و یه نکته دیگه دلیل نمیشه هر کی pc زغالی باشه بیاد بگه pcsx2 بد یا مشکل داره
و یه نکته دیگه دلیل نمیشه هر کی pc زغالی باشه بیاد بگه pcsx2 بد یا مشکل داره
pc من یکی که زغالی نیست. تا حالا بازی هم باهاش اجرا کردم اما خیلی کرش میکنه. این نشوندهنده اشکال نرمافزاریه نه پایین بودن سختافزار.
در ضمن من بازی پرنس 3 رو باهاش اجرا کردم.
سیستم من هم زغالی نیست.شمااگه فکر میکنی رم 2gb و کارت گرافیک 512 ddr3 8800gs وسی پی یو 3.2 2doul core زغالی دیگه نمیدونم چی بگم . ولی کلا باید قبول داشت که امولاتور های ps2 هیچ کدامشان زیاد بدرد نمی خورن.اقای amin spy12 بله حق با شماست مشکل از نرم افزار.و اینکه ما اصلا نمیخوایم کل کل کنیم .من هم دیروز با pcsx2 9.4 بازی god of war2 را اجرا کردم ولی در مرحله دوم برنامه دچار افت فریم های شدیدی میشه.{با پلاگین یه پلاگین جدید دسته}
عزیز من شمایی که داری هنوز با ورژن pcsx2 9.4 کار میکنی چطور توقعداری بازیهارو راحت ران کنی PCSX2 9.5 390 PP 92 هم] اومد شماها هنوز در 9.4 هستید اصلا میدونید این ورژنهای جدیدی که دادن چه تغرات اساسی کرده؟ اگه 5 سال مثل من با این برنامه بودی قدر میدونستی اون موقع حتی bios رو نمی تونست ران کنه حالا ببین داری با 5 mg برنامه ps2 بازی میکنی pcsx2 با یه تیک این ور اون ور 20 فریم کم زیاد میشه خم رنگ رزی نیست که cd بزاری بیاد بالا sony هیچ راهنمایی به refraction و همکاراش نمیکنه شما ها چه بازی رو نمیتونید میسه بگید
Last edited by kolange_edalat2001; 04-09-2008 at 12:43.
اقا جون!بی خیالش!ما هم از خیرش گذشتیم!ولی من پای حرفم هستم:ps2 هیچ امولاتور درست حسابی نداره!حالا تا 2 یا 3 سال دیگه ببینیم چی میشه.لینک هاتونم خوندم.یعنی با نسخه جدید pcsx مشکل من حل میشه؟؟؟
اولا ربطی به من نداره که شما ییی که نمی دونی چه جور باید از pcsx2 / کار کنی بایدم بیایی ایراد بگیری شما با چه بازیی مشکل داری ؟
pcsx9.5 390pp 92 را هم دانلود کردم.مشکلم حل شد 2 بازی god of war2 و dark watch را تونستم اجرا کنم.یه سوال.silent hill:origins را میشود باهاش اجرا کرد.(با جدید ترین پلاگین ها و بایوس؟)
پس خدارو شکر مشکلت رفع شد ؟ Sillent Hill Origin هم میشه البته باید Patch داشته باشی![]()
Last edited by kolange_edalat2001; 06-09-2008 at 12:16.
با سلام
مموري كارت نرم افزار Psx 1.13 رو ميخوام
اگه لطف كنيد و بزاريد ممنون ميشم
بله مشکلم حل شد.patch از کجا گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)