سلام.سال نو مبارک. بعد از یه غیبت کبری خدمت رسیدم.عرض کنم به حضورتون تعطیلات عید فرصت مناسبی برای باز کردن تلویزیونم بود.خلاصه همونطور که انتظار می رفت پنلش Super MVA بود ساخته ی innolux. البته در چین اسمبل شد ولی اینولوکس یک برند کاملا تایوانی است و به وفور در محصولات پاناسونیک و سامسونگ و حتی برخی از مدلهای سونی استفاده میشه.خلاصه اینکه با تنظیماتش خیلی کلنجار رفتم.با لوکال دیمینگ متوسط تقریبا در تاریکی هیچ نشت نوری نداره کنتراست حالت عادی(لوکال دیمینگ غیرفعال)4000 هست.از لحاظ کیفتیت تصویر با توجه با سایز بزرگش رضایت بخشه.البته زاویه ی دیدش بشدت پایینه و کمی ناراحتم کرد.روشنایی قابل قبول 350 داره.بعد از باز کردن تلویزیون متوجه شدم که برد درایور بکلایت با پاور یکپارچه هست و سیستم کنترل بکلایتش هم8 فازه هست.البته ال جی در این مدل کم کاری کرده و امکانات سری های بالا ی خودشو قرار نداده.در صورتی که پنل ذاتا 120هرتز و 3d هست اما در واقع مین برد 3d ساپورت نمیکنه و رفرش رو 100هرتز فیکس شده.پردازنده اصلی هم 4 هسته ای کورتکس هست که خوشبختانه هیت سینک داره و دمای کار نرمالی داره.رم سیستمی هم مارک هینیکس هست که یکی از بهترین رم های موجود بازاره.برای USB3 هم یک تغذیه 5 ولت 1 آمپر جدا گذاشتن که خیلی خوبه و میتونه براحتی هارد های اکسترنال و درایو کنه.نکته ی جالب اینه که خود LEDهای بکلایت،برد تیکان و دیسپنسر لوکال دیمینگ هم از خود برند اینولوکس هست و اصلا ال جی دخالتی در این کار نداشته.طبق ادعای شرکت سازنده طول عمر بکلایت بیش از 30هزار ساعت عنوان شده که رقم متوسطیه.بلندگو ها واقعا پیشرفت مناسبی داشتند و از یک میدرنج و تیوتر استفاده شده که صدای مناسبی دارند.کیفیت اسمبل هم چندان جالب نیست و متوسطه.پیچ ها با گشتاور خیلی کمی بسته شدند.حتی 2 عدد پیچ هم شل شد و داخل کارتون افتاده بود!!!!.قطعات استفاده شده در برد هم طبق معمول زد و بندهای خاص شرکتهای کره ای از برند های خود کره استفاده شده و خبری از برند های معروف ژاپنی نیست.به عنوان مثال تمامی خازنهای پاور سامیانگ هست که دارنده ی سهام اصلی این شرکت خود ال جی هست(برای سامسونگ ساموا هست).البته همه ی اینها زیر مجموعه ی شیمه ای محسوب میشن و به همین دلیل نمیشه بهشون خرده گرفت.میزان حرارت پنل نگران کننده نیست ولی جز بهترین ها هم نیست.
کیفیت تصویر با توجه به سایز بزرگ برای تصاویر SD واقعا بده و برای HD قابل تحمل هست.مسلما فول اچ دی و مثل تلویزیون های فول اچ دی نشون نمیده اما برای تصاویر4K واقعا بی نظیره و فوقولادست.کلیپ 15 دقیقه ای این ست در یوتیوب موجوده. در کل از خریدم راضی هستم.تنها موردی که یکم اذیتم کرد زاویه دید خیلی محدودش بود.البته چون بطور موقت داخل اتاق خواب با طول 3 متر نصبش کردم فعلا نمیشه در موردش نظر داد.تلویزیون های رنج 60 اینچ باید در محیط های بزرگ نصب بشن تا بشه از دیدن تصاویرش لذت برد.امیدوارم مطالبم مفید باشه.سوالی بود در خدمتم