همه چیزش خوبه ولی رفرش ریتش رو چندتا سایت زده 50Hz![]()
همه چیزش خوبه ولی رفرش ریتش رو چندتا سایت زده 50Hz![]()
سلام دوستان وقت بخیر. خانواده تصمیم دارن تلویزیون بگیرن نظرشونم روی سونی هست... مدل 65x8500c رو کسی دیده؟ نظرتون چی هست در مورد این تلویزیون؟ کیفیتش نسبت به رقبای هم قیمتش چطور هست؟
این رو نگاهی بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تا سقف قیمت 2.500 و اندازه 42 تا 50 اینچ بهترین تلویزیونی که میشه خرید چه مدلی هست؟
آیا خرید تلویزیون بدون گارانتی از فروشگاه هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه فروشگاه های گناوه و بانه مطمئن هست؟
کدام فروشگاه معتبره؟
توی بازار از تلویزیونهای Sony بدون گارانتی که ساخت مالزی هست خیلی بد میگن و ادعا میکنن
که ساخت چین هست و پیشنهاد خرید LG ساخت کره رو میدن. نظر شما در این باره چیه و آیا
خرید سونی بدون گارانتی مطمئن هست یا نه؟
و اینکه آیا تلویزیون های LG واقعاً ساخت کره هستند یا چین؟
میخوام که تلویزیون 120hz به بالا باشه، دارای WiFi و پورت Lan باشه و موارد معمول دیگه
مدلهایی که توی فروم دیگه بهم پیشنهاد کردن اینها بود:
LG 42LF65000GI Smart LED TV
Sony KDL-43W800C BRAVIA Series Smart LED TV
LG 43UF69000GI LED 4K UHD TV
LG LED 42LB65200 3D SMART TV
LG 42LB69000 SMART LED TV
Last edited by Cyberlife; 27-04-2016 at 11:53.
نکته ای هم وجود داره . و اون این هست که سامسونگ به دلیل قابلیت های هوشمندی و ... امتیاز بالاتری گرفته .
شما یک نگاهی به کیفیت رنگ های سامسونگ و سونی بیاندازید . من که خودم رنگ ها رو در سونی بیشتر میپسندم . در سطح عمق رنگ مشکی سونی متعادل هست و سامسونگ تصویری کدر را ارائه کرده که باعث شده عمق رنگ مشکی بیشتر
به نظر بیاد . هوشمندی تلویزیون سامسونگ یک طرف و اندرویدی بودن تلویزیون سونی هم یک طرف . و نکته ای دیگه تلویزیون سونی ارتقای تصویر بسیار بهتری داره . یعنی برای شبکه های داخلی و ماهواره ای عملکرد بهتری داره .
در کل توصیه میشه اگه دنبال امکانات جانبی هستید و روی کیفیت تصویر زیاد حساس نیستید سامسونگ و اگر دنبال کیفیت تصویر هستید سونی .
Last edited by jjadm; 26-04-2016 at 10:44.
سلام
اینجا را رو نگاهی بندازین نوشته 240 Hz واقعی و جای دیگه دیدم 800 hz اسمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ال جی اکثرا پنل تی وی های مختلف میزنه میگم که کیفیت و اینا خوبه اما با توجه به شرایط و بقیه موارد به نظرم از برندهایی که یبشتر هستنو قیمتش نزدیک قیمت جهانیشونه تهیه کنید بهتره
بین 4و5 یک میلیون فاصلس هرچی گزینه های انتخابی از قبیل سایز و قیمت معلومتر باشه انتخاب مدل راحتره
خواهش
بله گفتین میتونید ولی من برای این گفتم که بودجه معلوم باشه چون انتخاب راحتره اگه میخواید نهایت هزینرو کنید اینجوری هم مدل بهتر هم انتخاب راحتری داریم
بله خود من 950 دارم اون موقع که خریدم با توجه به معیارهام بهتر بود برام الانم قیمتش نزدیکا 400 اینا اومده پایین مدل خوبیه
کیفیت تصوریش واقعا خوبه مخصوصا اگه فایلت 1080 باشه 4k که جای خود داره سرعت تیوی هم خوبه ساپورت از پخش فایل ها هرچی زدم پخش کرده صداشم خدایی عالیه
من خودم به شخصه خود سونی هم دوست دارم و کیفیتشم مطمیینن توی مدل های هم رده شاید بهتر باشه اما خوب قیمتش بالاتره
55PUS7150 این هم مدل خوبی میزنه تصویرشو ندیدم
ساخت ایران قیمتش بالاس مثلا 950 قیمت ایرانش 8300 هستش
سونی سری x عالیه خوبه مثلا مدل 8500 میشه با این مقایسه کرد اما خوب قیمتشو بینید یه چی حدود 6 تومن هستش 5800 اینا
مدل مناسبی هستش
ولی شما تا چثدر میخواین هزینه کنید و سایز 65 میخواید؟
سلام و تشکر
سایز 50(49) یا 55
4k
کیفیت تصویر مهمتر از اندازه
ترجیحا 3d
هوشمند(اندروید ...)
قیمت هم زیر 5 میلیون
Last edited by mahdi255; 27-04-2016 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)