تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 103 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام . در مورد بُردِ وای فای اشتباه نمیکنین . HTC-HD2 از فاصله 200 متری در هوای آزاد راحت وصل میشه به ابنترنت با قدرتِ سیگنالِ حدود 20 تا 30% . چطور ممکنه موبایلهای پیشرفته تر اینقدر بردش کم باشه ؟
    200متر?خیلیه .من یادمه 15 20 متر میگرفت

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اگر از باتری و شارژر مطمئنید . و وارد دانلودینگ مد هم نمیشه
    احتمال میدم بوتش پریده باشه باید ببرین بیرون با باکس درستش کنند
    یه نمونه دیگه هم دیدم مثل شما اتفاق افتاده بود
    سلام

این موبایلهای "باتری ثابت" چی داره جز دردسر ؟؟
    نه میشه باتریش رو درآورد یه باتری دیگه مثل زاپاس نصب کرد روش .
    نه میشه از جاسوسیش جلوگیری کرد
    واسه همینه که موبایلهای non-removable داره هی بیشتر میشه
    وقتی باتری ثابت باشه , راحت میشه میکرفون و دوربین و سیستم ردیابی و موقعیت یاب رو تحت کنترل گرفت و باهاشون جاسوسی کرد حتی وقتی موبایل خاموش باشه
    حتی وقتی به خاطر شارژ نداشتن خودش خاموش میشه باز هم تا مدتی سیستمهاش فعال هست .
    بعد وقتی روشن بشه و وصل بشه به یک شبکه از طریق سیم کارت یا وای فای یا بلوتوث , همه ی اون اطلاعات فرستاده میشه برای جاسوس .

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی . هزینه باکس تقریبا چقدره؟
    شما حتما اول چک کنید مشکل از شارژر نباشه با یو اس بی هم وصل کنید به پی سی امتحان کنید
    والا هزینه ش رو نمیدونم ولی فکر کنم 100 تومنی باشه

سلام

این موبایلهای "باتری ثابت" چی داره جز دردسر ؟؟
    نه میشه باتریش رو درآورد یه باتری دیگه مثل زاپاس نصب کرد روش .
    نه میشه از جاسوسیش جلوگیری کرد
    واسه همینه که موبایلهای non-removable داره هی بیشتر میشه
    وقتی باتری ثابت باشه , راحت میشه میکرفون و دوربین و سیستم ردیابی و موقعیت یاب رو تحت کنترل گرفت و باهاشون جاسوسی کرد حتی وقتی موبایل خاموش باشه
    حتی وقتی به خاطر شارژ نداشتن خودش خاموش میشه باز هم تا مدتی سیستمهاش فعال هست .
    بعد وقتی روشن بشه و وصل بشه به یک شبکه از طریق سیم کارت یا وای فای یا بلوتوث , همه ی اون اطلاعات فرستاده میشه برای جاسوس .
    سلام
    اصولا من خودم چیزی تو گوشیم ندارم که بدرد cia موساد و mi6 بخوره هرچی پیدا کردند برای خودشون
    بعد هم باتری گوشی من که جدا میشه

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

200متر?خیلیه .من یادمه 15 20 متر میگرفت
    سلام
    بنده بارها امتحان کردم . آخرین بار جمعه ی گذشته
    رستورانهائی هست که نت وای فای مجانی دارند برای جلب مشتری و بهش وصل میشین و شروع میکنین به دور شدن
    بنده تا 300 متر هم امتحان کردم اما در هوای شرجی ( رطوبت بالای 70% )
    راحت وصل میشه .
    در هوای نسبتاً خشک هم تا 250 متر میگیره اما قدرت سیگنال خیلی متغیر هست . میاد تا 2% و میره بالا تا 15% و گاهی صفر میشه و تماس قطع میشه
    اگر گوشیهای مدرن یه همچین قدرتی نداره خیلی ناجوره

7. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اصولا من خودم چیزی تو گوشیم ندارم که بدرد cia موساد و mi6 بخوره هرچی پیدا کردند برای خودشون
    بعد هم باتری گوشی من که جدا میشه
    سلام
    مسئله فقط خودِ شما نیستین
    ممکنه شما تو شماره تلفنهاتون شماره ی یک سرهنگ یا یک دکتر باشه که گوشیهای اونها اطلاعات به درد بخور توش باشه و یا شماره های به درد بخور توی گوشیهای اونها باشه .
    مثل برنامه ی whozcaling که برای آیفون ساخته شده و اگر نصبش کنین درجا کل شماره تلفنهاتون رو میفرسته برای سرورش
    شما چه نفعی میبرین ؟
    نفعتون اینه که وقتی یک غریبه بهتون زنگ میزنه بهتون و گوشیتون به نت وصل باشه , اون برنامه بهتون میگه اسم این غریبه چی هست !!!!
    چون تمام شماره تلفنهای مردم رو میبره یک جائی ذخیره میکنه .
    بعدش تا یه غریبه بهتون زنگ میزنه سریع شمارش رو میفرسته برای مرکز و اسمش رو درمیاره براتون میفرسته
    اسمی هم که براتون میفرسته اسمی هست که از توی تلفنهای مردم گرفته شده
    یعنی اگر اسم یه نفر تو موبایلتون ناصر جیگرکی باشه , همین اسم ارسال میشه برای دیگران
    فرار از این برنامه هم تقریباً غیر ممکنه چون حتی اگر شما خودتون نصبش نکنید کافیه یکی از دوستان یا اقوامتون که شمارتون رو داره نصبش کنه تا شماره و اسم شما هم بره توی سرور برنامه .
    سازمانهای اطلاعاتیِ دنیا از طریق موبایل و کامپیوتر به اطلاعاتی دست پیدا میکنند که نزدیک ترین افراد به یک شخص هم ازش خبر نداره .
    اینها همه تلنگر و بیدار باشی هست برای کسانی که قبول ندارند همه ی اعمال و افکار و گفتار مردم قابل رهگیری و ثبت و ضبط هست .
    وقتی بشر با این دانش الکترونیک که فقط حدود 70 سال از عمرش میگذره چنین توانائیهایی داره پس خدا دیگه شکی در توانائیهایی او نیست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-03-2014 at 23:46.

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تعجب کردم از این بحثها اخیر توی تاپیک GN3 ولی حرفهای MOHAMMAD_ASEMOONI درسته
    اهدافی که مثلا توسط NSA و GCHQ و کلا سازمانهای آمریکایی از چندین دهه قبل تعریف شده و حتی غیر رسمی اعلام شده خیلی وراتر از تصورات ماست ولی با ابزارهای امروزی براشون خیلی آسونتر شده
    یکی از شناخته شده ترین این اهداف، شناسنامه دار کردن همه ی افراد دنیا بوسیله ی اطلاعات ریز و درشت زندگیشونه ولو الان در ظاهر به هیچ دردی نخوره

دو استفاده ی شناخته شده ی عادی از این اطلاعات البته بعنوان نمونه های کم اهمیت:
    • آشنایی با افکار فرد از راه شناخت سلایق و عاداتش در محیط مجازی و واقعی بمنظور تنظیم تبلیغات خاص برای او. البته این روی خیلی خوبشه که بعنوان یک عمل مشروع و رایج سالهاست میشناسیمش چون عملا توی مرورگرهامون همه روزه کم و بیش داریم تجربه می کنیم
    • 4 روز دیگه یکی میشه مسوول فلان بخش شرکت یا سازمان و ... . با دونستن و کنار هم گذاشتن اطلاعات ریز و درشت و محرمانه ی خودش و یا نزدیکانش بالاخره قطعا یک چیزی پیدا میکنند و بوسیله ی اون سعی میکنن تحت فشار بذارنش که خودش و یا نزدیکانش رو بی آبرو میکنند و یا اینکه باید بشه عامل اونها و کاری رو انجام بده . فکرش رو بکن ... رییس جمهور یک کشور هم که باشی تسلیم میشی! مثلا 14 سال قبل در انتخابات آمریکا یکی از رقبای مستقل بوش رو تهدید کردند یا کنار بکش و یا عکس %$#@ دخترت رو پخش میکنیم! با داشتن همین اطلاعات ریز و درشت، چه ارزان و بی دردسر میشه چه کارهای بزرگی علیه افراد و معالاً جوامع کرد؟!
    Last edited by 3274; 02-03-2014 at 06:12.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    مسئله فقط خودِ شما نیستین
    ممکنه شما تو شماره تلفنهاتون شماره ی یک سرهنگ یا یک دکتر باشه که گوشیهای اونها اطلاعات به درد بخور توش باشه و یا شماره های به درد بخور توی گوشیهای اونها باشه .
    مثل برنامه ی whozcaling که برای آیفون ساخته شده و اگر نصبش کنین درجا کل شماره تلفنهاتون رو میفرسته برای سرورش
    شما چه نفعی میبرین ؟
    نفعتون اینه که وقتی یک غریبه بهتون زنگ میزنه بهتون و گوشیتون به نت وصل باشه , اون برنامه بهتون میگه اسم این غریبه چی هست !!!!
    چون تمام شماره تلفنهای مردم رو میبره یک جائی ذخیره میکنه .
    بعدش تا یه غریبه بهتون زنگ میزنه سریع شمارش رو میفرسته برای مرکز و اسمش رو درمیاره براتون میفرسته
    اسمی هم که براتون میفرسته اسمی هست که از توی تلفنهای مردم گرفته شده
    یعنی اگر اسم یه نفر تو موبایلتون ناصر جیگرکی باشه , همین اسم ارسال میشه برای دیگران
    فرار از این برنامه هم تقریباً غیر ممکنه چون حتی اگر شما خودتون نصبش نکنید کافیه یکی از دوستان یا اقوامتون که شمارتون رو داره نصبش کنه تا شماره و اسم شما هم بره توی سرور برنامه .
    سازمانهای اطلاعاتیِ دنیا از طریق موبایل و کامپیوتر به اطلاعاتی دست پیدا میکنند که نزدیک ترین افراد به یک شخص هم ازش خبر نداره .
    اینها همه تلنگر و بیدار باشی هست برای کسانی که قبول ندارند همه ی اعمال و افکار و گفتار مردم قابل رهگیری و ثبت و ضبط هست .
    وقتی بشر با این دانش الکترونیک که فقط حدود 70 سال از عمرش میگذره چنین توانائیهایی داره پس خدا دیگه شکی در توانائیهایی او نیست
    تعجب کردم از این بحثها اخیر توی تاپیک GN3 ولی حرفهای MOHAMMAD_ASEMOONI درسته
    اهدافی که مثلا توسط NSA و GCHQ و کلا سازمانهای آمریکایی از چندین دهه قبل تعریف شده و حتی غیر رسمی اعلام شده خیلی وراتر از تصورات ماست ولی با ابزارهای امروزی براشون خیلی آسونتر شده
    یکی از شناخته شده ترین این اهداف، شناسنامه دار کردن همه ی افراد دنیا بوسیله ی اطلاعات ریز و درشت زندگیشونه ولو الان در ظاهر به هیچ دردی نخوره

دو استفاده ی شناخته شده ی عادی از این اطلاعات البته بعنوان نمونه های کم اهمیت:
    • آشنایی با افکار فرد از راه شناخت سلایق و عاداتش در محیط مجازی و واقعی بمنظور تنظیم تبلیغات خاص برای او. البته این روی خیلی خوبشه که بعنوان یک عمل مشروع و رایج سالهاست میشناسیمش چون عملا توی مرورگرهامون همه روزه کم و بیش داریم تجربه می کنیم
    • 4 روز دیگه یکی میشه مسوول فلان بخش شرکت یا سازمان و ... . با دونستن و کنار هم گذاشتن اطلاعات ریز و درشت و محرمانه ی خودش و یا نزدیکانش بالاخره قطعا یک چیزی پیدا میکنند و بوسیله ی اون سعی میکنن تحت فشار بذارنش که خودش و یا نزدیکانش رو بی آبرو میکنند و یا اینکه باید بشه عامل اونها و کاری رو انجام بده . فکرش رو بکن ... رییس جمهور یک کشور هم که باشی تسلیم میشی! مثلا 16 سال قبل در انتخابات آمریکا یکی از رقبای مستقل بوش رو تهدید کردند یا کنار بکش و یا عکس %$#@ دخترت رو میذاریم روی اینترنت و طرف ترسید و کشید کنار! ببین با داشتن اطلاعات، چه ارزان و بی دردسر میشه چه کارهای بزرگی کرد؟
    برام مهم نیست ... اگر شما هم ترس دارید از استفاده نکنید ... خلاص.
    اینجا هم تاپیک نوت تری هست نه تاپیک سازمات جاسوسی ..

tapatalk
    ...............
    viva la vida
    Last edited by SNOW PATROL; 02-03-2014 at 12:52.

12. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    بنده بارها امتحان کردم . آخرین بار جمعه ی گذشته
    رستورانهائی هست که نت وای فای مجانی دارند برای جلب مشتری و بهش وصل میشین و شروع میکنین به دور شدن
    بنده تا 300 متر هم امتحان کردم اما در هوای شرجی ( رطوبت بالای 70% )
    راحت وصل میشه .
    در هوای نسبتاً خشک هم تا 250 متر میگیره اما قدرت سیگنال خیلی متغیر هست . میاد تا 2% و میره بالا تا 15% و گاهی صفر میشه و تماس قطع میشه
    اگر گوشیهای مدرن یه همچین قدرتی نداره خیلی ناجوره
    سلام.
    دوست عزیز اون بستگی داره به برد وای فای مودم هرچقدر قوی تر باشه فضای بیشتری رو پوشش میده. برای برد وای فای باید بصورت واکی تاکی تست کنید.

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

برام مهم نیست ... اگر شما هم ترس دارید از استفاده نکنید ... خلاص.
    اینجا هم تاپیک نوت تری هست نه تاپیک سازمات جاسوسی ..

tapatalk
    ...............
    viva la vida
    نه عزیز . ترس من خیلی کمتر از تویه چون آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است ولی ظاهرا شما اصلا متوجه نشدی چی گفته شد.اصولا صحبت سر شخص تو و x و y نبود. صحبت سر سیاستهای جهانی در رویکردهای سخت افزاری بود!
    ضمنا سه پست بالاتر حرف cia و موساد و mi6 رو خود جنابعالی پیش کشیدی
    اتفاقا میخواستم بهت تذکر بدم اینجا تاپیک نوت سه هست نه سازمانهای جاسوسی.ولی ترجیح دادم نقدی بر صحبتات بنویسم.
    لذا این بحث همینجا باید مختمومه بشه تا تاپیک منحرف نشه.
    Last edited by 3274; 02-03-2014 at 14:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز اون بستگی داره به برد وای فای مودم هرچقدر قوی تر باشه فضای بیشتری رو پوشش میده. برای برد وای فای باید بصورت واکی تاکی تست کنید.
    سلام .
    اگر وای فای گوشی بردش کافی نباشه اصلاً به مودم وصل نمیشه .
    وقتی با وای فای نت گردی میکنین موبایلتون دائماً اطلاعات میفرسته و اطلاعات دریافت میکنه درست مثل دو نفر که با بیسیم دارند با هم صحبت میکنند .
    وقتی از 200 متری میشه به روتر وصل شد و نت گردی کرد معنیش اینه که قدرت فرستندگیِ وای فایِ گوشی کافی هست وگرنه تماسش با روتر قطع میشه و اون روتر هم از لیستِ وای فایهای قابل دسترسی حذف میشه .
    وقتی بنده از فاصله ی 200 متری در فضای باز به یک راوتر وصل میشم و نت گردی میکنم معنیش اینه که وای فایِ گوشیِ بنده 200 متر برد داره .
    ============================
    حالا اگه دو نفر با دو گوشی مختلف بخوان با هم تماس بیسیم بگیرند و یک گوشی بردش کم باشه و یکی زیاد , باید اونقدر به هم نزدیک بشند که اونی که بردش کمتره بتونه تماس برقرار کنه با گوشی دوم .
    مثال
    اگر برد یکی 20 متر و دیگری 100 متر باشه , حتماً باید فاصله ی دو گوشی از 20 متر بیشتر نباشه .
    اما در بیسیم معمولی یک جور دیگه هست
    اونی که بردش زیاده موجش به بیسیم دیگه میرسه و صداش شنیده میشه اما اونی که بردش کمه وقتی بهش جواب میده موجش به اون یکی بیسیم نمیرسه و صداش شنیده نمیشه .
    علتِ این تفاوت اینه که در تماسِ بیسیم با وای فای باید هر دو گوشی اول روی هم قفل کنند و یک کانال ارتباطی ایجاد کنند تا بشه صحبت کرد پس اگه فاصلشون بیشتر از بردِ وای فایِ گوشیِ ضعیف باشه اصلاً کانال ارتباطی برقرار نمیشه
    اما در بیسیم معمولی شما وقتی حرف میزنین و امواج در هوا منتشر میشه هر کسی که بیسیمش هم فرکانس با بیسیم شما باشه و در بُردِ بیسیم شما باشه صداتون رو میشنوه و احتیاج به کانال ارتباطی نداره .
    یعنی با بیسیمی که بُردِ اون 50 کیلومتر هست میشه صدا رو رسوند به بیسیمی که بردش 100 متر هست و در فاصله ی 50 کیلومتری هست به شرطی که هم فرکانس باشند
    از همین موضوع استفاده شده در ساخت دستگاههای شُنودِ مخابراتی
    دستگاههای شنود در کسری از ثانیه هزاران فرکانس رو اسکن میکنه و هر موجی دریافت کنه ضبطش میکنه برای شنود و جاسوسی
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-03-2014 at 15:31. دليل: تصحیح

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •