تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 115 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من با همین سیستم 2015 رو با بالاترین رزولوشن بدون لگ اجرا میکردم اما نمیدونم چرا الان Vram ارور داده!
    درایور کارت گرافیکم هم آپدیته!

میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

حالا که هایپ اولیه بازی توسط فن ها فروکش کرده امتیازات هم داره افت میکنه هم اینکه نکات منفی بیشتر خودش رو نشون میده سایت های انگلیسی فیس بازیکنان لیگ برتر مخصوصا آرسنال رو گذاشتن که کوچکترین دقتی در طراحیشیون نشده یعنی در حد دو نسل قبل هم نیستند. اومدم لینک بزارم دیدم فیلتره خودتون خواستید سرچ کنید جالبه.

3. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان ، بازی واسه من روون اجرا میشه فقط مشکلی که دارم اینه که توی Replay ها و صحنه آهسته ها ؛ این توپه گیر میکنه وسط تصویر و خیلی دیر میره.....
    اینو نمیشه کاریش کنم ؟ کسی این مشکلو نداره ؟
      محتوای مخفی: تصویر 

PES 2016 No Replay Logos

.it removes the replay logo from all the competitions in PES 2016
    .The reason why i needed it is because replay logos drain performance for some unknown reason

حذف لوگوی Replay بازی .

دوستمون این مشکل رو داشت و وقنی لوگوی Replay می اومد سیستم کند می شد و گیر می کرد . اونایی که این مشکل رو دارن تست کنن .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

PES 2016 No Replay Logos

.it removes the replay logo from all the competitions in PES 2016
    .The reason why i needed it is because replay logos drain performance for some unknown reason

حذف لوگوی Replay بازی .

دوستمون این مشکل رو داشت و وقنی لوگوی Replay می اومد سیستم کند می شد و گیر می کرد . اونایی که این مشکل رو دارن تست کنن .

متاسفانه یه عالمه نرم افزار میخواد همراهش واسم نصب کنه که من راضی به این امر نشدم و فعلا از خیرش گذشتم...

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بدون تعصب تفاوت گرافیک pc و ps4 خیلی زیاده.البته اگه در کنار هم مقایسه بشن این تفاوت کاملا تو ذوق میزنه اما باید بدونیم امسال کونامی تصمیم گرفت که ریزش گیمر بخاطر ارتقای گرافیک نداشته باشه و گرافیک مربوط به pc رو روی دایرکس 9 نگه داشت.حالا اگه مثل فیفا نیاز به دایرکست 12 بود ببینید چه خیل عظیمی از ماها از این نسخه جا می موندند.همین الان هم خیلی از دوستان تو 2016 و دایرکس 9 مشکل دارند.

اما سال بعد کونامی باید از موتور فاکس نهایت استفاده رو ببره و حداقل کنسول و پیسی رو در یک رده قرار بده.اگه به دایرکس 12 روی بیاورند درسته که گیمرهای سیستم ضعیف از دور خارج می شوند اما گیمرهایی که می تونند از بازی استفاده کنند کاملا راضی خواهند بود.این تحول دنیای بازی هاست و الان کمتر بازیه قدرتمندی هست که با سیستمهای 5 سال پیش بخوبی اجرا بشه.

8. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان . رو این سیستم فقط گزینه low فعال هست برام . باید چکار کنم تا روی medium یا high بشه بازی کرد یا اینکه اصن میشه بازی کرد ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان . رو این سیستم فقط گزینه low فعال هست برام . باید چکار کنم تا روی medium یا high بشه بازی کرد یا اینکه اصن میشه بازی کرد ؟

دوست عزیز این بازی با این گرافیک برای اجرا در بالاترین کیفیت ممکن به 2 گیگا بایت رم نیاز داره و یک گرافیک رده پایین و متوسط براحتی بازی رو جواب میده ! . گرچه نباید از این بگذریم موتور بازی واقعا قدرتمند هستش و بهینه ! .

Setting بازی رو با گرافیک Nvidia اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین (تصویر زیر) .

و کار دیگه اینکه در Nvidia Control Panel اجرای پیش فرض بازی رو با کارت گرافیک مجرا انتخاب کنید .

در نهایت برای اجرای بازی ( راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia ) .

11. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حالا که هایپ اولیه بازی توسط فن ها فروکش کرده امتیازات هم داره افت میکنه هم اینکه نکات منفی بیشتر خودش رو نشون میده سایت های انگلیسی فیس بازیکنان لیگ برتر مخصوصا آرسنال رو گذاشتن که کوچکترین دقتی در طراحیشیون نشده یعنی در حد دو نسل قبل هم نیستند. اومدم لینک بزارم دیدم فیلتره خودتون خواستید سرچ کنید جالبه.
    من که خودم از اوّل نظرات منفی میدادم. همه یه جوری جو گرفته بودتشون که میگفتن بهترین بازی تاریخ فوتباله!!!
    خودم بازی کردم پریروز! هم خودم، هم رو به روی خودمو رئال گرفتم. 17-4 بردم؛ اونم حدس بزن رو چه سطحی! Super Star...
    دروازه بان، بلانسبت شما، گاوه! بهترینشون که Buffon ـه، هر توپ آرومی رو گل می خوره. تک به تکو که دیگه نگو... اصلاً توپو فوت کنی، دروازه بان نمی تونه بگیره!!!
    کجاست اون Save های عالی و Double Save هایی که Konami وعده وعید میداد؟
    تنها و تنها و تنها خوبی هاش یکی خطا گرفتن الکیه (که کاملاً برطرف شده) و تیکی تاکا بازی کردن همه ی تیم ها (که اینم کاملاً برطرف شده!).
    Last edited by Pitbull2015; 22-09-2015 at 02:39.

13. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوست عزیز این بازی با این گرافیک برای اجرا در بالاترین کیفیت ممکن به 2 گیگا بایت رم نیاز داره و یک گرافیک رده پایین و متوسط براحتی بازی رو جواب میده ! . گرچه نباید از این بگذریم موتور بازی واقعا قدرتمند هستش و بهینه ! .

در نهایت برای اجرای بازی ( راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia ) .

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

این کارها رو کردم ولی وقتی بازی رو به این روشی که گفتید اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته

و وقتی به حالت عادی اجرا میکنم ارور زیر رو میده

داره خودمونی میشه computer-times's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

رزولوشن بازی رو بزار رو حداکثر توانی که مانیتورت میکشه..اگه سیستمت نکشه در اینصورت هیچ راهی نیست

رو اخر گذاشتم بازی هم روان اجرا میشه ولی بالا و سمت راست مانیتور دوتا کادر 4 سانتی مشکی هست!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •