تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 181 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یک موردی یادت نره هر روز بدهی خطت رو چک کن اگه 100 تومن داری پرداخت کن صفر بشه وگرنه بخاطر همین 100 تومن ترابردت رو انجام نمیدن.
    یادمه تا 2 هزار تومان را نادیده می گرفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه بابا من تا الان 3 بارشکایت کردم اونا همش بی فایده هستش ... خودت باید پیدا کنی من فکر کنم دیگه دارم توی ترابرد ADMIN میشم .
    شما یه کاری کن ببین داخل پرتال my.mci.ir داخل پنل گه وارد میشی سمت راست بالا سطر سوم وضعیت خط رو چی زده ؟ زده جلوگیری از نقل و انتقال .؟ ( این سطر یعنی در حال خروج از MCI )
    باید یه بار درخواست انصراف بدیم مجددا درخواست بدیم .
    شما رفتی مرکز همراه اول استان خودتون چی گفتن ؟ که خط فعال نیست ؟
    واسه من اونجا نوشته قطع هماهنگی با ستاد مشترکین

من با پشتیبانی رایتل صحبت کردم که گفت تو سیستم زده خطتون فعال نیست

بار اول تو مرحله آزمایشی بود که درخواست دادم گفتم شاید هنوز باگ دارن، اما دفعه دوم طرح از حالت آزمایشی در اومده بود، اما هر دو بار گفتن خط غیر فعاله

حالا با این پیامی که پخش میشه فعلا ترابردم نشم بهتره

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Damask Roses's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

پیام رو درست کنن نیت کردم که 10 سیمکارت همراه اول آشنایان و دوستان رو ترابرد کنم . آخه چرا این مدیر عاملش انقدر گیر داده به تکنولوژی 3g !!!!! ؟؟؟؟؟
    البته کوره 4g ای هم داره !!! مثلا خیابون اداره همراه اول البته یه راه حل هم اینه که منزل رو ببریم خیابون اداره اینا

مدیرعامل همراه اول:در نهایت تصمیم بر این شد که توسعه نسل 3 با تعداد مشترکان زیاد از توسعه نسل 4 با تعداد کم مشترک، سودمند‌تر خواهد بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل اینه که از امسال به بعد ارزان ترین گوشی ها هم 4g هست .. مثل Galaxy J1 mini که 250 تومنه
    یعنی این الان اومده روی علف سرمایه گذاری کرده اییییییییییییییییییییین !

یکی به این وحید بگه تو عزیم برو خوش باش با 3g ات ! ما که میریم اما تو میمونی این نصیحت نی

اصلا یکی از دلایل کله پا شدن و هزینه زیاد همراه اول که از مشترکان گرفته میشه همین وحید و تصمیمات بسیار اشتباهش هست .

راستی جریان چیه جدیدا یه خبر یکسان رو در یک روز از موفقیت همراه اول در پیش برد تکنولوژی جهانی سایت های خبری با هم می زارن ؟ عایا ؟؟؟
    تو خبط خبرى و خزعبل نوشتى . تو با پول مردم دکون زدى مشتى
    Last edited by Damask Roses; 06-09-2016 at 14:34.

داره خودمونی میشه masoudyasar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من هم بازگشت فوری به همراه اولو زدم به خاطر همون پیام ترابرد!!!!!!!!
    امروز ساعت 10 صبح sms اومد که این سیم کارت به زودی غیر فعال خواهد شد ولی تا حالا سیم کارت ایرانسل فعاله!!!

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

با هزار زحمت و بعد چند روز پیگیری و یک بار ترابرد ناموفق با اینکه سیم کارت هم صادر شده بود و تحویل هم گرفتم ولی فعال نشد که نشد و سیم قبلیم که ایرانسل بود غیر فعال نشد که نشد . دوباره درخواست ترابرد دادم این بار هم اینترنتی و باز معرفی کردن به نمایندگی برا دریافت سیم کارت جدید رفتم و گرفتم وبعد 1 روز فعال شد و سیم قبلیم یعنی ایرانسل سوخت و از شبکه خارج شد . حالا مشکل جدیدی دارم اونم اینکه این سیم جدید از هر جایی پیامک قبول نمیکنه یعنی براش نمیاد مخصوصا خدمات خود همراه اول مثل دریافت تنظیمات اینترنت یا استعلام مانده بسته اینترنت و یا سامانه *100 # یا *800# و مهمتر از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس آپ حتی از برنامه خود همراه اول به اسم همراه من هم پیامک تایید نمیاد و خیلی شماره ها و سرویس های دیگه . زنگ زدم پشتیبانی 9990 گفت مسیج سنتر رو چک و با چند تا گوشی دیگه امتحان کن درست نشد برو امور مشترکین مخابرات . آخه این چه وضعیه اول سیم کارت میدن فعال نمیشه و یه سیم کارت از جیب خودشون میره حالا دومین بار یه سیم کارت دیگه میدن اونم اینطوری ! فکر کنم این بار هم بندازن گردن این سیم کارت جدید و 5000 تومان ناقابل از من بگیرن و دوباره سیم جدید صادر کنن . برا کسی چنین مشکلی به وجود اومده ؟ هر کار هم کردم با فرستادن عدد 2 به سامانه 8999 برا فعال سازی کلی پیامک های تبلیغاتی باز پیامک میره ولی جوابی نمیاد که درخواست انجام شده یا نه . همین الان بسته شبانه اینترنت با کد دستوری فعال کردم پول کم شده بسته هم فعال ولی پیامکی نیومده ؟ با کد دستوری درخواست دوباره دادم فهمیدم فعال شده مگر نه ول معطل بودم . برا خلافی ماشین پیامک میدم نتیجه نمیاد ؟ ولی از یه خط دیگه به این خطم پیامک میاد فرقی هم نداره چه اپراتوری باشه .
    این مورد من (پیامک) فردای همون روز درست شدن فقط داخلی یعنی از خارج از کشور برام پیامک نمیاد حتی نرم افزارهای اجتماعی و گروهی . این مورد رو میشه به جایی انعکاس داد . باقی موارد درست شدن .

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

رایتل هم به همراه اول ترابرد کردم . زود قبول شد و سیم رایتلم قبل اینکه سیم جایگزین بگیرم باطل شد . ولی سیم جدید که دادن فعال نمیشه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن همه چیز درسته الان شما مشترک همراه اول هستی و باید سیم فعال باشه ولی با پیگیریهای زیاد اخر سر فهمیدیم که سیم کارت جایگزین شماره سریالش با سیم کارتی که رو سیستم ثبت شده فرق داره ؟ در حالی که رو فرم ترابرد من سریال همین سیم کارتی که غیر فعاله ثبت شده حتی رو سیستم دفاتر خدماتی هم اینو نشون میده ولی اپراتور میگه این نیست یا اشتباه دادن و یا اصلا معلوم نیست چی شده و 2 روزه دارن بررسی میکنن و نتیجه هم نداده دفتر خدماتی هم چیزی نداره بگه میگه همینه و مرغ یه پا داره و بس ؟ تازه به جای سیم 4g سیم 3g به عنوان جایگزین راتلم به من دادن که این خودش اشتباهه باید حتما از نوع جدید و 4g میدادن اینو خود اپراتور گفت ولی وقتی به دفتر خدمات میگم میگه مخارات برامون فقط از این نوع سیم کارتها برا این طرح داده ؟ الان اعصابم داغونه و کارم شده پیگیری زنگ و اینور اونور رفتن . خودشون یک بار هم به من زنگ نزدن .
    این مورد هم شکایت کردم 195 و از 195 با من تماس گرفتن و گفتن در حال پیگیری و ارجاع به اپراتور هستیم .

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادمه تا 2 هزار تومان را نادیده می گرفتن
    یکی از اقوام ما بخاطر 100 تومن (1000 ریال) درخواست ترابردش رد شد

داره خودمونی میشه masoudyasar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امروز بعد از 24 ساعت سیم کارت ایرانسل سوخت ولی باز این مشکل نیومدن sms بانک ملی و *100# و غیره هست که با سیم کارت ایرانسل مشکلی نبود
    نمیدونم با 9990 تماس بگیرم یا نه چون دیروز تماس گرفته بودم حتی نمی دونستن بازگشت فوری چیه؟ هی از من شماره ایرانسلو می خواست می گفت شماره 0914 ماله همراه اوله
    یه مشکل جدی دیگه ای که داره سیم کارت جدید که دادن فقط به 2g وصل میشه و 3g وصل نمیشه و از دسترس خارج میشه با اینکه با سیم کارت دیگه همراه اول مشکلی نداره
    Last edited by masoudyasar; 07-09-2016 at 14:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

من از همراه اول اعتباري به ايرانسل ترابرد كردم
    سيمكارت ايرانسل گرفتم و الان فعالش كردم.
    جالبه هنوزم زنگ ميزنن ميگن فردا سيمكارتو ميفرستيم و من ميگم سيمكارتو گرفتم و ...
    الان مشكل تماس گرفتن ندارم
    مشكلي كه دارم اينه كه الان كدهاي دستوري كار نميكنه برام
    از طريق اپليكيشن ايرانسلم نه ميتونم بسته بخرم نه شارژ مستقيم كنم
    فقط ميتونم كد شارژ با *141 بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من الان رفتم سیمکارت دایمی همراه اول رو به رایتل ترابرد کنم
    مشخصات فردی را که وارد کردم میزنه مشخصات هویتی با شماره هماهنگی ندارد!
    حدودا ۳ هفته پیش شماره را بنام خودم کردم و از بابت این موضوع اطمینان دارم
    رفتم تو برنامه همراه من اونجا مشخصات را که میزنم نام خودم رو میاره که نشون میده انتقال درست انجام شده
    الان مشکل از کجاست چکار کنم؟

Sent from my iPhone 6s+

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •