تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 83 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب یک برد خوب دیگه... و یک گل صحیحمون هم گرفته نشد و یک پنالتی واضح هم گرفته نشد وگرنه حتی سنگین تر از این می تونستیم تیم همسایه رو شکست بدیم.

دو بازی دیگه تا پایان این فصل داریم که در صورت برنده شدن، قهرمان هر دو جام باقیمونده خواهیم شد.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من اشتباه داوری باعث برد بارسلونا شد چون اگه گل اول رو نمیزدن و پنالتی-اخراج روی پیکه رو هم میگرفتن و بارسلونا با یه مدافع کمتر حمله میکرد روی ضد حمله ها خیلی دچار مشکل میشد.
    حتی اگه اون صحنه پنالتی-اخراج نداشت بازم دوتا گل اول که بارسلونا زد و باعث از هم پاشیدن حریف شد به لطف داور بودن. به هر حال بارسلونا تیمی هست که جلوی تیم های غیربرتر اگه گل اول رو بزنه تیم ها ناامید میشن و آماده گلهای بعدی میشن چه برسه به اینکه دوتا گل اول رو زده باشه گل هایی که یکیشون خطا روی دروازبان بود و یکیشونم آفساید. سوارز رو اگه اینجوری بخوان آقای گل کنن به هیچ وجه توپ طلا بهش نمیرسه چون بازیکنا و مربی ها و اصحاب رسانه که رای میدن همیشه باخودشون خواهند گفت که گل هایی که به ثمر رسوند چطور بودن.
    من هم خیلی وقته به هیچ تیمی تعصب ندارم و رئالی نیستم پس نیازی به موضع گیری علیه حرفام نیست. در هر حال این اشتباهات داوری اگه اوایل فصل بودن شاید به چشم نمیومدن ولی هفته های آخر در شرایطی که امتیاز از دست میداد قهرمانیش از دست میرفت، اگه هر سه تا تیم امتیازات کامل رو بگیرن و جدول همینجوری تموم بشه قهرمانی این فصلشون شاید برای هوادارانشونم زیاد دلچسب نباشه
    گل سالم بارسلونا که کمک آفساید گرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گل آفساید رئال مادرید که کمک آفساید گرفت و داور تصمیم کمک رو رد کرد

در شبی که بارسا با مساوی رئال قهرمان میشد

4. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

احتمال داره این آفساید بحث برانگیز ( آفساید به این تابلویی که کمک بگیره و داور رد کنه ) قهرمان لالیگا رو تغییر بده

6. 5 کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این که آفساید نبود !!!

8. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتایج تیم بعد از شکست والنسیا

Barcelona 5-0 Espanyol
    Betis 0-2 Barcelona
    Barcelona 6-0 Sporting
    Deportivo 0-8 Barcelona

21 گل زده
    بدون گل خورده

لگد شدن سوارز توسط دروازه بان اسپانیول مشابه کاری که با مسی کرد

از دس این وحشی ها

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اولا که خیلی فاجعست. این هفته های پایانی نباید اشتباه داوری رخ بده. ثانیا چه ربطی به من داره؟ من دبیر دپارتمان داوران لالیگا هستم؟ آنتی بارسا هستم؟ طرفدار رئال هستم؟ روی قهرمانی لالیگا bet انجام دادم ؟ دوست عزیز بنده قبلا هم به شما عرض کردم از زمانی که دانش روانشناسی من بالا رفته تصمیم گرفتم طرفدار هیچ تیمی نباشم.
    هرچند گل بارسلونا اهمیتی نداشت چون زیاد گل زد ولی در مورد رئال نباید چنین اشتباهاتی رخ بده و باعث نگه داشتنش در کورس قهرمانی بشه.

این که سه هفته قبل بنده عرض کردم داوری اون بازی به نفع بارسا بود دلیل نمیشه داوری این هفته که به نفع رئال بود رو علیه من علم(شاید الم) کنین. یادمه 5-6 سال پیش که بازی چلسی-بارسلونا 3-4 تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد و بارسا هم با گل ثانیه پایانی اینیستا(شایدم ژاوی) رفت به فینال و قهرمان شد شما بدجوری داشتی علیه کسانی که داور رو مقصر میدونستن حرفای تند میزدی و عدله ای هم که داشتی (شایدم ادله) یه عکس از خطای بازیکن چلسی در بازی رفت در پشت محوطه بود که به نفع بارسا گرفته نشده بود

امفصل تعداد اشتباهاتی که باعث رسیدن بارسا به صدر جدول شد زیاد بود ولی هفته های پایانی خیلی مهمتر هست که تا الان یه بازی رسما برای بارسا دراومده و بازی دیشب هم میتونست رئال رو اوت کنه. با این حساب اگه اشتباهات داوری دیگه ای در هفته پایانی رخ نده هر تیمی قهرمان بشه زیاد حرف و حدیث نداره به نظر من.

=====

در این فصل بارسلونا هشت گل ناسالم اما پذیرفته شده به ثمر رسانده که در روند صعود تیم و صدرنشینی آن تاثیر زیادی داشته است.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال بارسلونا به عنوان یکی از قدرتمند ترین تیم‌های باشگاهی در اسپانیا، اروپا و البته جهان شاید برای قهرمانی در لالیگای امسال از ابتدا هم نیازی به کمک داوران نداشته اما حقیقتی که نمی‌شود آن را کتمان کرد، اشتباهات عجیب و بی سابقه داوران اسپانیایی است که به صورت تصادفی، کاملا به سود باشگاه بارسلونا رقم خورده و البته به صورت تصادفی کاملا به ضرر رقبای این تیم یعنی دو تیم شهر مادرید!

بارسلونا در آخرین بازی خود در لالیگا مقابل اسپورتینگ خیخون موفق شد به پیروزی 6 بر صفر دست پیدا کند و آفساید بودن گل دوم و عدم اعلام پنالتی به سود خیخون، همچنین آفساید بودن حداقل یک گل دیگر در نیمه دوم به صورت رسمی از سوی کمیته داوران پذیرفته شد و قرار بر این است که داور این بازی جریمه نقدی و محروم از قضاوت در 10 بازی شود.
    پیش از این بازی نیز هواداران فوتبال اسپانیایی شاهد اشتباهات داوری بودند که در بازی‌های مهمی مثل ال‌کلاسیکو یا بازی برابر اتلتیکومادرید رقم خورد و به سود بارسا بود.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اولا که خیلی فاجعست. این هفته های پایانی نباید اشتباه داوری رخ بده. ثانیا چه ربطی به من داره؟ من دبیر دپارتمان داوران لالیگا هستم؟ آنتی بارسا هستم؟ طرفدار رئال هستم؟ روی قهرمانی لالیگا bet انجام دادم ؟ دوست عزیز بنده قبلا هم به شما عرض کردم از زمانی که دانش روانشناسی من بالا رفته تصمیم گرفتم طرفدار هیچ تیمی نباشم.
    هرچند گل بارسلونا اهمیتی نداشت چون زیاد گل زد ولی در مورد رئال نباید چنین اشتباهاتی رخ بده و باعث نگه داشتنش در کورس قهرمانی بشه.

این که سه هفته قبل بنده عرض کردم داوری اون بازی به نفع بارسا بود دلیل نمیشه داوری این هفته که به نفع رئال بود رو علیه من علم(شاید الم) کنین. یادمه 5-6 سال پیش که بازی چلسی-بارسلونا 3-4 تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد و بارسا هم با گل ثانیه پایانی اینیستا(شایدم ژاوی) رفت به فینال و قهرمان شد شما بدجوری داشتی علیه کسانی که داور رو مقصر میدونستن حرفای تند میزدی و عدله ای هم که داشتی (شایدم ادله) یه عکس از خطای بازیکن چلسی در بازی رفت در پشت محوطه بود که به نفع بارسا گرفته نشده بود

امفصل تعداد اشتباهاتی که باعث رسیدن بارسا به صدر جدول شد زیاد بود ولی هفته های پایانی خیلی مهمتر هست که تا الان یه بازی رسما برای بارسا دراومده و بازی دیشب هم میتونست رئال رو اوت کنه. با این حساب اگه اشتباهات داوری دیگه ای در هفته پایانی رخ نده هر تیمی قهرمان بشه زیاد حرف و حدیث نداره به نظر من.

=====

در این فصل بارسلونا هشت گل ناسالم اما پذیرفته شده به ثمر رسانده که در روند صعود تیم و صدرنشینی آن تاثیر زیادی داشته است.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال بارسلونا به عنوان یکی از قدرتمند ترین تیم‌های باشگاهی در اسپانیا، اروپا و البته جهان شاید برای قهرمانی در لالیگای امسال از ابتدا هم نیازی به کمک داوران نداشته اما حقیقتی که نمی‌شود آن را کتمان کرد، اشتباهات عجیب و بی سابقه داوران اسپانیایی است که به صورت تصادفی، کاملا به سود باشگاه بارسلونا رقم خورده و البته به صورت تصادفی کاملا به ضرر رقبای این تیم یعنی دو تیم شهر مادرید!

بارسلونا در آخرین بازی خود در لالیگا مقابل اسپورتینگ خیخون موفق شد به پیروزی 6 بر صفر دست پیدا کند و آفساید بودن گل دوم و عدم اعلام پنالتی به سود خیخون، همچنین آفساید بودن حداقل یک گل دیگر در نیمه دوم به صورت رسمی از سوی کمیته داوران پذیرفته شد و قرار بر این است که داور این بازی جریمه نقدی و محروم از قضاوت در 10 بازی شود.
    پیش از این بازی نیز هواداران فوتبال اسپانیایی شاهد اشتباهات داوری بودند که در بازی‌های مهمی مثل ال‌کلاسیکو یا بازی برابر اتلتیکومادرید رقم خورد و به سود بارسا بود.

پس شما طرفدار هیچ تیمی نیستی ؟!

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خیلی خیلی جالبه.......فقط همین

15. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برنامه پیش فصل باشگاه بارسلونا اعلام شد

باشگاه بارسلونا امروز تایید کرد که 25 تا 30 جولای(4 تا 9 مرداد)، اولین اردوی پیش فصل خود را در کشور انگلیس و در کمپ سنت جورج پارک، محل تمرینات تیم ملی انگلیس برگزار خواهد کرد. همان محلی که بارسلونا فصل 2014-2015 در آن اردو زده بود. بارسا سپس به دولین سفر خواهد کرد تا اولین بازی خود از سری مسابقات چمپیونزکاپ را برابر سلتیک برگزار کند. آبی اناری ها از سری همین بازی ها به مصاف لستر و لیورپول نیز خواهند رفت. زمان بازی جام خوان گامپر نیز به تاریخ برگزاری سوپرکاپ اسپانیا(در صورت قهرمانی بارسا در لیگ یا کوپا دل ری) بستگی خواهد داشت. لازم به ذکر است که لالیگای فصل 2016-2017 از 21 آگوست(31 مرداد) آغاز خواهد شد.

17. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رادیو کاتالونیا:

کمپانی فراری آمادگی خود را برای اسپانسر لباس بارسلونا اعلام کرده است ( جایگزین قطر )

19. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •