اول بگم که این آمار رو طرفدار بارسا درست نکرده بلکه روزنامه اسپورت بوده و آمارش رو می تونید خودتون دربیارید..خب معلومه کریس بدون توپ خیلی ترسناکتر و غیر قابل پیش بینی تره از مسیه ولی من میگم مسی با توپ خیلی ترسناکتر و غیر قابل پیش بینی تر از رونالدو کار میکنه (این دو تفاوت مطمئنا برمیگرده به استایل هر دو بازیکن) واسه همین مسی از دفاع نمیتونه با سرعتی که رونالدو زمانی که بدون توپه حرکت میکنه باشه.
منظورتون از یهو پاس دادن یعنی شانسی توپ به پای مسی میرسید و پاس گل واسه هم تیمی هاش ارسال میکرد یا اون پاسکاریها واسه باز کردن دفاع حریف و با کمک هوش خودش در جایگیری واسه پاس بوده!
ببخشید اگه منظورتون اولی باشه که معلومه غیر منطقی فکر میکنید. البته نمیشه از هوش خوب کریس هم در جایگیریها و گلزنی هم گذشت!
کلا بنظرم مقایسه ریز ریز این دو بازیکن جداست...همونطور که گفتم هر کدوم استایل خاصی برای گل زدن دارند پس نمیشه بگیم شرایط واسه هر دو یکی هست.
اگه بازی مسی رو در بارسلونا و همین جام جهانی دیده باشید می بینید که مسی بارها بارها به میانه میدون میاد و بازیسازی رو از اونجا شروع میکنه ولی کریس بخاطر استایل بهترش بهتره که برگرده به دفاع و به تیمی کمک کنه.
من خودم دلیل راه رفتن مسی رو در بعضی بازیها نمیدونم! ولی اینو میدونم اغلب آخر بازی همیشه یا بازیکن زمین شده یا حداکثر نمره رو گرفته پس بازهم با پیاده روی هاش بیشتر اوقات مفید هم بوده.
موفق باشید