تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 96 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این تیم کاملا آماده است برای قهرمانی. به قولی "حتی خدا هم نمیتونه جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره"
    در بازی تک تک بازیکن ها میشه یک آمادگی ذهنی رو دید. انگار همه شون میدونن دارن چیکار میکنن. به همین دلیل بنظرم آلمان در بازی فینال هم احساسی یا مغرور نمیشه. اونا میدونن که تا اینجا همه چیز Perfect بوده و دلیلی نداره بخوان خرابش کنن. حتی جابجایی بازیکن ها از مرحله 1/8 و برگشتن لام به دفاع راست و قرارگرفتن شواینی و خدیرا در وسط زمین با تعریف وظایف جدید یا بیرون گذاشتن مرته ساکر و اضافه کردن کلوزه به ترکیب اصلی، همه نشون میده کادر فنی هم به بلوغ لازم برای قهرمانی رسیده.
    این تیم از سر تا پاش عنوان قهرمانی حک شده و اگر این اتفاق نیفته فقط باید برای فوتبال گریه کرد که چطور شایسته این نبود تا چنین قهرمان باشکوهی رو در تاریخ خودش به عنوان یکی از زیباترین رخدادهای فوتبالی داشته باشه.

از نظر من آلمان باید برای فینال دو چیز رو خیلی بهش توجه کنه:
    1) تیم آرژانتین
    آرژانتین در این دوره یک تیم به معنای واقعی بوده. درسته به هیچ وجه مثل آلمان یک تیم زیبا و دوست داشتنی با انسجام و بازی منظم و یکدست نبودن، اما همه شون برای رسیدن به هدف قهرمانی از همون ابتدای تورنمنت آماده بودن. میدونستن که راه قهرمانی خیلی سخته و از ظرفیت خودشون هم با خبر بودن، بنابراین فقط و فقط تلاش کردن تا به اینجایی که هستن برسن، حالا به هرشکلی.
    چیزی که آرژانتین رو به اینجا آورده، فقط شانس یا لیونل مسی نبوده، بلکه کل تیم آرژانتین سخت جونه و نمیخواد تسلیم بشه. ذهنیت اصلیشون اینه که شکست رو باید تا جای ممکن به تعویق بندازن. آرژانتین در این جام تا الان عقب نیفتاده و مشخصه که "اول گل نخوردن" برنامه اصلی بازیشونه. بعد از اون منتظر میمونن تا ببینن ادامه بازی چه چیزی براشون داره. تا الان هم که در نهایت پیروز از زمین بیرون اومدن. این آرژانتین خیلی شبیه تیم 1990 شده و همونجوری با سخت کوشی و کم گل خوردن بالا اومدن. (امیدوارم حکایت فینال 1990 دوباره تکرار بشه)
    2) لیونل مسی
    در فوتبال امروز تعداد بازیکنهایی که شاید بتونن به نویر از پشت جریمه و یا کلا با شوت گل بزنن حتی به 5 هم نمیرسه. در تیم فعلی آرژانتین فقط لیونل مسی پتانسیل اینکه با شوت بتونه دروازه نویر رو باز کنه داره. بنابراین هیچ لزومی نداره آلمان به هر دلیلی لیونل مسی رو راحت بذاره و با مثلا 2 بازیکن نگهش نداره یا تمام راههای پاس بهش رو نبنده. بقیه بازیکنهای هجومی آرژانتین از بیرون محوطه و با شوت نمیتونن هیچ مشکلی برای نویر پیش بیارن، بنابراین میشه یارگیری سفت و سخت تری برای مسی گذاشت و بقیه آرژآنتینی ها رو فقط زمانی که خیلی نزدیک شدن کنترل کرد. (کاری که البته مطمئنم آلمان به بهترین شکل انجام میده)

درکل امیدم به قهرمانی خیلی زیاده و فکر میکنم اگر همه چیز روند طبیعی رو طی کنه طرفدارهای آلمان از دقیقه 80 جشن قهرمانی رو شروع کنن.

پ.ن: در صورتی که مولر در فینال 1 گل بزنه، کفش طلا رو میبره چون 1 پاس گل بیشتر از خامس رودریگز داده. اگر این اتفاق با قهرمانی آلمان همراه بشه، دو هت تریک جالب برای آلمان ها اتفاق میفته
    1) بردن همزمان Golden Ball، Golden Boot و Golden Glove در این جام
    2) بردن Golden Boot توسط بازیکنی از آلمان در 3 جام جهانی پیاپی
    Last edited by romantic; 10-07-2014 at 14:20.

2. 15 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

به چهار صفر هم راضی هستیم

4. 4 کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این تیم کاملا آماده است برای قهرمانی. به قولی "حتی خدا هم نمیتونه جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره"
    در بازی تک تک بازیکن ها میشه یک آمادگی ذهنی رو دید. انگار همه شون میدونن دارن چیکار میکنن. به همین دلیل بنظرم آلمان در بازی فینال هم احساسی یا مغرور نمیشه. اونا میدونن که تا اینجا همه چیز Perfect بوده و دلیلی نداره بخوان خرابش کنن. حتی جابجایی بازیکن ها از مرحله 1/8 و برگشتن لام به دفاع راست و قرارگرفتن شواینی و خدیرا در وسط زمین با تعریف وظایف جدید یا بیرون گذاشتن مرته ساکر و اضافه کردن کلوزه به ترکیب اصلی، همه نشون میده کادر فنی هم به بلوغ لازم برای قهرمانی رسیده.
    این تیم از سر تا پاش عنوان قهرمانی حک شده و اگر این اتفاق نیفته فقط باید برای فوتبال گریه کرد که چطور شایسته این نبود تا چنین قهرمان باشکوهی رو در تاریخ خودش به عنوان یکی از زیباترین رخدادهای فوتبالی نداشته باشه.

از نظر من آلمان باید برای فینال دو چیز رو خیلی بهش توجه کنه:
    1) تیم آرژانتین
    آرژانتین در این دوره یک تیم به معنای واقعی بوده. درسته به هیچ وجه مثل آلمان یک تیم زیبا و دوست داشتنی با انسجام و بازی منظم و یکدست نبودن، اما همه شون برای رسیدن به هدف قهرمانی از همون ابتدای تورنمنت آماده بودن. میدونستن که راه قهرمانی خیلی سخته و از ظرفیت خودشون هم با خبر بودن، بنابراین فقط و فقط تلاش کردن تا به اینجایی که هستن برسن، حالا به هرشکلی.
    چیزی که آرژانتین رو به اینجا آورده، فقط شانس یا لیونل مسی نبوده، بلکه کل تیم آرژانتین سخت جونه و نمیخواد تسلیم بشه. ذهنیت اصلیشون اینه که شکست رو باید تا جای ممکن به تعویق بندازن. آرژانتین در این جام تا الان عقب نیفتاده و مشخصه که "اول گل نخوردن" برنامه اصلی بازیشونه. بعد از اون منتظر میمونن تا ببینن ادامه بازی چه چیزی براشون داره. تا الان هم که در نهایت پییروزی از زمین بیرون اومدن. این آرژانتین خیلی شبیه تیم 1990 شده و همونجوری با سخت کوشی و کم گل خوردن بالا اومدن. (امیدوارم حکایت فینال 1990 دوباره تکرار بشه)
    2) لیونل مسی
    در فوتبال امروز تعداد بازیکنهایی که شاید بتونن به نویر از پشت جریمه و یا کلا با شوت گل بزنن حتی به 5 هم نمیرسه. در تیم فعلی آرژانتین فقط لیونل مسی پتانسیل اینکه با شوت بتونه دروازه نویر رو باز کنه داره. بنابراین هیچ لزومی نداره آلمان به هر دلیلی لیونل مسی رو راحت بذاره و با مثلا 2 بازیکن نگهش نداره یا تمام راههای پاس بهش رو نبنده. بقیه بازیکنهای هجومی آرژانتین از بیرون محوطه و با شوت نمیتونن هیچ مشکلی برای نویر پیش بیارن، بنابراین میشه یارگیری سفت و سخت تری برای مسی گذاشت و بقیه آرژآنتینی ها رو فقط زمانی که خیلی نزدیک شدن کنترل کرد. (کاری که البته مطمئنم آلمان به بهترین شکل انجام میده)

درکل امیدم به قهرمانی خیلی زیاده و فکر میکنم اگر همه چیز روند طبیعی رو طی کنه طرفدارهای آلمان از دقیقه 80 جشن قهرمانی رو شروع کنن.

پ.ن: در صورتی که مولر در فینال 1 گل بزنه، کفش طلا رو میبره چون 1 پاس گل بیشتر از خامس رودریگز داده. اگر این اتفاق با قهرمانی آلمان همراه بشه، دو هت تریک جالب برای آلمان ها اتفاق میفته
    1) بردن همزمان Golden Ball، Golden Boot و Golden Glove در این جام
    وای که اگه بشه چی میشه...
    ایشاله که میشه...
    Last edited by Lord of english; 10-07-2014 at 14:23.

6. 6 کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به گزارش مهر، تیم فوتبال آلمان در نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی با نتیجه 7 بر یک مقابل برزیل به برتری رسید. آلمانی‎ها در 30 دقیقه نخست بازی موفق شدند پنج بار دروازه برزیل را باز کنند و در نیمه دوم، بازی احتیاط آمیزی پیشه کردند و بیشتر، بازی را مدیریت کردند.

به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه آلمانی‌ها در بین دو نیمه دستور گرفته بودند تا کاری نکنند که به تحقیر برزیلی‎ها منجر شود.

"اولیور بیرهوف"، مدیر تیم فوتبال آلمان، در گفتگو با شبکه آلمانی ARD اظهار داشت: این نتیجه دست کم به نوعی برای برزیلی‌ها تحقیرآمیز بود. در بین دو نیمه به بازیکنان گفتیم که به حریف احترام بگذارند و برزیلی‌ها را تحقیر نکنند. به آنها گفتیم فقط بازی را جدی بگیرند -- و بازیکنان ما این کار را انجام دادند. آنها این موضوع را بی آنکه دلیلی از ما بخواهند پذیرفتند. بعضی از آنها همدیگر را می‎شناسند. بعضی‌ها هم‌تیمی هستند. ما خودمان چنین وضعیتی را در سال 2006 و زمانی که میزبان بودیم تجربه کرده‌ایم. شما می‌توانستید همین فشار را بر روی برزیلی‌ها مشاهده کنید.

این بزرگ‌ترین پیروزی آلمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی بود. این پیروزی می‌توانست سنگین تر هم باشد اگر مسوت اوزیل موقعیت تک به تک خود را به گل تبدیل و بازی را 8 بر صفر می‎کرد. کمی بعد اسکار یکی از گل‌های خورده برزیل را جبران کرد.

"مت هوملس"، مدافع میانی آلمان، گفت: من دلم برای برزیلی‌ها نمی‌سوزد اما شرایطشان را درک می‌کنم. شما یک چنین بازی‎ای را با هیچ تیمی نمی‌خواهید. برای همین است که ما با جدیت به بازی خود ادامه دادیم و آنها را تمسخر نکردیم. این بدین معنی نیست که می‎خواستیم با هر ترفندی آنها را تحقیر نکنیم. می‎خواستیم احترام خود را نشان دهیم زیرا این وضعیت می‎توانست در خصوص خود ما رخ دهد.

8. 13 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان جریان این عکس چیه؟
    امسال اگر آلمان یا آرژانتین قهرمان بشن ورلدکاپ رو برای همیشه میدن بهشون و یه کاپ جدید برای جام جهانی درست میشه یا نه؟

محتوای مخفی:  
    نه این موضوع فقط برای جام قدیم (ژول ریمه) مطرح بود

این پوستر صحبت میکنه با آدم...آلمان روح فوتباله...آلمان یک تیمه.

10. 11 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مطمئنا تغییر تاکتیکی رو نباید از سوی لوو انتظار داشته باشیم.
    فقط این وسط مصدومیت زانوی هوملز نگران کننده هست، واقعا خیلی سخته تو همچین شرایطی نرسه به بازی.

درسته آرژانتین سازمان یافته نشون داده ولی تفاوت بسیار مهمی بین هلند و سوئیس با آلمان هست و اونم خط هافبک ژرمن هاست.
    اوزیل و کروس می تونن تو لحظات نتیجه رو تغییر بدن یا هرکدوم یک تیم رو به جلو هدایت کنند.

من خودم انتظار یک بازی خیلی سخت رو دارم

البته دو جام پیاپی دیگه

12. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته دو جام پیاپی دیگه
    2006 کلوزه بردش
    2010 مولر
    تو فینال هم اگه مولر گل بزنه میشه آقای گل و سه جام پیاپی

14. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

بردیا جان جات خالی بود داداش همه بچه ها با هر برد یادت می کردن

16. این کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

البته من فکر نمی کنم خیلی کار سختی باشه آرژانتین رو بردن. چون تو این جام آرژانتین نشون داد خط حملش خیلی خوب کار نمی کنه به خاطر همین همه بازی ها رو با یک گل می برد و دیشب هم که به پنالتی کشید.

در مورد دفاع هم مشکل اصلی آرژانتینی ها همیشه دفاع نسبتا ضعیف شون بود درسته امسال خیلی بهتر شدند ولی فکر نمی کنم بتونه کار خاصی از پیش ببره مقابل آلمان. آرژانتین میشه گفت تا الان هیچ تیمی رو با قاطعیت نبرده همش دقایق آخر یک گل میزد درسته نیجریه رو ۳ تا بهش زد ولی دوتا هم خورد که باز هم ضعف خط دفاع رو نشون میده که ۳ تا گل خوردند. نباید فراموش کرد که اولین تیم واقعا قدرتمندی که آرژانتین باهاش بازی داشت امشب همین هلند بود که اون رو هم کشوند به پنالتی بقیه تیم ها خیلی حریف قدرتمندی نبودند و از طرف دیگه فینال هم با آلمانی بازی دارند که امسال خیلی خیلی آمادست

در کل من بعید می دونم که آلمان بازی سختی داشته باشه.

18. 7 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خداوکیلی 4 دوره است که تلاش میکنیم...هرچی فکر میکنم میبینم دیگه امسال باید بشه. باید و باید بشه
    چندبار سومی و دومی؟بسه به ابوالفضل...یه ستاره بگیرن که ما راحت سرمونو بذاریم زمین

با اینکه اعتقاد دارم امسال آلمان قهرمان میشه ولی هی یادم میاد دوره قبل که چطور جلو اسپانیا قفل بودن اصلا هیچی به هیچی امیدوارم امسال همه اون خاطرات تلخ رو جبران کنن

20. 9 کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •