بابك جان از راهنماييت متشكرم.
من هميشه دغدغه اينو داشتم كه از محل سكونتم (خوزستان - بندر ماهشهر) چطوري از آسمان شب خريد كنم
ولي تو اينترنت چرخ ميزدم متوجه سايت
ارجان اپتيك شدم و خيالم راحت شد.
بابك من هي تو سايت آسمان شب چرخ ميزنم و وضعيت مالي رو ميبينم ، يواش يواش قيمت تلسكوپم داره مياد پايين !!
حالا يكي ديگه رو انتخاب كردم و ميخوام راجعب يه اين نظر بدي ( البته 80 ميليمتري ) ولي يه چيزيشكه براي من عجيبه ردياب خودكار داره ..
واقعا داره !!! يا اسباب بازي !؟
آخه بايد قيمتش رو ببره بالا ولي انگار زياد فرقي براش نداره!
بعد يه چيزه ديگه : من بعدا سره فرصت ميتونم پايه اش رو استوايي كنم يا نميشه . اگه ميشه آيا ردياب خودكار كار ميده يا نه!
ولي قيمتش برا من مناسب .
معايب قابل توحه هش رو بگو ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اينم بگم كه تو سايت ارجان اپتيك قيمتش بالاتر .. علتش رو ميدوني ؟
( آسمان شب :240-ارجان اپتيك:285)
یک اینکه تا این لحظه توی ایران فقط دو شرکت صاایران و آسمان شب تلسکوپ وارد میکنن . بقیه فروشنده ها که میبینید همه بدون استثنا از این میخرن و به شما میفروشن. معمولا نمایندگی میگیرن. هم آسمان شب و هم صا ایران تلسکوپ رو برای شما ارسال میکنن. همون طور که برای اون نماینده ها ارسال میکنن. البته یک شرکت اخترنامی شیراز هم هست که من اطلاع دقیقی ندارم تلسکوپ هاش رو از صاایران میگیره یا خودش وارد میکنه. و همچنین من تو این لیست شرکت هایی که تلسکوپ های در جه 2 وارد میکنن رو حساب نکردم . مثل کامار و امثالش کهکتاب فروشش ها اسباب بازی فروش ها میفروشنش و مفت نمیارزه.
خب وقتی قطر رو پایین بیارید اتفاقی که میوفته کاهش نور گیری دستگاه و کاهش حد بزرگنماییه. اینجا انتخاب با شماست. و ملاحظات بودجه هم واقعی.
از این پایه استفاده نکنید. این پایه صرفا اجرام رو تعقیب میکنه.( حرکت زمین رو به نوعی خنثی میکنه) حتما باید باطری همراهتون باشه و با تموم شدن باطری تلسکوپ تعطیله. ( محور افقی این اپتیک ها قفله و فقط با کنترلر میشه حرکتشون داد) این پایه ها ایده آل گروه های آموزشیه که میخوان برنامه های عمومی بزارن. من برای شما همچنان پایه های دستی رو پیشنهاد میدم.
شما بیشتر تاکیدتون روی لوله اپتیکی باشه تو انتخاب . از 7 سانت انتخاب دارید تا 15 سانت به نسیت بودجه.
اگر قصد عکاسی و کار خیلی جدی دارید پایه براتون حدود 300 میوفته. اگر نه پایه حدود 150.
آقا بابك ممنون از پيشنهاداتون ولي اين تلسكوپ ها خيلي بزرگن اصلا براي من ممكن نيست بتونم با تلسكوپ بزرگ كار كنم . يه چيزي براي من معرفي كنين كه كوچيك باشه و قابل حمل در كيف يا ساك ورزشي باشه .
راستي براي من كه در شهر زندگي ميكنم چه روشي هست كه بتونم باهاش اجرام رو رصد كنم ؟ چون فكر ميكنم نهايتا ماهي يك بار بتونم برم خارج از شهر براي رصد كردن .
در ضمن عكاسي نجومي چطوري با اين تلسكوپ ها انجام ميشه ؟ براش بايد چي ها داشته باشيم و چه نوع عكسي ميشه گرفت ؟
سلام
توی شهر تقریبا نجوم تعطیل میشه
. میشه از فیلتر آلودگی نوری کمک گرفت . البته تا حدودی جواب میده. البته رصد اجرام منظومه شمسی + دو تایی ها کاملا سر جاشه. مشکل با اجرام اعماقه آسمانه.
برای عکاسی شما احتیاج به پایه ای دارید با مقر سمت ارتفاعی که ترجیحا دارای دوربین قطبی کننده ( پولارسکوپ) باشه _ یا قابلیت نصب این دوربین رو داشته باشه. حداقل پایه ای که این امکان رو میده به شما EQ3 هست.
بعدش شما احتیاج دارید به یک دوربین SLR که امکان جدا شدن لنز از دوربین رو دارن به علاوه سرعت عکاسی نامحدود B یاااااااااااااااااااااااا ا یک وب کم و یک کامپیوتر. با وب کم از سیارات و ماه و خورشید عکس میگیرید ( اجرام پر نور منظومه شمسی) و با دوربین از اعماق آسمان کهکشان و سحابی و خوشه + اجرام میدان دید باز مثل راه شیری و صور فلکی.
من این رو پیشنهاد میدم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که حمل ونقلش به نسبت راحته و خیلی مناسب عکاسی بخصوص از سیاراته. خیلی هم کم خطاسات این اپتیک. خود لوله اپتیکی توی کوچگترین ساک های ورزشی جا میشه. 5 اینچ هم نسبتا سایز خوبیه.
البته وزنه های پایه کمی سنگینش میکنن.
اینهم خوبه . من معرفی درستی ازش ندیدم باید این دو تا اپتیک رو با هم مخلوط کنید:
÷ایه اولی با لوله دومی .gif)
کد:
کد:
که میشه همون قیمت اولی.
طبعا لوله بزرکتره از ماکستوف و حملش کمی سخت تر. قطر بیشتری داره. یادتون باشه که بازتابی ها کمی از نور ورودی رو به واسطه وجود آیینه ثانویه از دست میدن. پس ماکستوف 127 تقریبا میشه 100 تا 110 میلیمتر. و اینجا یک شکستی 120 داریم. و میدان دید شکستی ها بالاتر از ماکستوف هاست. برای رصد اجرام گسترده با شکستی راحت ترید. و شکستی ها خطای رنگی دارن.