خوش به حالتون
من همراه اولم هیچی ندارم :(
یک ساعت پیش رفتم یه ایرانسل گرفتم . اومدم خونه دیدم گوشیم میکروسیم کارت میخوره :|
اومدم میکروش کنم زدم خرابش کردم![]()
خوش به حالتون
من همراه اولم هیچی ندارم :(
یک ساعت پیش رفتم یه ایرانسل گرفتم . اومدم خونه دیدم گوشیم میکروسیم کارت میخوره :|
اومدم میکروش کنم زدم خرابش کردم![]()
یه جی پی آر اس رو همراه اول داشتم . همونم رفت . جالبه الان کلا فقط میتونم اس ام اس بدمو تماس بگیرم)
ببرش خدمات مرکزی ایرانسل برات عوضش میکنه یه میکروسیم کارت بهت میده یه سیم کارت هدیه هم چندماه بعدش برات میفرسته من خودم روی سیم کارت ایرانسلم تا الان سه تا سیمکارت هدیه گرفتم
طبق سوالی که از همراه اول برای 3G پرسیدم پاسخ دریافتیم این بود که همراه اول هم تست هاشو شروع کرده ، اما انگار مثل ایرانسل عمومی نیست و قراره که 1 شهریور عمومی کنه .
اما هنوز به سوالی که راه اندازی سراسری انجام میشه یا نیاز به نصب تجهیرات داره پاسخ ندادن .
در جواب یه سری هم باید گفت خلایق هر چه لایق !
خاک بر سرشون ازجمعه که 3g رو تو اهواز قطع کردن دیگه وصل نشده تعجب کردم تو اهواز خراب شده چطور سریع راه افتاده[emoji35]
ایرانسل مجور نسل های 3 و4 و5 دریافت کرده است!
"ایرانسل تنها اپراتور با پوشش سراسری است که مجوز بهره بداری از اینترنت پر سرعت همراه نسل 3 و 4 و بالاتر را اخذ نموده و اکنون در مرحله بهره برداری آزمایشی آن آغاز شده است و به زودی بهره برداری رسمی از این طرح در ابعاد وسیع امکان پذیر می شود"
الانش هم 3.75 G است.
Last edited by master2014; 12-08-2014 at 19:57.
تبریز الان همه جاها همراه اول آنتن نسل 3 پر قدرت داره !! ولی بعضی مناطق ضعیفه !!
ولی اطراف خونه ما که حتی تو خونه ها هم فول انتن هستش
سرعت چطوره ؟
رو همون شبکه هست ؟ یا سوییج کردین به شبکه دیگه ؟
چندین بار تست کردم اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه ولی کیفیت صداش خوبه و اون قطع و وصلی های این 2 ماه اخیر رو که تو تبریز همه رو کلافه کرده رو نداره !!!
2 ماهی هست که تو تبریز با اختلال شدید همراه بوده این همراه اول !!! در واقع دهن ملت رو سرویس کرده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)