تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 720 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در مرود رنگ تصویر و گرما در پلاسماها کاملا طبیعیه.
    نور هم توش بازتاب میشه ولی نه زیاد.

اگه دکمه F رو نزنین دوتا دکمه زیریش کاری انجام نمیدن، یعنی نه صدا رو تغییر میدن نه کانال و نه هیچ چیز دیگه.
    شما اول دکمه -V رو نگه دار (که هیچ اتفاقی نمیافته) بعد سه باز از روی کنترل دکمه RECALL رو بزن، بعد چند ثانیه منو ظاهر میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزیز.من قبلا F رو زدم و الان وقتی V- رو میزنم کانال عوض میکنه و هر چی دوباره F رو میزنم فایده نداره و بازم کانال عوض میکنه یعنی اونطور که شما گفتی که هیچ کار نکنه نمیشه ولی وقتی F رو نگه میدارم و سه بار recall رو میزنم یه صفحه ی مستطیلی میاد که سه تا سر برگ داره و عکس فوتبال داره (همین منو هست؟) ولی طبق دستورات وقتی 2 رو میزنم این میره و هیچی نمیاد اگه هیچی رو هم نزنم یه خط میاد وسط صفحه!
    یه سوال دیگه هم دارم تو مد عادی کنتراست چقدره؟مال من رو 60 بود ولی دیدم تو دفترچه زده کنتراست 90 حالا چون دوستان گفتن 100 ساعت اول رو مد عادی باشه خواستم بپرسم کنتراست رو 60 باشه یا 90؟
    خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

امیر جان من اون لینکی که افشین داد رو دیدم زدم تونستم مدت زمان استفاده از دستگاه رو ببینم 0000024:56 بود.
    دستت رو رو دکمه V نگه دار، بعد ریکال رو سه بار بزن، عیب نداره اگر کانال عوض بشود.

3. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.

1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
    2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
    بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
    ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
    ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
    د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
    ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
    و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.

اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.
    سلام دوستان من صحبتي كه با مهندس فني شركت بانيان داشتم(خيلي مفصل)در مورد آب بندي . اين موارد كه مثل Burn in و Image Retention IR و.. كاملا حل شده است ميگفت اين مشكلات براي پلاسما قديم وجود داشت(بيشتر سامسونگ) اما در حال حاضر اين مشكلات رفع شده و حتي از همام زمان اول كه راه اندازي كرديد حتي مود دايناميك كار كند هيچ اتفاقي نميفته و مطمئن باشيد!
    درمورد viera cast هم هنوز جواب نگرفتم كه آيا اين tv ساپورت ميكند يا نه..

5. این کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.من قبلا F رو زدم و الان وقتی V- رو میزنم کانال عوض میکنه و هر چی دوباره F رو میزنم فایده نداره و بازم کانال عوض میکنه یعنی اونطور که شما گفتی که هیچ کار نکنه نمیشه ولی وقتی F رو نگه میدارم و سه بار recall رو میزنم یه صفحه ی مستطیلی میاد که سه تا سر برگ داره و عکس فوتبال داره (همین منو هست؟) ولی طبق دستورات وقتی 2 رو میزنم این میره و هیچی نمیاد اگه هیچی رو هم نزنم یه خط میاد وسط صفحه!
    یه سوال دیگه هم دارم تو مد عادی کنتراست چقدره؟مال من رو 60 بود ولی دیدم تو دفترچه زده کنتراست 90 حالا چون دوستان گفتن 100 ساعت اول رو مد عادی باشه خواستم بپرسم کنتراست رو 60 باشه یا 90؟
    خیلی ممنون
    شما در حالت عادي بعد از روشن كردن Tvدكمه V- روي تلويزيون نگه دار و بعد دكمه recall روي كنترل رو 3 بار بزن و بعد دستت رو از روي -v بردار روي تلوزيون سرويس منو ظاهر ميشه. باور كن

7. این کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که از اولش آب بندی نکردم، یعنی وقتشو نداشتم، با مد دینامیک هم دیدم ولی روی 60 گذاشتمش.
    راستی این صرفه جویی چکار میکنه؟ وقتی خاموشش میکنی تصویر بهتر و صفحه براق تر میشود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون بالاخره منو مخفی رو آوردم فقط یکی بگه تو مد عادی کنتراست چنده؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون بالاخره منو مخفی رو آوردم فقط یکی بگه تو مد عادی کنتراست چنده؟ ممنون
    کنتراست 60 هه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من صحبتي كه با مهندس فني شركت بانيان داشتم(خيلي مفصل)در مورد آب بندي . اين موارد كه مثل Burn in و Image Retention IR و.. كاملا حل شده است ميگفت اين مشكلات براي پلاسما قديم وجود داشت(بيشتر سامسونگ) اما در حال حاضر اين مشكلات رفع شده و حتي از همام زمان اول كه راه اندازي كرديد حتي مود دايناميك كار كند هيچ اتفاقي نميفته و مطمئن باشيد!
    درمورد viera cast هم هنوز جواب نگرفتم كه آيا اين tv ساپورت ميكند يا نه..

با تشکر از دوست عزیز

1- طرفداران استفاده از تمهیدات خاص در 100 ساعت اول عمر پلاسما اصلی ترین دلیل رعایت موارد فوق را بی ضرر بودن آنها می دانند مثلا توصیه یکی از دوستان در مورد استفاده از Zoom 1 در 100 ساعت اول مطمئا اگر خیلی مفید نباشد ضرری هم ندارد ضمنا اگر دوستان به نمایندگی های پاناسونیک مراجعه کنند و پلاسما های S10 را که کمتر از یک سال در مد دینامیک استفاده شده است را ببینند تقریبا همگی IR دارند.

2- در حال حاضر اطلاعات فنی شما و بسیاری از دیگر دوستان این فروم از تمام مهندسین فنی شرکت بانیان بیشتر است شرکت بانیان اگر اطلاعات کافی داشت V20 را باتمام قطعات مورد نیاز به ایران وارد می کرد هم اکنون به دلیل آنکه شرکت بانبان فراموش کرده کابل HDMI v 1.4 را وارد نماید خریداران V20 و سینمای خانگی PT-980 نمی توانند از امکان ARC یا برگشت صدای تلویزیون به سینمای خانگی استفاده کنند. با توجه به آنکه در پشت سینمای خانگی فقط یک ورودی Optical وجود دارد که آنرا مدیا پلیر اشغال می کنددر این صورت اجبارا برای انتقال صدا می بایست از کابل آنالوگ AV استفاده شود.

12. 3 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بر اعضای فروم
    سئوالی داشتم از دوستان. ممنون میشم اگر کسی می دونه کمکم کنه.
    می خواستم بدونم چطور میشه در حالت استفاده از «رسیور» (به فرض ورودی AV1)، خروجی صدا رو از بلندگوهای سینمای خانگی (ورودی AV2/HD) دریافت کنم؟ آیا اصلا چنین امکانی وجود داره؟
    تلویزیونم V20r هست و سینمای خانگی هم PT-980.
    متاسفانه فرصت مرور مطالب گذشته برام مقدور نبوده و از طریق جستجو هم به نتایج قابل قبولی نرسیدم. در هر صورت اگر سئوالم خارج از روال موضوع یا تکراری بوده، از دوستان عذر خواهم.
    سپاس...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مگه V20 کابل 1.4 می خورد؟ یکمی راجب کارکردش توضیح می دید؟ یعنی با همون کابل صدای تی وی میره توی سینما؟

15. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •