تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 125 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر کنم اگه با این گشوی تو هوای گرم و شرجی بندرعباس و بوشهر و خوزستان کار کنید گوشی از شدت گرم شدن دیگه هیچ وقت روشن نشه

گرمای تولیدی خوش + گرمای محیط = گرمای وحشتناک

حالا فکرشو بکن تو اون گرما گوشی دستت باشه از شدت عرق کف دست و گرمای گوشی و گرمای دمای اطراف چه بلایی سر گوشی میاد

2. 3 کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

با گوشی فوتبال که نمیخوایم بازی کنیم مهم امکانات گوشیه که اونم سلیقه ایه.
    صد درصد
    ولی اگه احیانا گوشی دو تومنیت از دستت افتاد و به فنا رفت اونوقت نظرت تغییر میکنه

4. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من بوشهرم. نه گوشیم تا حالا داغ کرده نه گرمای محیط گوشیو منفجر کرده.گوشی روشنم میشه.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

6. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا کسی رام افزایش باطری رو داره؟لینکش+طریقه نصب.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    الان گوشی ای که توسط شرکت های گارانتی کننده وارد ایران می شن، تک پردازنده هستن یا دو پردازنده؟
    بعد قضیه داغ کردن گوشی چیه؟ شنیدم بدجور داغ می کنه...

شاد باشید
    استفاده از اصطلاح تک پردازنده و دو پردازنده خیلی مناسب نیست. مدل I9500 که از SoC اکسینوس ۵ اوکتا استفاده میکنه٬ ۴ هسته پردازشی A15 و ۴ هسته A7 داره و مدل آی۹۵۰۵ ٬ ۴ هسته کریت ۳۰۰. مدلی که توی ایران عرضه میشه ۹۵۰۰ هست که از اکسینوس ۵ اوکتا استفاده میکنه. مسئله داغ کردن توی مدل ۹۵۰۰ بوده (قبل معرفی اس ۴ هم خیلیا احتمال میدادن که سامسونگ شاید از اکسینوس اوکتا ۵۴۱۰ استفاده نکنه چون هنوز مشکلاتی از قبیل همین داغ کردن رو داره) ولی مثل اینکه توی آپدیت اخیر بهتر شده. این بحث واسه اس ۲ هم بود که بعد از چند تا آپدیت و بهبود کرنل مشکل تقریبا رفع شد.
    آیفون جز آی او اس و بدنش،هیچ برتری نسبت به اس 4 نداره،البته دراپ تست ها هم اصلا منطقی نیستند و در شرایط یکسان برگزار نمیشن
    همین آی او اس ولی ملاک انتخاب خیلی افراده. توی آی او اس خیلی کمتر از اندروید این گلیچ هایی که گاه به گاه پیش میاد رو میبینیم٬ کمتر پیش میاد که یک دفعه لگ شدید بگیری و مجبور شی ریبوت کنی تا مشکل حل شه. من میتونم با این چیز های اندروید کنار بیام٬ ولی خیلیا نمیتونن.

در مورد جنس بدنه هم نظر خود من اینه که جز گوشی های خاص٬ تمام گوشی ها بدون کیس کارشون با یه زمین خوردن جون دار ساختس. اما هر چند با وجود کیس حتی ممکنه دیده هم نشه اون جنس بدنه٬ اما ترجیح میدم ۲ میلیون پول رو واسه دیوایسی بدم که راجع به جنس بدنش فقط احساس بهتری داشته باشم٬ یعنی ترجیح میدم وقتی ۲ میلیون پول دادم یه دیوایس با بدنه شیشه با کیفیت بگیرم دستم تا پلی کربنات که یه پلاستیک خیلی با کیفیت و خوب و خفن و خداست (اینو گفتم که دوستان زحمت نقل قول و بیان این نکته رو نکشن. =)‌ ). از نظر خود من مقاومت بدنه اس ۴ از وان و زد و آیفون در برابر ضربه های جزئی که اتفاقا خیلی بیشتر از ضربه های محکم رخ میده بیشتره (چون به هر حال آیفون با یه ضربه جزئی ممکنه رنگش بریزه٬ وان ممکنه یه کمی قر شه و جای زدگی بمونه٬ زد ممکنه یه تیکه کوچیک شیشه بپره یا ترک بخوره)٬ ولی با این حال مسئله اینه که آدم احساس بهتری داره وقتی ۲ میلیون پولی که داده رفته پای یه دیوایس با جنس بدنه ای که تو ذهن آدم یه جایگاه بالاتری داره.
    Last edited by .:PAR3A:.; 29-06-2013 at 18:34.

9. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب یعنی الان
    I9505 اصلاً مشکل گرم شدن رو نداره؟ اگر اینطور باشه و در ایران هم موجود باشه طبعاً 9505 برای اکثر افراد انتخاب درست تری هست
    مگه چند درصد خریداران گیم میریزن یا برای درآوردن چشم دیگران چپ و راست بنچمارک میگیرن؟!
    Last edited by NorthBridge; 29-06-2013 at 18:35.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حذف...........................................
    Last edited by .:PAR3A:.; 29-06-2013 at 18:52.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همین آی او اس ولی ملاک انتخاب خیلی افراده. توی آی او اس خیلی کمتر از اندروید این گلیچ هایی که گاه به گاه پیش میاد رو میبینیم٬ کمتر پیش میاد که یک دفعه لگ شدید بگیری و مجبور شی ریبوت کنی تا مشکل حل شه. من میتونم با این چیز های اندروید کنار بیام٬ ولی خیلیا نمیتونن.

در مورد جنس بدنه هم نظر خود من اینه که جز گوشی های خاص٬ تمام گوشی ها بدون کیس کارشون با یه زمین خوردن جون دار ساختس. اما هر چند با وجود کیس حتی ممکنه دیده هم نشه اون جنس بدنه٬ اما ترجیح میدم ۲ میلیون پول رو واسه دیوایسی بدم که راجع به جنس بدنش فقط احساس بهتری داشته باشم٬ یعنی ترجیح میدم وقتی ۲ میلیون پول دادم یه دیوایس با بدنه شیشه با کیفیت بگیرم دستم تا پلی کربنات که یه پلاستیک خیلی با کیفیت و خوب و خفن و خداست (اینو گفتم که دوستان زحمت نقل قول و بیان این نکته رو نکشن. =)‌ ). از نظر خود من مقاومت بدنه اس ۴ از وان و زد و آیفون در برابر ضربه های جزئی که اتفاقا خیلی بیشتر از ضربه های محکم رخ میده بیشتره (چون به هر حال آیفون با یه ضربه جزئی ممکنه رنگش بریزه٬ وان ممکنه یه کمی قر شه و جای زدگی بمونه٬ زد ممکنه یه تیکه کوچیک شیشه بپره یا ترک بخوره)٬ ولی با این حال مسئله اینه که آدم احساس بهتری داره وقتی ۲ میلیون پولی که داده رفته پای یه دیوایس با جنس بدنه ای که تو ذهن آدم یه جایگاه بالاتری داره.
    در مورد آی او اس. پ.ن : رفتم ی آیتاچ گرفتم بیخیال آیفون
    اما زمانی که آی او اس 5 بود و اندروید 4 ، آره آی او اس بهتر بود. ولی الان چی؟!
    آی او اس 7 هم بسیار قصد نزدیکی به جلی بین رو داشته . خیلی قابلیت هایی رو هم نداره، البته دست آدم هم بازه و طبیعتا سیستم عاملی که بچه بقال سرکوچمون هم میتونه ادیت کنه گلیچ داره،مزیت اندروید همینه.
    در مورد S IV، بین 5 و اس3 به نظرم 5برتره، اما اس 4 واقعا یک پیشرفته، و واقعا خوبه. جنس بدنش هم من به شخصه راضیم،دوست داشتم کولار باشه،نمیدونم آلومینیوم باشه، ولی حالا که حداقل مشکلات سخت افزاری و ریفر شدن و نمیدونم وایفای و آنتن ندادن و ... نداره ، من به شخصه مشکلی باش ندارم و البته جوانب احتیاطم رعایت کردم و کیس داره.
    الان اکسپریا تی من حکم کتک خور رو داره و اینور اونور پرت میشه. اما اس 4 هم تا حالا چندین بار از دستم افتاده و پخش زمین شده، با شدت خیلی بیشتر از فیلمای دراپ تست ،ولی یک خش هم برنداشته، این که در پشتش خش برداره نمیدونم چرا فکر میکنید اینقدر گیر میدن،مال من سالمه هیچ،اما هر وسیله ای خش پدیره، فکر کنید اج تی سی وان با اون بدنش خش ورداره بدتره یا این با یک در پلاستیکی ارزون که همه جام هست!

13. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب یعنی الان
    I9505 اصلاً مشکل گرم شدن رو نداره؟
    اگر اینطور باشه و در ایران هم موجود باشه طبعاً 9505 برای اکثر افراد انتخاب بصرفه تری هست .
    مشکل گرم شدن خیلی کمتر از ۹۵۰۰ هست توی ۹۵۰۵. البته ناگفته نماند که قدرت پردازشی ۹۵۰۰ یه مقدار بالاتر از ۹۵۰۵ هست.
    مسئله اصلی که برای کاربرای ایرانی هست قیمته. ۹۵۰۰ قیمتش ۱۸۵۰ هست و ۹۵۰۵ حدود ۲۰۵۰. من خودم تصمیم داشتم ۹۵۰۵ بگیرم که هر طور حساب کردم دیدم خیلی گرون در میاد. بخواین از امریکا هم بیارین قیمت تکیش حدود ۶۳۰ تا ۶۵۰ دلاره که با دلار ۳۱۰۰ تومنی ۲ تومن میافته. و اینکه خود سامسونگ مدل ۹۵۰۰ رو برای عرضه توی ایران در نظر گرفته٬ یعنی طبیعتا تمام اس ۴ هایی که رسمی وارد میشن ۹۵۰۰ هستن و ۹۵۰۵ ها اکثرا تکی و با مسافر اومدن. واسه امارات هم فکر میکنم ۹۵۰۰ه. توی بازار هم که بگردین ۹۵۰۰ رو همه جا پیدا میکنین ولی ۹۵۰۵ سخت تر پیدا میشه.
    مگه چند درصد خریداران گیم میریزن یا برای درآوردن چشم دیگران چپ و راست بنچمارک میگیرن؟!
    این درصد بالاتر از ۶۰٪ ه به نظر من. :|

مدل اصلی اس ۴ که توی بیشتر کشور های رده اول توزیع شد ۹۵۰۵ بود و من اینطور احساس میکنم که مدل ۹۵۰۰ صرفا به خاطر ابراز قدرت سامسونگ بود که تکنولوژیش رو به رخ بقیه شرکت ها بکشه. توی اس ۳ این اتفاق به خاطر این افتاد که مدل با چیپست اکسینوس از ۴جی پشتیبانی نمیکرد٬ اما ۵۴۱۰ از ۴جی پشتیبانی میکنه.
    در مورد آی او اس. پ.ن : رفتم ی آیتاچ گرفتم بیخیال آیفون
    اما زمانی که آی او اس 5 بود و اندروید 4 ، آره آی او اس بهتر بود. ولی الان چی؟!
    آی او اس 7 هم بسیار قصد نزدیکی به جلی بین رو داشته . خیلی قابلیت هایی رو هم نداره، البته دست آدم هم بازه و طبیعتا سیستم عاملی که بچه بقال سرکوچمون هم میتونه ادیت کنه گلیچ داره،مزیت اندروید همینه.
    در مورد S IV، بین 5 و اس3 به نظرم 5برتره، اما اس 4 واقعا یک پیشرفته، و واقعا خوبه. جنس بدنش هم من به شخصه راضیم،دوست داشتم کولار باشه،نمیدونم آلومینیوم باشه، ولی حالا که حداقل مشکلات سخت افزاری و ریفر شدن و نمیدونم وایفای و آنتن ندادن و ... نداره ، من به شخصه مشکلی باش ندارم و البته جوانب احتیاطم رعایت کردم و کیس داره.
    الان اکسپریا تی من حکم کتک خور رو داره و اینور اونور پرت میشه. اما اس 4 هم تا حالا چندین بار از دستم افتاده و پخش زمین شده، با شدت خیلی بیشتر از فیلمای دراپ تست ،ولی یک خش هم برنداشته، این که در پشتش خش برداره نمیدونم چرا فکر میکنید اینقدر گیر میدن،مال من سالمه هیچ،اما هر وسیله ای خش پدیره، فکر کنید اج تی سی وان با اون بدنش خش ورداره بدتره یا این با یک در پلاستیکی ارزون که همه جام هست!
    مبارک باشه. آیتاچ ۴ یا ۵؟ ۴ رو من جیلبرک کردم به غلط کردن افتادم. کلا لگم... :|
    در مورد خط سوم هم من منظورم دقیقا همین بود. کسی مثل من و تو٬ همین که بقال سر کوچه هم میتونه ادیتش کنه میچربه به گلیچ هاش. ولی واسه بعضی ها که این مادیفیکیشن ها خیلی کار لوس مسخره ای میاد٬ خوب طبیعتا آیفون رو ترجیح میده.
    در مورد خط ۴ام هم تامبز آپ. منظور منم دقیقا همین بود٬ مشکلی نداره بدنه اس ۴ ولی خوب جنس بدنه مورد علاقه هیچکس پلاستیک نیست...

15. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

۵ حدود ۲۰۵۰. من خودم تصمیم داشتم ۹۵۰۵ بگیرم که هر طور حساب کردم دیدم خیلی گرون در میاد.
    پارسال همین وقت نوت2 قیمتش 2.5 بود . قیمت 2 برای 9505 فکر نکنم بالا باشه . هر چی باشه پشتیبانی از LTE هم برای کسی که میخواد گوشی رو چند سالی نگهداره مهمه
    (البته ناگفته نماند استاندارد جدیدتر LTE-A که بیش از دو برابر پهنای باند داره در خود کره روی سری خاصی از s4 ها داره نصب میشه و ظاهراً قرار نیست حالا حالاها به بازارهای خارج از کره راه پیدا کنه)

17. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •