بالای بامپر....پایینی protective cover
بامپر برای اس 3 هست
ولی peotective cover رو سامسونگ برای اس 3 تولید نکرده متاسفانه.ولی برای اس4 زده.
بالای بامپر....پایینی protective cover
بامپر برای اس 3 هست
ولی peotective cover رو سامسونگ برای اس 3 تولید نکرده متاسفانه.ولی برای اس4 زده.
بامپر مخصوص s3 از جنس الومینیوم تو سایت های خارجی دیدم ولی تو ایران هرچی گشتم نبود
اگه جایی سراغ دارین که اینو داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنین
![]()
سلام.
مدل پائینی هم توی هم برای اس 3 تولید شده.دوستمون فرمودن سامسونگ برای اس 3 تولید نکرده که در این رابطه اطلاعی ندارم و این مدلی هم که بنده عرض میکنم تولید سامسونگ نیست ولی دارای کیفیت بسیار خوبی هست.پاساژ علاءدین ،طبقه دوم زیر زمین ،راهرو آخر ، تقریبا" 3 چهار تا مغازه مونده به انتهای راه رو.قیمتش هم اونموقع که من دیدم حدود 40،45 هزار تومن بود.(دقیقا" خاطرم نیست).![]()
Flip cover ,protective case,slip case, transparent protective cover برای اس 3 طراحی کرده و من معذرت می خوام چون الان دیدم protective cover هم تازه تولید شده برای اس 3 قبلا نبود
![]()
سلام
من سه تا مشکل دارم محبت بفرمایید راهنمایی کنید
1/ برای ارسال پیامک به بیشتر از 10 نفر نمیتونم ارسال کنم!
2 / متن پیامک بیشتر حدود سه تا میشه خودکار به پیام چند رسانه ای تبدیل میشه!
3 / حین مکالمه اگه گوشی رو روی بلند گوی گوشی بذارم کیفیت صدای ارسالی بشدت پایین میاد!
ممنون
سلام.
مورد دوم برای صرفه جویی در هزینه ،روی آندروید طراحی شده منتها خوب این بدرد ما تو ایران نمیخوره شما برای حل مشکل اول ودوم میتونید از برنامه Go SMS استفاده کنید.
مورد سوم هم دلیلش اینه که اسپیکر گوشی پشت گوشی قرار داره برای دریافت بهتر صدا بای گوشی رو به پشت بچرخونید که البته در ارسال صدا تاثیر منفی نخواهد داشت چون میکرو فون گوشی زیرش هست و از دو طرف دسترسیش یکسانه.![]()
سلام توی نوت 2 وقتی یه عکس گرفتید با گوشیتون راحت میشه با خود اپلیکیشن فیسبوک گوشی اون رو رو فیسبوکتون به اشتراک بگذارید ؟
سلام.
بله میتونید اینکارو بکنید .شما وقتی عکس رو باز میکنید گزینه ای داره برای به اشتراک گذاری وقتی روش کلیک کنید برنامه هایی که قابلیتش رو دارن نمایش دادهمیشه از جمله فی س بوک با انتخاب اون میتونید اینکارو بکنید.![]()
lمن 3 هفته ای هست خریدمش . محشره واقعا عالیه .
دوستان گزینه power saving را فعال بزارید ببینید مصرف باطریتون 2 برابر میشه
پس چرا آگهی زدی بفروشیش؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)