سلام
نه هنوز آپدیت نکردم، واسه این می پرسم چون میترسم یهو وسط اپدیت برق قطع شه بعدش دیگه کاری از دستم بر نیاد واسه درست کردنش
اخه تلویزیون خونست اگه خراب شه دهنم سرویسه
ممنون از شما
سلام
نه هنوز آپدیت نکردم، واسه این می پرسم چون میترسم یهو وسط اپدیت برق قطع شه بعدش دیگه کاری از دستم بر نیاد واسه درست کردنش
اخه تلویزیون خونست اگه خراب شه دهنم سرویسه
ممنون از شما
تو این سایت امتیا quality picture این tv
7/5 اومده یعنی از w800 که 8 شده کیفیت تصویرش کمتره؟!
X8000D از RTINGS.COM در مجموع نمره 7.6 گرفته است وW800 نمره 7
دوستان امتیازهایی که سایت Rtings میده رو فقط باید با مدل های همون سال مقایسه کنید. چون معیارش هر سال تغییر میکنه.
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
مهمتر از همه واقعا مدلهایی که تو بازار امریکا ارائه میشه همونیه که تو بازار ایران وجود داره؟و واقعا rtings.com معتبرترین سایت تو این زمینه در جهانه؟ البته به نظر میاد معتبرترینه چون نتایج تستهاش همه با عدد و رقمه در حالیکه تو سایتهای دیگه مثلا cnet اینطوری نیست.و نتایج کلی بیان میشه.
سلام
عمده ترین علت امتیاز پایین تر سری D اینه که این سری بر خلاف سری سال قبل از پنل IPS استفاده کرده که نتیجه ش اینه که عمق رنگ مشکی پایینی داره(مثلا تو یک اتاق کم نور یا تاریک مشکی به رنگ خاکستری دیده میشه) و از اون مهمتر کنتراست پایینی داره
تو همون سایت این موضوع کاملا بررسی کرده و نشون داده
سلام
من مدل 50W808C دارم وقتی دکمه ظبط را میزنم هشدار برای آپدیت میاد میخوام بدونم کسی از دوستان آپدیت کرده،وچه تغییراتی کرده در ضمن کانال ها بعد مرتب کردن دوباره جاشون عوض میشه در کل تلویزیون خوبیه از نظر امکانات. مال من رو زده ساخت اسلواکی ولی آداپتور زده ساخت چین
دوستان من یه جایی تو سایت سونی خوندم که دو سه ماه دیگه یه آپدیت میاد و قابلیت ضبط کانال ها رو به همه تلویزیون های اندرویدش اضافه میکنه...
سلام
کسی میدونه چطوری میشه شورت کات برنامه های نصبی را تو صفحه اصلی انداخت .
متاسفانه راهی وجود نداره.
مگه اینکه یک لانچر دیگه نصب کنید. مثل HALauncher
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)