اون کاربری که گفته بود که نرخ ارز میاد پایین و چه و چه بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو هم چک کنه (مرز 3000) تا از ابن ببعد قدری با مطالعه ی بیشتر اظهار نظر کنه
همونطور که گفتم سیاست اقتصادی دولت این نیست که نرخ ارز پایین بیاد و درستش هم همینه
ایکاش بعضی ها بجای بحث و کل کل _که هیچ ربطی هم به اینجا نداره_ ،کمی درباره ی موضوعاتی که میخوان وارد بحثش بشن ابتدا کمی مطالعه داشته باشند!
دوست عزیز جواب شما به من کمکی نکرد ,پستهای قبلی رو خونده بودم و شما اون حرفا رو دوباره تکرار کردید!
به هر حال عز وقتی که گذاشتین ممنون
عزیزم دقیقا سوالاتی که پرسیدید جواب داده شده ولی ظاهرا شما خودتون هم متوجه سوالاتتون نیستید!
انگار این مدل همزمان با دو هارد کار نمیکنه .کانفیگهایی که هارد HDD داره ,میشه یه هارد SSD مثلا 250g گرفت بجای هارد اصلی گذاشت?هارد HDD به چه نوع پورتی وصل میشه کلا?لطفا این سوال اخریه رو هم جا نندازید و جواب بدین میخوام بدونم.
سپااااس
چون این دستگاه فقط یک کانکتور ساتا برای هارد داره تنها راه اینه که بجای درایو DVD یک هارد دیگه نصب بشه
اونوقت دلیلی نداره با دو تا هارد کار نکنه
این هاردها هم میتونه از نوع SSD و یا HDD باشه
نقطه ضعف این دستگاه اینه که یک شیار خالی mSATA برای mSSD نداره . هر چند میشه کارت وایرلس رو خارج کرده و از اسلات اون برای نصب mSATA SSD استفاده کرد که هیچکس نمیکنه!
اینم دوباره! »»»
انگار این مدل همزمان با دو هارد کار نمیکنه .
وقتی یک کانکتور ساتا برای هارد داره چطور میخواد با دو تا هارد کار کنه؟!
مگر اینکه همونطور که قبلا گفتم درایو DVD رو خارج کرده و بجاش یک هارد دیگه بذارید اونوقت با دو تا هارد کار کنید!
کانفیگهایی که هارد HDD داره ,میشه یه هارد SSD مثلا 250g گرفت بجای هارد اصلی گذاشت?
همونطور که قبلا گفتم : این هاردها هم میتونه از نوع SSD و یا HDD باشه
پس پاسخ مثبته دیگه!!!
هارد HDD به چه نوع پورتی وصل میشه کلا?لطفا این سوال اخریه رو هم جا نندازید و جواب بدین میخوام بدونم.
بدیهیه که رابط ساتا !
البته نسخه ی 3 با پهنای باند 6GBps