دوست عزیز
اگر آبدیت انجام نمی شود به این منظور است که تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد. و یا این آبدیت قابلیت جدیدی ندارد.
دوست عزیز
اگر آبدیت انجام نمی شود به این منظور است که تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد. و یا این آبدیت قابلیت جدیدی ندارد.
بله ، ظاهرا نیازی به آپدیت نداشت ، موفق شدم بوسیله کابل کراس مستقیم به مودم وصلش کنم و اینترنت بهش بدم و چک کردم آپدیت نمیخواد . مشکلم با وای فای هستش . یا اصلا شبکه وایرلسی رو نمیشناسه یا به محض شناختن روش که ok میکنم پسورد بدم منو خود بخود بسته میشه و میپره بیرون !!!
دوست عزیز
مودم را به تلویزیون نزدیک کنید و دوباره امتحان کنید. و اگر نشد یکبار تلویزیون را از برق بگیرید و پنج دقیقه صبر کنید و بعد دوباره تلویزیون را روشن و مرحله را دوباره انجام دهید.
ببخشید زیاد مزاحمتون شدم ، متاسفانه فایذه ای نداره . توی ساختمون ما به جز مودم خودم کلی شبکه وایرلس هست. با لپتاپ و گوشی همه رو می بینم و به راحتی به مودم خودم هم وصل میشم ولی متاسفانه TV یا اصلا هیچ شبکه ای رو نمیشناسه یا بعد از چند بار تلاش و روشن و خاموش کردن و .... وقتی اسم شبکه ها رو میاره به محض ok کردن روی اسم هر کدوم از شبکه ها یه دفعه تمام منوهای باز ، بسته میشه !! دارم دیوونه میشم از دستش !!
متاسفانه پست 2 بار ارسال شد ، لطفا حذف شود
Last edited by roozbehk; 06-04-2015 at 11:48.
دوست عزیز
اگر روتر بی سیم مورد نظر نمایان نمی شود لیست، اضافه کردن شبکه و SSID شبکه را به صورت دستی (add network) وارد کنید را انتخاب کنید.
دوستان ازتون راهنمایی میخام به نظرتون بین سامسونگ f8000 با hu8890 کدوم بهتره
Last edited by goodson; 07-04-2015 at 12:41.
دوست عزیز
البته hu8890 چون فناوری پیشرفته تری نسبت به آن مدل دارد.
برادر متین پور من داخل web browser نمیتونم فارسی تایپ کنم .....چکار باید کرد
من این مدل سامسونگ h6400 رو می خوام بگیرم البته بدون گارانتی ... فروشنده میگه فارسی نیس و دیجیتالش غیرفعاله اگه بخوای یکیشو می تونی داشته باشی فقط .. حالا من منوی فارسی واسم مهم نیس دیجیتال رو میخوام ... سوالم اینه که اگه منو فارسی نشه زیرنویس فارسی رو پخش می کنه یا نه ؟؟؟ و اگر بخوام بعدا نرم افزارش آپدیت کنم تنظمیاتی که اینا انجام میدن واسه دیجیتال نمی پره؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)