تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 457 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام علی جان :
    3 تا سوال داشتم :
    1-اولا وقتی سیستم یکی رو اسکن میکنم و کرک پیدا میکنه آیا راهی هست که بفهمم ای فایل حتما مخربه یا تنها راهش اینه که فایلهای برنامه ها رو بشناسم؟
    مثلا خیلی از کرکها مثلا بازیها فایلهایی با پسوند DLL دارن که کرک همون بازیه..بعد از اسکن مثلا این فایل پیدا شد ومنم از طریق مسیر یابی فهمیدم مال همین بازی هست...از کجا بفهمم که واقعا مخربه یا اینکه فقط کرک همون بازیه؟؟اصلا راهی داره واسه مطمئن شدن؟؟؟؟چون مثلا اسم فایل یا نوع اون کی ژن یا کرک یا کی میکر و....نیست و فقط یه فایل dll هست؟؟؟

2- فایلهای dll دقیقا چه کاری تو سیستم انجام میدن و سطح دسترسی اونها به کجاها معمول و منطقیه و خارج از اون احتمال مخرب بودنشون هست؟؟؟؟
    3- درباره HOOK میشه یه توضیح مختصر بدی؟؟؟
    ممنون و خسته نباشی
    Last edited by aylar6888; 30-01-2013 at 21:41.

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام بچه ها .
    من از فایروال کومودو استفاده میکنم (نسخه رایگانش).میخوام ببینم فایروال خود ویندوز رو خاموش کنم یا نه ؟ راستی ویندوز دفندر چطور . اون هم لازم نیست اپدیت کنم ؟
    تنکس
    کومودو معمولا (و اکثر فایروالها) در حین نصب فایروال خود ویندوز رو غیرفعال میکنن...تو نرم افزارهای امنیتی اصلا صحیح نیست دو برنامه با قابلیتهای یکسان روی سیستمتون فعال باشن...اگه امنیتتون رو کمتر نکنن حد اقل تو کار همدیگه و بدتر از اون توی کار سیستم عامل اخلال ایجاد میکنن....چون برنامه ها توی ویندوز برعکس مثلا مکینتاش وابسته به هم و از اون مهمتر کاملا وابسته به سیستم عامل هستن و ارتباط تنگاتنگی با هم دارن و این همیشه باعث تداخل میشه و این از بزرگترین ضعفهای سیستم عامل محبوب و نا امن ویندوز نسبت به لینوکس و مکینتاش هست...
    ویندوز دیفندر هم بیشتر یه انتی اسپایور هست تا انتی ویروس و نسبت به کمپانیهایی که کار تخصصیشون امنیته مطمئنا ضعفهای زیادی داره...اما دیفندر معمولا فقط امکان داره با انتی اسپایور ها تداخل داشته باشه که اکثر نرم افزارهایی که با اینها مورد داشته باشن حتما قبل یا در حین نصب بهتون اخطار میدن که یکی رو یا آنیستال یا غیر فعال کنید...
    Last edited by aylar6888; 31-01-2013 at 01:26.

4. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی جان :
    3 تا سوال داشتم :
    1-اولا وقتی سیستم یکی رو اسکن میکنم و کرک پیدا میکنه آیا راهی هست که بفهمم ای فایل حتما مخربه یا تنها راهش اینه که فایلهای برنامه ها رو بشناسم؟
    مثلا خیلی از کرکها مثلا بازیها فایلهایی با پسوند DLL دارن که کرک همون بازیه..بعد از اسکن مثلا این فایل پیدا شد ومنم از طریق مسیر یابی فهمیدم مال همین بازی هست...از کجا بفهمم که واقعا مخربه یا اینکه فقط کرک همون بازیه؟؟اصلا راهی داره واسه مطمئن شدن؟؟؟؟چون مثلا اسم فایل یا نوع اون کی ژن یا کرک یا کی میکر و....نیست و فقط یه فایل dll هست؟؟؟

2- فایلهای dll دقیقا چه کاری تو سیستم انجام میدن و سطح دسترسی اونها به کجاها معمول و منطقیه و خارج از اون احتمال مخرب بودنشون هست؟؟؟؟
    3- درباره HOOK میشه یه توضیح مختصر بدی؟؟؟
    ممنون و خسته نباشی

سلام

در مورد کرک ها، خب برخی موارد سخته فهمید واقعاً مخربند یا نه، میتوند از ویروس توتال استفاده کنید و ببیند که چه آنتی ویروس هایی اونو شناختند و به چه عنوانی، راستی اینکه اولین و آخرین زمانی که اون فایل در توتال اسکن شده هم مهمه، مثلا اگر این مدت به 5 ماه یا بیشتر میرسه برخی آنتی های مشهور هنوز نشناختند احتمال داره سالم باشه، اما مطمئن ترین راه اینه که فایل را برای یک شرکت بفرستید، مثلا من برای کومودو میفرستم و اگر فایل سالم باشه اونها میگن{ این فایل یک کرک است و اگر دوست داشتید ازش استفاده کنید میتونید به بخش استثنائات آنتی ویروس اضافه کنید}

فایل های dell به خودی خود اجرا نمی شوند و باید توسط یک برنامه دیگر اجرا یا فراخوانی بشوند. حاوی دیتا و کد هستند که توسط برنامه ها و خود سیستم عامل مورد استفاده قرار میگیرند. مایکروسافت خیلی از ویژگیهای ویندوز را در این فایل ها قرار داه و معمولا این فایل ها توسط svchost.exe اجرا میشن، در واقع برخی توابعی هستند که از فایل های exe به این فایلها یعنی dell منتقل شدند، دلیلش همه مثلاً صرفه جویی در رم (هر وقت نیاز باشند اجرا می شوند) یا استفاده چند برنامه از یک فایل dell ، اشغال فضای کمتر روی هارد، اجرای سریعتر برنامه ها و ...

Hook

هوک در واقع یک نوع جاسوسی/شنود (مثبت یا منفی) برخی وقایع مثل فراخوانی توابع ، ارسال پیامها، پاسخ به رخدادها در سیستم عامل هست. که توسط مخربها و برنامه های جاسوس افزارها هم مورد استفاده قرار میگره.

سیستم عامل ویندوز یک سیستم مبتنی بر پیام هست، یعنی تمام اعمالی که در ویندوز انجام میشه از طریق ارسال پیامهایی از بخشهای مختلف ویندوز به سایر بخشها انجام میشه(از طریق تابع API به نام SendMessage). و هوک در واقع نصب شنودگر در سیستم پیام رسان ویندوز است.

هوک هم دو نوع داریم:
    Global hook
    Local hook
    حالا فرقشون چیه: هوک سراسری در واقع برای بررسی یک عمل (بطور عمومی) در ویندوز است، اما Local hook فقط برای شنود یک برنامه خاص است. فرض کنیم بخواهیم پارامترهای ارسالی در تابع SendMessage به پنجره های ویندوز را شنود کنیم، اینجا باید یک هوک سراسری Global Hook نصب بشه، ولی اگر هدف شنود یک برنامه تنها باشه، نیاز به یک Local Hook هست. در واقع هوک سراسری رویدادهای تمام پروسه های سیستم عامل را شنود میکنه. مخرب ها میتونند هر چیزی ،کیبورد، موس، مانیتور، فعالیت شبکه ... را زیر نظر بگیرن.
    مثلا یک ویروس میتونه با هوک کردن تابع CreateProcess کنترل اجرای برنامه ها را به دست بگیره، یا با هوک تابعی مثل WriteProcessMemory روند مدیریت حافظه را مختل کنه.
    Last edited by Jadda; 31-01-2013 at 00:13.

6. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینی که منشر شده دیگه فارسی رو داره؟

COMODO Internet Security 6.0.264710.2708

32
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    64

Changes in COMODO Internet Security 6.0.264710.2708 – 30 January, 2013:
    * Improved Compatibility between some programs and sandbox/kiosk
    * Additional languages are now supported
    * Virtual Keyboard can be intercepted by certain key loggers
    * Advanced Settings Editor sometimes hangs
    * BSOD or Black Screen on Windows 8
    * Flash player plugin is erroneously auto-sandboxed
    * MSN Messenger can’t start IE if IE is configured to run in sandbox
    * CIS can’t run GB on Windows 8
    * Web Browsers can’t connect to the Internet when running in SandboxIE
    * Files cannot be moved from unrecognized files to trusted files
    * Realtime scanner doesn’t scan certain archives
    * Cancel button sometimes doesn’t function in manage exceptions dialog
    * Incompatibility with Wacom Bamboo Pen&Touch graphics tablet driver
    * ‘system’ process is missing in running processes list
    * Java won’t start if Firefox, Palemoon, Dragon is running Sandboxed
    * Comodo Firewall doesn’t intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینی که منتشر شده دیگه فارسی رو داره؟

COMODO Internet Security 6.0.264710.2708

32
    64

Changes in COMODO Internet Security 6.0.264710.2708 – 30 January, 2013:
    * Improved Compatibility between some programs and sandbox/kiosk
    * Additional languages are now supported
    * Virtual Keyboard can be intercepted by certain key loggers
    * Advanced Settings Editor sometimes hangs
    * BSOD or Black Screen on Windows 8
    * Flash player plugin is erroneously auto-sandboxed
    * MSN Messenger can’t start IE if IE is configured to run in sandbox
    * CIS can’t run GB on Windows 8
    * Web Browsers can’t connect to the Internet when running in SandboxIE
    * Files cannot be moved from unrecognized files to trusted files
    * Realtime scanner doesn’t scan certain archives
    * Cancel button sometimes doesn’t function in manage exceptions dialog
    * Incompatibility with Wacom Bamboo Pen&Touch graphics tablet driver
    * ‘system’ process is missing in running processes list
    * Java won’t start if Firefox, Palemoon, Dragon is running Sandboxed
    * Comodo Firewall doesn’t intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    ممنون علی جان ...مثل همیشه کامل و بدون ذره ای ابهام پاسخ دادی...لطف کردی...
    خوب مسئله اینه که مثلا اعتبار سنجی نمیتونه ملاک باشه .چون برنامه های کرک شده رو مشکوک یا ناشناخته شناسایی میکنه.با ویروس توتال هم به نظر شما روی نتیجه کدوم برنامه ها میشه بیشتر حساب کرد که هم قدرتمند باشن هم کرک رو بیخودی مخرب معرفی نکنن؟به نظرم همون ارسال فایل میتونه بهترین ملاک باشه....اگه با ایمیل ارسال بشه جواب میدن که نتیجه چی بوده؟من مثلا به اوست ارسال کردم اما نتیجه رو جواب ندادن چی شده...کومودو جواب میده؟؟؟؟از چه آدرسی بفرستم؟؟؟؟

virus total :scan DLL file-crack call of duty.black ops 2
    ممنون
    Last edited by aylar6888; 31-01-2013 at 01:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام من چندین ساله که کمودو استفاده می کنم.
    ورژن جدید 6 به بالا متاسفانه ایراداتی دیدم که البته جدیدترینش امشب قابل دانلوده.
    1. در ورژن های قدیمی فایل database حاوی ساینیچر های ویروس تحت نام Base.cav قایل کپی و دانلود بود که در نصب های مجدد ویندوز با ریپلیس کردنش در حالت سیو مد از دانلود مجدد این فایل تقریبا حجیم 118 مگابایتی راحت می شدیم. ولی در ورژن های جدید قضیه فرق کرده علاوه بر این فایل فایل های جدیدی ارائه میشه که دیگه قابل کپی و نصب مجدد نیست. حتی از قسمت هلپ این نرم افزار که دکمه وارد کردن فایل های دیتابیس رو گذاشتن امکان لود این فایل ها وجود نداره. قضیه چیه؟ من تا به حال 4 بار مجبور به دانلود از طریق آپ دیت کمودو کردم که خوشایند نیست

2. هرچقدر برنامه هایی مثل IDM که کرک می شن رو وارد نرم افزار می کنم که فایل trust هستش درسته وارد لیست میشه ولی هر گیر میده. می بینی دو روز کار می کنه روز بعد یوهو فایل رو قرنطینه می کنه. و فایلی که از قرنطینه ریستوری میشه دیگه قابل استفاهده نمیشه.

3. این نرم افزار بدجور به کرک ها گیر میده. کاسپراسکای با اینکه جز گوشه ای از چهارگوش امنیتی جهان هستش ولی به کرک هایی که کودو گیر میده اصلا کاری نداره! متاسفانه کاسپر هم سیستم رو به مصرف خودش احاطه می کنه و حتی دیدم سرعت بارگذاری صفحات رو پایین میاره

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام من چندین ساله که کمودو استفاده می کنم.
    ورژن جدید 6 به بالا متاسفانه ایراداتی دیدم که البته جدیدترینش امشب قابل دانلوده.
    1. در ورژن های قدیمی فایل database حاوی ساینیچر های ویروس تحت نام Base.cav قایل کپی و دانلود بود که در نصب های مجدد ویندوز با ریپلیس کردنش در حالت سیو مد از دانلود مجدد این فایل تقریبا حجیم 118 مگابایتی راحت می شدیم. ولی در ورژن های جدید قضیه فرق کرده علاوه بر این فایل فایل های جدیدی ارائه میشه که دیگه قابل کپی و نصب مجدد نیست. حتی از قسمت هلپ این نرم افزار که دکمه وارد کردن فایل های دیتابیس رو گذاشتن امکان لود این فایل ها وجود نداره. قضیه چیه؟ من تا به حال 4 بار مجبور به دانلود از طریق آپ دیت کمودو کردم که خوشایند نیست

2. هرچقدر برنامه هایی مثل IDM که کرک می شن رو وارد نرم افزار می کنم که فایل trust هستش درسته وارد لیست میشه ولی هر گیر میده. می بینی دو روز کار می کنه روز بعد یوهو فایل رو قرنطینه می کنه. و فایلی که از قرنطینه ریستوری میشه دیگه قابل استفاهده نمیشه.

3. این نرم افزار بدجور به کرک ها گیر میده. کاسپراسکای با اینکه جز گوشه ای از چهارگوش امنیتی جهان هستش ولی به کرک هایی که کودو گیر میده اصلا کاری نداره! متاسفانه کاسپر هم سیستم رو به مصرف خودش احاطه می کنه و حتی دیدم سرعت بارگذاری صفحات رو پایین میاره
    سلام :
    1- آپدیت آفلاین کومودو 6 چندین بار توضیح داده شده توسط JADDA ی عزیز ...لطف کنین چند صفحه آخر رو درست بخونین متوجه میشین..فقط یه فایل اضافه شده که توی همین صفحه اگه میخوندین دلیلش رو بیان کردن که چرا اینطوری شده...تازه توی ورژن جدید بهترم شده چون فایلهای دیتابیس رو مثل کومودو کلینینگ به کومودو تک تک معرفی میکنین و دیگه به سیف مد نیازی نیست....
    2- روش درست اضافه کردن فایل به استثنائات هم چندین بار توضیح داده شده...در ضمن شما میتونید آی دی امتون رو بدون کرک رجیستر کنین...کومودو به آی دی ام کرک شما گیر میده چون تغییر کرده و توی لیست سفیدش فایل سالم اون هست نه کرک شده اون...شما میتونید اتو سندباکس رو خاموش کنید تا اون رو توی سند باکس اجرا نکنه و کاری بهش نداشته باشه....
    3- گیر دادن به کرکها اصلا چیز بدی نیست و برای ما ایرانیها ناخوشاینده که سیستممون پر از کرکه.و هر ضد مخربی که به کرک گیر نمیده به نظر ما خوبه.در ضمن کومودو توی ورژنهای قبلی هم به کرکها گیر میداد...امنیت یعنی همین که بهتون میگه این فایلها مخرب یا مشکوک هستن و تصمیم با خود کاربره و با تصمیم و مسئولیت خودش میتونه این نوع فایلها رو از اسکن یا حذف و قرنطینه استثنا کنه ولی عواقبش به عهده خودشه...

12. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

مژده مژده به تمام دوستانی که در ترجمه COMODO نقش داشتند Comodo Internet Security آپدیت شد و زبان فارسی هم در این آپدیت هست من همین الان آپدیت کردم و نتیجه زحمات دوستان رو دیدم
    نسخه برنامه:6.0.264710.2708

14. 9 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Change log:
    Improved: Compatibility between some programs and sandbox/kiosk
    Improved: Additional languages are now supported
    Fixed: Virtual Keyboard can be intercepted by certain key loggers
    Fixed: Advanced Settings Editor sometimes hangs
    Fixed: BSOD or Black Screen on Windows 8
    Fixed: Flash player plugin is erroneously auto-sandboxed
    Fixed: MSN Messenger can’t start IE if IE is configured to run in sandbox
    Fixed: CIS can’t run GB on Windows 8
    Fixed: Web Browsers cant connect to the Internet when running in SandboxIE
    Fixed: Files cannot be moved from unrecognized files to trusted files
    Fixed: Realtime scanner doesn’t scan certain archives
    Fixed: Cancel button sometimes does’t not function in manage exceptions dialog
    Fixed: Incompatibility with Wacom Bamboo Pen&Touch graphics tablet driver
    Fixed: 'system' process is missing in running processes list
    Fixed: Java won't start if Firefox, Palemoon, Dragon is running Sandboxed
    Fixed: Comodo Firewall doesn't intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus

16. 4 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •