لوکاس پودولسکی - 1990 و 2014
لوکاس پودولسکی - 1990 و 2014
شماره الکسیس سانچز توسط باشگاه اعلام شد:
شماره مورئال رو بهش دادن(17)،خود مونرئال هم شد 18
این شرط هایی که توی محرومیت سوارز خیلی جالبه درمورد کارهایی هم که می تونه انجام بده یه کاربود که خیلی خنده دار بود اونم این که حق استفاده از کنسول بازی های ويدئويي رو داره![]()
اینم اولین مصاحبه سانچز که از سایت Gunnerstrust.com:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخستین گفتگوی الکسیس سانچز با سایت رسمی باشگاه.
الکسیس، به آرسنال خوش آمید. ملحق شدن به این باشگاه چه احساسی دارد؟
خوشحالم که در اینجا هستم. می دانم که این باشگاه یک مربی دارد که مراقب بازیکناش است و به انها اهمیت می دهد. در اینجا هستم تا قهرمان جام ها شوم و تا جای ممکن موفقیت بدست بیاورم.
در مورد آرسنال چه می دانید؟
آرسنال باشگاهی است که به بازیکنانش اهمیت می دهد و در اینجا می توانم چیزهای زیادی یاد بگیرم. همچنین تیم بزرگی است. به همین دلیلی اینجا هستم.
می دانید که اولین بازیکن از کشور شیلی هستید که تاکنون داشته ایم؟ این مساله باید موجب غرور شما باشد.
قطعا بسیار خوشحالم که اولین بازیکن شیلی هستم که در آرسنال بازی می کند. بهترین توان خود را به کار می گیرم تا تک تک دستاوردها را تصاحب کنم.
آرسن ونگر چه تاثیری بر روی تصمیم شما برای انتقال به آرسنال داشت؟
به من گفته شد او مربی ای است که می توانید چیزهای زیادی از او یاد بگیرید. او می خواهد در فوتبال به دستاوردهای بزرگی برسد و این مساله به من کمک کرد تا در مورد امضای قرارداد ب اآرسنال تصمیم بگیرم.
تیم های آرسن به واسطه سبک بازی خود شناخته می شوند. این مساله چقدر برای شما اهمیت دارد؟
سبک بازی آرسن ونگر همان سبکی است که در تیم ملی شیلی ارائه می کنیم. به ان عادت دارم. آرسنال خیلی خوب بازی می کند که مناسب سبک بازی من است. به همین دلیل به اینجا آمدم.
شما می توانید در چندین پست هجومی بازی کنید. آیا مربی با شما در مورد اینکه ممکن است کجا بازی کنید صحبت کرد؟
مربی چندین پست را مشخص کرد اما اکنون در این مورد نگران نیستم. به محض اینکه تمرینات را شروع کنم، با مربی در مورد این مساله صحبت می کنم.
آیا عملکرد تیم در فصل گذشته را دبنال کردید، خصوصا قهرمانی در جام حذفی؟
فکر می کنم آرسنال فصل خوبی داشت. تیم نه تنها فوتبال خوبی بازی می کند بلکه ترکیب نیز کاملا خوب است و می توانیم قهرمان جام ها شویم.
جذب مسوت اوزیل در فصل گذشته تا چه اندازه روی چشم انداز آرسنال در اروپا تاثیر داشت؟
مسوت اوزیل در سراسر جهان بازیکن شناخته شده ای است، چه در باشگاه و چه در تیم ملی. با حضور اوزیل آرسنال به قهرمانی در لیگ نزدیک شد. امیدوارم من هم بتوانم سهمی داشته باشم تا بتوانیم تا جای ممکن جام ها را بدست بیاوریم.
با حضور اوزیل، شما و دیگر اعضای ترکیب، چقدر اطمینان دارید که آرسنال می تواند برای قهرمانی در لیگ برتر مبارزه کند؟
ترکیب بزرگی داریم و باشگاه بزرگی هستیم. می توانیم به دستاوردهای بزرگی برسیم.
در مورد قهرمانی در لیگ چطور؟ امکان پذیر است؟
اینکه بطور مداوم بازی کنم تنها دلیلی نبود که به اینجا آمدم. به اینجا آمدم تا قهرمان لیگ، لیگ قهرمانان و تمام جام ها شوم.
ورزشگاه امارات یکی از معروف ترین استادیوم ها در جهان است، تا چه اندازه مشتاق حضور در این زمین هستید؟
قطعا بی صبرانه منتظر حضور در این استادیوم هستم. هر بچه ای رویای بازی کردن در زمینی همانند امارات را دارد.
اولین بازی شما می تواند در جام امارات باشد. چقدر مهم است تا کار را مقابل هواداران خوب شروع کنید؟
مهمترین چیز این است که خونسرد باشید و عجله نکنید. تا زمانی که کار ار آسان بگیرم و خونسرد باشم همه چیز خوب پیش می رود. اما همچنین بی صبرانه منتظر این هستم تا نشان دهم چرا به اینجا امدم.
داشتم به این فکر میکردم که یک بازیکن ایرانی مثلا پولادی ، دژاگه یا جهانبخش یا گوچی به تیممون ملحق بشند! نظرتون چیه دوستان؟![]()
آفرین به این سانچزاینکه بطور مداوم بازی کنم تنها دلیلی نبود که به اینجا آمدم. به اینجا آمدم تا قهرمان لیگ، لیگ قهرمانان و تمام جام ها شوم.![]()
بهش خیلی امیدوارم و بی صبرانه منتظر شروع فصل که ببینم چه نمایشی رو ارائه میده ...![]()
همینجوریش کلی نخاله تو تیم بود که این فصل انداختیمشون بیرون.داشتم به این فکر میکردم که یک بازیکن ایرانی مثلا پولادی ، دژاگه یا جهانبخش یا گوچی به تیممون ملحق بشند! نظرتون چیه دوستان؟
-------------
جف تایید کرد که به صورت خیلی خفنی دنباله خدیرا هستیم. گویه پیشنهاد 20 میلیونی هم ارسال شده که فعلا رئال قبول نکرده.
خدیرا 20 میلیون ؟؟؟گویه پیشنهاد 20 میلیونی هم ارسال شده که فعلا رئال قبول نکرده.
شوخی میکنی ؟؟
یکی از بهترین هافبک های حال حاضر آلمان و رئال هست
بعدش داوید لوئیز که یه مدافع هست (( حالا 7-1 بماند )) 50 میلیون ؟؟؟؟
مدافع 50 میلیون
بعدش خدیرا یه هافبک عالی 20 میلیون ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این دیگه از خصوصیات ایوان کچلیعنی جوری بز خری می کنه که همه تو کف می مونن
همین سانچز رو با 27تا 30 ملیون پوند خرید همه این جوری شدن
![]()
Last edited by SoroushStar; 12-07-2014 at 13:03.
اینم مصاحبه رمزی()درمورد سانچز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرون رمسی باور دارد خرید جدید توپچی ها به راحتی در آرسنال خود را نشان می دهد.
در مورد اینکه الکسیس سانچس در کدام پست بازی می کند...
این کار را بر عهده مربی می گذارم. همه ما در مورد کیفیت های او اگاه هستیم. او سریع است، می تواند به پشت دفاع برود و با توپ دریبل بزند بنابراین به راحتی خود را نشان می دهد. او استعداد فوق العاده ای است. در بارسلونا این مساله را اثبات کرد و در جام جهانی او اصلی ترین بازیکن شیلی بود. مطمئنم او بلافاصله در باشگاه مستقر می شود و کیفیت خود را نشان می دهد. خرید فوق العاده ای برای ماست و قطعا کیفیت را به تیم اضافه می کند و سبک خود را به تیم می آورد. بی صبرانه منتظر کار کردن با او هستیم.
در مورد احتمال جذب دبوشی به آرسنال...
او برای تیم ملی فرانسه بازی می کند و کیفیت خوبی دارد. مطمئنم اگر به اینجا بیاد، خود را با تیم هماهنگ می کند.
در مورد تمدید قرارداد آرسن ونگر...
لحظه مهمی برای باشگاه و ما بازیکنان بود. او در طول سال ها مربی فوق العاده ای بوده و کسی که همه ما از کار کردن با او لذت می بریم. حضور در کنار او آسان است زیرا به شما توصیه می کند که چطور می توانید بهتر شوید. او توانایی مدیریت فوق العاده ای دارد و برای باشگاه مهم بود که بار دیگر قرارداد خود را تمدید کند.
اینم یه مصاحبه دیگه از سانچز با عنوان می خواکه هواداران آرسنال را خوشحال کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های الکسیس سانچس در مورد جام جهانی، شیلی و هواداران.
الکسیس، شما از جام جهانی باز می گردید. چگونه تجربه ای بود؟
تجربه فوق العاده ای بود، هم برای من و هم برای تیم. متاسفانه شیلی نتوانست بیشتر پیش برود اما بهترین توان خود را ارائه کردیم و نشان دادیم که تیم قدرتمند و با کیفیتی هستیم. فکر می کنم احترام همه را بدست آوردیم.
بازی ها در آمریکای جنوبی بود، عملکرد شیلی تا چه اندازه اهمیت داشت؟
بازی کردن در آمریکای جنوبی برای ملت شیلی بسیار اهمیت داشت. از نقطه نظر شخصی جام جهانی بطور کلی زندگی مرا تغییر داد. از نظر جنبه های هجومی و دفاعی و تصمیم گیری درون زمین چیزهای زیادی یاد گرفتم.
شما از فوتبال اسپانیا به آرسنال آمدید و در آرژانتین و ایتالیا نیز بازی کرده اید. بطور کلی انتظار دارید در انگلستان با چه چیزی روبرو شوید؟
همواره فوتبال انگلساتن را دوست داشتم و از تماشای آن لذت می بردم. با بازی کردن درلیگ های آرژانتین، ایتالیا و اسپانیا، چیزهای زیادی در مورد فوتبال و مردم این کشورها یاد گرفتم. اکنون در انگلستان هستم و هدفم ادامه یادگیری است.
انتظار دارید در انگلستان با چه چالشی روبرو شوید؟
احساس می کنم که بازی در انگلستان چالش برانگیز ترین قدم در طول حرفه ام باشد. تیم های قدرتمندی درلیگ هستند و بهترین توانم را به کار می گیرم تا جای ممکن برنده شوم.
هر بازیکن جدیدی برای جا افتادن به زمان نیاز دارد. از انجا که قبلا در لیگ های مختلف بازی کرده اید، فکر می کنید انجام این کار بریتان آسان باشد؟
ساده است، هرچه زمان جلو برود بیشتر جا می افتم. تنها می خواهم فوتبال بازی کنم و بطور کلی درون زمین از کار خود لذت ببرم.
هم تیمی شما در تیم ملی گری مدل در لیگ برتر بازی کرده. با او در مورد فوتبال انگستان صحبت کردید؟
بله البته گری و من کمی در مورد فوتبال انگلستان صحبت کردیم. او خیلی زیاد فوتبال انگلستان را دوست دارد و در اینجا عالی کار کرده.
شما به عنوان یک بازیکن بسیار سخت کوش شناخته می شوید، این مهمترین جنبه برای جا افتادن در اینجاست؟
یک فوتبالیست همواره باید برای تیمش به سختی کار کند تا هرآنچه می تواند را برنده شود. بنابراین کیفیت مهمی برای همه محسوب می شود.
فصل گذشته در لالیگا 19 گل زدید و 10 پاس گل دادید. کدام را ترجیح می دهید، گل زدن یا فراهم کردن پاس گل؟
صادقانه بگویم هر دو را دوست دارم. واضح است که گلزنی بسیار رضایت بخش است اما همچنین ارسال پاس گل برای هم تیمی ها نیز موجب خوشحالی من می شود. اما بطور کلی کسب پیروزی بهترین احساس است.
بازیکنانی مانند سالاس و زامورانو در بهترین باشگاه های اسپانیا و ایتالیا درخشیده اند اما هیچ بازیکنی از شیلی به افتخار بزرگی در انگلستان دست نیافته. آیا احساس می کنید با این انتقال نماینده کشور خود هستید؟
احساس می کنم که همواره نماینده کشورم هستم. به همین دلیل برای هر باشگاهی که بازی می کنم بهترین توانم را به کار می گیرم. از دوران بچگی همیشه گفتم که هرجا که باشم می خواهم همه چیز را برنده شوم و به همین دلیل اکنون اینجا هستم.
در دوران رشد چه بازیکنی قهرمان شما بود؟
در دوران کودگی هیچ الگوی خاصی نداشتم. زامورانو و سالاس را تحسین می کردم زیرا بازیکنان مهمی برای شیلی بودند اما اگر باید یکی را انتخاب کنم می خواهم بگویم رونالدوی برزیلی. همیشه به عنوان یک بازیکن تحسین کننده او بودم.
چه چیزی او را تحسین بر انگیز می کرد؟
درون زمین بسیار قدرتمند بود و تماشای او واقعا موجب انگیزه من میشد تا فوتبال بازی کنم.
در نهایت، پیام خود خطاب به هواداران را بگویدد...
در نهایت به آرسنال آمدم تا با کمک هم تیمی هایم هر آنچه امکان پذیر باشد را برنده شوم. بی صبرانه به دنبال خوشحال کردن هوادارانمان هستم.
Last edited by SoroushStar; 12-07-2014 at 13:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)