مرسي از جواب !!! لطفا يه سري به اون تاپيك بزن... رفتم تو اون تاپيك.
مرسي از جواب !!! لطفا يه سري به اون تاپيك بزن... رفتم تو اون تاپيك.
کمال جان دستت واقعا درد نکنه!!
ولی با عرض معذرت بازی هایی که تو Box آپلود کردی هیچ کدوم دانلود ندن!!!
بازم می گم قررررررررررررربونه دستت
بله دوستان
ان سایت هم محدودیت پهنای باند داره. و چون من تعداد فایل هایی که اینجا آپ کردم زیاد هستش الان به مشکل برخوردم.
جالبه. فقط بازی asphalt2 تا الان 420 بار دانلود شده. حجم فایل 20 مگه. یعنی فقط 1 بازی از مجموعه 1000 تا فایلی که روی این سایت آپ کردم پهنای باندی حدود 8 گیگ رو مصرف کرده. دیگه خودتون حساب کنید ببینید وضعیت چه جوریه.
تمام این 1 گیگ فایل رو هم برای بچه های P30 آپ کردم!
از این به بعد دوستان اگه بازی ای رو خواستن و نتونستن دان کنن با 1 پست اسم بازیهایی رو که میخوان رو عنوان کنن تا دومرتبه روی 4shared براشون آپ کنم و لینک رو جایگزین لینک قبلی کنم
لطف کنید و بازی Golf Tour 3D رو دوباره آپ کنید.
ممنون
دوستان همه بازیهایی که میخوان و نمیتونن دانلود کنن رو اسم ببرن تا شنبه هفته آینده براشون دومرتبه آپ کنم. فقط اسم همه بازیها در 1 پست باشه لطفا
فقط لطفا تا شنبه صبر کنید. به 2 دلیل. 1 اینکه از خونه با dial up نمیتونم آپ کنم و دلیل دوم هم اینکه من این بازیها رو برای خودم نگه نداشتم و فقط چندتاییش رو دارم. واسه همین باید دومرتبه از سایتهای خارجی دانلود کنم و...
پس یکمی بهم فرصت بدید. به محض اینکه تونستم بازیها و فایل های مورد نظرتونو آپ میکنم
با تشکر
کمال
Last edited by Kolang; 11-10-2006 at 21:51.
اگي ميشه اين colorfix رو یه جا دیگه up کننوشته شده توسط Kolang
سلام.
لطفا بازي snake 3d رو اپ لود كنيد.
yeti sport رو اگه ميتوني يه جاي ديگه آپ كن.
نوشته شده توسط Kolang
اين چه حرفيه! اتفاقا اين نشونه دلسوزي و اراده و لطف تو هست!!!ديگه به خودت از اين چيزا نگيا!!![]()
![]()
![]()
مرسي عزيز بابت اين بازينوشته شده توسط Kolang
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)