ممنون.من z410 خریدم. z510 قیمتش حدود 2050 بود
ممنون.من z410 خریدم. z510 قیمتش حدود 2050 بود
من هم امتحان کردم، همین پیغام خطا را میداد.
با اینکه حتی در کنترل پانلش هم تنظیمات این برنامه را گذاشتم که با کارت گرافیک nvidia کار کنه، ولی باز موقع اجرا پیغام خطای بالا را میدهد.
باید هنگام اجرای برنامه کارت گرافیک دوم فعال شود ولی این اتفاق نمیفته و برنامه با همان کارت گرافیک intel اجرا میشه که خب، از این برنامه پشتیبانی نمیکند.
در حالت high performance و وقتی لپ تاپ به برق بود هم امتحان کردم، ولی نشد.
سلام
خدمت همه ی دوستان.
من بین Acer Aspire V5 573g-74508G1Taii و Lenovo Ideapad Z510-d گیر کردم!!!
کدوم رو بخرم؟؟؟
سی پی یو Z510 بهتره ولی میگن صفحه نمایشش چون ماته، از نظر کیفیتی افتضاحه...
.
.
.
راستی بین مدل های Z510 فکر کنم D بهتره دیگه درسته؟؟؟
.
و در خواست بعدی: اگه لطف کنین قیمت هر جفتشو بزارین که دمتون گرم.
سلام منم عین شما موندم کدومو انتخاب کنم من از بین پنج تا لب تاب سه تا مونده یعنی v5 و k55 رو حذف کردم v3 z510 k56cb-d مونده
لب تاب v5 بخاطر فاقد درایور نوری حذف کردم
اگر z510 از نزدیک ببینم صفحه نمایش مشکلی نداشته باشه حتما میخرم من بیشتر برای گرافیکی تری دی مکس اتوکد و مهندسی فتوشاپ میخوام اینم لینک تاپیک خودم که درخواست کردم بهم راهنمایی کنند منتظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by مهندس معماری; 01-04-2014 at 15:02.
سلام دوستان.
من با توجهبه تحقیقاتی که کردم و این 67 صفحه ای که خوندم.لپ تاپو گرفتم.در حال حاضر یه جاهایی گیر افتادم:
پارتیشن بندی که کردم(مسلما تا سه تا اجازه پارتیشن بندی میده) و ویندوز رو ریختم.تو حالت primiery بودن.تو ویندوز هم با بقیه اون به پارتیشن دیگه درست کردم.دوباره ویندوز ریختم ولی پارتیشن ها به حالت dynamic رفته بودنو نه پاک میشن و نه اضافه.میخوام primiery , logical باشن.حتما برنامه می خوان؟
ویندوزم 8.1 بود که تمام آپدیتا رو از سایت گرفتم.ولی موقع باز شدنش بلوتوث و وایرلس ارور می ده و اجرا نمی کنه.
سوال سوم برنامه energy management هم ریختم.ولی آپشنی اضافه نمی کنه و تنظیماتش هم بلد نیستم.
منتظر پاسختونم.ممنون
سلام
من قصد خرید این لپ تاپ بعد از تعطیلات رو دارم
فقط واقعا موندم کدوم کانفیگش رو بگیرم .راستش یکم گیج شدم
الان میخوام بدونم فرق i5 با i7 و رم 8 با رم 6 برای من که میخوام چند سال از بازیهای جدید استفاده کنم خیلی زیاده؟
یعنی برای بازی رم 6 با 8 و یا i5 یا i7 بودن خیلی مهمه؟
نظر خودم روی i5 ورم 8 هست .
ممنونم ازمحبتت دوست خوبم. راجع به مشکل گرافیک که هنگام کلیک رو آیکون3D Vision Photo Viewerمیده چیکار باید کرد؟
primary display's adapter dos not support NVIDIA 3d vision
گرافیک رو هم به آخرین ورژن جی فورس آپ دیت کردم بازم برطرف نشد. علت چیه؟
بازهم از توجه و محبتت ممنونم
مبارک باشه دوست عزیز.
هارد z410 همان 1 ترابایت است؟
با توجه به قیمت تقریبا مشابه، سایر مشخصات مدلی که شما گرفتی چی هست؟
با جستجویی که داشتم، بنظر میاد که کارت گرافیک 740m از این فن آوری پشتیبانی نمیکنه یا اینکه اطلاعات سایت انویدیا قدیمی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم
سوالتونو نفهمیدم ف کلیک روی چه آیکنی ؟؟؟
اگه میتونی عکس بذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)