فدات بشم
مقالات راجع به PAss و پایگاه Sam رو بخون دیگه
این تقدیم به شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فدات بشم
مقالات راجع به PAss و پایگاه Sam رو بخون دیگه
این تقدیم به شما
داداش خیلی باهالی عجب آموزشی گذاشتی ها اما چیزی در مورد ---- admin چیزی گفته نشده
البته من همه پستها رو بدقت نخوندم چون خیلی زیاد هستش اما یه گذرا نگاه کردم اما چیزی در مورد
admin گفته نشده بود حالا ازت تقاضا دارم که کمکم کنی و بتونم به امید خدا پسورد رو بدست بیارم
بازم ممنون
راستی من برنامه Proactive password auditor رو دانلود کردم اما کار با اون رو بلد نیستم آیا این برنامه میتونه بهم کمک کنه یا نه؟ اگه اره اموزشش کجاست
مرســــــــــــــــــی
مجید جان یه سوال دیگه داشتم اینکه من ویندوز ویستا vista رو تویه درایو d نصب کردم
که بتونم با اون برم اینترنت و از محدودیتهایی که برام گذاشته راحت بشم اما شبکه اینترنت اون کار میکنه
من نمیتونم وارد بشم یعنی سایت باز نمیشه انگار که به اینترنت وصل نیستم چطوریه همونطور
میخوام ببینم چطور میتونم کاری کنم که بتونم برم اینترنت؟
اصلا ویندوزی که ریختم تاثیری داره برای در امان موندن از دست همکارم که ورداشته ویندوز xp رو پسورد گذاشته؟
راستی اینم بگم که فکر میکنم برای ورود به اینترنت در xp ------ گذاشته
من ------ های که تو xp برام گذاشته رو تویه ویست امتحان کردم اما جواب نداد؟
راهنمایی کن دمت گرم....
به نام خدا
سلام به دوستان p30world
خوی یه نفر بیاد اینجا رو راه بندازه گل نخوره ما که وقت نمیکنیم
2 تا فیلم آموزشی درباره اسکیول اینجکش که بد نیست یه نگاهی بندازید شاید هنوز هم مشکل داشته باشه سایت مورد نظر که یک سیات داشنگاهر آزاد است
اینم قسمت هک اساتیدش
و قسمت کاربرانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمي دونم اين سوال مربوط به بحث اين تاپيك هست يا نه، اما يه نكته هك رو نياز دارم بدونم. البته هيچ گونه قصد مردم آزاري ندارم. فقط براي طراحي نرم افزار Network Monitor ميخوام:
چطور ميشه پسورد و شماره تلفن كانكشن هاي دايال آپ موجود رو به دست آورد؟ يه فايل به نام RAS.exe دارم كه اين كارو مي كنه، اما نمي فهمم از كجاي ويندوز اين اطلاعات رو بيرون مي كشه، از طراحش هم پرسيدم، جواب داد:
يه نكته هك هست، الكي كه نيست!!!
كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
متشكرم
سلام
در ويندوز XP تحت شبكه پسورد Administrator در كجا ذخيره ميشه . با برنامه Proactive Password Auditor و
Proactive System Password Recovery فايلهاي سيستم رو سرچ كردم ولي چيزي پيدا نشد - لطفا راهنمايي كنيد
باتشكر
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه لينك دانلود nmapwin رو بزارين تا ما هم دانلود كنيم.
من هر چه قدر گشتم پيدا نكردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)