الان داره منچستر فولام رو میزاره
الان داره منچستر فولام رو میزاره
من بازی رو ندیدم ولی همش نتیجه رو آنلاین پیگیری میکردم
بالاخره بازی رو مقابل فولام 1 بر صفر بردیم. این برد شیرین رو به همه طر فدارا تبریک میگم![]()
چند نکته
رسما اثبات شد!
یونایتد فقط بلده یک نیمه فوتبال بازی کنه.
اول فصل فقط نیمه ی دوم و حالا فقط نیمه ی اول.
یونایتد وینگر خطرناک نداره.
همشون یک مشت فوتبالیست معمولی و سطح پایین اند که به لطف scouting افتضاح یونایتد ، وارد این باشگاه شدند و درآمد بازیکنان های با کیفیت و سطح بالا بهشون داده میشه.
یونایتد پر شده از یک مشت بچه ی پراشتباه و بی کیفیت.
برای نمونه: کلورلی، یانگ، نانی، دخه آ، اسمالینگ، ولبک ، اندرسون
اینها مثل بچه ها فوتبال بازی می کنند. پراشتباه، بی تجربه، ثبات ندارند، مهارت فردی پایین.
و حالا zaha هم به این لیست قراره اضافه بشه.
یونایتد تبدیل شده به تیمی که برای برد متکی ایه به نبوغ لحظه ای فلان بازیکن نه تاکتیک های مربی و کار تیمی.
یونایتد بلد نیست دفاع کنه.
فشار روی دروازه یونایتد فراتر از حد استاندارده!
در بازی با فولام ، 2 بار بازیکنان یونایتد توپ رو از روی خط دروازه دخه آ بیرون کشیدند.
یونایتد بدجور می خواد امسال قهرمان بشه.
با این خط دفاع ، با این هافبک ها، با این وینگرها، با این تاکتیک ها، هر تیم دیگه ای بود باید قید قهرمانی رو می زد. اما نه یونایتد.
Last edited by Yi Yi; 03-02-2013 at 02:07.
شب ضعیفی بود . نتیجه رو فقط گرفتیم ولی بازی نکردیم ! مقتدرانه نیست بردامون !
امروز صبح هایلایت بازی دیدم نیمه اول 2بار توپ به تیرک دروازه زدیم یک بار سر ضربه کرنر که بعد از دفع ناقص دروازه بان که به زحمت توپ از روی خط برگردوند پاتریس اورا ضربش با بدشانسی به تیر دروازه برخورد کرد یک بار دیگه هم شوت وین رونی از پشت محوطه جریمه به تیر دروازه خورد و با بدشانسی محض گل نشد دقیقه 90 هم سر یک ضربه کرنر فولهام صاحب موقعیت گل شد که فان پرسی توپ نزدیک خط دروازه برگردونداین پیروزی به همه هوادرای منچستر یونایتد تبریک میگم
!!!Great Ryan Giggs throw history
نظرات دوستان به قدری جالبه که آدم شاخ در میاره!
اون دوستمون که اومده این همه جوون با استعداد رو با خاک یکسان کرده و انتظار داره منچستر هم مثل رئالیازده تا فوق ستاره داشته باشه آخرشم به هیچ جا نرسه ، دوست عزیز این بازیکنایی که به گند کشیدیشون آرزوی خیلی از تیمای بزرگ دنیان.
دخیا ، کلورلی ، ولبک و زاها رو با این الفاظ خطاب کردن فقط از پس یه آدمی بر میاد که هنوز روح یونایتد رو نشناخته ، متاسفم برای شما با این دیدی که به منچستریونایتد دارید
یونایتد اگر دفاع کردن بلد نبود دیشب به راحتی 2-3 گل میخورد ، تیمی بزرگه که تو روزای بدشم لااقل نتیجه رو بگیره و گرنه که تیمای کوچیک هم به احتمال زیاد روزای خوبشون نتایج خوب میگیرن
آقای روح شناس شاخدار! واسه خودت متاسف باش نه واسه من.نظرات دوستان به قدری جالبه که آدم شاخ در میاره!
اون دوستمون که اومده این همه جوون با استعداد رو با خاک یکسان کرده و انتظار داره منچستر هم مثل رئالیازده تا فوق ستاره داشته باشه آخرشم به هیچ جا نرسه ، دوست عزیز این بازیکنایی که به گند کشیدیشون آرزوی خیلی از تیمای بزرگ دنیان.
دخیا ، کلورلی ، ولبک و زاها رو با این الفاظ خطاب کردن فقط از پس یه آدمی بر میاد که هنوز روح یونایتد رو نشناخته ، متاسفم برای شما با این دیدی که به منچستریونایتد دارید
یونایتد اگر دفاع کردن بلد نبود دیشب به راحتی 2-3 گل میخورد ، تیمی بزرگه که تو روزای بدشم لااقل نتیجه رو بگیره و گرنه که تیمای کوچیک هم به احتمال زیاد روزای خوبشون نتایج خوب میگیرن
من نگفتم بره یازده تا ستاره بخره و نتیجه نگیره. چرا الکی حرف تو دهن من می زاری؟
من از کیفیت پایین بازیکن ها حرف زدم.
آخه رو چه حسابی به بازیکنایی که این فصل بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین تیم های اروپا رو ساختن میگی بی کیفیت؟
پاسخ در پست شماره 663 :آخه رو چه حسابی به بازیکنایی که این فصل بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین تیم های اروپا رو ساختن میگی بی کیفیت؟
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////اینها مثل بچه ها فوتبال بازی می کنند. پراشتباه، بی تجربه، ثبات ندارند، مهارت فردی پایین.
Catch Me If You Can
شرح حال یونایتد و سیتی!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)