تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 67 از 328 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

10 اعلام پایان فعالیت تاپیک

از اونجایی که بحثها رنگ و بوی شخصی گرفته و تاپیک داره به سمت و سوی نقد های منفی نظرات شخصی متقابل پیش میره ؛ و ایضا از اونجاییکه که 70 صفحه بحث و بررسی شده و دوستان تبادل نظر انجام دادن فکر میکنم بهتر باشه تا ما گامی برداریم برای اینکه احترام متقابل میان کاربران برقرار بمونه .

ممنون از دوستانی که در بحث مشارکت کردند و تاپیک رو جلو بردند .

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض مرد ایده آل برای ازدواج

به نظر شما مرد ایده آل برای ازدواج کیست؟

3. 3 کاربر از ali_884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض زن ایده آل برای ازدواج

به نظر شما زن ایده آل برای ازدواج کیست؟

5. 2 کاربر از ali_884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام
    والا چی بگم؟! فک نکنم اونطور که خانوما می خوان مرد ایدآل پیدا بشه! (شوخی کردم)
    به نظر بنده به ترتیب اولویت:
    1-خوش اخلاق و مهربان
    2- اهل کار و زحمت حلال
    3- به دور از دخانیات و ...
    4- آینده نگر
    5- فهمیده و صبور
    6- مدیر قوی در زندگی و مشکلات آن باشد
    7-احساسات همسر(زن) خود را درک نموده و با به آن احترام بگذارد.
    8-شیک پوش و خوش بیان(البته این موضوع نباید ایجاد دو رویی داشته باشد)

فعلا همینا ... بقیشو هم دوستان می گن...

7. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سئوال قشنگیه اما یه اشکالی وجود داره که همه دتنبال ایده آلیم اما شاید خودمون ایده آل نباشیم.اول باید ببینیم خودمون تا چخ حد کامل و بالغ هستیم بعد از طرف مقابل انتظار داشته باشیم

من خودم به شخصه با 24 سال سن هنوز خودمو اونقدر کامل نمیبینم که برم دست دختر خانومی رو بگیرم و بگم بیا با من زندگی کن....
    اولین کار برای این امر اینکه قدرت درکمون رو بالا ببریم.از همین خانواده خودمیم یعنی پدر و مادر و برادر و....شروع کنیم....به نظرم کسانی که تو خانواده مشکلات دارن حالا از نوع و نمیتونن با مشکلات کنار بیان و حلش کنند بهتره دنبال زن و مرد ایده ال نگردن فعلا....چون همین مشکلات رو با خودشون به زندگی جدید میبرن و ......

اما یه زن ایده آل از نظر من زنی هست که حجاب و حیا و عفاف جزء آرمان هاش باشه
    منو با کسی مقایسه نکنه...چه مالی و چه ظاهری...بلاخره منم تا حدی میتونم تلاش کنم.مقایسه من با کسی که درامدش از من بالاتره یعنی خورد کردن روح و جسم من

توقع به جا داشته باشه.رفاه نسبی رو بخواد .اهل مسابقه دادن مادی و چشم و هم چشمی نباشه
    غیبت کردن و صحبت کردن و دخالت در امور دیگران رو ناپسند بدونه

تو روابط اجتماعی حریم و خط قرمزهارو رعایت کنه.اصلا از زنهایی که رفتارهای باز خودشون رو با برچسب مدرن و امروزی (روشنفکر)میخوان توجیه کنند خوشم نمیاد
    منو تا حدودی کنترل کنهوبی خیال نباشه و بگه ب من چه ک دیر میاد خونه.کنترل زن میتونه مرد رو از هر کار غلطی دور کنه.البته باید کنترل جوری باشه که به شک و تردید تبدیل نشه

احترام منو تو هر شرایطی حفظ کنه مخصوصا تو جمه.تو شوخی کردن حدود رو رعایت کنه و.....
    از زنهایی که برای 10 دقیقه بیرون رفتن 7 قلم آرایش میکنند اما به خاصه های غریزی شوهرشون توی خونه توجهی ندارن متنفرم

احتارم خانوادم رو نگه داره و از تمسخر و خود خواهی پرهیز کنه.
    تا اینجا همینا به یادم اومد....البته تمام این شرایط باید متقابل باشه تا زندگی تداوم داشته باشه
    زندگ شیرین باعث آرامش میشه و نتیجشو تو جامعه میتونیم ببینیم.اما اینجامعه ای که من میبینم نشون میده هیچ کدوم از این موارد رعایت نمیشه
    Last edited by hamid_diablo; 09-12-2012 at 17:31.

9. 16 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

خوشگل و جذاب و پولدار و خانواده دار باشه .
    اصلا گیر نده .
    به جز من به کس دیگه ای فکر نکنه .
    هرچی من بگم گوش کنه و باور کنه .
    تا آخر عمر بهم وفادار باشه .
    علایق و سلایقش با من یکی باشه .
    مشکلی با رفقای من نداشته باشه .
    هنرمند باشه .
    دستپختش خوب و رخت شویی بلد باشه .
    استاد بچه داری باشه .
    فعلا همینا کافیه .

11. 5 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سئوال قشنگیه اما یه اشکالی وجود داره که همه دتنبال ایده آلیم اما شاید خودمون ایده آل نباشیم.اول باید ببینیم خودمون تا چخ حد کامل و بالغ هستیم بعد از طرف مقابل انتظار داشته باشیم

من خودم به شخصه با 24 سال سن هنوز خودمو اونقدر کامل نمیبینم که برم دست دختر خانومی رو بگیرم و بگم بیا با من زندگی کن....
    اولین کار برای این امر اینکه قدرت درکمون رو بالا ببریم.از همین خانواده خودمیم یعنی پدر و مادر و برادر و....شروع کنیم....به نظرم کسانی که تو خانواده مشکلات دارن حالا از نوع و نمیتونن با مشکلات کنار بیان و حلش کنند بهتره دنبال زن و مرد ایده ال نگردن فعلا....چون همین مشکلات رو با خودشون به زندگی جدید میبرن و ......

منو با کسی مقایسه نکنه...چه مالی و چه ظاهری...بلاخره منم تا حدی میتونم تلاش کنم.مقایسه من با کسی که درامدش از من بالاتره یعنی خورد کردن روح و جسم من

توقع به جا داشته باشه.رفاه نسبی رو بخواد .اهل مسابقه دادن مادی و چشم و هم چشمی نباشه

تو روابط اجتماعی حریم و خط قرمزهارو رعایت کنه.اصلا از زنهایی که رفتارهای باز خودشون رو با برچسب مدرن و امروزی (روشنفکر)میخوان توجیه کنند خوشم نمیاد
    منو تا حدودی کنترل کنهوبی خیال نباشه و بگه ب من چه ک دیر میاد خونه.کنترل زن میتونه مرد رو از هر کار غلطی دور کنه.البته باید کنترل جوری باشه که به شک و تردید تبدیل نشه

احترام منو تو هر شرایطی حفظ کنه مخصوصا تو جمه.تو شوخی کردن حدود رو رعایت کنه و.....
    از زنهایی که برای 10 دقیقه بیرون رفتن 7 قلم آرایش میکنند اما به خاصه های غریزی شوهرشون توی خونه توجهی ندارن متنفرم

تا اینجا همینا به یادم اومد....البته تمام این شرایط باید متقابل باشه تا زندگی تداوم داشته باشه
    زندگ شیرین باعث آرامش میشه و نتیجشو تو جامعه میتونیم ببینیم.اما اینجامعه ای که من میبینم نشون میده هیچ کدوم از این موارد رعایت نمیشه
    تایید میشه در حد تیم,ملی
    داداش اگه کسی رو سراغ داشتی مارو بی خبر نذار چون متاسفانه دختر خوب کمه من 20 سالمه دانشجوم ولی عجله ندارم
    قربان مرامت
    درپناه حق.یا علی

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

13. 2 کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

چيز ديگه اي هم ميخواي تعارف نكن بگو
    جدی گفتم ، مگه غیر از اینه که همچین کسی ایده آله ؟
    اینا رو جا انداختم :
    خوش اخلاق باشه .
    آفتاب مهتاب ندیده باشه .
    تحصیلاتش بالا باشه .
    همه جوره در با من کنار بیاد در پستی ها و بلندی های زندگی .
    تو کارای من فضولی نکنه .
    ظاهربین نباشه .

15. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

جدی گفتم ، مگه غیر از اینه که همچین کسی ایده آله ؟
    اینا رو جا انداختم :
    خوش اخلاق باشه .
    آفتاب مهتاب ندیده باشه .
    تحصیلاتش بالا باشه .
    همه جوره در با من کنار بیاد در پستی ها و بلندی های زندگی .
    تو کارای من فضولی نکنه .
    ظاهربین نباشه .

به نظر خودت يه همچين كسي پيدا ميشه يا اصلا وجود داره؟؟؟؟؟

17. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام دوست عزیز

همچین دختری داریم به نظرت ؟ تو این دور زمونه میتونی همچین کسی رو پیدا کنی ؟ ..... به قول دوستان به آرزوهات فکر کن .....

من اولین چیزی که مد نظرمه اینه که دختر آفتاب مهتاب ندیده باشه و با کسی رابطه نداشته قبلا .... پیدا کردن همچین شخصی خیلی سخته ... شایدم وجود نداره ....
    خوش رو باشه .... از لحاظ اعتقادی بهم بخوره ..... کسی که با خدا باشه میشه روش حساب کرد ... رو حرفاش حساب کرد .... سطح مالی و فرهنگی و اعتقادی خانوادش هم سطح یا یکم پایین تر از خانواده ی من باشه .... مهربون باشه .... زیبایی در الویت چندم قرار داره برام .....

و ......

19. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •