تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 98 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بای بای دخیا یا فاکائو؟ خبر که برای دخیا بود
    این بازی نمونه بارز کل فصل بود:سخت گل زدن و راحت گل خوردن
    دلم برای والدز سوخت،بنده خدا بدشانسه.

دی اریا هم امروز اصلا بازی نکرد فن خال در مصاحبه هاش همیشه میگه که دی ماریا باید تغییر کنه.مشخصا نباید انتظار داشت که با یک فصل همون دیماریای رئال باشه.حتی ابتدای فصل خیلی هم عالی بود و نیم فصل دوم افت کرد که با نیمکت نشینی اش بیشتر هم ضربه خورد.این وسط فقط یانگ تغییر ناگهانی داشت و حضور دیماریا باعث پیشرفت و درخشش عجیبش شد.

دوست دارم دی ماریا هم تلاشش رو بیشتر کنه و خودش رو به تیم و فن خال تحمیل کنه.اصلا راضی به رفتنش نیستم حتی اگه قرار به حضور بیل باشه.
    موقع تعویض فالکائو دیگه دخیا که بنده خدا بعدش مصدوم شد. خبر، مصاحبه بعد بازی فن خال بود.
    فالکائو فرصت مناسبی برای اثبات خودش داشت ولی نتونست (اشاره به تمام دقایقی که بازی کرد) بیچاره مشخص بود خودش هم از این وضع کلافه شده، اصلا قیافش رو با روزی که اومد منچستر مقایسه کنید
    اما عملکرد خوب خط هافبک باعث شد فرصت چندانی به دی ماریا نرسه، فن خال هم که خیلی سخت دست به تغییر می زنه و به کسی اعتماد می کنه. بازیکن هم باید بازی کنه تا به شرایط ایده آل برگرده وگرنه تمرین هرچقدر هم که باشه بدون مسابقه ارزش خودش رو از دست میده.

2. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تویه روزهای اخیر خبرهای زیادی در مورد علاقه منچستر به جذب فیلیپه اندرسون بازیکن 22 ساله لاتزیو شنیده شده که به نظر می رسه حدود 40 میلیون پوند برای منچستر آب می خوره !
    همچنین ایکاردی پیشنهاد تمدید قرارداد با اینتر رو رد کرده که شاید منچستر بتونه رقیب چلسی برای جذب این بازیکن باشه.

4. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

تویه روزهای اخیر خبرهای زیادی در مورد علاقه منچستر به جذب فیلیپه اندرسون بازیکن 22 ساله لاتزیو شنیده شده که به نظر می رسه حدود 40 میلیون پوند برای منچستر آب می خوره !
    همچنین ایکاردی پیشنهاد تمدید قرارداد با اینتر رو رد کرده که شاید منچستر بتونه رقیب چلسی برای جذب این بازیکن باشه.

سلام

این اندرسون بازیکن خوب و تکنیکی ای هستش اما فکر می کنم 40 تا واسش حداقل نصفش زیاده

بعدم فکر می کنم اگه دی ماریا بمونه و خب فصل بعد دیپای بیاد ، تازه ما نانی و یانگ رو هم داریم ، دیگه انقدر هزینه کردن تو جناحین خیلی منطقی نیست . اگه بخوان دیگه حالا یکی از 2 گزینه آخری که اسم بردم رو رد کنن می شه یه بال کم قیمت تر هم خرید . اون بازیکن بارسا deuloufeu فکر کنم خوب باشه ، تازه همین یانوزای هم به عنوان ذخیره خوبه و شاید بشه بهش بیشتر فرصت داد اما اون همه پول خرج کردن واسه Winger و حالا یا هافبک نفوذی خیلی زیاده به نظرم.

خدا کنه 2-3 تا دفاع بخرن ، مثل هوملز .

6. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دفاع که به شدت نیازه در این شکی نیست.....

بیل هم خیلی شایعه زیاده و به نظر میتونه بدترین خرید تیم باشه چون واقعا احتیاجی بهش نیست.....

فالکائو هم که زحمت زیادی کشید ولی همچنان رفتنش بهتر از موندنشه ....

دیماریا هم اگه بتونه خودشه با سبک بازی های لیگ جزیره وفق بده گزینه خوبیه ولی در غیر اینصورت سودی برای تیم نداره...

ولی این وودواردی که من میشناسم میره دنبال اسم های بزرگ که هیچ دردی از تیم دوا نمیکنن.....منچستر مثل قبل به اسم های بزرگ احتیاجی نداره...

8. 5 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من معمولا خرید و فروش های های منچستر رو پیش بینی می کنم و معمولا هم غلط از آب در میاد
    ولی به شخصه فکر نمی کنم احتیاجی به خرید اندرسون داشته باشیم چون توی پستش دی ماریا و دیپای و ماتا و اشلی یانگ و یانوزای رو داریم .
    ایکاردی گزینه ی بدی نیست و امیدوارم بیاد .

چیزی که بیشتر از همه احتمالش میره رفتن دخیا به تیم رئال مادرید هست. ما تبدیل به آکادمی این رئال شدیم، بازیکن بزرگ می کنیم اینا میان وسوسه ش می کنن می برنش بعد میگن چرا انقدر ازشون متنفری ؟

فالکائو هم که باید رفته دونست با این بازی هایی که ارائه داد .

اون اسمالینگ هم بعید می دونم بازیکن بشه واسمون، بهتره که ردش کنن بره.

در مورد خرید ها هم امیدوارم خبری از مولر و هوملز و بیل نباشه، دوست ندارم اینا رو توی پیراهن منچستر ببینم.

10. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

احتمال داره دوباره نانی رو قرضی بدن یه تیم دیگه، اورتون نانی رو می خواد.
    یکی از مشکلاتی که تیم داشت عدم تناسب در پست های مختلف بود که حالا باید در نقل و انتقالات با در نظر گرفتن این مورد بازیکن خریداری بشه. فصل دیگه هیچ توجیهی برای عدم نتیجه گیری تیم پذیرفته نیست.
    جالب اینجاست که هیچ خبری برای خرید مدافع نیست ! درسته که تمامی اخبار حال حاضر شایعه هستند ولی خیلی از همین اخبار هم ممکنه در نهایت نهایی بشن.

12. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون اسمالینگ هم بعید می دونم بازیکن بشه واسمون، بهتره که ردش کنن بره.
    اسمالینگ تازه تا سال 2019 قرادادش رو با باشگاه تمدید کرد پس مطمئنا خبری از رفتنش نیست.
    جالب اینجاست که هیچ خبری برای خرید مدافع نیست ! درسته که تمامی اخبار حال حاضر شایعه هستند ولی خیلی از همین اخبار هم ممکنه در نهایت نهایی بشن.
    دقیقا منم تعجب کردم هیچ مدافعی بهمون لینک نمیشه یا یه هافبک دفاعیه خوب کاش اینقدر که من حرص هافبک میخورم باشگاه هم میخورد شاید تو خرید تاثیر داشت خرید هوملز خیلی خوبه یا اگه بشه واران رو از رئال گرفت.
    زاها هم با یه قراداد پنج و نیم ساله انتقالش به پالاس دائمی شد.

14. 6 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پیشنهاد نجومی یونایتد برای حفظ دخیا

منچستریونایتد برای حفظ گلر اسپانیایی خود، به آب و آتش می‌زند و قصد دارد پیشنهادی نجومی به او ارائه دهد.
    در حالی که تنها یک سال از قرارداد دخیا با منچستریونایتد باقی مانده، شایعات مبنی بر احتمال انتقال گلر اسپانیایی به رئال مادرید به شدت قوت گرفته است. دخیا از تمدید قرارداد با یونایتد امتناع کرده و گفته می‌شود قصد دارد راهی مادرید شود.

روزنامه سان گزارش داد که یونایتد برای حفظ بهترین بازیکن فصل خود، به آب و آتش زده و قصد دارد پیشنهادی نجومی به او ارائه دهد. در حقیقت، پیشنهاد منچستر، حقوق هفته ای 250 هزار پوند ، معادل سالیانه 13,500,000 پوند و 18,500,000 یورو می‌باشد که در صورت توافق ، دخیا به یکی از پردرآمدترین فوتبالیست‌های جهان تبدیل می‌شود.

16. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

پیشنهاد نجومی یونایتد برای حفظ دخیا

منچستریونایتد برای حفظ گلر اسپانیایی خود، به آب و آتش می‌زند و قصد دارد پیشنهادی نجومی به او ارائه دهد.
    در حالی که تنها یک سال از قرارداد دخیا با منچستریونایتد باقی مانده، شایعات مبنی بر احتمال انتقال گلر اسپانیایی به رئال مادرید به شدت قوت گرفته است. دخیا از تمدید قرارداد با یونایتد امتناع کرده و گفته می‌شود قصد دارد راهی مادرید شود.

روزنامه سان گزارش داد که یونایتد برای حفظ بهترین بازیکن فصل خود، به آب و آتش زده و قصد دارد پیشنهادی نجومی به او ارائه دهد. در حقیقت، پیشنهاد منچستر، حقوق هفته ای 250 هزار پوند ، معادل سالیانه 13,500,000 پوند و 18,500,000 یورو می‌باشد که در صورت توافق ، دخیا به یکی از پردرآمدترین فوتبالیست‌های جهان تبدیل می‌شود.

اشتباه محض منت دخیا رو کشیدن با اضافه کردن دستمزد.......

با این پول کار های زیادی تو یم میشه انجام داد....

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اشتباه محض منت دخیا رو کشیدن با اضافه کردن دستمزد.......

با این پول کار های زیادی تو یم میشه انجام داد....
    به نظر من اشتباه محض اینه که بذاریم خیلی راحت از دستش بدیم. اتفاقات گذشته باید درس بشه، نمونه هاش هم زیاده. ما که از نظر مالی مشکلی نداریم (نه به این معنی که نامعقول قرارداد ببندیم که بعدا پرداخت حقوق ها برامون مشکل ایجاد کنه)، ولی تا حد امکان باید سعی کنیم دخیا رو نگه داریم. الان یکی از بهترین و آینده دارترین دروازه بان ها دنیاست، چرا نباید واسه نگه داشتنش تلاش کنیم؟
    هرچند فکر می کنم بحث رفتن دخیا فراتر از بحث های مالی باشه و احتمالا در نهایت از منچستر جدا خواهد شد.

19. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •