تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 98 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ببینید دوستان من این کار شغلمه
    یعنی بیلبورد هامون رو به برندها اجاره می دیدم .عکس ها هم قراره به مشتری نشون بدم
    بنابراین مشکلی در جلب توجه دیگران در حین عکاسی نیست . ولی خودم مایلم تجهیزاتم اگه کیفیت کار منو کم نکنه جمع و جور باشه.
    از طرف دیگه هم اصراری به هزینه زیاد هم ندارم اگه کارم با وسایل ارزانتر هم راه بیافته استقبال می کنم .
    در ضمن من به اندازه کافی می تونم به سوژه ام نزدیک بشم پس تصورم اینه که زیاد به تله بودن لنز نیاز نیست و عکاسی در شب رو هم از همین سوژه فراموش نکنید.
    با این توصیفات و به شرط کمی آینده نگری پیشنهاد لنز و دوربین تون چیه؟
    بنظر من بهترین گزینه برای شما، دوربین های بدون آینه هستند که کیفیت بالا (با توجه به سایز سنسور بزرگی که دارند) برای شما فراهم میکنند!
    و بدلیل نداشتند آینه، خیلی کم حجم هستند.
    در آینده هم میتونید لنز های مختلفی براش تهیه کنید...

مثلا Canon EOS-M بد نیست!
    برای عکاسی در شب هم میتونید با هزینه حدود 450~500 تومن یه فلش اکسترنال Nissin DI622 تهیه کنید که قدرت بالایی داره و کار شما رو خیلی عالی راه میندازه (خودم از همین نوع فلاش دارم استفاده میکنم)

مثلا :
    Canon EOS M همراه 2 لنز 22mm و 18-55 STM با فلاش اکسترنال 90EX حدود 1320 تومن قیمت دارم.
    بیش از این رو شما نیاز ندارید!(حتی میشه گفت اضافی هم هست...

2. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید دوستان من این کار شغلمه
    یعنی بیلبورد هامون رو به برندها اجاره می دیدم .عکس ها هم قراره به مشتری نشون بدم
    بنابراین مشکلی در جلب توجه دیگران در حین عکاسی نیست . ولی خودم مایلم تجهیزاتم اگه کیفیت کار منو کم نکنه جمع و جور باشه.
    از طرف دیگه هم اصراری به هزینه زیاد هم ندارم اگه کارم با وسایل ارزانتر هم راه بیافته استقبال می کنم .
    در ضمن من به اندازه کافی می تونم به سوژه ام نزدیک بشم پس تصورم اینه که زیاد به تله بودن لنز نیاز نیست و عکاسی در شب رو هم از همین سوژه فراموش نکنید.
    با این توصیفات و به شرط کمی آینده نگری پیشنهاد لنز و دوربین تون چیه؟
    من اگر میخواستم انتخاب کنم EOS100D + 18-135 IS STM انتخاب اولم بود
    انتخاب دومم هم EOS M
    هیچ انتخاب دیگه ای هم نمیکردم
    از نظر من 100D بهتره چون شما میتونید رنج بسیار زیادی از لنزها رو بدون نیاز به تبدیل روش استفاده کنی و همینطور کمی منوهاش کاربردی تر و کامل تره
    من خودم به عنوان دوربین دوم همیشه تو فکر تهیه اش هستم.

4. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه filtrmiltr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان به نظرشما چه لنزی مناسبه
    ۱۸-۱۳۵stm خوبه؟
    ...........
    ۱۸-۱۳۵ نسبت به ۱۸-۵۵ اگر در شرایط غیر زوم در نظر بگیریم از نظر کیفیت حاصله توفیری هم دارند؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

الان به نظرشما چه لنزی مناسبه
    ۱۸-۱۳۵stm خوبه؟
    ...........
    ۱۸-۱۳۵ نسبت به ۱۸-۵۵ اگر در شرایط غیر زوم در نظر بگیریم از نظر کیفیت حاصله توفیری هم دارند؟
    18-135 STM لنز گرون قیمتی هست!
    فکر کنم حدود 1100~1200 تومن قیمت داره که بنظر من هزینه شدیدا اضافی هست.
    تفاوت کیفیت دارند، ولی چیزی نیست که شما و مخصوصا مشتری شما متوجه اون بشه...(مخصوصا اگه قراره عکس در سایز A4 یا کوچیکتر پرینت بشه)
    اگه اصرار به صرف هزینه بالا دارید، میتونید تهیه کنید و خیلی هم عالی هست!
    ولی بنظر من بجای این لنز، به 55-250 IS II بگیرید بهتره (همراه با لنز کیت 18-55 )
    چون شما در محیط بسته عکاسی نمیکنید که فاصله کانونی لنز مشکل ساز باشه و بدون هیچ مشکلی میتونید به لنز 55-250 کار هاتون رو باهاش خیلی راحت انجام بدید.
    وقتی هم در محیط خونگی و مکان های بسته بخواهید عکاسی کنید که محدودیت در فاصله از سوژه دارید، از لنز کیت 18-55 استفاده میکنید.
    *قیمت 55-250 ُIS II حدود 450 هست.(که ممکنه به همینم نیاز نداشته باشید و 18-55 کار شمارو راه بندازه.

*کلا بهتره اول دوربین رو با لنز کیت 18-55 بگیرید! و بعد از چند بار تست متوجه میشید که لنز تله تری لازم دارید یا نه.

7. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر جان من کمی مخالفم..... درسته که 18-135 کمی گرونه اما با فلسفه دوربین جمع و جوری مثل 100d سازگارتره تا اینکه دو لنز بخوان حمل کنند.
    ایشون گفتن علاوه بر کار فوق استفاده شخصی هم دارند.
    18-135 یه لنز همه کاره است که از عکاسی طبیعت و اجتماعی تا پرتره های بسته رو پوشش میده.
    رنج بلندتر از 135که روی کراپدار میشه بیشتر از دویست خیلی کاربردی نیست مگر کسی واقعا نیاز داشته باشه. 18-55 همیشه کم میاد یعنی گاهی میگی کاش فقط یکم تله بلندتری داشت تا مجبور به عوض کردن چندباره لنز نمیشدم.
    من همین الان روی فول فریم هم 24-70 دارم هم 70-200 و همیشه از تعویض چند باره لنز در زمان عکاسی رنج میبرم.
    این رو چندین سال با 18-55 هم تجربه کردم

9. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه filtrmiltr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نظرتپن راجع به لنز 18-85 چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

امیر جان من کمی مخالفم..... درسته که 18-135 کمی گرونه اما با فلسفه دوربین جمع و جوری مثل 100d سازگارتره تا اینکه دو لنز بخوان حمل کنند.
    ایشون گفتن علاوه بر کار فوق استفاده شخصی هم دارند.
    18-135 یه لنز همه کاره است که از عکاسی طبیعت و اجتماعی تا پرتره های بسته رو پوشش میده.
    رنج بلندتر از 135که روی کراپدار میشه بیشتر از دویست خیلی کاربردی نیست مگر کسی واقعا نیاز داشته باشه. 18-55 همیشه کم میاد یعنی گاهی میگی کاش فقط یکم تله بلندتری داشت تا مجبور به عوض کردن چندباره لنز نمیشدم.
    من همین الان روی فول فریم هم 24-70 دارم هم 70-200 و همیشه از تعویض چند باره لنز در زمان عکاسی رنج میبرم.
    این رو چندین سال با 18-55 هم تجربه کردم
    شما خودتون رو با ایشون مقایسه نکنید!
    شما کاربری حرفه ای تر هستید، ولی ایشون در سطح خیلی پایینتری هستند.

درضمن من فکر میکنم کلا لنز 18-55 کاملا کافی هست برای ایشون (برای اینکه راحتتر باشن، پیشنهاد 55-250 IS II رو دادم)
    و بنظر من نیازی به حمل 2 لنز ندارند، چون برای کار ایشون که در خارج از خونه و محیط باز هستند، 55-250 مشکل ساز نخواهد بود و به 18-55 نیازی نیست.

ولی خوب، اگه با 2~2.5 برابر هزینه بیشتر مشکلی نداشته باشند، 100% لنز 18-135 STM گزینه بهتری هست.

درضمن منم همون 55-250 IS II رو سفارش دادم! نسخه STM کلا معلوم نیست کی میاد و هر کسی هم یه قیمتی میداد (از 850 تا 1450 قیمت دادن برام)
    به همین دلیل IS II رو فعلا گرفتم تا ببینم بعدا چی میشه.
    البته باقی پول رو هم کاملا خرج کردم
    از کوله دوربین گرفته و فیلتر ND و UV و ریورس اداپتر رینگ و ریموت دوربین و ...

و اینکه ویدئو لایت حلقه ای دیدی؟ سراغ داری؟(مثل رینگ فلش دور لنز باشه، ولی برای فیلم برداری میخوام نه عکاسی، پس باید داعما روشن باشه.)

12. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتپن راجع به لنز 18-85 چیه ؟
    راستش 18-85 که نداریم
    یه 17-85 داریم که من خیلی وقته ندیدم و کلا خیلی پر طرفدار نبود . اگر هم باشه هم قیمت 18-135 STM هست که به نظرم نسبت به لنز جدید اصلا جای بحث نداره.
    یه 15-85 داریم که لنز بسیار خوبی است و شاید بشه به جرات گفت یکی از بهترین لنزهایی است که برای سیستم کراپ دار طراحی شده و صد البته بسیار گرانتر از سایر لنز های سیستم کراپ دار.

شما خودتون رو با ایشون مقایسه نکنید!
    شما کاربری حرفه ای تر هستید، ولی ایشون در سطح خیلی پایینتری هستند.

درضمن من فکر میکنم کلا لنز 18-55 کاملا کافی هست برای ایشون (برای اینکه راحتتر باشن، پیشنهاد 55-250 IS II رو دادم)
    و بنظر من نیازی به حمل 2 لنز ندارند، چون برای کار ایشون که در خارج از خونه و محیط باز هستند، 55-250 مشکل ساز نخواهد بود و به 18-55 نیازی نیست.

ولی خوب، اگه با 2~2.5 برابر هزینه بیشتر مشکلی نداشته باشند، 100% لنز 18-135 STM گزینه بهتری هست.

درضمن منم همون 55-250 IS II رو سفارش دادم! نسخه STM کلا معلوم نیست کی میاد و هر کسی هم یه قیمتی میداد (از 850 تا 1450 قیمت دادن برام)
    به همین دلیل IS II رو فعلا گرفتم تا ببینم بعدا چی میشه.
    البته باقی پول رو هم کاملا خرج کردم
    از کوله دوربین گرفته و فیلتر ND و UV و ریورس اداپتر رینگ و ریموت دوربین و ...

و اینکه ویدئو لایت حلقه ای دیدی؟ سراغ داری؟(مثل رینگ فلش دور لنز باشه، ولی برای فیلم برداری میخوام نه عکاسی، پس باید داعما روشن باشه.)
    مبارکه امیر جان
    ایشالله چرخش برات بچرخه

راجع به ویدیولایت حلقه ای فکر کنم دو ماه پیش که برای خرید وسایل آتلیه رفته بودم باب همایون یه چیزایی دیدم اما مطمئن نیستم. بازم میپرسم اگه چیزی بود بهت خبر میدم.
    الآن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیدم. برای عکاسی هست اما خوب نور ثابت ال ای دی هست و فکر نکنم توی فیلم برداری مشکلی ایجاد کنه.میتونی زنگ بزنی راهنمایی هم بخوای ازشون

شاید به خاطر علاقه شخصیم به رنج بین 55 تا135 باشه که از همون روز اول هم با 18-55 روی 400D مرحوم مشکل داشتم. برای همین هم اون موقع 75-300 رو خریدم.
    وقتی بخواید پرتره بگیرید 18-55 هیچ حرفی برای گفتن نداره. یا مثلا از گنجشک های روی درخت جلوی خونتون.
    ایشون ابتدا میخواستند یه 70D بگیرند که الآن اگر بدنه 100D بگیرند با لنز 18-135 تقریبا هم قیمت کیت 70D میشه شاید هم کمتر.
    ولی یه لنز بسیار بهتر دارند. به اضافه اینکه وزن کل مجموعه به 900 گرم نمیرسه در صورتی که خود 70D نزدیک 800 گرم وزنش هست.
    شاید کلی از امکانات 70D رو نداشته باشه ولی به نظر من امکاناتی رو نداره که ایشون نیاز ندارند.
    البته حتما قبلش باید برن چک کنن شاید اصلا از دست خور دوربین خوششون نیاد. و احساس کنند دوربین بزرگ تری نیاز دارند.
    Last edited by kindlinessangel; 11-08-2014 at 08:23.

14. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینجا زیادی ساکت شده
    یه عکس که با لنز جدیدم گرفتم رو قرار میدم!(شارپنسش بنظر قابل قبول میاد...)
    *این اولی کراپ 100% هست.
    Canon 55-250mm IS II @250mm

اینم عکس کامل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amir200812; 23-08-2014 at 23:29.

16. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کسی از قیمت ماکرو اکستنشن تیوب هایی که فوکوس اتوماتیک رو ساپورت میکنن، خبر داره؟
    برای کنون و ترجیحا از 3 تیکه ها و فلزی.
    حداقل قیمتی که تو بازار ایران میشه پیدا کرد!(حتی اگه برند متفرقه باشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •