اقا دستت درد نکنه بابت راهنمایی هات خیلی ممنون دیشب اینترنت قطع شد،نشد ازتون تشکر کنم.
اقا دستت درد نکنه بابت راهنمایی هات خیلی ممنون دیشب اینترنت قطع شد،نشد ازتون تشکر کنم.
دوستان مشکل شارژ دهی کم باطری امکان نداره از شارژ اولیه باشه اخه من از چند نفری شنیدم که بعد از تموم شدن شارژ اولیه شرکت lenovo
لپتاپ باید 10 ساعتی زیر شارژ بمونه نمیدونم درسته یا نه.
شارژدهی بستگی به خیلی چیزا داره به نوع استفاده هم بر میگرده مثلا مال من روزهای اول تا 5 ساعت هم شارژ میداد الان به زور 2 ساعت تا 3 ساعت شارژ رو میده![]()
کسی نمیدونه؟
می خوام ویندوز بریزم روش اگه درایو ریکاروی رو پاک کنم مشکلی پیش نمیاد؟
الان چند وقته خریدید؟ خیلی زود شارژدهی کم نشده؟!
یه عکس از برنامه Battery care میذاری دوست عزیز؟(قسمت detail )
Last edited by mohammad_203; 09-05-2013 at 21:48.
دوست عزیز توصیه می کنم با این نرم افزار پارتیشن بندی کنی : Acronis.Disk.Director.Home
درایو که شما میگی اگه برای ریکاوری باشه حجمش خیلی کمه! پاک کنید مشکلی پیش نمیاد.
فکر می کنم موقع نصب مجدد ویندوز این درایو خودش دوباره ایجاد میشه.
در ضمن Fat 32 فرمت نکنید!
سیستم خودم :
![]()
Last edited by mohammad_203; 09-05-2013 at 21:14.
با سلام به دوستان
بلاخره من تصمیم گرفتم یه ذره صبر بکنم و یه i7 بخرم چون قدرت cpu بالاتره و برای کارهای گرافیکی بهتره
می خواستم از دوستان بپرسم آیا کسی با 3d max کار کرده و رندر گیری با i7 این مدل چطوریه و چقدر زمان میبره؟
و سئوال بعدی این که مشخص شد باطری این مدل لیتومیه یا پلیمری؟
اصلا مدل پلیمریش تو بازار وجود داره یا نه؟
سئوال دیگه اینکه حرارت تولید شده در هنگام کارای گرافیکی در چه حده؟
[QUOTE=gh2020;7625689]مبارک باشه، برای من هم دقیقا همین کانفیک هستش ولی ریت گرافیک 6.5 شده چرا؟
راستی یه سوال برای اینکه کارت گرافیک تا 4 گیگ و استفاده کنه و 2 گیگ و از رم بگیره کار خاصی تو بایوس یا ستینگ گرافیک باید انجام داد یا خودش کم بیاره این کار و میکنه؟
میگم مدل g645 تو بازار ایران اومده ؟
دوستان لپتاپ شما ام موقع بازی سمت چپ کیبرد داغ میکنه ؟ شنیده بودم lenovo سیستم خنک کردنش خوبه ولی مال من خیلی گرم میشه !
تبریک به همه که تازه خریدن،شما که تو بازارو می گشتین z500 رو با گرافیک gt 645 پیدا کردین؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)