تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 80 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مصوبه های رومینگ ملی برای پیگیری شکایت

مصوبه شماره 3 جلسه 291 مورخه 10/05/1398
    مصوبه شماره 1 جلسه 183 مورخه 11/12/1392
    مصوبه جلسه 131 مورخه 16/11/1390
    مصوبه شماره 5 جلسه 313 مورخه 12/11/1399

ممنون عزیز
    فقط داخل سات 195 کل قضیه را توضیح بدم یا فقط به فعال نبودن رومینگ اکتفا کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون عزیز
    فقط داخل سات 195 کل قضیه را توضیح بدم یا فقط به فعال نبودن رومینگ اکتفا کنم؟
    فعلا برای رومینگ شکایت کن . برای مورد های دیگه باشه مشغولت میکنند و زنگ میزنند و باید اونجایی که کدپستی اش رو زدی حضور داشته باشی تا پارامترهای مودم رو براشون بخونی و ...

چه آنتن داشته باشی چه نداشته باشی
    رومینگ خط باید فعال باشه

3. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فعلا برای رومینگ شکایت کن . برای مورد های دیگه باشه مشغولت میکنند و زنگ میزنند و باید اونجایی که کدپستی اش رو زدی حضور داشته باشی تا پارامترهای مودم رو براشون بخونی و ...

چه آنتن داشته باشی چه نداشته باشی
    رومینگ خط باید فعال باشه
    برای رومینگ داخل سایت 195 شکایت ثبت کردم و مصوباتی که گذاشتید را ب شکایت پیوست دادم.

Last edited by Hidden-Hunter; 22-06-2021 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از پشتیبانی های وب زنگ زدن ، میگه فعال سازی رومینگ برعهده ما نیست و باید به ایرانسل بگید براتون فعال کنه

منم گفتم پس برای بعضی سیم کارتها که رومینگ فعاله ، جریان چی هست و اینکه دوست من رومینگ براش فعاله بدون اینکه زنگ بزنه ایرانسل و ممن زنگ بزنم ایرانسل منو مجدد ارجاع میدن بسمت شما و سیمکارت از شما خریداری کردم

ببینیم این بحث و جدل بکجا کشیده میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از پشتیبانی های وب زنگ زدن ، میگه فعال سازی رومینگ برعهده ما نیست و باید به ایرانسل بگید براتون فعال کنه

منم گفتم پس برای بعضی سیم کارتها که رومینگ فعاله ، جریان چی هست و اینکه دوست من رومینگ براش فعاله بدون اینکه زنگ بزنه ایرانسل و ممن زنگ بزنم ایرانسل منو مجدد ارجاع میدن بسمت شما و سیمکارت از شما خریداری کردم

ببینیم این بحث و جدل بکجا کشیده میشه
    پشتیبانی ایرانسل من شکایت کردم و جوابیه داده مشترکین 0995 رو اطلاعاتشون رو ما نداریم که بخواهیم رومینگ فعال کنیم . کارشناس تنظیم مقررات هم گفت ربطی به ایرانسل نداره و باید از خود های وب پیگیر شوید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پشتیبانی ایرانسل من شکایت کردم و جوابیه داده مشترکین 0995 رو اطلاعاتشون رو ما نداریم که بخواهیم رومینگ فعال کنیم . کارشناس تنظیم مقررات هم گفت ربطی به ایرانسل نداره و باید از خود های وب پیگیر شوید
    پس با این حساب های وب مشترکین رو میندازه دنبال نخود سیاه

من که پشت تلفن به اون خانم گفتم حل نشه مجدد شکایت ثبت میکنم و اینکه رومینگ باید فعال باشه تا هر روستایی که قراره برم و های وب انتن نده بتونم رومینگ بشم و من نمیتونم هر روز دنبال خودم مودم فضای باز ببرم که.

یه چیزی که جالب بود برای من ، پشت تلفن گفت رومینگ جایی جواب میده که های وب هم خط بده در صورتی که رومینگ اصلا برای این امده که اگه سیم کارت انتن نده یا پایدار نباشه، مشترک خیلی راحت بتونه رومینگ انجام بده.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس با این حساب های وب مشترکین رو میندازه دنبال نخود سیاه

من که پشت تلفن به اون خانم گفتم حل نشه مجدد شکایت ثبت میکنم و اینکه رومینگ باید فعال باشه تا هر روستایی که قراره برم و های وب انتن نده بتونم رومینگ بشم و من نمیتونم هر روز دنبال خودم مودم فضای باز ببرم که.

یه چیزی که جالب بود برای من ، پشت تلفن گفت رومینگ جایی جواب میده که های وب هم خط بده در صورتی که رومینگ اصلا برای این امده که اگه سیم کارت انتن نده یا پایدار نباشه، مشترک خیلی راحت بتونه رومینگ انجام بده.

مثل این هست بهمون ماشین فروختند فقط باهاش بریم مشهد و اجازه شمال رفتن نداریم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثل این هست بهمون ماشین فروختند فقط باهاش بریم مشهد و اجازه شمال رفتن نداریم
    بمن میگفت این اینترنت ثابته و های وب ضمانت میکنه فقط در همون روستا آنتن بده
    بهش گفتم که سیم کارت 4g هست و مخصوص یه روستا نیست و لااقل باید همه روستاها جواب بده اسمش سیم کارت روستایی هست نه سیم کارت ثابت روستایی و من مشترک بخوام برم داخل جاده یا روستا دیگه اگه آنتن نده این سیم کارت به چه درد من میخوره و تا الان که یک کیلوبایت هم نتونستم استفاده کنم
    بنظر من یه سیم کارت دادن تو بازار تا بعد ببینیم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

مجددا شکایت ثبت کردم گفتند رومینگ رو باید اپراتور ایرانسل فعال کنه .

اصلا ربطي به ايرانسل نداره ، تنظيمات روي سيمكارت از سمت هاي وب اعمال ميشه ، نميدونم چرا جديدا شركت هاي وب اين بامبول ها رو در مياره قبلا كه قابل انعطاف تر بود (تصوير شكايت و جوابيه شركت در پست قبلي نمايان همه چيز هست.)..

سعي كنيد شكايت تون رو فقط به هاي وب و تا آخرين مرحله هم ادامه بديد باتوجه به همون ارائه مصوبه های رومینگ ملی تا مرحله تجديد نظر دوم هم بريد ، اگر كارشناس سازمان تنظيم مقررات باهاتون تماس گرفت كامل توضيح بديد .. اين مرحله ديگه مكاتبه اي بين سازمان و شركت هاي وب صورت ميگيره و بايد جوابيه ارسال بكنن..

11. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و اینکه دوستانی بودن رومینگ براشون فعال بوده و وقتی زنگ زدن های وب، رومینگ شون غیر فعال شده؟؟

اگه این اتفاق افتاده، پس قطع کردن رومینگ دست خودشونه، پس فعال کردن هم دست خودشونه

اگه برای غیرفعال کردن رومینگ باید به ایرانسل بگند که برای فلان مشترک غیرفعال کنند، پس برای فعال سازی هم خود شرکت باید پیگیری کنه از سمت ایرانسل و. در هر صورت ربطی ب مشترک نداره

البته همانطور که دوست عزیزمون با ما هم نظرن، های وب باید جوابگو باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •