تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 168 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

واسه بازی کردن با اخرین تنظیمات چه سیستمی لازمه!؟
    دوستام اونقدر از نسل جدید تعریف کردن ایکس باکس نازنینمو فروختم و ps4 خریدم و الان حتی نمیتونم به psn وصل بشم!!!:|
    ولی عجب حالی میده با لیورپول بازی کردن تو آنفیلد،pes هم انگار رو ps4 ترکونده،رو pc چطور خواهد بود و سیستم چی لازم داره،500 ندارم بدم 2 تا بازی!!!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آپدیت با نسخه 14.9 ( alpha ) سری کارت های ATI دیشب Release شده و کلی افزایش Performance در اجرای بازی ها داشته

البته بیشترین مانور شرکت روی سری R9 بوده اما مطمئنا برای باقی کارت ها بی تاثیر نمیتونه باشه

حتما دانلود کنید و نتیجه رو خبر بدید دوستان

رعایت مراحل Unistall نسخه قبل و Install نسخه جدید ضروری هست برای نصب صحیح Driver که در سایت AMD آموزش داده شده

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه بازی کردن با اخرین تنظیمات چه سیستمی لازمه!؟
    دوستام اونقدر از نسل جدید تعریف کردن ایکس باکس نازنینمو فروختم و ps4 خریدم و الان حتی نمیتونم به psn وصل بشم!!!:|
    ولی عجب حالی میده با لیورپول بازی کردن تو آنفیلد،pes هم انگار رو ps4 ترکونده،رو pc چطور خواهد بود و سیستم چی لازم داره،500 ندارم بدم 2 تا بازی!!!
    سیستم خاصی نمیخواد فقط یک مقدار VGA قابلیت پردازش DX11 خوبی داشته باشه همین

Ram 4 کاملا جواب میده و CPU سری Corei3 و Corei5 هم مشکل خاصی نداره .

3. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه بازی ها همون روزهای اول کرک میشن من نمی دونم داستان این فیفا چیه که چند ساله اینجوری شده

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

همه بازی ها همون روزهای اول کرک میشن من نمی دونم داستان این فیفا چیه که چند ساله اینجوری شده
    چون به ضررشون تموم میشه ... اینبار بازی رو یجوری ساختن که کرک نمیشه و حتما باید بازی و یا CD Key به صورت اورجینال خریده بشه ...
    ولی هنوز به گروه های کرکر امید داریم که روزنه ای پیدا کنند ...

6. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

چون به ضررشون تموم میشه ... اینبار بازی رو یجوری ساختن که کرک نمیشه و حتما باید بازی و یا CD Key به صورت اورجینال خریده بشه ...
    ولی هنوز به گروه های کرکر امید داریم که روزنه ای پیدا کنند ...
    برای 14 هم همچین حرفایی میزدن ولی بازم کرک شد و دیدیم که همچین تحفه ای هم نبود و پر از مشکل بود و ارزش صرف هزینه برای cd key نداشت

8. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما اول cd key رو در قسمت redeem product key در تب origin نرم افزار وارد کنید. سپس کل فایل های بازی رو در مسیر C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 15 بریزید. سپس در نرم افزار origin بر روی fifa 15 راست کلیک کرده و بازی رو دانلود کنید.
    سلام كار كردن با اريجين مثل استيم هست؟قيمت سي دي كي ١٥ چنده؟حتما بايد تو درايو سي وارد كنيم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای 14 هم همچین حرفایی میزدن ولی بازم کرک شد و دیدیم که همچین تحفه ای هم نبود و پر از مشکل بود و ارزش صرف هزینه برای cd key نداشت
    چرا مشكل داشت؟تو ٣٦٠ كه خوب بود

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چه مشکلی آقا !؟

یکی از بهترین تجربه های آنلاین من بود نسخه 14 !

فیفا 14 میتونست بهتر بشه اما اشکالاتی که داشت و نبود آپدیت های کارآمد باعث شد اونطور که باید و شاید خودش رو نشون نده

همین وضعیت هم برای نسخه 15 هست ! اگر با آپدیت نخواد مشکلات فعلی حل بشه بازی در کل خوبه ولی خب به بهترین شکل خودش نمیتونه در بیاد

در حال حاضر مشکلاتی که وجود داره خیلی راحت قابل حل و فصل هست .

12. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

انقدر راجب نحوه نصب و اینا صحبت کردین کلافه شدیم بابا
    اینم نظر من از فیفا 15 :
    من سالها قبل یک فن PES بودم که از سال 2009 که فیفا رو ایکس باکس 360 تجربه کردم فقط فیفا بازی میکنم و به نظرم PES یه آشغال به تمام معناست ...
    یادمه وقتی فیفا 13 یا 14 اومدن تو همین سایت کلی بحث بود که وای گیم پلی چرا اینطوری شده وای چرا مشکل داره وای چرا نمیشه دفاع کرد !
    همیشه اول بازی چون کامل مسلط نیستن دوستان از بازی ایراد میگیرن ....
    اما حقیقتش این بار داستان واقعا فرق میکنه !! شما اینطور فکر نمیکنید ؟!؟!؟ من دو سالی هست که فقط لایو بازی میکنم و آمار و ارقامم تو فیفا 14 هم موجوده که نشون میده یه آماتور نیستم ... اینو گفتم برای اینکه بگم الان رو هوا راجب فیفا 15 نظر نمیدم !!
    به نظر من بازی تو نسخه 360 کاملا افت کرده !! شنیدم رو Xbox one و PS4 خیلی فرق داره
    اما خب رو 360 به نظر من واقعا ضعیف شده ... عملا کافیه یک بازیکن با سرعت بالای 83 داشته باشی تا راحت با چند تا دریبل تک به تک بشی !!!!!!
    باور کنید من چندین بار لایو زدم این چند روز ... بردهای 9 . 1 و غیره هم داشتم اما اصلا از بردهام لذت نبردم چون دوست دارم بازی من رو به چالش بکشه نه اینکه فرت و فرت بشه گل زد :((
    شوت های از پشت محوطه هم که چند بار اول فقط میزدم بیرون چون جهت گیریش با 14 فرق داشت ! اما کم کم دستم اومد .... در ضمن شوت با دکمه RB هم که با یه بازیکن خوب اگر زده بشه 99 % تیر یا گله !!
    اما فکر میکنم به زودی یه آپدیت درست حسابی بیاد و فیفا 15 بی نقص و فوق العاده بشه ...
    راستی نمیدونم چرا امسال حس میکنم PES 2015 بعد از سالها ناکامی یهو ممکنه چیز خوبی رو کنه !! هر چند کونامی سالهای اخیر همیشه وعده وعید داده اما آخرشم همون بازی مضحک رو میده بیرون ...
    امسال هم که مخصوصا هم EA و هم KONAMI فقط رو نسل جدید تمرکز کردن متاسفانه :(
    ببخشید زیاد شد حرفهام ... فعلا
    Last edited by payam117; 30-09-2014 at 17:33.

14. 3 کاربر از payam117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا مشكل داشت؟تو ٣٦٠ كه خوب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •