تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 146 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چه تاپيك قشنگي !
    يه تلسكوپ خوب براي رصد اجرام خارج از منظومه شمسي معرفي كنين .
    بابك خان قبلا تلسكوپ نيوتون به من معرفي كردن ولي يادم نيست جزئياتش كه باهاش چيكارا ميشه كرد .

زياد هم نميخوام خرج كنم اگه ميشه در محدوده قيمت 500 كمي اينور اونور معرفي كنين لطفا
    سلام
    من یه نکته رو بگم. اگه یک نوع تلسکوپ خوب بود حتما باقی تلسکوپ ها تا بحال از بازار جمع شده بود. هر تلسکوپ خوبی بدی خودشو داره و کاربرد های خودش.
    من به شخصه طرفدار تلسکوپ بزرگم. و کیفیت تصویر و راحتی کار, برام در رده های بعد قرار میگیره.
    به همین خاطر معمولا نیوتونی ها رو پیشنهاد میدم . چون با بودجه یکسان نیوتونی بزرگتری رو میشه نسبت به هر نوع اپتیک دیگه تهیه کرد.
    در مرحله بعد پایه های دابسونی رو پیشنهاد میدم که نسبت به باقی استقرار ها ارزون ترن و البته بسیار محکم و بدون لرزش و راحت و سریع. اینجا یک یادی هم از جان دابسون بزرگ داشته باشیک که نجوم آماتوری رو با ابداع خودش به جلو برد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دابسونی پیشنهاد میدم تا حد بودجه شما
    کد:
    کد:
    البته تلسکوپ بزرگ حمل و نقلش سخته. دومی راحت تر منتقل میشه.

2. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MEYSAM.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابك جان از راهنماييت متشكرم.
    من هميشه دغدغه اينو داشتم كه از محل سكونتم (خوزستان - بندر ماهشهر) چطوري از آسمان شب خريد كنم
    ولي تو اينترنت چرخ ميزدم متوجه سايت ارجان اپتيك شدم و خيالم راحت شد.

بابك من هي تو سايت آسمان شب چرخ ميزنم و وضعيت مالي رو ميبينم ، يواش يواش قيمت تلسكوپم داره مياد پايين !!

حالا يكي ديگه رو انتخاب كردم و ميخوام راجعب يه اين نظر بدي ( البته 80 ميليمتري ) ولي يه چيزيشكه براي من عجيبه ردياب خودكار داره ..
    واقعا داره !!! يا اسباب بازي !؟
    آخه بايد قيمتش رو ببره بالا ولي انگار زياد فرقي براش نداره!

بعد يه چيزه ديگه : من بعدا سره فرصت ميتونم پايه اش رو استوايي كنم يا نميشه . اگه ميشه آيا ردياب خودكار كار ميده يا نه!

ولي قيمتش برا من مناسب .

معايب قابل توحه هش رو بگو ...!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي اينم بگم كه تو سايت ارجان اپتيك قيمتش بالاتر .. علتش رو ميدوني ؟( آسمان شب :240-ارجان اپتيك:285)
    Last edited by MEYSAM.; 05-06-2010 at 07:58. دليل: فراموش كردن نوشتن مطلبي .

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا بابك ممنون از پيشنهاداتون ولي اين تلسكوپ ها خيلي بزرگن اصلا براي من ممكن نيست بتونم با تلسكوپ بزرگ كار كنم . يه چيزي براي من معرفي كنين كه كوچيك باشه و قابل حمل در كيف يا ساك ورزشي باشه .

راستي براي من كه در شهر زندگي ميكنم چه روشي هست كه بتونم باهاش اجرام رو رصد كنم ؟‌ چون فكر ميكنم نهايتا ماهي يك بار بتونم برم خارج از شهر براي رصد كردن .

در ضمن عكاسي نجومي چطوري با اين تلسكوپ ها انجام ميشه ؟ براش بايد چي ها داشته باشيم و چه نوع عكسي ميشه گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بابك جان از راهنماييت متشكرم.
    من هميشه دغدغه اينو داشتم كه از محل سكونتم (خوزستان - بندر ماهشهر) چطوري از آسمان شب خريد كنم
    ولي تو اينترنت چرخ ميزدم متوجه سايت ارجان اپتيك شدم و خيالم راحت شد.

بابك من هي تو سايت آسمان شب چرخ ميزنم و وضعيت مالي رو ميبينم ، يواش يواش قيمت تلسكوپم داره مياد پايين !!

حالا يكي ديگه رو انتخاب كردم و ميخوام راجعب يه اين نظر بدي ( البته 80 ميليمتري ) ولي يه چيزيشكه براي من عجيبه ردياب خودكار داره ..
    واقعا داره !!! يا اسباب بازي !؟
    آخه بايد قيمتش رو ببره بالا ولي انگار زياد فرقي براش نداره!

بعد يه چيزه ديگه : من بعدا سره فرصت ميتونم پايه اش رو استوايي كنم يا نميشه . اگه ميشه آيا ردياب خودكار كار ميده يا نه!

ولي قيمتش برا من مناسب .

معايب قابل توحه هش رو بگو ...!

راستي اينم بگم كه تو سايت ارجان اپتيك قيمتش بالاتر .. علتش رو ميدوني ؟( آسمان شب :240-ارجان اپتيك:285)
    یک اینکه تا این لحظه توی ایران فقط دو شرکت صاایران و آسمان شب تلسکوپ وارد میکنن . بقیه فروشنده ها که میبینید همه بدون استثنا از این میخرن و به شما میفروشن. معمولا نمایندگی میگیرن. هم آسمان شب و هم صا ایران تلسکوپ رو برای شما ارسال میکنن. همون طور که برای اون نماینده ها ارسال میکنن. البته یک شرکت اخترنامی شیراز هم هست که من اطلاع دقیقی ندارم تلسکوپ هاش رو از صاایران میگیره یا خودش وارد میکنه. و همچنین من تو این لیست شرکت هایی که تلسکوپ های در جه 2 وارد میکنن رو حساب نکردم . مثل کامار و امثالش کهکتاب فروشش ها اسباب بازی فروش ها میفروشنش و مفت نمیارزه.
    خب وقتی قطر رو پایین بیارید اتفاقی که میوفته کاهش نور گیری دستگاه و کاهش حد بزرگنماییه. اینجا انتخاب با شماست. و ملاحظات بودجه هم واقعی.
    از این پایه استفاده نکنید. این پایه صرفا اجرام رو تعقیب میکنه.( حرکت زمین رو به نوعی خنثی میکنه) حتما باید باطری همراهتون باشه و با تموم شدن باطری تلسکوپ تعطیله. ( محور افقی این اپتیک ها قفله و فقط با کنترلر میشه حرکتشون داد) این پایه ها ایده آل گروه های آموزشیه که میخوان برنامه های عمومی بزارن. من برای شما همچنان پایه های دستی رو پیشنهاد میدم.
    شما بیشتر تاکیدتون روی لوله اپتیکی باشه تو انتخاب . از 7 سانت انتخاب دارید تا 15 سانت به نسیت بودجه.
    اگر قصد عکاسی و کار خیلی جدی دارید پایه براتون حدود 300 میوفته. اگر نه پایه حدود 150.

آقا بابك ممنون از پيشنهاداتون ولي اين تلسكوپ ها خيلي بزرگن اصلا براي من ممكن نيست بتونم با تلسكوپ بزرگ كار كنم . يه چيزي براي من معرفي كنين كه كوچيك باشه و قابل حمل در كيف يا ساك ورزشي باشه .

راستي براي من كه در شهر زندگي ميكنم چه روشي هست كه بتونم باهاش اجرام رو رصد كنم ؟‌ چون فكر ميكنم نهايتا ماهي يك بار بتونم برم خارج از شهر براي رصد كردن .

در ضمن عكاسي نجومي چطوري با اين تلسكوپ ها انجام ميشه ؟ براش بايد چي ها داشته باشيم و چه نوع عكسي ميشه گرفت ؟
    سلام
    توی شهر تقریبا نجوم تعطیل میشه . میشه از فیلتر آلودگی نوری کمک گرفت . البته تا حدودی جواب میده. البته رصد اجرام منظومه شمسی + دو تایی ها کاملا سر جاشه. مشکل با اجرام اعماقه آسمانه.

برای عکاسی شما احتیاج به پایه ای دارید با مقر سمت ارتفاعی که ترجیحا دارای دوربین قطبی کننده ( پولارسکوپ) باشه _ یا قابلیت نصب این دوربین رو داشته باشه. حداقل پایه ای که این امکان رو میده به شما EQ3 هست.
    بعدش شما احتیاج دارید به یک دوربین SLR که امکان جدا شدن لنز از دوربین رو دارن به علاوه سرعت عکاسی نامحدود B یاااااااااااااااااااااااا ا یک وب کم و یک کامپیوتر. با وب کم از سیارات و ماه و خورشید عکس میگیرید ( اجرام پر نور منظومه شمسی) و با دوربین از اعماق آسمان کهکشان و سحابی و خوشه + اجرام میدان دید باز مثل راه شیری و صور فلکی.

من این رو پیشنهاد میدم :
    کد:
    که حمل ونقلش به نسبت راحته و خیلی مناسب عکاسی بخصوص از سیاراته. خیلی هم کم خطاسات این اپتیک. خود لوله اپتیکی توی کوچگترین ساک های ورزشی جا میشه. 5 اینچ هم نسبتا سایز خوبیه.
    البته وزنه های پایه کمی سنگینش میکنن.

اینهم خوبه . من معرفی درستی ازش ندیدم باید این دو تا اپتیک رو با هم مخلوط کنید:
    ÷ایه اولی با لوله دومی
    کد:
    کد:
    که میشه همون قیمت اولی.
    طبعا لوله بزرکتره از ماکستوف و حملش کمی سخت تر. قطر بیشتری داره. یادتون باشه که بازتابی ها کمی از نور ورودی رو به واسطه وجود آیینه ثانویه از دست میدن. پس ماکستوف 127 تقریبا میشه 100 تا 110 میلیمتر. و اینجا یک شکستی 120 داریم. و میدان دید شکستی ها بالاتر از ماکستوف هاست. برای رصد اجرام گسترده با شکستی راحت ترید. و شکستی ها خطای رنگی دارن.

6. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    باز از راهنماييت متشكرم.

با اين مطالبي كه نوشتي من از خريد اون تلسكوپ 240 تومني منصرف شدم

اگه امكان داره خودت از سايت آسمان شب يه تلسكوپ بين قيمت 300 تا 420 نهايتا ، معرفي كن.
    من واقعا گيج شدم !!

فقط يه چيزي باشه كه از خريدش پشيمون نشم . !!

راستي در مورد آسمان شب : اگر از سايت خريد كنم تلسكوپ رو چطوري به دستم ميرسونن منظورم اينه كه تو بار ضربه نبينه !
    يا اينكه اگه مشكل داشته باشه دوباره بايد برگشت بدم ؟! فكر كنم خريد اينترنتي (البته خريد تلسكوپ رو ميگم) كار اشتباهي باشه ! نظر تو چيه ؟ اگه بخوام بخرم من كه نميتونم بيام تهران .
    نظرت رو بگو

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوباره

بابك جان بعد از اينكه سئوال قبلي (تايپيك قبلي) رو جواب دادي ، نظرت در مورد اين چيه . توي توضيحات موتور هم داره !!

قيمتش برا من مناسبه

راستي اين تلسكوپ ها گارانتي هم دارن ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    باز از راهنماييت متشكرم.

با اين مطالبي كه نوشتي من از خريد اون تلسكوپ 240 تومني منصرف شدم

اگه امكان داره خودت از سايت آسمان شب يه تلسكوپ بين قيمت 300 تا 420 نهايتا ، معرفي كن.
    من واقعا گيج شدم !!

فقط يه چيزي باشه كه از خريدش پشيمون نشم . !!

راستي در مورد آسمان شب : اگر از سايت خريد كنم تلسكوپ رو چطوري به دستم ميرسونن منظورم اينه كه تو بار ضربه نبينه !
    يا اينكه اگه مشكل داشته باشه دوباره بايد برگشت بدم ؟! فكر كنم خريد اينترنتي (البته خريد تلسكوپ رو ميگم) كار اشتباهي باشه ! نظر تو چيه ؟ اگه بخوام بخرم من كه نميتونم بيام تهران .
    نظرت رو بگو
    سلام دوباره

بابك جان بعد از اينكه سئوال قبلي (تايپيك قبلي) رو جواب دادي ، نظرت در مورد اين چيه . توي توضيحات موتور هم داره !!

قيمتش برا من مناسبه

راستي اين تلسكوپ ها گارانتي هم دارن ؟!
    سلام سلام
    تلسکوپی که گذاشتی یک تلسکوپ خوبه در سایز خودش. توی پایه های سمت ارتفاعی AZ3 فوق العاده راحته و پیچ های حرکت ریزش هم توی بزرگنمایی بالا کامل دستت رو میگیره. با این سیستم برای عکاسی نهایتا میتونی از ماه و خورشید عکس بگیری. موتور نداره این تلسکوپ. احتمالا اونجا یه ن جا افتاده (ندارد شده دارد)
    تو این سبک این رو هم ببین ( من همش شیئی های بالا رو پیشنهاد میدم) تلسکوپ خیلی خوبیه در رده سمت ارتفاعی ها.
    کد:
    آسمان شب ( و باقی ارسال کننده های تلسکوپ) با تیپاکس تلسکوپ رو میفرستن. این روش در حال حاظر امن ترین و سلامت ترین روش ارسال کالاهای حساس در ایرانه ( اداره پست فقط خورد میکنه همه چیز رو)
    تا جایی که من میدونم باقی نماینده های فروش اپتیک در شهر های دیگه هم به این روش تلسکوپ ها رو از آسمان شب و صا ایران تحویل میگیرن. اگه شهر شما تیپاکس نداره راه منطقی دوم استفاده از اتوبوس های مسافریه. اینا هم امن میرسونن دستگاه رو ( و هر دو بیمه دارن)

من تلسکوپ گارانتی دار نمیشناسم توی ایران . تولید کننده اکثرا ما رو توی لیست تحریم دارن. وارد کننده ها هم معدود هستن و ما مجبوریم با شرایط اونها خرید کنیم. البته تلسکوپ ها ( غیر از قطعات الکترونیکی) هیچ نکته قابل خراب شدن ندارن مگر اینکه با چکش بشکونیمشون یا به زور باهاش کار کنیم که فکر نکنم این بالاها شامل هیچ نوع گارانتی بشه.

اگه تاکید روی شکستی باشه با این بودجه نمیتونی یه شکستی با پایه استوایی خوب بگیری. حداقل باید 500 بدی که میشه این :
    کد:
    بیا نیوتونی ها رو تست کن
    نیوتونی ها قیمتشون ارزون تره ( نسبت به قطر ) خطای رنگ ندارن + به جاش خطای کروی دارن , هر از گاه احتیاج به تنظیم پیدا میکنن ( شکستی ها هیچ وقت تنظیم نمیخوان ) و کیفیت تصویر سیاره ایشون کمی از شکستی ها پایین تره. اما ارزون ترن . من طرف دار اساسی نیوتونی ها هستم.

این تلسکوپ رو ببینید :

برای کسانی که میخونن این تاپیک رو .
    تلسکوپی که معرفی میکنم در مقایسه با امکانات و توانایی ها به تناسب قیمت عملا ارزون ترین تلسکوپ موجود در ایرانه. 5 اینچ قطر که مناسبه. پایه استوایی موتور دار همراه با پولارسکوپ برای قطبی کردن دقیق و استحکام خوب: ( لینک تصحیح شد)
    کد:
    البته الان آبیش نیست و رنگ مشکیش وارد میشه.

آیا یکی از مسولین صنایع اپتیک اصفهان صاایران این جا رو میبینه؟؟؟ چه جوری میشه درباره محصولات صاایران اینترنتی مشاوره داد ؟؟؟
    Last edited by Babak; 11-06-2010 at 21:24.

10. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mobile-enj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

يه خبر بد براتون دارم :
    متاسفانه به دليل بالارفتن قيمت دلار ، تلسكوپ گرون شده

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    بابك اين لينكه آخري كه گذاشتي فكر كنم سر كاريه !! خودت دوباره ببين !

من فقط شكستگي ميخوامممممممممممممممممممم ممم

البته اين 495 تومني چيزه خوبيه ولي يكم قيمتش بالاست ! ولي پولش رو بايد جور كنم .

اگه اون نشد اين چطوره ؟

بابك بساز

3
    توي سايت نيوتني پيدا كردم ( ميخوام بدونم هربار كه ميبرم بيرون برا رصد بايد آينه هارو تنظيم كنم!! - اين كه اعصاب خرد كنيه ! فعلا نظرم روي شكستگي آخر همه جا خوندم كه خيلي بهتر از بازتابي - بازتابيها فقط ارزنتر هستن (مگه غير از اينه) )

خب اينا با توجه به قيمتش برا من مناسبه فقط ميترسم بخرم و پشيمون بشم يا اينكه با اين پول ميتونستم شكستگي بخرم و بيشتر حال كنم
    اين لينك هاشونه :

نظرت رو بگو استاد بابك
    ( بابك حالا حالا ها باهات كار دارمممممممممممممم )

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

اين لينك آخري اشتباه شد . اونو بيخيال ....

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    لینک رو تصحیح کردم . خدا کنه کسی نخریده باشه عذاب قبرش بمونه برای من

درباره نیوتونی و هم خطی ایینه هاش : هیچ قائده ای درباره زمان خارج شدن تلسکوپ از هم خطی وجود نداره . ممکنه همین الان ممکنه 10 سال بعد. تلسکوپ من تا 6 سال به همخط شدن نیاز پیدا نکرد. بازتابی ها ارزونترن و خطای رنگ ندارن ( نیوتن به همین دلیل بازتابی نیوتونی رو اختراع کرد)

سومیه همونیه که من پیشنهاد دادم تو پست قبل.. دومیه پایه اش خوب نیست. اولی که شکستی 90 میلی هم خیلی خوبه. کار با پایه اش خیلی راحته . اگه قصد عکاسی نداری اینو بگیر ( یا اگه پولت میرسه روی همین پایه az3 یه لوله 102 بگیر.
    اگه تاکیدت شکستیه: قیمت پایهeq3 حدود 290 تومنه. حالا ببین چقدر میتونی بودجه برای لوله بزاری . 100 - 200 ؟

14. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •