه خوبی از تماشای آنلاین نمیده و برای ما به صرفه تره اول فایل دانلود کنیم تا بتونیم فیلم را کاملا روان ببینم.
    من پیشنهاد میکنم اگر به نصب اپلیکیشن علاقه مندی برد های توسعه مثل رزبری پای تهیه کنی و به تلوزیون متصلش کنی تا از هوشمند بودن بیشتر لذت ببری ! دیگه فکر نمیکنم بالا تر از این لذت داشته باشه که فیلم ها رو با نرم افزار Kodi با امکانات هوشمند بینظرش تماشا کنی یا اینکه ویندوز 10 یا Ubuntu 16 یا Android را روی تلوزیون داشته باشی با مصرف برق در حد پورت USB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •