سلام دوست عزیز من خیلی وقت پیشا نزدیک 3 سال پیش الکترونیک کار میکردم ولی الان زیاد یادم نیست
اگه میشه یه مدار رادیو برام بزارین که بتونه با دکمه کانالای رادیو رو سرچ کنه
تیونرش دیجیتال باشه! اگه میشه با 3 ولت کار کنه!
سلام دوست عزیز من خیلی وقت پیشا نزدیک 3 سال پیش الکترونیک کار میکردم ولی الان زیاد یادم نیست
اگه میشه یه مدار رادیو برام بزارین که بتونه با دکمه کانالای رادیو رو سرچ کنه
تیونرش دیجیتال باشه! اگه میشه با 3 ولت کار کنه!
سلام دوستان،
من براي دستگاهي که ساختم مي خوام يه برد ديجيتال درست کنم با مشخصات زير: (لطفا اگر در توانايي شما ساختن چنين بردي هست قيمت و زمان بدين تا با شما تماس بگيرم)
مدار بايد دماي يک المنت را اندازه گيري کنه و در هر لحظه روي يک مانيتور يا سون سگمنت نشون بده
وقتي المنت داغ شد و دماش رسيد به يه دمايي که کاربر بايد وارد کنه (توسط کيبرد کاربر يه دما رو ست مي کنه واسه دستگاه) مثلا 280 درجه دستگاه بايد دماي المنت رو روي اين دما به مدت مشخص (مثلا 20 دقيقه) که اونم کاربر مشخص مي کنه نگه داره بعد از اتمام اين مدت (بهتره که مدت زمان به صورت معکوس در مانيتورش نشون داده بشه) مدار يک رله را به مدت مشخص شده توسط کاربر (مثلا 30 ثانيه) روشن مي کنه و بعدش خاموشش مي کنه.
به صورت خلاصه:
ورودي ها:
** دماي المنت (بايد از سنسور بگيريد)
** دماي نهايي (از کاربر بايد گرفته بشه)
** زمان اوليه (از کاربر بايد گرفته بشه)
** زمان نهايي (از کاربر بايد گرفته بشه)
کارکرد:
کنترل دما و نمايش آن و آنچه که در بالا گفته شد
نکته ها:
** حداکثر دمای مجاز دستگاه: 350 تا 400 درجه
** المنت حدود 1100 وات هستش
برنامه ای می خواهم تا بتواند با آن آی سی های and و or را تست نماید با تشکر
مجتبی باغبانزاده رشته الکترونیک دانشگاه شهید رجایی کاشان![]()
سلام .من مدار کنترل موتور dc میخوام کسی میتونه کمک کنه!
سلامچه جوری میشه چهار لامپ به ترتیب روشن خاموش کرد به طوری که با فرمان تنها یک پایه یعنی هروقت اون پایه فاز دار شد خروجی اول وصل شه و وقتی پایه را بی فاز کردم خروجی اول قطع شه و وقتی دوباره همون پایه فار دار شه خروجی دوم وصل شه و وقتی مجددا بی فاز شد خروجی دوم قطع شه و دفعه سوم وصل شد خروجی سوم وصل شه و دفعه چهارم هم همینطور و مجددا با وصل همون ورودی خروجی اول روشن شود و با هر قطع و وصل خروجی ها به ترتیب روشن و خاموش شوند .ببخشید اگه سوالم خیلی کلاس پایینه چون به plc وارد نیستم
سلام به همه دوستان. من تازه با اين سايت آشنا شدم و عضو شدم .... من چون تو بازار كار هستم مدارات كاربردي برق صنعتي نياز دارم .... بيشتر براي مونتاژ تابلو....... ممنون ميشم كمكم كنين
سلامحالا چی چی میخوایبیشتر توضیح بده
با سلام
لطفا کمک کنید:
من مداری ساده می خواهم که با قطع یک اتصال یا سیم منجر به اتصال در یک مسیر یا مدار یا سیمی دیگر بشود..فرض کنید مثل حالت دزد گیر باشد. که اگر کسی سیمی را قطع نمود جریان در یک مسیر دیگر برقرار شود.
بزارین بیشتر توضیح بدم. شما تصور کنید یک کلید چطور عمل میکنه. با فشار دادن اون درست مثل اینه جایی که مسیر جریان یا سیم قطع بوده اتصال برقرار میشه و لامپ روشن میشه. حالا من دقیقا عکس این عمل رو می خواهم. یعنی وضعیتی که با قطع مسیر جریان یا قطع سیم جریان در مسیر دیگه ای برقرار و لامپ روشن بشه. مثل اینه که شما یک سیمی رو ببری یا قیچی کنی بعدش لامپ روشن بشه. به همین سادگی اقا
ممنون
سلام
یه مدار میخوام برای ایفون تصویری که وقتی گوشی ایفون رو بر میداری یه لامپ جای شستی زنگ روشن بشه و وقتی گوشی رو میذاری لامپ هم خاموش بشه.
سلام
می تونی از رله یا کنتاکتور استفاده کنی یعنی وقتی که برق بوبین رله یا کنتاکتور را قطع کردی برق دیگه ای از بسته رله یا کنتاکتور مدار را ببندد و برق جریان داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)