تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 68 اولاول ... 1757636465666768 آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آلکس با قراردادی 2ساله به میلان پیوست
    Last edited by clau; 05-06-2014 at 20:56.

2. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Milan Channel

گزارش کانال میلان از وضعیت نقل و انتقالات

دروازه بان ها : آبیاتی قراردادش رو با میلان تمدید کرده و آگاتزی هم به میلان پیوسته و گابریل هم خواستار حضور در میلان شده و میخواد شانسش رو با لباس روسونری بسنجه .

مدافعین : الکس امروز تست پزشکی رو پشت سر گذاشت و میلان هم پیشنهاد خودش برای جذب رامی رو به والنسیا ارائه کرد .

هافبک ها : دیروز پیشنهاد رسمی بنفیکا برای جذب کریستانته ارائه شد . از طرف دیگه میلان همچنان در حال مذاکره برای خرید نیمی دیگر از مالکیت پولی از سمپدوریاست .

مهاجمین : احتمال جدایی روبینیو از میلان و از طرف دیگه صحبت های میلان با منز برای جذب او . دور شدن تارابت از میلان .

سانتون هم توی مصاحبه ای که با اسکای داشته گفته : میلان و رم دو تیمی هستن که به جذب من علاقه نشون دادن . ولی من با نیوکاسل دو سال دیگه قرارداد دارم و نمیدونم که آیا قصد فروش من رو دارن یا نه .
    من باید بگم در نیوکاسل راضی هستم و احساس میکنم که در خانه خودم هستم . من لیگ انگلستان رو دوست دارم .
    میلان و رم دو تیم بزرگ هستن و رم نشون داده که تیم قدرتمندی است و فصل بعد برای اسکودتو مبارزه خواهد کرد . میلان امسال کمی مشکل داشته و چندین مربی رو عوض کرده .
    اول الگری بعد سیدورف و حالا هم اینزاگی . پس همچنان مشکلات برطرف نشده .

میلان امروز هم مذاکره ای با مسئولان کیوو در رابطه با وضعیت پالوسچی داشته که همچنان طرفین با همدیگه به توافق نرسیدن و مذاکرات رفت برای روز دیگه .

توی خبر جدید گفته شده که منز هفته دیگه چهارشنبه یا پنج شنبه به میلان میاد تا تست پزشکی رو پشت سر بذاره .

امیدوارم تارابت هم جذب بشه . عملکر خوبی توی میلان داشت و از طرف دیگه میتونه توی سیستم 4-3-3 جواب بده و بازیکنانی مثل کاکا و هوندا برای این سیستم زیاد مناسب نیستن .
    از طرف دیگه به جانشین مناسب برای کناره نیاز داریم و الشا و منز ممکنه مصدوم بشن یا بخاطر خستگی نمیتونن همه بازی ها فیکس باشن .

الکس هم دفاع خیلی خوبیه و اون زمانی که توی PSV هلند بود در سال 2005 تا آستانه میلانی شدن پیش رفت و تست پزشکی هم داد ولی چلسی پیشنهاد بهتری به تیم هلندی ارائه داد و همه چیز خراب شد
    به هر حال الکس توی PSG بازیکنی مثل مارکینوش رو نیمکت نشین و زوج ثابت تیاگو سیلوا بوده و اگر بازی های PSG رو دیده باشین به کیفیت این بازیکن پی میبرین .
    با عادل رامی زوج خیلی خوب و قدرتمندی رو تشکیل میده .

فقط به نظرم به یک مدافع خوب دیگه نیازمندیم ... مخصوصا این که گفته میشه مکسس احتمالا میلان رو به مقصد PSG ترک میکنه .
    از طرف دیگه هم گفته شده همین تیم پاریسی PSG برای جذب آباته مبلغی بین 8 تا 10 میلیون پیشنهاد داده که میلان خواستار 12 میلیونه . در کل دستشون درد نکنه . شر آباته رو از سرمون کم میکنن با اون سوتی های پی در پی که میده .
    آباته دوستی خیلی نزدیکی با زلاتان داره .

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مثل اینکه امسال یه حرکات مثبتی داره انجام میشه و با همه ریاضتهای باشاه،پنجره تابستانی امسال،خوشحال کننده خواهد بود.فعلا که قدمهای اول برداشته شده و باید کارها به اتمام برسه تا یه نفس راحتی بکشیم.
    در جایی خوندم که قانون مالکیت مشترک هم حذف شده و میلان که تعداد زیادی بازیکن با ماالکیت مشترک داره یا باید اونهارو بفروشه یا انتقال قرضی بده یا کامل بخره.

در ضمن مصدومیت کاپیتان هم خبر بدی بود که در این مدت شنیدیم و غیبتش کاملا محسوس خواهد بود در تیم ملی ایتالیا.

شبکه میلان،گزارشی از بازدید برلو از کزا میلان پخش کرد که در اونجا برلو و الکس با هم یه خوش و بشی کردند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آریگو ساکی هم مثل اینکه داره به میلان برمیگرده و اینبار در رده های مدیریتی.شاید مثل سابق بتونه یه تحولی هم در میلان ایجاد کنه.

6. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پیشنهاد 25 ملیون یورویی که برای خرید بالوتلی اینجور که تو سایتا مینویسن به باشگاه ارایه شده واقعن مضحکه

اگه قصد فروشش دارن حداقل بزارن تا بعد جام جهانی راحت تا 40 تا میتونن ردش کنن با پول فروشش 2تا بازیکن درست حسابی بخرن نه اینکه مفتی تقدیمش کنن

این مسئولای میلان چقد بی مغزن کریستانته با 5 ملیون یورو میخوان بدن به بنفیکایهو اشانتیون میدادن بهشون دیگه
    Last edited by clau; 09-06-2014 at 10:00.

8. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زیاد این خبرا رو جدی نگیر ... مخصوصن الان که میلان دنبال مشخص کردن وضعیت بازیکنان قرضی و مالکیت مشترکه .
    خبر رو هم همونطور که گفتم دیلی میل منتشر کرده که کارش شایعه پراکنی است و مثل توتو اسپورت روزنامه زرد به حساب میاد و بیشتر اخبارشون معتبر نیست .

برلوسکونی هم توی مصاحبه اخیرش گفته بود که احتمالن بالوتلی توی میلان میمونه . البته به حرف برلو اعتباری نیست باید دید وقتی اینزاگی بطور رسمی معرفی شد تصمیمش در قبال بازیکنان چیه .
    کی باید بره و کی میمونه . در حال حاضر بیشتر خبرها در حد همون گمانه زنی و نظرات ژورنالیست هاست و اعتبار زیادی نداره .

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بیانیه رسمی باشگاه میلان : سیدورف برکنار شد , فیلیپو اینزاگی از این پس بر روی نیمکت میلان قرار خواهد گرفت . اینزاگی تا سال 2016 با میلان قرارداد امضا کرده .

بالاخره مربی میلان مشخص شد ... هر چند مشخص بود ولی حالا دیگه کاملا گویا و رسمی است . گفته شده که اینزاگی خواهان حفظ مائورو تاسوتی به عنوان دستیار شده .
    از طرف دیگه والریو فیوری مربی دروازه بانان میلان تیم رو ترک میکنه و بجای اون بنیامینو آباته که مربی دروازه بانان تیم جوانان میلان بود به تیم اول اضافه میشه . بنیامنیو پدر ایگنازیو آباته است و حضور پدر این بازیکن در تیم اصلی ممکنه منجر به ماندن ایگنازیو آباته در میلان بشه.

یک خبری دیگه هم قبلا خونده بودم که اینزاگی دنبال جذب و استخدام یک مشاور و مربی برای برطرف کردن و آنالیز مشکلات میلان روی ضربات ایستگاهی است که باعث شده بود که میلان بیشتر گل ها رو روی ارسال این ضربات و همچنین کرنرها دریافت کنه و اینزاگی به دنبال راهی برای برطرف کردن این مشکله .
    ار طرف دیگه قراره راه حلی هم برای ضربات ایستگاهی و ارسال های میلان و همچنین کرنرها اندیشیده بشه تا اینقدر بی هدف این ضربات زده و ارسال نشه .

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

بدون شرح...

14. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منز:اولویت من میلان است

جرمی منز، روز گذشته در باشگاه میلان آزمایشات پزشکی خود را انجام داد، منز بعد از انجام آزمایشات پزشکی در مصاحبه با کانال میلان، در مورد شرایط خودش در میلان صحبت کرد.

میلان: "من بسیار خوشحال هستم که در اینجا و بین خبرنگاران رسانه های ایتالیا قرار دارم، من میلان را انتخاب کردم چون آنها میلان هستند، حتی اگر آنها یک فصل دشوار پشت سر گذاشته باشند، ما امیدواریم که دوباره بردن را شروع کنیم چرا که برد مهم ترین چیز برای میلان است"

فیلیپو اینزاگی: "من می دانستم که اینزاگی مربی میلان است، او واقعا می خواهد در فصل آینده برای کمک به میلان تلاش کند، و با میلان به موفقیت برسد، او در دوران حرفه ای خود به عنوان یک بازیکن، افتخارات مختلفی را کسب کرده و حالا می خواهد به عنوان یک مربی بازهم برنده باشد"

زلاتان و تیاگوسیلوا: "ابراهیموویچ و تیاگوسیلوا، همیشه به خوبی در مورد میلان صحبت می کردند، آنها از ترک میلان احساس تأسف می کردند، و قطعاً همین صحبت های آنها مرا وادار کرد که به میلان بیایم"

پست مورد علاقه: "من در دسترس مربی خواهم بود، در سه سال گذشته من در مرکز خط حمله و در سمت چپ و راست مقابل تیم های مختلف بازی کردم، اما با مربی در مورد این موضوع تصمیم می گیریم که من کجا بازی کنم"

هدف منز با میلان: "اولویت من میلان است، من باید در بین سه نفر برتر لیگ قرار بگیرم، و همچنین سعی می کنیم در لیگ سری آ برنده باشیم، ما باید تلاش زیادی کنیم و بعد از آن خواهیم دید که چه می شود، ما امیدواریم که یک فصل خوب داشته باشیم"

طرفداران: "به طرفداران اطمینان می دهم که من در زمین بهترین عملکرد را خواهم داشت، و ما در فصل آینده برای به دست آوردن یک عنوان مهم تلاش می کنیم، چرا که میلان سزاوار افتخارات بیشمار است"

"سلام بزرگ به همۀ طرفداران، فورزا میلان"

عکس های منز بعد از خارج شدن از کلینیک میلان:

16. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رسمی : کاکا از میلان جدا شد

-
    آخرین عنصر تیم طلائی میلان از این تیم جدا شد:خداحافظ ریکاردو

میلان رسما جدایی کاکا را اعلام کرد.

شایعات زیادی در اطراف نام کاکا شنیده می شد اما سرانجام با اعلام رسمی میلان شایعات به حقیقت تبدیل شد.

"میلان رسما اعلام می دارد که با توافق طرفین قرارداد کاکا به پایان رساند."

به نظر می رسد کاکا به زودی راهی قاره ی آمریکا خواهد شد.

گاتزتا گزارش داد که امروز به امروز راهی فلوریدا خواهد شد تا قرار داد خود را امضا کند.
    امیدوارم میلان به زودی قهرمان اروپا و ایتالیا شود

ریکاردو کاکا در رابطه با میلان گفت:
    "این لحظه برای من بسیار سخت است. من دوباره به برزیل بازخواهم گشت و تجربه ای جدید در آمریکا خواهم داشت."

" من دلتنگ صدای هواداران میلان خواهم شد و رابطه ی من و باشگاه تغییری نخواهد کرد."

" من همیشه هوادار میلان خواهم ماند و امیدوارم که به زودی به گالیانی پیام بدهم و بگویم که ما قهرمان ایتالیا و اروپا هستیم. من دوستان زیادی را در اینجا تنها خواهم گذاشت."

" من مطمئن هستم که میلان دوباره بازمیگردد. امسال فصل مهمی برابر آن ها برای شروع دوباره قرار دارد."

" شخصا فصل فوق العاده داشتم و بازگشت به میلان برای من مهم بود."

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوشبختانه از وقتی اینزاگی شده سرمربی
    سیاست خوبی در پیش گرفته داره نخاله ها رو از میلان بیرون میکنه

آملیا و کوپولا دروازه بان های میلان به همراه بیرسا و ماتری (به صورت قرضی)از میلان جدا شدن
    نوچرینو هم رفت به تورینو
    ای کاش اینزاگی به دلش میفتاد این آبیاتی بنجل مینداخت بیرون پرین میخرید خیالمون از ناحیه دروازه جمع میشد

باید دید مسئولان میلان میتونن چرچی جذب کنن

ایتوریه هم رفت به یوونتوس- موراتا - پاتریس اورا هم مثل اینکه انتقالشون قطعی شده
    Last edited by clau; 11-07-2014 at 02:24.

20. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •