با سلام
جناب Mehdi_Max با راهنمایی شما هم مشکل ارسال SMS حل نشده و سرویس پیام کوتاه همچنان به صورت یک طرفه ( دریافت پیام ) برقرار است.
![]()
با سلام
جناب Mehdi_Max با راهنمایی شما هم مشکل ارسال SMS حل نشده و سرویس پیام کوتاه همچنان به صورت یک طرفه ( دریافت پیام ) برقرار است.
![]()
سلام. من کا750 دارم. الان چند وقتیه مشکل پیدا کرده. عجیب و غریب. بعضی موقعها کلیدهاش کار نمیکنه. شماره هایی رو توی سند یا رسیوش هست رو پاک میکنم ولی باز برمیگرده. وال پیپرش میپره. نمیدونم چه مرگشه. ریست کردم ولی درست نشد.
لطفن کمک کنید.
يه راهنماي از عزيزان....؟؟؟؟؟؟؟
چگونه ميتوان زماني كه با گوشي صحبت مكني يه اهنگي ازگوشيت به طرف مقابل بفرستي.
روي نكيا 6600 ميشود زماني كه به طرف مقابل زنگ بزني و روي ايفن بگذاريد ميشود ولي سوني اريكسون كا 750 چطوريه
لطفا راهنمايي بفرماييد..باثشكر
به نظر شما براي انتقال اطلاعات كابل USB بهتراست يا Bluetooth :
من خودم از usb استفاده ميكنم و خيلي راحتترم . در ضمن به مرور زمان در اثر استفاده مداوم از كابل ، امكان صدمه ديدن كابل و موبايل هست ...نوشته شده توسط hamid1985
آقا اين شماره سرويسهاي اس ام اس رو از كجا بدونيم چند تا چند ميشه گذاشت
اخه مشکل این جاست که وقتی میخوام گ.شی رو ریست کنم ازم یه پسورد میخواد که من اون پسورد رو ندارم گوشیم هم w700 است اگه میشه کمکم کنیدخوب يه مستر ريست ميمونه يه امتحان بكن
در سوني اين امكان وجود ندارهيه راهنماي از عزيزان....؟؟؟؟؟؟؟
چگونه ميتوان زماني كه با گوشي صحبت مكني يه اهنگي ازگوشيت به طرف مقابل بفرستي.
روي نكيا 6600 ميشود زماني كه به طرف مقابل زنگ بزني و روي ايفن بگذاريد ميشود ولي سوني اريكسون كا 750 چطوريه
لطفا راهنمايي بفرماييد..باثشكر![]()
يو اس بي راحت ترهبه نظر شما براي انتقال اطلاعات كابل USB بهتراست يا Bluetooth :![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)