سلام دوستان
من با همین سیستم 2015 رو با بالاترین رزولوشن بدون لگ اجرا میکردم اما نمیدونم چرا الان Vram ارور داده!
درایور کارت گرافیکم هم آپدیته!
میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
سلام دوستان
من با همین سیستم 2015 رو با بالاترین رزولوشن بدون لگ اجرا میکردم اما نمیدونم چرا الان Vram ارور داده!
درایور کارت گرافیکم هم آپدیته!
میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
حالا که هایپ اولیه بازی توسط فن ها فروکش کرده امتیازات هم داره افت میکنه هم اینکه نکات منفی بیشتر خودش رو نشون میده سایت های انگلیسی فیس بازیکنان لیگ برتر مخصوصا آرسنال رو گذاشتن که کوچکترین دقتی در طراحیشیون نشده یعنی در حد دو نسل قبل هم نیستند. اومدم لینک بزارم دیدم فیلتره خودتون خواستید سرچ کنید جالبه.
PES 2016 No Replay Logos
.it removes the replay logo from all the competitions in PES 2016
.The reason why i needed it is because replay logos drain performance for some unknown reason
حذف لوگوی Replay بازی .
دوستمون این مشکل رو داشت و وقنی لوگوی Replay می اومد سیستم کند می شد و گیر می کرد . اونایی که این مشکل رو دارن تست کنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه یه عالمه نرم افزار میخواد همراهش واسم نصب کنه که من راضی به این امر نشدم و فعلا از خیرش گذشتم...
![]()
بدون تعصب تفاوت گرافیک pc و ps4 خیلی زیاده.البته اگه در کنار هم مقایسه بشن این تفاوت کاملا تو ذوق میزنه اما باید بدونیم امسال کونامی تصمیم گرفت که ریزش گیمر بخاطر ارتقای گرافیک نداشته باشه و گرافیک مربوط به pc رو روی دایرکس 9 نگه داشت.حالا اگه مثل فیفا نیاز به دایرکست 12 بود ببینید چه خیل عظیمی از ماها از این نسخه جا می موندند.همین الان هم خیلی از دوستان تو 2016 و دایرکس 9 مشکل دارند.
اما سال بعد کونامی باید از موتور فاکس نهایت استفاده رو ببره و حداقل کنسول و پیسی رو در یک رده قرار بده.اگه به دایرکس 12 روی بیاورند درسته که گیمرهای سیستم ضعیف از دور خارج می شوند اما گیمرهایی که می تونند از بازی استفاده کنند کاملا راضی خواهند بود.این تحول دنیای بازی هاست و الان کمتر بازیه قدرتمندی هست که با سیستمهای 5 سال پیش بخوبی اجرا بشه.
سلام دوستان . رو این سیستم فقط گزینه low فعال هست برام . باید چکار کنم تا روی medium یا high بشه بازی کرد یا اینکه اصن میشه بازی کرد ؟
دوست عزیز این بازی با این گرافیک برای اجرا در بالاترین کیفیت ممکن به 2 گیگا بایت رم نیاز داره و یک گرافیک رده پایین و متوسط براحتی بازی رو جواب میده ! . گرچه نباید از این بگذریم موتور بازی واقعا قدرتمند هستش و بهینه ! .
Setting بازی رو با گرافیک Nvidia اجرا کنید و تنظیمات رو انجام بدین (تصویر زیر) .
و کار دیگه اینکه در Nvidia Control Panel اجرای پیش فرض بازی رو با کارت گرافیک مجرا انتخاب کنید .
در نهایت برای اجرای بازی ( راست کلیک روی آیکون بازی و اجرای با گرافیک Nvidia ) .
من که خودم از اوّل نظرات منفی میدادم. همه یه جوری جو گرفته بودتشون که میگفتن بهترین بازی تاریخ فوتباله!!!
خودم بازی کردم پریروز! هم خودم، هم رو به روی خودمو رئال گرفتم. 17-4 بردم؛ اونم حدس بزن رو چه سطحی! Super Star...
دروازه بان، بلانسبت شما، گاوه! بهترینشون که Buffon ـه، هر توپ آرومی رو گل می خوره. تک به تکو که دیگه نگو... اصلاً توپو فوت کنی، دروازه بان نمی تونه بگیره!!!
کجاست اون Save های عالی و Double Save هایی که Konami وعده وعید میداد؟![]()
تنها و تنها و تنها خوبی هاش یکی خطا گرفتن الکیه (که کاملاً برطرف شده) و تیکی تاکا بازی کردن همه ی تیم ها (که اینم کاملاً برطرف شده!).
Last edited by Pitbull2015; 22-09-2015 at 02:39.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
این کارها رو کردم ولی وقتی بازی رو به این روشی که گفتید اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
و وقتی به حالت عادی اجرا میکنم ارور زیر رو میده
رو اخر گذاشتم بازی هم روان اجرا میشه ولی بالا و سمت راست مانیتور دوتا کادر 4 سانتی مشکی هست!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)