تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 88 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیلی جالبه من با LOSC دو بتا قهرمانی لیگ، یه قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یه قهرمانی جام حذفی، یه سوپر جام فرانسه و یه سوپر جام اروپا بردم ولی تیمایی مثل منچستر و اینتر که وسط جدولن و مربیشون رو اخراج کردن درخواست منو رد میکنن!!
    تیم خودمم هر سال کلی بودجه میداد ولی امثال که این همه موفقیت کسب کردم اصلا بودجه نقل و انتقالات نداد!!
    دیدن تو با این بازیکنان قهرمان میشی چرا دیگه بودجه بهت بدهند بازیکن بخری
    الان سطح مربیگریت چیه ورلد کلاس ؟ اگر ورلد کلاس باشی پس مدیران منچستر و اینتر دیوانه اند ، البته فکر کنم به سطح لیگ هم مربوط باشه

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دیدن تو با این بازیکنان قهرمان میشی چرا دیگه بودجه بهت بدهند بازیکن بخری
    الان سطح مربیگریت چیه ورلد کلاس ؟ اگر ورلد کلاس باشی پس مدیران منچستر و اینتر دیوانه اند ، البته فکر کنم به سطح لیگ هم مربوط باشه
    واقعا همین فکرو کردن انگار!
    الان بالاترین سطح مربیگری رو دارم
    اگه با یه تیم قرارداد داشته باشی و بهت پیشنهاد بده یه تیم دیگه و مصاحبه رو انجام بدی،برای جا به جا شدن باید استعفا بدی یا خودش اوکی میشه؟

3. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام مگه بوئجت چقدر بود که تونستی اینار ا بگیری من که تو هر تیمی رفتم از بس بودجش کم بود سه فصل اول فقط بازیکن سازی کردم و از اون به بعد جام گرفتنام شروع می شه
    حدود 40 میلیون
    البته سال 2018 هست و این بازیکنا همشون سنشون بالا رفته
    تو روز آخر نقل و انتقالات هم تونستم مودریچ را از رئال و هالیلوویچ رو از بارسا بگیرم (البته رئال هم یکی از بهترین بازیکنهام را ازم خرید)

5. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

واقعا همین فکرو کردن انگار!
    الان بالاترین سطح مربیگری رو دارم
    اگه با یه تیم قرارداد داشته باشی و بهت پیشنهاد بده یه تیم دیگه و مصاحبه رو انجام بدی،برای جا به جا شدن باید استعفا بدی یا خودش اوکی میشه؟
    اگه قبولت کنن خودشون هزینه فسخ قراردادتو میدن و قرارداد فعلیت خود به خود لغو میشه

7. 2 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ده هفته تا پایان لیگ مانده با 11 امتیاز اختلاف نسبت به یونتوس تیم اول جدولم ، تیم خیلی خوب بازی میکنه بازی خارج از خونه یا خانگی حالیش نیست همه رو داریم میبریم
    در لیگ قهرمانان اروپا هم رسیدم به یک چهارم با بایرن بازی دارم ( فکر نکنم در چمپیونز لیگ مقامی بدست بیارم چون بازی قبلی رو که با SLB پرتغال داشتیم با گل زده در خانه حریف رفتیم مرحله بعد )
    در جام حذفی هم رسیدم نیمه نهایی
    یعنی میشه سه گانه رو کسب کنم

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ده هفته تا پایان لیگ مانده با 11 امتیاز اختلاف نسبت به یونتوس تیم اول جدولم ، تیم خیلی خوب بازی میکنه بازی خارج از خونه یا خانگی حالیش نیست همه رو داریم میبریم
    در لیگ قهرمانان اروپا هم رسیدم به یک چهارم با بایرن بازی دارم ( فکر نکنم در چمپیونز لیگ مقامی بدست بیارم چون بازی قبلی رو که با SLB پرتغال داشتیم با گل زده در خانه حریف رفتیم مرحله بعد )
    در جام حذفی هم رسیدم نیمه نهایی
    یعنی میشه سه گانه رو کسب کنم
    فقط یه هشدار بهت بدم از الان
    منم یه فصل تقریبا همین موقعیت رو با LOSC داشتم و بعد لیگ قهرمانان بازیمو باختم و اوت شدم. تیم روحیه اش اومد پایین بعدش باخت ها شروع شد!! هم لیگ قهرمانان اوت شدم، هم جام حذفی و هم نزدیک بود لیگ رو از دست بدم ولی شانس آوردم PSG بازی آخر رو باخت و من بردم و قهرمان شدم! از پاریس سن ژرمن 9 امتیاز جلو بودم ولی تا آخر هفته 37 مساوی شده بودیم!!

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فقط یه هشدار بهت بدم از الان
    منم یه فصل تقریبا همین موقعیت رو با LOSC داشتم و بعد لیگ قهرمانان بازیمو باختم و اوت شدم. تیم روحیه اش اومد پایین بعدش باخت ها شروع شد!! هم لیگ قهرمانان اوت شدم، هم جام حذفی و هم نزدیک بود لیگ رو از دست بدم ولی شانس آوردم PSG بازی آخر رو باخت و من بردم و قهرمان شدم! از پاریس سن ژرمن 9 امتیاز جلو بودم ولی تا آخر هفته 37 مساوی شده بودیم!!
    اتفاقا الان یونتوس افتاده روی دور برد و من هم در بدترین موقعیت خوردم به بایرن چون بعدش هشت هفته به پایان لیگ مونده و ممکنه در این هشت هفته فاصله تیمم با یونتوس که الان 9 امتیاز شده از بین بره ولی خوشبختانه با بردن میلان رفتم فینال جام حذفی

12. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دانلود نسخه 15.3.2 بازی با حجم 1.8 گیگابایت از سایت download.ir

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خاطر تاخیر شرمنده. فکر کنم 20 روز از انتشارش بگذره.
    و دلیل اینکه این جا لینک ها رو میذارم اینه که هر کاری میکنم بهم اجازه ویرایش پست اول رو نمیده

14. 3 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چلنج فرگوسن را هم شروع کردم. تیم کریستال پالاس بهم افتاد
    واقعا شرایط خیلی سخته
    پول که اصلا ندارم و حتی نتونستم بازیکن آزاد جذب کنم. بعد از کلی تلاش و قرض دادن 4-5 بازیکن و بیرون انداختن بازیکنی که قرضی اومده بود و اخراج دو بازیکن مسن تیم بالاخره تونستم یه هافبک راست 30 ساله به صورت آزاد جذب کنم
    با کلی تلاش در مقابل من یونایتد و سیتی و تاتنهام و QRP (که صدرنشین لیگ انگلیسه) با اختلاف 1 گل باختم ولی چلسی با 7 گل و آرسنال با 5 گل نابودم کردن. البته یکی از بازیکنانم تونست تو ماه ژانویه با وجود اون دو باخت سنگین بهترین بازیکن لیگ بشه

به زحمت تونستم تیم رو از ناحیه سقوط دربیارم ولی حتی نمیتونم تصور کنم که بتونم از رده 16 بالاتر برم مگه اینکه معجزه ای مثل چیزی که تو یکی دیگه از سیوهام با رم اتفاق افتاد دوباره اینجا هم اتفاق بیفته
    کاش یکم برا فصل بعد حقوق بالاتر در اختیارم بذارن که بتونم چندتا بازیکن آزاد جذب کنم

تو جام حذفی هم خوردم به من یونایتد و مسلما حذف میشم

در حال حاضر سیوهای اولیه رو پاک کردم و سه تا سیو دارم که به تناوب باهاشون بازی میکنم، یکی سیو اصلیم که بدون مربی شروع کردم و دارم تو تیمهای مختلف میچرخم، الان مربی رم شدم
    یکی سیو فرگوسن که تازه شروع کردم و مربی کریستال پالاس هستم (میخوام هیچگاه تغییر تیم ندم باهاش)
    یکی هم سیو بارسلونا که با این محدودیت شروع کردم که هیچ گاه بازیکنی نخرم و بازیکن قرضی و آزاد هم جذب نکنم و میخوام بدونم بعد از بالا رفتن سن بازیکنان اصلی تیم چقدر میتونم با جوانان آکادمی بارسا دووم بیارم

16. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دانلود نسخه 15.3.2 بازی با حجم 1.8 گیگابایت از سایت download.ir

به خاطر تاخیر شرمنده. فکر کنم 20 روز از انتشارش بگذره.
    و دلیل اینکه این جا لینک ها رو میذارم اینه که هر کاری میکنم بهم اجازه ویرایش پست اول رو نمیده

این نسخه مال چه تاریخیه؟
    آخرین آپدیته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •