تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 175 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

بنظر من این بحث‌های مسی و انریکه حاشیه‌ی مزخرفیه که ذهن رو از موضوع اصلی منحرف میکنه. موضوع اصلی تیم ضعف تاکتیکی مربیه. یک مربی نباید با نیمکت‌نشین کردن و تنبیهات انضباطی برای خودش اعتبار بخره. وقتی از نظر تاکتیکی درست عمل کنی و نتایج مناسب بگیری و تیمت خوب بازی کنه، دیگه برای کسی مهم نیست که فلان بازیکن امروز نیمکت‌نشین بوده یا اون یکی ۵ بازیه رو سکو میشینه.
    حتی خود بازیکن‌ها هم با مربی‌ای که موفقه، ور نمی‌افتن.
    تیم بد بازی میکنه. نتایج با اینکه فاجعه نبوده، برای بارسایی که قراره مدعی قهرمانی در سه جام باشه خیلی ضعیفه. ضمن اینکه در بازی‌هایی که امتیاز دادیم، خیلی بد بودیم و مربی هم بطور واضحی از اینکه تاثیر در روند تیم بذاره، ناتوان بود.
    اگر مربی کارش رو بلد باشه با این مهاجم‌ها فرقی نمیکنه کی کجا بازی کنه. میشه دو سه ترکیب مختلف فرستاد تو زمین و همچنان خوب بازی کرد.

پارسال تیم تاتا مجموعا خوب نبود. اما در مقاطعی از فصل واقعا عالی بود. اما بارسای انریکه اصلا بازی‌ای نداشته که اون لذت کامل رو به منِ طرفدار داده باشه. بهترین بازی لیگمون همون بازی اول بود. بهترین بازی چمپیونزلیگمون هم بازی‌ای بود که به پاریس ۳-۲ باختیم. درسته تیم کامل نیست و چندتا از بهترین‌هامون خیلی افت کردن. اما باز هم اوضاعمون اونقدر خوب هست که بهتر از این بازی کنیم.
    بعضی از مربی‌ها خارق‌العاده‌ان و می‌تونن در هر لحظه از بازی اوضاع رو عوض کنن. ترکیب‌ها و تاکتیک‌هایی بکار میبرن که حتی فوتبال رو تحت‌تاثیر قرار میده. گروه دیگه‌ای هستن که شاید آنچنان قدرت تغییر اوضاع رو نداشته باشن ولی این توانایی رو دارن که تصمیم اشتباه نگیرن. ترکیب بیخود تو زمین نفرستن. ثبات تیمشون رو بی‌دلیل بهم نمیزنن. خلاصه خودشون رو به دردسر نمیندازن. متاسفانه انریکه جزء هیچ‌کدوم از این دو دسته نیست. حداقل تا الان نبوده.
    متاسفانه باید الان دیگه باور داشت که مربی با مسی اختلاف نظر یا مشکل داره!
    با مصاحبه ای که از انریکه شده 100درصد مشخص شد انریکه با مسی به مشکل خورده

انریکه گفته :
    "در حال حاضر فقط فرکانس های منفی وجود دارد و چیز مثبتی قابل مشاهده نیست. فکر نمی کنم باید هیچ کدام از این شایعات را تکذیب یا تایید کنم. چون در این صورت، مشکلات بیشتر خواهند شد تا اینکه بخواهند حل شوند! در طول فصل اتفاقات، رخ می دهند و این به ما بستگی دارد که چگونه آن را کنترل کنیم."

این صحبتها همش بوی اختلاف میده و باید حرف رسانه ها رو قبول کرد که مسی زیر فشار تیمه و واسه همین فالو کردن پیچ چلسی اتفاقی نبوده!
    البته امیدواریم نفر بعدی این انریکه باشه که تیمو ترک کنه تا مسی

2. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

متاسفانه باید الان دیگه باور داشت که مربی با مسی اختلاف نظر یا مشکل داره!
    با مصاحبه ای که از انریکه شده 100درصد مشخص شد انریکه با مسی به مشکل خورده

انریکه گفته :
    "در حال حاضر فقط فرکانس های منفی وجود دارد و چیز مثبتی قابل مشاهده نیست. فکر نمی کنم باید هیچ کدام از این شایعات را تکذیب یا تایید کنم. چون در این صورت، مشکلات بیشتر خواهند شد تا اینکه بخواهند حل شوند! در طول فصل اتفاقات، رخ می دهند و این به ما بستگی دارد که چگونه آن را کنترل کنیم."

این صحبتها همش بوی اختلاف میده و باید حرف رسانه ها رو قبول کرد که مسی زیر فشار تیمه و واسه همین فالو کردن پیچ چلسی اتفاقی نبوده!
    فروش مسی به این راحتی نیست که! قیمتش حدود 220 میلیون پونده
    حالا معلوم نیست تو این اختلاف نظر بین مسی و انریکه گرایش بقیه بازیکنان مثل ژاوی و بقیه به کدوم طرفه؟ و یکجورایی سکوت اختیار کردن!
    خب بهتره باشگاه انریکه رو برکنار کنه و یک مربی تاپ بیاره ، اینجوری هم مسی رو از دست نمیدیم و هم دیگه بهانه ای نمی مونه و اوضاع آروم میشه و با گذر زمان همه چی مشخص میشه!

4. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فوری: اعلام رسمی برگزاری انتخابات زودهنگام باشکاه بارسلونا در تابستان آینده
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    به گزارش "ورزش سه"، انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا قرار بود در تابستان 2016 برگزار شود اما بارتومئو اعلام ‏کرد که برای کاهش فشارهایی که در اطراف باشگاه وجود دارد، این انتخابات یک سال زودتر برگزار خواهد شد.‏
    بعد از حاشیه هایی که در چند روز اخیر، به دنبال اخراجی آندونی زوبی زارتا از پست مدیر ورزشی و شایعه اختلاف مسی و انریکه ایجاد شد، هیئت مدیره باشگاه بارسلونا امروز تشکیل جلسه داد و در نهایت تصمیم به برگزاری زودرس انتخابات ریاست باشگاه گرفته شد.
    بارتومئو به خبرنگاران گفت:" از تاخیری که در کنفرانس مطبوعاتی ایجاد شد، عذرمی خواهم. من این خواهان برگزاری این ‏کنفرانس مطبوعاتی شدم تا اعلام کنم انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا در پایان فصل برگزار خواهد شد. این انتخابات ‏برای کاهش فشارهایی که اطراف باشگاه وجود دارد، برگزار می شود؛ فشار برای اینکه باشگاه از نظر اجتماعی و مالی ‏درست عمل کند.‏
    من از کاندیداها می خواهم که در طول کمپین انتخاباتی، جوانمردانه عمل کنند و با اعضای باشگاه که حق رای دارند، ‏صحبت کنند. در نهایت، مهمترین موضوع، این است که تیم برای کسب جام های مختلف بجنگد؛ بنابراین همه، از جمله ‏کاندیداها و هواداران باید در این جهت تلاش کنند."
    Last edited by Masoud-2014; 07-01-2015 at 21:04.

6. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

انریکه گفته :

مطمئنا حاشیه هایی به وجود اومده، اما مسئله اصلی یکی بخش فنی هست که متوجه انریکه هست، و مورد دیگه ثبات کم در راس کار و رده مدیریتی هست که با اخراج زوبیزارتا، جدایی پویول، واکنش زوبیزارتا به این تصمیم و مقصر دونستن بارتومئو/روسل عملا اختلاف ها، که ممکنه در هر باشگاهی در رده های مختلف وجود داشته باشه، دیگه شکل علنی به خودش گرفته و تبعا توی همچین شرایطی فضای بدی به وجود میاد که همه به دنبال مقصر می گردن و مدیریت سعی می کنه با اخراج کردن بعضی از اعضا و قربانی کردن اونها، شرایط رو آروم تر کنه و سهم خودش رو کمتر جلوه بده. البته نشانه هایی از این اختلاف رو از سال های قبل دیدیم، به عنوان نمونه سر مسئله ای که بین پپ (هم جهت با لاپورتا) و تیتو فقید (هم جهت با روسل) به وجود اومده بود تا حدی که پپ در یک مقطع در مدتی که در امریکا حضور داشت، به عیادت تیتو نرفت و تیتو در کمال تعجب این مسئله رو رسانه ای کرد و نشون داد که ارتباط بین دو دوست قدیمی به خاطر حضور در دو جبهه مخالف به حداقل رسیده... البته بعدها شرایط بهتر شد و با درگذشت ناگهانی تیتو عملا این مسئله هم به خاک سپرده شد.

حالا توی همچین شرایطی مسی که حداقل دورنما رو زیاد جالب نمی بینه و نگران آینده هست، با یه حرکت به ظاهر ساده اما کاملا استراتژیک، نارضایتی خودش رو نشون داده و عملا برای مدیریت باشگاه خط و نشون کشیده... که زمینه ساز کنار رفتن هر چه سریع تر مدیریت فعلی (برگزاری زودتر از موعد انتخابات باشگاه) و روی کار اومدن لاپورتا بشه. (اتفاقی که ظاهرا در حال رخ دادن هست) اما با همه اینها به اعتقاد من هر شخصی که در راس کار باشه، احتمال جدایی مسی در پایان این فصل صفر هست و از این بابت حداقل تا سال آینده نباید جای نگرانی برای هواداران بارسا وجود داشته باشه، چون با توجه به محرومیت بارسا از جذب بازیکن، اولا مبلغ دریافتی در صورت انتقال فرضی مسی به درد باشگاه نمی خوره، درست برعکس، باشگاه در شرایط فعلی به جای پول، به دنبال این هست که تا اونجا که امکان داره هیچ بازیکنی رو از دست نده و ثانیا فروش مسی در پنجره نقل و انتقالاتی که امکان جذب جایگزین وجود نداره، از طرف هواداران بارسا فشار آنچنان زیادی رو به وجود میاره که عملا معادل هست با امضای وصیت نامه اون مدیر فرضی به دست خودش!

بنابراین اگه صحبتی از جدایی احتمالی مسی مطرح میشه، صحبت نه از پایان این فصل، بلکه از 1.5 سال آینده هست که این کاملا بستگی به شرایط و دورنمای باشگاه از نظر مدیریتی/فنی/کسب جام در اون زمان داره.

8. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

به عنوان نمونه سر مسئله ای که بین پپ (هم جهت با لاپورتا) و تیتو فقید (هم جهت با روسل) به وجود اومده بود تا حدی که پپ در یک مقطع در مدتی که در امریکا حضور داشت، به عیادت تیتو نرفت و تیتو در کمال تعجب این مسئله رو رسانه ای کرد و نشون داد که ارتباط بین دو دوست قدیمی به خاطر حضور در دو جبهه مخالف به حداقل رسیده... البته بعدها شرایط بهتر شد و با درگذشت ناگهانی تیتو عملا این مسئله هم به خاک سپرده شد.
    قصد نبش قبر ندارم . ولی ربطی به تیتو نداشت . خود رسانه ها این شایعات رو درست کردن . ضمن اینکه وقتی تیتو مرخص شد و به بارسلون رفت پپ با جت شخصی رفت عیادتش . حالا اگه درگیری هم بوده عمیق نبوده که دوست خودشو نادید بگیره و فقط در حد حرف بوده .

از وقتی شایعات درگیری مسی و انریکه مطرح شد ، یه لحظه از زمانی یادم اومد که چقد پپ و کینگ باهم صمیمی بودن .

شما چندبار دیدید که مسی بعد از گل بره در آغوش مربی خودش ؟! یعنی واقعا یکی از دلایلی که اون موقع بارسا بر قله اروپا حکمرانی میکرد رابطه فوق العاده مربی با بازیکتا بود که از بعد پپ حقیقتا دیده نشده .

فقط باید قبطه خورد به اون روزا .

10. 3 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

قصد نبش قبر ندارم . ولی ربطی به تیتو نداشت . خود رسانه ها این شایعات رو درست کردن . ضمن اینکه وقتی تیتو مرخص شد و به بارسلون رفت پپ با جت شخصی رفت عیادتش . حالا اگه درگیری هم بوده عمیق نبوده که دوست خودشو نادید بگیره و فقط در حد حرف بوده .
    اصلا بحث شایعه سازی مطرح نبوده، بلکه متن عینی صحبت پپ و تیتو هست. حتما در جریان دقیق خبرهای اون زمان نبودید.

تیتو راجع به گواردیولا (جولای 2013)

He visited me once in New York when I'd just arrived, but during my recovery from the operation I was there for two
    months and I didn't see him. He's my friend and I needed him, but he wasn't there for me. I would have done things
    differently. I won't say anything else about this
    +
    People aren't interested in personal matters, but Pep got it wrong and I'm surprised by his comments, No one on the
    board used my illness to attack him. The club tried to help me as much as possible

بخش اول به این اشاره می کنه که در طول دوران ریکاوری از عملی که تیتو داشته (دو ماه)، پپ به دیدار تیتو نرفته با اینکه تیتو به پپ و حضور پپ نیاز داشته و از این مسئله کاملا دلخور هست.
    قسمت دوم همه صحبت های پپ رو رد می کنه و میگه از صحبت های پپ تعجب کردم (صحت ندارن) و به انتقادِ پپ از مدیریت باشگاه، واکنش نشون میده و میگه این باشگاه و مدیریت باشگاه
    بوده که در این مدت به/از من کمک/حمایت کرده.

منبع:

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اصلا بحث شایعه سازی مطرح نبوده، بلکه متن عینی صحبت پپ و تیتو هست. حتما در جریان دقیق خبرهای اون زمان نبودید.

تیتو راجع به گواردیولا (جولای 2013)

He visited me once in New York when I'd just arrived, but during my recovery from the operation I was there for two
    months and I didn't see him. He's my friend and I needed him, but he wasn't there for me. I would have done things
    differently. I won't say anything else about this
    +
    People aren't interested in personal matters, but Pep got it wrong and I'm surprised by his comments, No one on the
    board used my illness to attack him. The club tried to help me as much as possible

بخش اول به این اشاره می کنه که در طول دوران ریکاوری از عملی که تیتو داشته (دو ماه)، پپ به دیدار تیتو نرفته با اینکه تیتو به پپ و حضور پپ نیاز داشته و از این مسئله کاملا دلخور هست.
    قسمت دوم همه صحبت های پپ رو رد می کنه و میگه از صحبت های پپ تعجب کردم (صحت ندارن) و به انتقادِ پپ از مدیریت باشگاه، واکنش نشون میده و میگه این باشگاه و مدیریت باشگاه
    بوده که در این مدت به/از من کمک/حمایت کرده.

منبع:
    اگه بحث رفتن یا نرفتن پپ به عیادت تیتو هست که رفته عیادتش . حالا اول و آخرش فرقی نداره . اگه بحث چندبار رفتن هست که بازم وقتی تیتو از آمریکا به بارسلون رفته بازم پپ با جت شخصی خودش رفته عیادتش . حالا نمیدونم چرا این بحث های بیهوده رو وسط میکشید و چی رو میخواید ثابت کنید ؟!

ضمن اینکه وقتی حرف از روزنامه AS به میان میاد ناخودآگاه صفحه مرورگرمو میبندم کلا . چون واقعا خیلی یه طرفست . الآنم اگه میگفتید طبق as اصن نگاه نمیکردم . ولی از گاردین لینک گذاشتید و در داخل لینک نام مبارک as رو دیدم .

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اگه بحث رفتن یا نرفتن پپ به عیادت تیتو هست که رفته عیادتش . حالا اول و آخرش فرقی نداره . اگه بحث چندبار رفتن هست که بازم وقتی تیتو از آمریکا به بارسلون رفته بازم پپ با جت شخصی خودش رفته عیادتش . حالا نمیدونم چرا این بحث های بیهوده رو وسط میکشید و چی رو میخواید ثابت کنید ؟!

ضمن اینکه وقتی حرف از روزنامه AS به میان میاد ناخودآگاه صفحه مرورگرمو میبندم کلا . چون واقعا خیلی یه طرفست . الآنم اگه میگفتید طبق as اصن نگاه نمیکردم . ولی از گاردین لینک گذاشتید و در داخل لینک نام مبارک as رو دیدم .
    مسئله خیلی روشن هست، نقل قول ها هم همه نقل قول های عینی هست، حتی ویدئوی صحبت های تیتو رو که توی کنفرانس مطبوعاتی قبل از یکی از بازی های بارسا انجام میشد رو می تونید در یوتوب ببینید. اما شما ماشالله صحبت عینی تیتو و پپ رو که از همه پایگاه های خبری دنیا نقل شده رو یا انکار می کنید یا میگید خب بالاخره چیز مهمی نبوده...

درسته که مسئله مربوط به گذشته هست و این بخش ماجرا تموم شده هست، قصد من فقط اشاره ای به سطح اختلاف ها در رده مدیریتی و جبهه گیری ها بود که به چه مسائلی می تونه منجر بشه و یک نشونه عینیش رو توی این مثال می دیدم. اما واکنش شما و صحبت از "درست کردن شایعه ها توسط رسانه ها" باعث شد که لینک رو بگذارم. قضیه از نظر من تمام شده هست اما واکنش های بیش از حد شما و تکذیب بدون مرجع در نوع خودش جالب هست.

14. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان بارسا در همه سطوح (مدیریت، مربی، بازیکن ها) سیستم باندبازی شدیدی داره، سالهاست که اینگونه است. حتی مسی، با تمام ارزشی که برای فوتبالش قائل هستیم، بازیکنی است که در این سیستم رشد کرده. این باندبازی ها به دوران ون خال و رایکارد و ... هم برمی گرده. در مواقعی که مدیریت، مربی و بازیکن ها از نظر "باند" یکدست باشند (دوران پپ/تاتا) تیم حاشیه های کمی داره ولی مدتی که بگذره و به خصوص وقتی تیم نتیجه نگیره این باندها اثرات منفی رو می گذارند. در حقیقت این انتخابات زودهنگام هم تلاشی است برای همگن کردن شرایط باندی در بارسا.

حالا توی همچین شرایطی مسی که حداقل دورنما رو زیاد جالب نمی بینه و نگران آینده هست، با یه حرکت به ظاهر ساده اما کاملا استراتژیک، نارضایتی خودش رو نشون داده و عملا برای مدیریت باشگاه خط و نشون کشیده... که زمینه ساز کنار رفتن هر چه سریع تر مدیریت فعلی (برگزاری زودتر از موعد انتخابات باشگاه) و روی کار اومدن لاپورتا بشه. (اتفاقی که ظاهرا در حال رخ دادن هست) اما با همه اینها به اعتقاد من هر شخصی که در راس کار باشه، احتمال جدایی مسی در پایان این فصل صفر هست و از این بابت حداقل تا سال آینده نباید جای نگرانی برای هواداران بارسا وجود داشته باشه، چون با توجه به محرومیت بارسا از جذب بازیکن، اولا مبلغ دریافتی در صورت انتقال فرضی مسی به درد باشگاه نمی خوره، درست برعکس، باشگاه در شرایط فعلی به جای پول، به دنبال این هست که تا اونجا که امکان داره هیچ بازیکنی رو از دست نده و ثانیا فروش مسی در پنجره نقل و انتقالاتی که امکان جذب جایگزین وجود نداره، از طرف هواداران بارسا فشار آنچنان زیادی رو به وجود میاره که عملا معادل هست با امضای وصیت نامه اون مدیر فرضی به دست خودش!

بنابراین اگه صحبتی از جدایی احتمالی مسی مطرح میشه، صحبت نه از پایان این فصل، بلکه از 1.5 سال آینده هست که این کاملا بستگی به شرایط و دورنمای باشگاه از نظر مدیریتی/فنی/کسب جام در اون زمان داره.
    اینها در صورتی است که تصور کنیم مبلغ پیشنهادی پایین تر از Release clause مسی (250 میلیون یورو) خواهد بود. در صورتی که اون مبلغ پرداخت بشه و مسی هم تمایل داشته باشه کاری از بارسا بر نمیاد. در هر صورت چه امسال چه سال آینده بارسا با هیچ پیشنهادی به جز همین 250 میلیون یورو مسی رو از دست نخواهد داد و از این نظر تفاوتی نمی کنه.

پ.ن. من احتمال انتقال مسی رو چه پایان فصل چه فصل بعد از اون 0 درصد مطلق می دونم. در بارسا در شرایط فعلی مسی بین طرفداران محبوب است و بقیه محبوب که هیچ زیر بار انتقادات هم هستند. مدیریت جدید باشگاه هرکی که باشه در نهایت سمت مسی خواهد بود.

16. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مسئله خیلی روشن هست، نقل قول ها هم همه نقل قول های عینی هست، حتی ویدئوی صحبت های تیتو رو که توی کنفرانس مطبوعاتی قبل از یکی از بازی های بارسا انجام میشد رو می تونید در یوتوب ببینید. اما شما ماشالله صحبت عینی تیتو و پپ رو که از همه پایگاه های خبری دنیا نقل شده رو یا انکار می کنید یا میگید خب بالاخره چیز مهمی نبوده...

درسته که مسئله مربوط به گذشته هست و این بخش ماجرا تموم شده هست، قصد من فقط اشاره ای به سطح اختلاف ها در رده مدیریتی و جبهه گیری ها بود که به چه مسائلی می تونه منجر بشه و یک نشونه عینیش رو توی این مثال می دیدم. اما واکنش شما و صحبت از "درست کردن شایعه ها توسط رسانه ها" باعث شد که لینک رو بگذارم. قضیه از نظر من تمام شده هست اما واکنش های بیش از حد شما و تکذیب بدون مرجع در نوع خودش جالب هست.
    دوست عزیز نسبتا محترم ، بحث کاملا بی موردی راه انداختید و قبول کنید . البته نمیشه خرده گرفت . وضعیت تیم حریف که بد باشه معمولا کار دوستان مادریدی رژه رفتن روی اعصاب طرفداراش هست . هم ایندفعه اینو نشون دادید و هم دفعه قبل . اگه سایت دیگه ای به غیر از " به نقل از AS " یا " صحبت های تیتو با زیرنویس انگلیسی از یوتیوب " دارید لینک بذارید تا ثابت بشه . بعدم بنده گفتم شایعه که همونطور که حتما بر زبان فارسی تسلط دارید شایعات میتونند واقعیت داشته باشند یا نداشته باشند ! بنده تکذیب نکردم . فقط گفتم که چون بلافاصله پپ بعد از مرخص شدن تیتو با جت شخصی خودش به عیادتش رفته نشون میده که اختلافات در حد حرف بوده . نمیدونم درک این مسئله چرا براتون سخته !

ضمن اینکه مثلا بنده بیام الآن تو تاپیک رئال بگم که " رئال امسال فقط باخته " (امسال = 2015) ! خب یه مقدار بدور از ارزش های اخلاقی هست دیگه . لذا امیدوارم مسئله رو درک کرده باشید .

18. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •