1,100 + هزينه حمل به تهران 70 تومان
1,100 + هزينه حمل به تهران 70 تومان
خوب تا وقتي افرادي مثل شما دراين فروم ها نظر بدن بدون اينكه مطالعه كرده باشن همين ميشه
اين دستگاه قيمتش 350 تومنه با اينكه كره ايه
در صورتي كه دستگاه xvision قيمتش 79 تومنه و اونم كره ايه (اسمبل ماديران)
USB ميخوره و قابليت ضبط برنامه داره.
ميتوني 7 تا برنامه بدي بههش كه مثلا فلان ساعتتها روشن شه و برنامه ضبط كنه
توپرانتز: فول اچ دي نيست و چون فقط كانال هاي ايرانه احتياج نداره به فول اچ دي بودن. كانال هاي ايران به زور دارن ديجيتال ميدن چه برسه به HD
در آخر شما بايد درك كني كه: هر كسي بودجه اي داره. كسي كه ميخواد 400 تومن بده دستگاهي كه شما معرفي كرديو بخره بايد يكم اسخل باشهچون الان رسيور فول اچ دي اومده 600 تومن كه خودش به نت وصل ميشه، كانال ها رو باز ميكنه و خودش كانال هاي جديد رو اضافه ميكنه. كلا همه چيش 20 و از DVBT ماديران 100% بهتره. ولي قيمتش 600 تومنه . شما اونو بخر و موقع مقايسه يكم دقت بيشتري كن
كلا كيفيتشم خوبه. اگر نمايندگيش اجازه بده كييفيتشو ببينيد خيلي حال ميكنيد. اين شماره ماديرانه:
88781500
عزت زياد![]()
Last edited by LeiliBaManAst; 03-03-2010 at 11:23.
مبارکتون باشه ، به سلامتی ازش استفاده کنیدولی بااین مشکلاتی که دوستان درمورد ترک خوردن قاب تلویزیون های سامسونگ گفتند ، شما چه جوری شد که سامسونگ رو انتخاب کردید ؟
من خريدارم
اگه كسي ميدونه از كجا ميشه خريد لطفا به من خبر بديد
با تشكر از همه شما دوستان گرامي
ممنون . فكر نكنم ترك خوردن اپيدمي باشه. خيلي ها تو اين فروم سامسونگ دارند ولي يكي دو مورد اين مشكل پيش اومده اونها هم مالزيايي بودند. اروپايي نبودند. اونها گارانتي دار هم بودند. اين كه من خريدم بدون گارانتي بوده انشا الله كه مشكلي پيش نمي آيد!![]()
توی بازار رضا هست برو بخر فکر کنم 360/000 تومان است . دستگاه فوق العاده ای هست قابلیت نصب هارد اگسترنال را هم داره .[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
مبارک باشه
برو فریمویرشو اپدیت کن تو سایت سامسونگ انگلستان ورژن 2010 هم امده . تعویض کانال دیجیتال سریع است یا طول میکشه ؟
جریان ترک خوردن چیه؟
کجاش ترک میخوره؟
البته من نمي دانم جديه يا نه
ممكن است شوخي بين فن بوي هاي برندهاي مختلف باشه
ولي تو اين عنوان بحث در موردش است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، پیداست که شما خیلی عجولانه یک پست احساسی گذاشتید
در پستا قبلی که موجود هم هست، من خودم از جمله کسانی بودم که اشاره کردم به ----- HD با قابلیت ----T
در ضمن دستگاه NTR82 یک دستگاه فوق العاده است با تکنولوژی روز دنیا و قابلیت های بالا
قیمتش هم بر اساس قابلیت هاش می باشد و در سایت های خارجی حدودا به قیمت 250 یورو فروش می رود.
از آدم اهل مطالعه ای مثل شما بعید که یک HDPlayer رو با یک ReciverHD مقایسه کنه!!
چون این دوتا (فعلا و در حال حاضر) دو دستگاه با دو قابلیت متفاوت می باشند.
کار ----- :
دریافت امواج ماهواره است ----S (SD) , ----S2 (HD)
و در کنار آن بعضی از ----- ها قابلیت ----T دارند و بعضی ها شبکه هم دارند
و USB رسیورها فقط فرمت TS, MPG, mp3 , jpg را پخش می کند و در موارد نادری فرمت Divx . تازه ----- ها توانایی پخش زیرنویس فیلم ها را ندارند.
کار HDPlayer :
پخش انواع فرمت های تصویری و صوتی و عکس و زیر نویس از طریق USB می باشد.
NTR82 علاوه بر پخش تمامی فرمت ها ، قابلیت شیکه دارد، قابلیت ----T دارد. قابلیت ورودی A/V دارد و قابلیت PVR از تمامی برنامه ها از جمله ورودی A/V را دارد. حتی ساپورت firmware آن عالی است و با آپدیت ، قابلیت های جدید تر به آن اضافه می شود .
که یه نگاهی به مشخصات اون بندازید و یه سری به سایتش ، بد نیست ، تا متوجه شوید که در دنیا چی تولید می شود
و در میهن عزیز ما چه چیزایی مونتاژ!!! و تبلیغ!!!
اینگونه که در این فروم ها شما ها تبلیغ می کنید برای ستاپباکس xvision مونتاژ مادایران، این تصور پیش میاد که کارمندا مادایران ریختند تو این فروم!
"هی میگین که USB داره!!! "
خوب الان دستگاهی هست که USB نداشته باشه!؟ بجاش بگو USB اون چه قابلیت هایی داره...
"هی میگین فلان ساعتها روشن می شه و برنامه ضبط كنه! کلی هم باهاش حال کردم!!!"
آهان می خوای بگی Time Shift record & PlayBack داره!؟ الان همه دستگاه ها این کارو می کنند...
"هی میگین که (کی کی یک) تنها دستگاهی که تایید کرده، اینه!!!! "
ما خودمون می دونیم که تو این مملکت چه خبره و از رابطه ها و ضدو بند ها آگاهیم ..
"هی میگین که کانال های ارسالی که HD نیستند و تا 100 سال دیگه HD نمیشند ... !!!!! "
دوست محترم این شعرو ورا چیه که تو این فروم می نویسی!!؟
اگه تصاویر ارسالی HD شد چی!؟
درضمن با دستگاه هایی که قابلیت 1080 دارند می شه وضوح تصویر را روی LCD بیشتر کرد مثل همون کاری که DVDPlayer ها و سینماخانگی ها می کنند
"هی میگین تنها دستگاه کره ای!!!!"
خوب مگه تو ایران مونتاژ نمی شه!؟ محصولات مونتاژ ایران مشخصه چه کیفیتی داره.
و اگه منظورتون قطعاتشه که کره ایه، دوست عزیز شما خودت تو کره بودی!؟ دی دی که خازنها، مقاومتها و آی سی هاش تو کره ساخته شده!؟ و حتی یکدونشم چینی نیست!؟
"میگین برا قشر کم درامد!!!!!!"
قشر کم درامد تو این اوضاع و احوال به فکر سیر کردن شکمش هست و نون شب ، نه ستاپباکسو دیدن تصاویر دیجیتال!
دو هفته پیش صحبت از حقوق مصرف کننده ها بود، چقدر هم رعایت می شه!
متاسفم از این که می بینم دنیا با سرعت در حال پیشرفت و توسعه است در حالی که در کشور عزیز ما،
همه چی مونتاژ! تازه اونم مونتاژ و یا واردات دستگاه های بنجل و از رده خارج!
از صنعت خودرو گرفته تا همین xvision دله پیتی!
مونتاژ چنین دستگاه مدل قدیمی اونم با این تبلیغات وسیع ... !!!
★درضمن★
LCD و LED هایی که در سال آینده وارد خواهد شد قابلیت ----T را دارا خواهد بود
روز به روز دستگاه های جدید تر میاد با قابلیت های بیشتر و قیمت های مناسب تر
پس دوستان، برای خرید ستاپباکس عجله نکنید
.
دوستان من از نمایندگیمادایران سوال کردم گفت این دستگاهاه تایم شیفت ندارند ولی بعضی از دوستان که در اینجا پیام گذاشتند اعلام کردند ای دستگاه قابلیت گرفت 7 برنامه ضبط یا همون تایم شیفت رو داره لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)