تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 427 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط khore mobile
    ای روزگار!و آنگاه خداوند انتظار را آفرید!!!
    کسی که جواب مارو نمیده ماهم هی میکشیم انتظار.
    عزیز اول که اینجا کلوپ و810 هست . بعدم اگر کسی بلد باشه میگه ! مشکل احتمالا از ویندوز یا کامپیوترتون هست . روی چند کامپیوتر دیگه تست کنید ببینید چی میشه !

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط green_life
    [من هنوز جوابمو نگرفتم
    منظورم اين بود كه اين كاري كه شما ميگيد را در حال حاضر كسي هست كه براي من انجام بده يا نه؟
    يا بايد خودم انجام بدم؟
    احتمالا نیست ! فعلا باید صبر کرد ! بلاخره میشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا ایمان منظورم من کابل پروگرمر بود ! میخوام بدونم چنده ؟
    میخوام ببینم میشه رو برنامه حساب کرد یا نه !؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مي خواستم اگه كسي مي تونه يه قفل گذار به درد بخور براي فايلها به من معرفي كنه.
    ممنو نم
    Last edited by sepidar63; 23-10-2006 at 00:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بعضی ها میگن 810 سیمبیان داره.این حرف راسته یا نه.
    لطفا برای خرید راهنماییم کنید.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط green_life
    من هنوز جوابمو نگرفتم
    منظورم اين بود كه اين كاري كه شما ميگيد را در حال حاضر كسي هست كه براي من انجام بده يا نه؟
    يا بايد خودم انجام بدم؟

جاهايي كه گوشي رو آپديت ميكنند يا همون فلش ميكنن اين ارو واست انجام ميدن ولي خيلياشون رو من ديدم كه فريمور رو با نام نميشناسند يعني فريمور رو واست ميريزن ميگن آپديت شد گوشيت در صورتي كه شايد همون فريموره خودتو يا قديمي ترشو ! واست ريخته باشند در صورت بايد يه جا ببري كه اخرين فريمور اين گوشي رو با ورژنش بشناسه بعد بريزه تو گوشيت

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط aarash
    آقا ایمان منظورم من کابل پروگرمر بود ! میخوام بدونم چنده ؟
    میخوام ببینم میشه رو برنامه حساب کرد یا نه !؟
    ممنون
    والا قيمت نگرفتم ولي بينه 6 تا 9 هزار تومن در نوسانه

هنوز برنامه رو تست نكردم سر فرصت تست ميكنم ميگم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sepidar63
    سلام به همه دوستان
    مي خواستم اگه كسي مي تونه يه قفل گذار به درد بخور براي فايلها به من معرفي كنه.
    ممنو نم
    براي چه گوشي هايي كه براي سوني اريكسون ميخواي متاسفانه به درد بخور ! يافت نميشه

نقل قول نوشته شده توسط sepidar63
    بعضی ها میگن 810 سیمبیان داره.این حرف راسته یا نه.
    لطفا برای خرید راهنماییم کنید.
    يه سري فروشنده احمق ! ( با عرض معذرت ) براي بازار گرمي يه وقتاي اين چرتو پرت ها رو ميپرونن

سيمبين فقط سري پي سوني اريكسون داره با مدل هاي جديده w

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پست پایین
    Last edited by roozbeeh; 23-10-2006 at 09:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این مقاله خلاصه شده وبعضی مطالب سانسور شده توسط خود نویسنده !!!!!!!!!!!!!!!!
    با سلام

بعد از یک ماه کار کردن با w810i مالزی رم آبی دو کابله سری اول ....اجرا شدن تم Orbit بصورت کامل غیره ...دیروز با 30تومان ضرر دادیم به یکی دیگه......

در مورد امکانات مزایا که دوستان شاهنامه ای براش نوشتند حالا درست وغلط جای خود

معایب w810i به نظر بنده (شاید به نظر بعضی ها این معایب جزو مزایای گوشی باشد..اختلاف سلیقه ها )

1- (ALL)ظاهر: اون دگمه قرمز واکمن واقعا ضایع است نه با استیل گوشی ونه چیز دیگه همخوانی نداره فکر کنم بدترین رنگی که می شد برای این دگمه جهت متمایز کردنش از بقیه انتخاب کرد همین بود –کوچک بودن صفحه نمایش

2- (چینی ومالزی بقیه را خدا میداند)جنس: دگمه های اعداد بد نیست ولی بقیه اش خصوصا اون جهتها که بیشتر سرو کارآ دم با اونهاست واقعا افتضاح است لق شدن که نگو عرض یکماه شاید مال بعضی ها اینجوری نباشه ولی مال دوستم هم اینجوری شده بود lcd که دیگه بدتر صبح تا شب تمیزش میکردم خوب که کارمون.... با روغن نیست شیشه محافظ لنزش هم که صفر

3- (مربوط به ایران)سریال IMIE :810 w واقعا بد شانس ترین گوشی بود درستی موقعی وارد بازار شد که تعرفه گمرک با سریعترین موشک ساخته شده توسط بشر به فضا می رفت وباعث شد که اکثرشون قاچاقی وارد مملکت بشند و این عمده فروشان با وجدان که پول اصلا براشون مهم نیست ... !! یک سریال رجیستر شده را به روی هزار تا گوشی بریزند همین کافی بود تا از نعمت خدمات آنلاین سایت SE وبروز رسانی نرم افزار که حق قانونی خریدار است بهره مند نشیم و به امید اون روزی باشیم یکی بیاد این برنامه فار منجر واسه cid49 یا داوینچی رو هک کنه یا اینکه فریمور خامش پیدا کنیم بدیم بیرون با مبلغ 15000 تومان با باکس واستون فلش کنند ......تا بعضی ایراداش رفع شوند

4- Tone(ALL) -اW اول این سری یعنی عمده ترین مشخصه این سری واکمن با قدرتشون است !!!!!!دیگه زیاد بحث شده عمده ترین مشکل همین W810 واکمن اون هست = صدای کم = کیفیت کم در مقابل ادعاها=عدم پشتیبانی کامل از فرمتهای رایج موزیک wma .wav =مصرف زیاد باطری(واکمن) در هر حالت شارژ درصد بالا... پایین.. فقط واکمن ..غیره ==عدم تغییر استیل واکمن واقعا آزار دهنده است همیشه نارنجی =کمبود امکانات وکنترل دگمه ها ی واکمن = یه توضیحی کوچولو در مورد کم بودن صداش می گویند با آپدیت کردن و ارتقا نرم افزار درست میشه که خودتون میبینید این وعده سر خرمن چقدر تاثیر داره صبر کنبد

5- (چینی و مالزی )هنگ کردن بی موقع البته با هر تم و بدون اینکه زیاد انگولک کنی--–سیو نکردن عکس در بعضی مواقع --- بر عکس ادعا نمی توان چند ساعت یکسره صحبت کرد حتی موقع فول شارژ---- قطع شدن بکدفعه تماس در صورت ضعیفی آنتن که گوشی های دیگه اینجوری عجله نمی کنند چندین بار قطع وصل میشند بعد end call میزنه w810 قانون دینامیت رااجرا میکنه یا همه یا هیچ ؟؟؟؟؟ سیا ه و سفید ......با خاکستری کاری نداره (یه خورده شاعرانه شد)----مشکل SMS

6- اصلا 300 تومان ارزش این همه ایراد گرفتن نداره ولی گفتن هم بد نیست

7- اصلا خرید این گوشی اگر هم ایراد های بالا رفع شده باشه ارزش نداره (تعصب)

8- سونی اریکسون فقط سری K و P والسلام(قانونی رجیستر شده باشه) فعلا کل سری W را بی خیال شید

9- واقعا ادم که فکر میکنه گوشیهای زیادی تو زمون خودشون خدایی کردن ولی خداییش دوداداش ناتنی جوات Nokia6600........SE K750i سالار همه گوشیها هستند حتی با این چی .............شدنشون

10- خوب اصل مطلب چی بگیرم مساله این است

نوکیا.... سونی اریکسون

سیمبیان.................جاوا

راستی boys_won نکنه شما یکی از وارد کنندگان w810 هستید ....شوخی
    Last edited by roozbeeh; 23-10-2006 at 09:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •