یادمه تا 2 هزار تومان را نادیده می گرفتن![]()
یادمه تا 2 هزار تومان را نادیده می گرفتن![]()
واسه من اونجا نوشته قطع هماهنگی با ستاد مشترکین
من با پشتیبانی رایتل صحبت کردم که گفت تو سیستم زده خطتون فعال نیست
بار اول تو مرحله آزمایشی بود که درخواست دادم گفتم شاید هنوز باگ دارن، اما دفعه دوم طرح از حالت آزمایشی در اومده بود، اما هر دو بار گفتن خط غیر فعاله
حالا با این پیامی که پخش میشه فعلا ترابردم نشم بهتره
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
پیام رو درست کنن نیت کردم که 10 سیمکارت همراه اول آشنایان و دوستان رو ترابرد کنم . آخه چرا این مدیر عاملش انقدر گیر داده به تکنولوژی 3g !!!!! ؟؟؟؟؟
البته کوره 4g ای هم داره !!! مثلا خیابون اداره همراه اولالبته یه راه حل هم اینه که منزل رو ببریم خیابون اداره اینا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدیرعامل همراه اول:در نهایت تصمیم بر این شد که توسعه نسل 3 با تعداد مشترکان زیاد از توسعه نسل 4 با تعداد کم مشترک، سودمندتر خواهد بود
مشکل اینه که از امسال به بعد ارزان ترین گوشی ها هم 4g هست .. مثل Galaxy J1 mini که 250 تومنه
یعنی این الان اومده روی علف سرمایه گذاری کرده اییییییییییییییییییییین !
یکی به این وحید بگه تو عزیم برو خوش باش با 3g ات ! ما که میریم اما تو میمونی این نصیحت نی
اصلا یکی از دلایل کله پا شدن و هزینه زیاد همراه اول که از مشترکان گرفته میشه همین وحید و تصمیمات بسیار اشتباهش هست .
راستی جریان چیه جدیدا یه خبر یکسان رو در یک روز از موفقیت همراه اول در پیش برد تکنولوژی جهانی سایت های خبری با هم می زارن ؟عایا ؟؟؟
![]()
تو خبط خبرى و خزعبل نوشتى . تو با پول مردم دکون زدى مشتى
![]()
Last edited by Damask Roses; 06-09-2016 at 14:34.
من هم بازگشت فوری به همراه اولو زدم به خاطر همون پیام ترابرد!!!!!!!!
امروز ساعت 10 صبح sms اومد که این سیم کارت به زودی غیر فعال خواهد شد ولی تا حالا سیم کارت ایرانسل فعاله!!!
این مورد من (پیامک) فردای همون روز درست شدن فقط داخلی یعنی از خارج از کشور برام پیامک نمیاد حتی نرم افزارهای اجتماعی و گروهی . این مورد رو میشه به جایی انعکاس داد . باقی موارد درست شدن .
این مورد هم شکایت کردم 195 و از 195 با من تماس گرفتن و گفتن در حال پیگیری و ارجاع به اپراتور هستیم .
یکی از اقوام ما بخاطر 100 تومن (1000 ریال) درخواست ترابردش رد شد![]()
امروز بعد از 24 ساعت سیم کارت ایرانسل سوخت ولی باز این مشکل نیومدن sms بانک ملی و *100# و غیره هست که با سیم کارت ایرانسل مشکلی نبود
نمیدونم با 9990 تماس بگیرم یا نه چون دیروز تماس گرفته بودم حتی نمی دونستن بازگشت فوری چیه؟ هی از من شماره ایرانسلو می خواست می گفت شماره 0914 ماله همراه اوله
یه مشکل جدی دیگه ای که داره سیم کارت جدید که دادن فقط به 2g وصل میشه و 3g وصل نمیشه و از دسترس خارج میشه با اینکه با سیم کارت دیگه همراه اول مشکلی نداره
Last edited by masoudyasar; 07-09-2016 at 14:51.
من از همراه اول اعتباري به ايرانسل ترابرد كردم
سيمكارت ايرانسل گرفتم و الان فعالش كردم.
جالبه هنوزم زنگ ميزنن ميگن فردا سيمكارتو ميفرستيم و من ميگم سيمكارتو گرفتم و ...
الان مشكل تماس گرفتن ندارم
مشكلي كه دارم اينه كه الان كدهاي دستوري كار نميكنه برام
از طريق اپليكيشن ايرانسلم نه ميتونم بسته بخرم نه شارژ مستقيم كنم
فقط ميتونم كد شارژ با *141 بزنم
من الان رفتم سیمکارت دایمی همراه اول رو به رایتل ترابرد کنم
مشخصات فردی را که وارد کردم میزنه مشخصات هویتی با شماره هماهنگی ندارد!
حدودا ۳ هفته پیش شماره را بنام خودم کردم و از بابت این موضوع اطمینان دارم
رفتم تو برنامه همراه من اونجا مشخصات را که میزنم نام خودم رو میاره که نشون میده انتقال درست انجام شده
الان مشکل از کجاست چکار کنم؟
Sent from my iPhone 6s+
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)