ديدم تگه تشكر نكنم نامرديه!!!!
ديدم تگه تشكر نكنم نامرديه!!!!
m a j r i x عزیز
من بوت لودر رو چک کردم
آدرس برای ویندوز درسته
با سلام
من اون فایل nvidia driver رو جداگانه دانلود کرده ام
یک سری دستوراتی قبل از نصب وجود داره
مثل خارج شدن از x server , ویا رفتن به runlevel 3
لطفا بطور ساده راهنمایی کنید
سلام به تمام عزيزان فروم Suse كه فكر كنم اين تاپيك رو Majrix عزيز ميچرخونه خيلي ازت متشكرم چون 2 3 مثل Majrix هستند كه باعث پيشرفت بچه هاي اين مرزو بودم ميشه
به هر حال منم اومدم به جمتون بپيوندم اگه قابل بدونيد
من 2 سال پيش لينوكس ردهت نصب كردم ولي چون اون موقع هنوز من ويندوزم كامل بلد نبودم به مشكالت زيادي بر خوردم و از همه مهم تر ديد من به لينوكس اين بود كه تمام كارايي كه win برام ميكنرو انجام بدوم به هر حال نمريم به حاشيه بحث عوض شه ...
من 2 روزه كه لينوكس Suse نصب كردم روز اول تونستم Printer رو بهش معرفي كنم بعد از اون تونستم به اينترنت متصل بشم چون ADSL دارم و مودمم احتياج به نصب نداره
حالا مشكل من تو نصب برنامس نميدونم چه طوري بايد برنامه هاي Linux رو نصب كنمولي خيلي در موردش مقاله پيدا كردمو خودنم ولي چيزي متوجه نشدم
ميخوام تو اين يه مورد منو راهنماييي كنيد
4 تا CD دارم از برنامه هاي كه با پسوند gz. و Tar. هستند نميونم چه طوري بايد اينارو نصب كنم
مننو ن ميشم اگه كمكم كنيد
تور خدا منو ببخشيد كه پر حرفي كردم خواستم هم مشكلمو مطرح كنم هم خودمو معرفي كنم
به اميد اون روزي كه منم بتونم توي بحثا و تاپيك ها به مهره خوبي براتون باشم
اينم براي عزيزاني كه خودشونو وقف بچه هاي ايران ميكنن![]()
خوب نصب از سورس که فرمودید کار یه کم مشکلی هستش چون به کتابخانه های متعددی نیاز داره
ولی برای نصب اون ها . اونها رو از حالت فشرده خارج کنین و دستورات زیر رو بزنین . مشکلی بود در خدمتیم
دستور آخر رو ممکنه مجبور باشید از روت اجرا کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگر برنامههای از روی سورس کامپایل بشه بهتره چون با سیستم شما سازگاری بهتری پیدا میکنه
ولی اگر بدنبال rpm نیز هستید میتونید از سایتهای زیر برنامه مورد نظر رو سرچ کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه تا پیش نیاز برای نصب درایور 3D لازم هست gcc- make - kernel header پس قبلش از طریق YaST چک کنید نصب شده باشن
ctrl+alt+backspace
alt + F2
login name : root
enter password
init 3
cd /the/path/where/you/saved/the/drivers/from/nvidia/website
sh NVIDIA-Linux-<arch>-<version>-<build>-<pkg#>.run -q
sax2 -r -m 0=nvidia
reboot
سلام
من opensuse10.3 رو نصب کردم.
در media یا my computer هیچ کدوم از درایو هام که ntfs هستن رو نشون نمیده.
خوب شما اون رو مانت کردین ؟
محتویات دستور fdisk -l رو بذارید اینجا ببینیم
مرسی مانت کردم درست شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)