تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 112 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1114

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

داداچای عزیز میشه یکی بگه میشه آپدیدت های ویندزو 10 رو میشه افلاین گرفت یا نه ؟ یه آپدیتی به نام Feature update to Windows 10 Enterprise version 1607 منو کشته ؟ سرعت اینترنت منو گرفته کاملم نمیشه . یه روز از صبح تا شب گذاشتم تا 4/5 گیگ هم دانلود کرد ولی باز retry داد . بازم از صفر داره شروع میشه . کسی میتونه اینو بزارم ما آفلاین انجامش بدیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداچای عزیز میشه یکی بگه میشه آپدیدت های ویندزو 10 رو میشه افلاین گرفت یا نه ؟ یه آپدیتی به نام Feature update to Windows 10 Enterprise version 1607 منو کشته ؟ سرعت اینترنت منو گرفته کاملم نمیشه . یه روز از صبح تا شب گذاشتم تا 4/5 گیگ هم دانلود کرد ولی باز retry داد . بازم از صفر داره شروع میشه . کسی میتونه اینو بزارم ما آفلاین انجامش بدیم ؟

سلام دادا اگه مشکلی با تعویض ویندوز نداری از سایت سافت98 همین نسخه رو دانلود کن.بعد ویندوز رو عوض کن.

3. این کاربر از taj2520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

چطوری میتونم اینکار رو بکنم.لطفا توضیح بدید.با تشکر.
    فرض کنیم اکانت فعلی ویندوز اکانت لوکال است. برای استفاده از برخی از Appها و Store باید یک ایمیل مربوط به مایکروسافت را به این برنامه هامعرفی کرد.(Sign-in)
    برای مثال Store را اجرا می کنیم و بر آیکن مربوط به تغییر تنظیمات Store کلیک می کنیم.(در کنار باکس Search) و سپس گزینه Sign in را انتخاب می کنیم.در پنجره بعدی بر Microsoft Account کلیک می کنیم.
    در پنجره بعدی آدرس ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافت و رمز عبور مربوط به ایمیل را می نویسیم و Sign in را می زنیم.
    در پنجره بعدی گزینه Sign in to just this app instead را انتخاب می کنیم. با این کار با اکانت مایکروسافت وارد برنامه Store می شویم و می توانیم اکانتی که با آن اکانت وارد برنامه Store شده ایم را ببینیم .اکانت ویندوز هم همچنان اکانت لوکال است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : اگر در مرحله پایانی تنظیمات (شماره 6 در عکس) در قسمت Current windows password رمز عبور فعلی ویندوز (اکانت لوکال) را بنویسیم و بر Next کلیک کنیم (یا اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد فقط بر Next کلیک کنیم) ؛ اکانت لوکال ویندوز هم به اکانت مایکروسافت تغییر خواهد کرد.
    پس اگر می خواهیم فقط App مورد نظر با اکانت مایکروسافت Sign in شود و اکانت ویندوز همچنان اکانت لوکال باقی بماند بر Sign in to just this app instead کلیک می کنیم.
    برای سایر App هایی که به ایمیل مایکروسافت برای اجرا نیاز دارند هم به همین صورت عمل می کنیم .(با توجه به نکته بالا)

اگر اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت است ؛ با تبدیل اکانت مایکروسافت به اکانت Local ؛ همچنان Appها با استفاده از اکانت مایکروسافت به صورت Sign in باقی خواهند ماند.(اگر هم Sign out شده باشند ؛ با روش بالا مجددا Sign in را انجام می دهیم).
    به آدرس Settings و سپس Accounts می رویم . در صورتی که اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت باشد ؛گزینه Sign in with a local account instead قابل مشاهده است. بر آن کلیک می کنیم. در پنجره بعدی رمز عبور اکانت فعلی ویندوز که اکانت مایکروسافت است درخواست می شود ؛ آن را می نویسیم و Next را می زنیم.
    در پنجره بعدی نام اکانت لوکال نمایش داده می شود ؛ اگر اکانت لوکال رمز عبور دارد ؛ رمز عبور را می نویسیم و اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد بدون تغییر ؛ Next را می زنیم.
    در پنجره بعدی با کلیک بر Sign out and finish ؛ اکانت مایکروسافت Sign out شده و سپس می توانیم با اکانت لوکال وارد ویندوز شویم.

البته همان طور که قبلا گفته شد ؛ در خواست رمز عبور را پس از روشن شدن سیستم هنگام Shutdown ؛ Restart ؛ Sleep ؛ Hibernate می توان غیر فعال کرد.(اکانت مایکروسافت یا اکانت لوکال) .
    ولی برای عدم درخواست رمز عبور پس از Sign out و یا Lock باید پسورد را حذف کرد و اکانت دارای رمز عبور نباشد .
    حذف رمز عبور فقط برای اکانت Local امکان پذیر است و اکانت مایکروسافت همیشه دارای پسورد است.
    Last edited by vissoto; 10-10-2016 at 17:45.

5. 2 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . من ویندوز 10 بیلد 14393 نسخه red stone رو نصب کردم . اما هر کار کردم سخت افزار صدا رو ویندوز نتونست بشناسه و صدا کلا قطعه . یه ضربدر قرمز هم روی آیکون صدا خورده شده . درایور کارت صوتی برای ویندوز 10 رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد . باید چیکار کنم ؟؟؟

داره خودمونی میشه Deadmau5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو روزی میشه که ویندوز 10 رو نصب کردم
    اما مشکل اینه که اصلا آپدیت نمیشه
    5 الی 6 ساعت گذاشتم همینطور بمونه ولی اصلا تکون نخورده و روی صفر درصد مونده
    جالب اینجاست که حتی از اینترنت هم استفاده نمیکنه (چراغ های مودم خاموش روشن نمیشن)
    اینترنتم هم مشکلی نداره
    لطفا راهنمایی کنید ممنون

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو روزی میشه که ویندوز 10 رو نصب کردم
    اما مشکل اینه که اصلا آپدیت نمیشه
    5 الی 6 ساعت گذاشتم همینطور بمونه ولی اصلا تکون نخورده و روی صفر درصد مونده
    جالب اینجاست که حتی از اینترنت هم استفاده نمیکنه (چراغ های مودم خاموش روشن نمیشن)
    اینترنتم هم مشکلی نداره
    لطفا راهنمایی کنید ممنون
    در start تایپ کنید Troubleshooting و انتخابش کنید
    پایین صفحه Fix problems with Windows Update رو انتخاب کنید
    دکمه Advanced رو بزنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید
    next رو بزنید و بعد از طی مراحل گزینه apply this fix که احتمال زیاد ظاهر میشه رو بزنید، بعد از چند ثانیه نتیجه رو به شما میگه چه مشکلاتی حل شده و نشده
    در اکثر موارد این برنامه مشکل رو پیدا میکنه و حل میکنه

اگر حل نشد همین مراحل رو با این برنامه انجام بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jahangir1400; 10-10-2016 at 19:56.

داره خودمونی میشه Deadmau5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

در start تایپ کنید Troubleshooting و انتخابش کنید
    پایین صفحه Fix problems with Windows Update رو انتخاب کنید
    دکمه Advanced رو بزنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید
    next رو بزنید و بعد از طی مراحل گزینه apply this fix که احتمال زیاد ظاهر میشه رو بزنید، بعد از چند ثانیه نتیجه رو به شما میگه چه مشکلاتی حل شده و نشده
    در اکثر موارد این برنامه مشکل رو پیدا میکنه و حل میکنه

اگر حل نشد همین مراحل رو با این برنامه انجام بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از راهنمایی تون ولی این کارا رو هم کردم ولی هنوز هم مشکل پابرجاست

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون ولی این کارا رو هم کردم ولی هنوز هم مشکل پابرجاست
    روی آیکون Start کلیک راست کنید و Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید
    این 4 دستور رو به نوبت یکی یکی وارد کنید و صبر کنید هرکدوم کارش که انجام شد بعدی رو بزنید
    بعدش ریستارت کنید و تست کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام . من ویندوز 10 بیلد 14393 نسخه red stone رو نصب کردم . اما هر کار کردم سخت افزار صدا رو ویندوز نتونست بشناسه و صدا کلا قطعه . یه ضربدر قرمز هم روی آیکون صدا خورده شده . درایور کارت صوتی برای ویندوز 10 رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد . باید چیکار کنم ؟؟؟
    سلام.توی کنترل پنل hardware and sound رو انتخاب کن.بعد realtech hd رو بزن.در پنجره جدید قسمت بالا سمت راست روی device advance setting بزن و گزینه اول هر قسمت تیک دار باشن.بعد اوکی و یکم پایین تر روی عکس شبیه فولدر کلیک کن و هردو گزینه فعال باشه.بعد یکم پایینتر روی دایره سبز دابل کلیک کن و front speaker out فعال باشه و enable و اوکی.پایینتر دایره سبز روی headfone و enable و اوکی.

12. این کاربر از taj2520 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرض کنیم اکانت فعلی ویندوز اکانت لوکال است. برای استفاده از برخی از Appها و Store باید یک ایمیل مربوط به مایکروسافت را به این برنامه هامعرفی کرد.(Sign-in)
    برای مثال Store را اجرا می کنیم و بر آیکن مربوط به تغییر تنظیمات Store کلیک می کنیم.(در کنار باکس Search) و سپس گزینه Sign in را انتخاب می کنیم.در پنجره بعدی بر Microsoft Account کلیک می کنیم.
    در پنجره بعدی آدرس ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافت و رمز عبور مربوط به ایمیل را می نویسیم و Sign in را می زنیم.
    در پنجره بعدی گزینه Sign in to just this app instead را انتخاب می کنیم. با این کار با اکانت مایکروسافت وارد برنامه Store می شویم و می توانیم اکانتی که با آن اکانت وارد برنامه Store شده ایم را ببینیم .اکانت ویندوز هم همچنان اکانت لوکال است.

نکته : اگر در مرحله پایانی تنظیمات (شماره 6 در عکس) در قسمت Current windows password رمز عبور فعلی ویندوز (اکانت لوکال) را بنویسیم و بر Next کلیک کنیم (یا اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد فقط بر Next کلیک کنیم) ؛ اکانت لوکال ویندوز هم به اکانت مایکروسافت تغییر خواهد کرد.
    پس اگر می خواهیم فقط App مورد نظر با اکانت مایکروسافت Sign in شود و اکانت ویندوز همچنان اکانت لوکال باقی بماند بر Sign in to just this app instead کلیک می کنیم.
    برای سایر App هایی که به ایمیل مایکروسافت برای اجرا نیاز دارند هم به همین صورت عمل می کنیم .(با توجه به نکته بالا)

اگر اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت است ؛ با تبدیل اکانت مایکروسافت به اکانت Local ؛ همچنان Appها با استفاده از اکانت مایکروسافت به صورت Sign in باقی خواهند ماند.(اگر هم Sign out شده باشند ؛ با روش بالا مجددا Sign in را انجام می دهیم).
    به آدرس Settings و سپس Accounts می رویم . در صورتی که اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت باشد ؛گزینه Sign in with a local account instead قابل مشاهده است. بر آن کلیک می کنیم. در پنجره بعدی رمز عبور اکانت فعلی ویندوز که اکانت مایکروسافت است درخواست می شود ؛ آن را می نویسیم و Next را می زنیم.
    در پنجره بعدی نام اکانت لوکال نمایش داده می شود ؛ اگر اکانت لوکال رمز عبور دارد ؛ رمز عبور را می نویسیم و اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد بدون تغییر ؛ Next را می زنیم.
    در پنجره بعدی با کلیک بر Sign out and finish ؛ اکانت مایکروسافت Sign out شده و سپس می توانیم با اکانت لوکال وارد ویندوز شویم.

البته همان طور که قبلا گفته شد ؛ در خواست رمز عبور را پس از روشن شدن سیستم هنگام Shutdown ؛ Restart ؛ Sleep ؛ Hibernate می توان غیر فعال کرد.(اکانت مایکروسافت یا اکانت لوکال) .
    ولی برای عدم درخواست رمز عبور پس از Sign out و یا Lock باید پسورد را حذف کرد و اکانت دارای رمز عبور نباشد .
    حذف رمز عبور فقط برای اکانت Local امکان پذیر است و اکانت مایکروسافت همیشه دارای پسورد است.
    خدا خیرت بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •