احتمالا فایلهای رجیستری ویندوزت مشکل دارن پیشنهاد میشه برنامه JetClean رو نصب و اجرا کنید .
احتمالا فایلهای رجیستری ویندوزت مشکل دارن پیشنهاد میشه برنامه JetClean رو نصب و اجرا کنید .
اخه ویندوزو تازه نصب کرده ام بعید میدونم اشکال از رجیستری باشه
به هر حال باشه نصب میکنم
اشکال از ویندوز بود
یه 64 بیتی نصب کردم درست شد
جالبه هیچ جا اشاره نشده بود به این موضوع
سلام دوستان
برا بازی انلاین نباید پچ نصب کرده باشیم ؟ چون هر نفر ممکنه یه پچ نصب کرده باشه و از لحاظ نقل و انتقالات و قدرتها و ... متفاوت باشه بعد مشکلی پیش نمیاد ؟
یه مشکلی که من تو این چند سال داشتم هنوز هم برطرف نکردم . اینه که نمی تونم ضربه سر اول رو من بزنم . همیشه حریف میاد می زنه . مثلا تو کرنرها یا سانترها از جناحین که برای مهاجمین می فرستن، من بلد نیستم جوری مدافع رو تنظیم کنم که ضربه سر اول رو بزنن . همیشه اونا می زنن به طرف دروازه . یا مثلا دروازه بان من می خواد تو÷ رو بکشه وسط زمین ، مدافع یا هافبک حریف همیشه ضربه سر اول رو می زنه
دوستان اگه تکنیک بلد باید چه دکمه هایی رو بزنم که ضربه سر اول مال من باشه
در آنلاین تیم ها بصورت پیش فرض هستند .
خب برای اینکه همیشه تو نبرد هوایی موفق باشی و توپ رو بگیری شدنی نیست اما خب تو PES همیشه برای تصاحب توپ دکمه ضربدر رو نگه میداریم حالا میخواد تو نبرد هوایی باشه یا تو نبرد روی زمین برای گرفتن توپ که باید ضربدر رو نگه داری .اینکه دروازه بان شما توپ رو میزنه و همیشه تو نبرد هوایی تیم حریف اول ضربه سر رو میزنه هم منظقی نیست ! در مورد اینکه مدافعین رو هم کنترل کنی تا توپ رو بزنن و دورش کنن ! شاید شما بازیکن رو انتخاب (Select) نمیکنی و این خودش خیلی مهمه .!
ما ندارها منتظریم قیمت سریال بازی به زیر 100 تومن برسه ببینیم چه خاکی میتوان بر سر ریخت .![]()
ماامیدمون.به.کرک.بازیه
هنوز کرک نیامده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من بی اطلاعم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)