ozgor جان تشکر از مطلبت
ولی بزیاد به موضوع تاپیک مربوط نمیشه
اگه یه جای دیگه میزدی احتمالا بهتر نتیجه میگرفتی
ozgor جان تشکر از مطلبت
ولی بزیاد به موضوع تاپیک مربوط نمیشه
اگه یه جای دیگه میزدی احتمالا بهتر نتیجه میگرفتی
گوشیم را بالاخره آپگرید کردم شد w800
از همه کسانی که کمکم کردن ممنونم مخصوصا سیاوش خان
حالا می خوام قابشم را عوض کنم
سلام و خسته نباشيد...
من كا759 دارم و در زمينه sms به مشكل خوردم.
من ميخوام smsهام رو در گوشيم نگر دارم يعني save كنم اما در بخش saved messages كه ذخيره مي كنم smsها رو روي حافظه سيم كارت ذخيره مي كنه كه خوب فضاي كمي داره از طرف ديگه در بخش templates هم فقط 20 تا sms جا ميشه... ولي من خيلي بيشتر sms دارم. چه كاري بايد انجام بدم!؟ توي دفترچه نوشته كه بايد حافظه message رو بايد برد روي memory اما هيچ جا ننوشته كه بايد چه جوري اين كار رو كرد. لطفا كمكم كنيد؟
يه سوال ديگه هم اينكه اگه آپگريد كنم گوشيم رو چه تفاوتي با قبلش مي كنه!؟ يعني امكاناتي اضافه ميشه؟ كا750
سلام من برگشتمنوشته شده توسط mahmood1102002
سعی می کنم به همه سوالا پاسخ بدم البته اگه نشد ببخشید
اول از آقا محمود شروع می کنم
شات داون نکردن موقعی مشکل پیش میاره که مثلا شما فایل مهمی مثل layout رو با یه فایل دیگه جابجا می کنین و بدون شات داون گوشی رو جدا می کنین اون فایل جدید به احتمال 90% قرار نخواهد گرفت و فایل اصلی هم پاک شده و شما بدون لایوت هیچ کاری نمی تونین با گوشی بکنین
پس همیشه شات داون کنید
در مورد ماچ هم شرمندمیکی دیگه رو ماچ کن
![]()
ظاهری که بشه دید خیر ولی درایور ها و بعضی فایل ها های مشابه با درایور ها تغییر می کنندنوشته شده توسط mazzi
سلام به روی گل شمانوشته شده توسط mahdi7sh
این افزایش یا سایر روش های هک برای تمام گوشی های با CID پایین تر از 36 هستش
بعضی K750 ها با CID 49 ارائه می شوند
نوشته شده توسط Amir7323
سوال تکراری بود
ممنون که شما جواب دادید
البته CID49 نفوذ پذیر شده ولی مثل فار منیجر هنوز نمیشه باهاش کار کرد و لودر های خوبی نوشته نشده به محض هک شدن در اختیار دوستان هم قرار میدم
Last edited by Siavash Y; 11-10-2006 at 00:55.
جوابم تکراریه ولی دوباره میگمنوشته شده توسط driver1
این تاپیک در مورد هک و نفوذ به گوشی هایی با CID 36 به پایین هست و گوشی مورد نظر شما 49 هستش و هنوز نفوذ ناپذیر
برای فلش این گوشی باید از باکس استفاده کرد که برای مصارف خانگی نیست و گرونه و البته بهترین نوع باکس برای سونی اریکسن باکس CRUISER هست
متشکرم
غیبت من به دلایل سوالات تکراری یا موارد مشابه نبود و از دوستان به خاطر غیبت طولانیم معذرت می خوامنوشته شده توسط arash_a
چند تا پچ جدید اومده که همین امشب در اختیار دوستان قرار میدم (با توضیحات)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)