دوستان من چگونه میتوانم فونت زیرنویس را بزرگ کنم
آقا من یه مشکل بزرگ دارم.اونم اینکه وقتی زیر نویسو با فیلم میزنم.زیر نویس مثلا باید فارسی باشه ولی یه زبونه عجیب غریب هست و اصلا فارسی نیست.با برنامه kmplayer و divxplayer جفتشم فوتش مزخرفه.حالا چی کار کنم؟
سلام
اگه زیرنویستون فارسی هستش و این مشکل رو دارین
Unicode ویندوزتون رو روی فارسی قرار بدین
ممنون
با چه برنامه ای فیلمها رو باز می کنی؟
فقط می خواهی مقع دیدن فیلم بزرگتر بشه فونتها یا نه همیشه ؟
ولی به هر حال اگه با JetAduio فیلم رو باز میکنی می تونی با استفاده از کلیدهای Alt+Up برای بزرگتر کردن و Alt+Down برای کوچکتر کرد زیرنویس استفاده کنی.
همونطوری که امین گفته لطفا دیگه اینجا در خواست زیرنویس ندین.
برای پیدا کردن زیرنویس به تایپیگ زیر مراجه کنید
و تا کامل شدن لیست می توانید از سایتهای زیر استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام!
علاوه بر چيزي كه امين جان گفت، مي توني اين كار رو بكني:
زيرنويس رو با notepad باز مي كني و روي Save as كليك مي كني...
بعدش در قسمت Encoding روي Ansi كليك مي كني!
فكر مي كنم درست بشه...
سلام آقا امین من هرچی سعی میکنم که زیرنوسم را به فیلم بچسبونم نمیشه یعنی میشه نه اونجوری که من میخوام من تمام مراحلی که شما آموزش داده بودید را انجام دادم در برنامه vob sub ولی زمانی که خروجی میگیرم زیرنویس روش هست و صدا فیل عقب جلو هست در ضمن فرمت فیلم من xvide هست و من همین را در برنامه انتخاب میکنم که کمی هم حجم کاهش پیدا میکنه حدود 100 مگ حالا من برای رفع این مشکل در قسمت audio گزینه direct stream copy را به full procecing mode تغیر میدم فیلم از نظر همه چیز درست هست به غیر از هجم حجمش سه برابر میشه مثلا فیلم من در حالت اول از 699 مگ میشه 399 مگ ولی در حالت دوم همه چیز درسته ولی هجم 1200 مگ میشه یعنی 1.2gig چیکارش کنم اخه من میخوام این ها را روی یک سیدی بزنم
من هر کاریش میکنمزیرنویس فارسی نمیشه .چرت و پرت مینویسه
میشه بگی چه جوری باید unicode رو عوض کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)