تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 203 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

یه نکته که باید بهش توجه بشه سبک بازی ونوع حرکت این دو تا هست. درسته پاس گل های مسی طبق آماری که خود دوستان طرفدارش گذاشتن، 21 ای بیشتره ولی در نظر بگیرین سبک بارسلونا بسته به پاس دادن متمادی بوده و گاهی دیده شده بازیکن ها تو 5 ثانیه 7 تا پاس دادن به هم (واقعاً این کار رو کردن) و با توجه به اینکه بارسا جمع میشد پشت 18 حریف و شروع میکردن به پاس دادن و خوب اگه یهو یه نفر ضربه بزنه و گل بشه پاسی که بهش میرسه پاس گل هست. در حالی که رئال خیلی از مواقع عقب میکشه و ضد حمله میزنه پس واقعاً پاس گل باید با قصد پاس گل دادن باشه و کمتر پیش میاد طبق عادت یه پاس بدن و گل بشه (چون نسبت به بارسا از دروازه خیلی دورترن) و رونالدو دیده شده 80 متر دویده و گل زده و خودش هم هدف هست. این تفاوت سبک دو تیم هست و البته اون مدیر و و مربی ها با توجه به سبکی که میخوان تیمشون بازی کنن بازیکن میگیرن. شما چند بار دیدین مسی تو 7 ثانیه از توی 18 قدمشون برسه به 6 قدم حریف و گل بزنه؟ احتمالاً ندیدین چون احتمالاً خیلی کم پیش میاد از نیمه عقب تر بیاد چون سبک بازی تیمش یه چیز دیگست. حالا تو تیم ملیش گاهی مجبوره بره عقب هافبک واسته و قطعاً از خیلی هافبک های تخصصی هم بهتر بااشه برای تیمش ولی این دلیل نمیشه زحمت بقیه رو نادیده بگیرن و مثلاً تو جام جهامی به نظر شخص من روبن، خامس و مولر خیلی بیشتر درخشیدن (یه مثال میزنم که سطحش زمین تا آسمون فرق میکنه ولی دوایت یورک یه زمانی جزو بهترین مهاجم های دنیا بود ولی فکر کنم 2006 بود که برای ترینیداد دفاع آخر بازی کرد و احتمالاً برای تیمش خیلی هم مفید بوده ولی حالا رو محبوبیت بیان جایزۀ بهترین مدافع جام رو بدن بهش؟). بدون اقراق تو بعضی بازی ها دیده شد که مسی 10 دقیقه تمام راه میرفت. قطعاً در بزرگیش شکی نیست ولی خودش هم میدونست که در اوج نبود ولی خوب 2010 که بهش دان از این هم کم سو تر بود. این جام جهانی که خوب کار کرد. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. چون یه مشکلی که من در سطح وب بین طرفدارای مسی میبینم این تغییر دائمی ملاک موفقیت هر سال بر اساس اون چیزیه که مسی انجام داده.
    اول بگم که این آمار رو طرفدار بارسا درست نکرده بلکه روزنامه اسپورت بوده و آمارش رو می تونید خودتون دربیارید..خب معلومه کریس بدون توپ خیلی ترسناکتر و غیر قابل پیش بینی تره از مسیه ولی من میگم مسی با توپ خیلی ترسناکتر و غیر قابل پیش بینی تر از رونالدو کار میکنه (این دو تفاوت مطمئنا برمیگرده به استایل هر دو بازیکن) واسه همین مسی از دفاع نمیتونه با سرعتی که رونالدو زمانی که بدون توپه حرکت میکنه باشه.
    منظورتون از یهو پاس دادن یعنی شانسی توپ به پای مسی میرسید و پاس گل واسه هم تیمی هاش ارسال میکرد یا اون پاسکاریها واسه باز کردن دفاع حریف و با کمک هوش خودش در جایگیری واسه پاس بوده!
    ببخشید اگه منظورتون اولی باشه که معلومه غیر منطقی فکر میکنید. البته نمیشه از هوش خوب کریس هم در جایگیریها و گلزنی هم گذشت!
    کلا بنظرم مقایسه ریز ریز این دو بازیکن جداست...همونطور که گفتم هر کدوم استایل خاصی برای گل زدن دارند پس نمیشه بگیم شرایط واسه هر دو یکی هست.
    اگه بازی مسی رو در بارسلونا و همین جام جهانی دیده باشید می بینید که مسی بارها بارها به میانه میدون میاد و بازیسازی رو از اونجا شروع میکنه ولی کریس بخاطر استایل بهترش بهتره که برگرده به دفاع و به تیمی کمک کنه.
    من خودم دلیل راه رفتن مسی رو در بعضی بازیها نمیدونم! ولی اینو میدونم اغلب آخر بازی همیشه یا بازیکن زمین شده یا حداکثر نمره رو گرفته پس بازهم با پیاده روی هاش بیشتر اوقات مفید هم بوده.
    موفق باشید
    Last edited by Iman-Emperatour; 18-10-2014 at 01:00.

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اول بگم که این آمار رو طرفدار بارسا درست نکرده بلکه روزنامه اسپورت بوده و آمارش رو می تونید خودتون دربیارید..خب معلومه کریس بدون توپ خیلی ترسناکتر و غیر قابل پیش بینی تره از مسیه ولی من میگم مسی با توپ خیلی ترسناکتر و غیر قابل پیش بینی تر از رونالدو کار میکنه (این دو تفاوت مطمئنا برمیگرده به استایل هر دو بازیکن) واسه همین مسی از دفاع نمیتونه با سرعتی که رونالدو زمانی که بدون توپه حرکت میکنه باشه.
    منظورتون از یهو پاس دادن یعنی شانسی توپ به پای مسی میرسید و پاس گل واسه هم تیمی هاش ارسال میکرد یا اون پاسکاریها واسه باز کردن دفاع حریف و با کمک هوش خودش در جایگیری واسه پاس بوده!
    ببخشید اگه منظورتون اولی باشه که معلومه غیر منطقی فکر میکنید. البته نمیشه از هوش خوب کریس هم در جایگیریها و گلزنی هم گذشت!
    کلا بنظرم مقایسه ریز ریز این دو بازیکن جداست...همونطور که گفتم هر کدوم استایل خاصی برای گل زدن دارند پس نمیشه بگیم شرایط واسه هر دو یکی هست.
    اگه بازی مسی رو در بارسلونا و همین جام جهانی دیده باشید می بینید که مسی بارها بارها به میانه میدون میاد و بازیسازی رو از اونجا شروع میکنه ولی کریس بخاطر استایل بهترش بهتره که برگرده به دفاع و به تیمی کمک کنه.
    من خودم دلیل راه رفتن مسی رو در بعضی بازیها نمیدونم! ولی اینو میدونم اغلب آخر بازی همیشه یا بازیکن زمین شده یا حداکثر نمره رو گرفته پس بازهم با پیاده روی هاش بیشتر اوقات مفید هم بوده.
    موفق باشید
    منم نگفتم طرفدارای بارسا درست کردن بلکه گفتم دوستان بارسایی گذاشتن. اسم هم نیاوردم که پرسونال نشه.

منطورم هم از پاسکاری ها و ... هم توضیح بدم مسی که تو کلۀ مثلاً پدرو نیست! هست؟ بازیکن های بارسا مخصوصاً در فصل های قبل اولین کارشون دیفالت پاس بود و گاهی چند تا پاس پشت سر هم میدادن به هم. حالا این وسط مثلاً همون پدرو یهو (بدون اینکه پاسور بدونه قصدش چیه) تصمیم میگیره شوت بزنه و توپ گل میشه. خوب این پاس آخری پاس گل حساب میشه ولی حقیقتاً قصد پاس گل دادن و ... رو نداشته و مثلاً ارزشش از پاس گل هایی که خود مسی این چند وقته به نیمار میده یا اونایی که کریس به بنزما میده کمتره. این هم باز برمیگرده به تفاوت سبک بازی دوتیم. تو سبک رئال کمتر همچین چیزی رو میبینی و مخصوصاً وقتی ضد حمله هست و کریس یدونه گرت بیل رو رو دستش داره و بهش پاس میده و اون گل میزنه، این بر خلاف اون حالت مسی و پدرو و مشابه مسی و نیمار چند بازی اخیر (مثال زدم) از سوی هر دو طرف آگاهانه تر و با ارزش تر هست. در واقع سبک بازی بارسا که فوروارد ها نزدیک به هم و تو 1/3 دفاع حریف هستن این حالت رو ایجاد میکنه. این تقاوت آمار پاس گلشون به نطرم از اینجا آب میخوره. اگه بارسا سبکش این فرمی نبود و خطوطش با فاصلۀ بیشنری بازی میکردن، مسی مخصوصاً با این وضعی که چند وقته تحرکش کمتر شده یا باید عقب تر میموند که پاس بده و آمار گلش میومد پائین (مثل نقش خودش تو تیم ملی یا مثلاً طوری که این چند وقت از وین رونی تو باشگاه و تیم ملی استفاده میشه) یا باید جلو میموند که آمار پاسش میومد پائین.

کلاً به نطر من (البته این نظر منه و اینجوری نمیشه آمار گرفت) اگه در 25 متری فرضاً ایسکو پاس در عرض بده و مودریچ شوت ناگهانی بزنه این پاس گل نیست (هر چند تو آمار میگن هست) ولی در عوض اگه بازی 8-2 رئال و لاکرونیا رو نگاه کنی پاس ایسکو به گرت بیل آگاهانه و هدفداره و من اینو در اصل پاس گل میدونم.

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی. برای همین من زیاد خوشم نمیاد که این دو تا رو مقایسه کنم. تنها چیزی که باعث میشه ییکیشون تو یه سال به اونیکی برتری داشته باشه سطح آمادگیشون هست. ممکنه طرفدار یکیشون باشم. هیچکس هم نمیتونه نبوغ مسی رو منکر بشه. هر کس یه سبک بازی ای داره. چیزی که باعث میشه بعضی ها از یکشیون بدش بیاد واقعاً خود این بازیکن ها نیستن. این طرفدارای بیمنطقشون و این حل شده هایی مثل همون نکونام خودمونه.

3. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خب باز هم یه پیروزی پرگل داشتیم و تونستیم 5-0 لوانته رو هم بزنیم !!

رونالدو رکورد 15 گل در 8 هفته رو شکوند ((البته رونالدو 7 بازی انجام داده و 1 بازی کمتر داره ))

بیل ذخیره بود و بازی نکرد
    به احتمال زیاد واسه بازی با لیورپول کنار گذاشته شده بود !!
    همه بازیکن ها هم خوب بودن به خصوص جیمز و ایسکو !!

رونالدو بازهم یه پنالتی زد تا ثابت کنه پنالتی گرفتن شاید آسون باشه ولی پنالتی زدن کار هر کسی نیست ! !!

با این پیروزی میریم سراغ 2 بازی سخت بعدی یعنی لیورپول و بارسا

به امید پیروزی تو هر 2 بازی به خصوص الکلاسیکو
    Last edited by albertxx; 18-10-2014 at 21:01.

5. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

رونالدو افت کرده، نتونست هتریک کنه

7. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

رونالدو افت کرده، نتونست هتریک کنه
    حامد گل دومش خودش دو تا هتریک بود....
    +
    تبریک بابت برد...یعنی گلای چیچاریتو و رونالدو خیلی چسبیدن....
    +
    موقیتای رونالدو ام چسبیدن....
    بازی بعدی کیه ایشاللا!؟

9. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حامد گل دومش خودش دو تا هتریک بود....
    +
    تبریک بابت برد...یعنی گلای چیچاریتو و رونالدو خیلی چسبیدن....
    +
    موقیتای رونالدو ام چسبیدن....
    بازی بعدی کیه ایشاللا!؟
    چهارشنبه تو خونه لیورپول بازی داریم !!!

انتقام 2007-2008 رو باید بگیریم !!

11. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه برد پر گل و خوووب دیگه
    همگی خوووب بودن ، البته دفاع یه کوچولو گیج میزد ولی راموس نبود و انگار اون هماهنگی سابق رو نداشتن
    دو تا بازی سخت در پیش داریم که یه جورایی باید هر دو رو ببریم
    البته لیورپول ، لیورپول سال قبل نیست ولی باز حررررریف سر سختی هست و امیدوارم که اون باخت بد رو جبران کنیم ( هر چند اونجام داوری نقش داشت )

Hala Madrid

13. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پلاتینی اظهار نظر کرده امسال باید یه آلمانی توپ طلا ببره!
    2010؟ اسنایدر؟ اینیستا؟ شیب؟ بام؟

15. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

یه چی گفته...ولی در کل میخوان با یه بامبول از چنگ رونالدو در بیارن...
    +
    چه طور که اینیستا رو انتخاب کردن تو هفته ی گذشته...

17. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پلاتینی پیر و خرفت شده
    کار هر وقتش هست که یه حرف بزنه بعد به چه کنم چه کنم بیفته ، بعد مغدرت خواهی میکنه
    کلا نباید زیاد جدی گرفته بشه
    نمیدونم چرا از شر این موجود خلاص نمیشیم

19. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •