ضمن تشکر از راهنماییتون اگه امکان داره لینک نرم افزار mobyexplorer واسم اینجا بزارین تا دانلوادش کنم / ممنونم
ضمن تشکر از راهنماییتون اگه امکان داره لینک نرم افزار mobyexplorer واسم اینجا بزارین تا دانلوادش کنم / ممنونم
با سلام خدمت اساتید محترم قیمت k750 سریال اصلی بدون گارانتی چنده؟ در ضمن چرا گوشی های جدید k750 زرد عکس میگیرن و آیا راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ با تشکر
نه کلا در مقایسه با دیگر گوشی های سونی اریکسون خیلی ضعیفه اما اینو هم بگم که وقتی که شارژش می کنم و برای اولین بار بازش می کنم صداش فوق العاده بالا میره اما دوباره !!!!!1:(
با سلام خدمت دوستان عزیز...
می خواستم ببینم مموری کارت k750 چقدر جا داره و قیمتش چقدر است...؟
با تشکر
برات آپلودش کردم ...ضمن تشکر از راهنماییتون اگه امکان داره لینک نرم افزار mobyexplorer واسم اینجا بزارین تا دانلوادش کنم / ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا 180 تومن .... شایدم ارزون تر هم بتونی گیر بیاری ...با سلام خدمت اساتید محترم قیمت k750 سریال اصلی بدون گارانتی چنده؟ در ضمن چرا گوشی های جدید k750 زرد عکس میگیرن و آیا راه حلی برای رفع این مشکل وجود دارد؟ با تشکر
برای دوربین هم اگه تنظیماتشو عوض نکردی به احتمال زیاد مشکل از خود دوربینشه ... به یه جا نشونش بده...
38 تا حافظه ی داخلیشه + یه کارت 64 مگا بایتی ...می خواستم ببینم مموری کارت k750 چقدر جا داره و قیمتش چقدر است...؟
قایمتش هم بالا تقرببی گفتم ...
...موفق باشید....
سلام برنامه براي قفل كردن منوي اصلي k750i مخام اگر كسي داره ممنون ميشم
كليد 0 را بگير وچند ثانيه نگه دار تا علامت ستاره ظاهر شود![]()
من دارم ولي بلد نيستم بزارم شرمنده![]()
![]()
سلام
اینجا همه K750 دارن درسته!!!!!!!!!!!!!!
بابا به این سوال من هیشکی جواب نداد ((قبلا پرسیدم))
وقتی کسی بهت زنگ می زنه ((که اون شماره رو با اسم ذخیره کرده باشی)) هم اسم طرف رو می ندازه هم شماره اونو حالا من می خوام کاری کنم که فقط اسم طرف نشون داده بشه ((اصلا میشه))
لطفا کمک کنید
ممنون از زحماتی که می کشین
سلام عزيزان من يه مشكل با بلوتوث k750دارم اينكه كه وقتي سرج مي كني فقط يه كوشي رو مي شناسه وديكه هيج كوشي ديكه رو نمي شناسه مي خواستم راهنمايي ام كنيد مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)