تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 197 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

تعویض خوزه به نظرم اشتباه محضه. هیچ تضمینی هم وجود ندارد که با تعویض مربی شرایط باشگاه بهتر شه. شما مورینیو رو هم بیارید هیچ فرقی از نظر فنی برای باشگاه نمیکنه. تا وقتی بازیکن ها به خودشون اجازه میدهند علیه مربی مصاحبه کنند و تو زمین کم کاری کنند و بیرون زمین حاشیه سازی, حتی مورینیو هم نمیتونه تو این شرایط نتیجه بگیره.فرگوسن اگه تونست این همه افتخارات با منچستر کسب کنه حداقل 5 سال بهش فرصت دادن.مگه تو این ده سال اخیر ما چندبار قهرمان حتی نیم فصل شدیم که الان از این تیم که بالای هفتاد درصد از بازیکناش اول فصل عوض شدن انتظار داریم قهرمان بشن؟معتقدم سردار داره به نوعی اشتباهات اول فصل خودشو در قبال انتخاب مربی که تا روز اخر نقل انتقالات مشخص نبود کی میخاد مربی پرسپولیس شه رو داره الان هم تکرار میکنه.در شرایط فعلی بهترین کار ادامه نیم فصل دوم با حمایت کامل از ژوزه تا پایان فصل و کوتاه کردن دست زیاده خواهان و بازیکن نماها است.کسانی که من مطمئنم نمیدون پا جای چه اسطوره های گذاشتن روزگاری در این این باشگاه حداقل چند بازیکن با مدرک لیسانس و دکتر حضور داشتن ولی الان متاسفانه بعضیا حتی مدرک دیپلم هم ندارن وحد حدود اختیارت یه بازیکن رو نمیدونند. به قول آقا مهدوی کیا اگه چند تا بازی بین المللی داشتن میفهمیدن که وظیفه یه بازیکن مصاحبه علیه کادر فنی نیست و تلاش بیشتر برای موفقیت و سربلندی باشگاهه.

حاشیه های که باعث شدن تو این چند سال تیم نتیجه نگیره، که قطبی رو از ایران فراری داد،باعث شد دنیزلی از پرسپولیس فرار کنه و از تو هفته دوم همین فصل گریبان پرسپولیس رو گرفته باعث شد تمرکز خوزه بیشتراز تمرینات به حاشیه های باشگاه باشه.از قطبی و دنیزلی و کرانچار گرفته تا خوزه و گل محمدی یا هر مربی دیگه ای که قراره بیاد زیر فشار باند بازی بازیکنا،حاشیه های خود ساخته مدیران،سطح پایین فرهنگی و فنی بعضی از بازیکنان منجمله:رضایی،گردان،کریمی، ولادی،حسینی و......له خواهد شد و این داستان همچنان ادامه خواهد داشت و قربانی خواهد گرفت.

2. 4 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول اینکه به نظرم تیمی که بیشتر نیم فصل رو در محدوده ی خطر سپری کرده باشه نمیتونه "متوسط" نتیجه گرفته باشه ؛ به خصوص که این قیاس رو برای نام بزرگ پرسپولیس ( یک تاریخ افتخار ) انجام میدیم .
    خب ببینین، اگه بخایم یه قیاس انجام بدیم، خیلی چیزها هست که میتونیم توی این مقایسه دخیل کنیم
    مثلا اینکه صدر نشینهای فعلی لیگ دارن با تیمی کار میکنن که عملا تیم از الف تا ی مال خودشونه و دست پخت خودشونه
    قلعه نویی که توی هر تیمی میره کل اکیپش رو با خودش میبره
    سپاهان هم که 4 فصله قهرمانه و مربیش هم 2 فصله بالا سر تیمه
    اما ژوزه اصلا توی یار گیری تیم هیچ نقشی نداشته
    قبل از شروع فصل حتی یدونه اردوی درست درمون با تیم نرفت و...
    الان جدول لیگ اینجوریه:

درسته که رتبه 12 ام واسه ما خوب نیست اصلا
    ولی یه مقدار بد بیاری ها و داوری های بد و بد شانسی و مصدومیت و غیره روی توی امتیاز تیم دخیل کنین،
    میبینین که اگه ما فقط از 2 تا از بازیهایی که باید میبردیم و به خاطر اشتباه داوری اینجوری نشد
    4 امتیاز گرفته بودیم الان راحت 6ام یا 7 ام میبودیم
    پس به نظر من، با توجه به اون همه حاشیه ای که بازیکنای این تیم و مدیر عامل عزیزش ایجاد کردن،
    تیم متوسط بوده نه ضعیف
    شما همین دیشب هم اگه نود رو دیده بودین، نکونام هم قبول داشت که این پرسپولیس
    اگه یکم خوب بازی کنه میتونه استقلال رو هم توی تیم فصل دوم بگیره که به نظر من اصلا هم بعید نیست
    این مربی سطح بالا و کاربلدی که میفرمایید هیچ اعتباری نه نزد بازیکنا و نه نزد سکوها نداره دیگه ، و با مصاحبه ی بازیکنا ما عملا تیمی رو داریم که علیه سرمربیش شمشیر رو از رو بسته .
    1. اینکه بازیکنای ایرانی عوضی هستن و نمیخوان حرف یه مربی بزرگ و با اعتبار بین المللی رو گوش کنن،
    آیا از اعتبار اون مربی کم میکنه؟
    آیا سابقه اون رو میبره زیر سوال؟
    آیا اصلا روی سکو ها توی ایران مکانی برای شعور هم وجود داره؟ یا فقط یه سری باند بازی و جو گیری اونجا حاکمه؟؟
    2. اینی هم که میگین مربی شمشیر رو از رو بسته من نمیدونم با توجه به کدوم حرف ژوزه این حرف رو میزنین.
    من که تا حالا حتی در مورد کریمی هم مصاحبه منفی ار ژوزه ندیدم...

دوم اینکه این استدلال به نظرم درست نیست ، امیرقلعه نویی قبل از سرمربیگری استقلال عمر مربیگری حرفه ایش به یک فصل میرسید آیا ؟
    عزیزم یعنی شما الان میخای گل محمدی که نمیتونه دماغ خودش رو بالا بکشه رو با قلعه نویی هفت خط مقایسه میکنی؟
    اون شیطون رو درس میده! بازیکنها مثل چی ازش میترسن!

به هرحال در شرایطی هستیم که واقعا شوک نیاز هست برای تیم ، با این روند در نیم فصل دوم ما میتونیم یکی از کاندیداهای بالقوه ی سقوط باشیم ( حتما میدونید که در انتهای این فصل سه تیم به لیگ یک سقوط میکنند )
    میشه بگین چرا به شوک احتیاج داریم؟
    ما تازه داشت دوران شوکمون تموم میشد که 4 تا بازیکن آماتور منش اومدن مصاحبه کردن و آرامش نصفه نیمه تیم رو بهم زدن!
    حالا اصلا فرض محال که شوک هم لازم باشه.
    والا به نظر من این شوک به جای باز کردوندن حیات،
    تیم رو قشنگ به یک کمای کامل خواهد برد!

برای باز 1000ام! گل محمدی در حد این حرفها نیست!
    آخه بابا آدم چند بار باید از یه سوراخ گزیده بشه؟؟؟؟؟
    کدوم یکی از اینایی که تو این 4 فصل اخیر اومدن توی این تیم
    جز گند زدن واسه تیم چیزی داشتن؟؟؟؟

اون علی ایی که هنوزم که هنوزه حاشیه هاش دست از سر ما بر نمیداره!
    اون پیروانی و استیلی هم که واقعا نقش مترسک رو ایفا میکردن

آقای کرانچار اومد توی پرسپولیس، همین که تیمش داشت جون میگرفت
    یهو غیرت ایرانی آقایون گل کرد و اخراجش کردن به جاش دایی رو آوردن!
    حالا از اینکه دایی چقدر تیم رو نابود کرد بگذریم اصلا!!!!
    الان کرانچار کجاست؟ تیمش کجاست؟ چند تا عنوان قهرمانی داره؟؟؟؟؟؟
    آخه یه ذره درست نگاه کنین بابا!

بد بختی ما توی غریب به اتفاق این سالها همین بوده که همینکه یه مربی خارجی اومده نتیجه کارش رو بگیره اخراجش کردن!

ببخشید طولانی شد. این حرفهای ما هم که به جایی نمیرسه...
    هر حرفی میگم از سر دلسوزیه

4. 10 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

+
    پ‌ن: جالبه که مردم عامل اصلی یعنی بازیکنان رو در رده‌ی آخر قرار دادن/ عنوانشم بازیکنان بی‌غیرت بود خیلی بهتر میشد!

6. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پ‌ن: جالبه که مردم عامل اصلی یعنی بازیکنان رو در رده‌ی آخر قرار دادن/ عنوانشم بازیکنان بی‌غیرت بود خیلی بهتر میشد!
    به نظر من که نتایج نظرات درسته
    اکثر بازیکنای ایرانی بی غیرتن ولی مهم اینه که کادر فنی ازشون بهترین بازی ها و نتایج رو بگیره
    به بازیکنای سال پیشمون هم میگفتیم بی غیرت و همه با رفتنشون موافق بودیم ولی فعلا که ملوان با همون بازیکنای بی غیرت خیلی بهتر از ما نتیجه گرفته و بالای جدوله!!

8. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

+پ‌ن: جالبه که مردم عامل اصلی یعنی بازیکنان رو در رده‌ی آخر قرار دادن/ عنوانشم بازیکنان بی‌غیرت بود خیلی بهتر میشد!
    من معتقدم این نظر سنجی زیاد درست نیستیادتون باشه استقلالی ها هم میتونستند رای بدنو همشون با مدیریت سردار بد هستندبرای همین استقلالی ها گزینه مدیریت رو میزدند

10. 3 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اون علی ایی که هنوزم که هنوزه حاشیه هاش دست از سر ما بر نمیداره!

آقای کرانچار اومد توی پرسپولیس، همین که تیمش داشت جون میگرفت
    یهو غیرت ایرانی آقایون گل کرد و اخراجش کردن به جاش دایی رو آوردن!
    حالا از اینکه دایی چقدر تیم رو نابود کرد بگذریم اصلا!!!!

میشه یکم توضیح بدین مشکل شما با شخص علی دایی چیه اون سالی که کرانچار از تیم اخراج کردن تیم سوم جدول قرار داشت بعدش علی دایی اومد یعنی اگه کرانچار اخراج نمیکردن میتونست اخر فصل مقام خوبی به دست بیاره در مقابل سپاهانی که بهترین بازیکنا رو در اختیار داشت و اکثر بازیاش رو پرگل میبرد وبا اقتدار قهرمان اون سال شد بعد علی دایی تو یک فصل و نیم 2بار پشت هم 2 قهرمانی جام حذفی اورد سال اولش که بعد کرانچار اومد تیم که از نظر بازیکن وضعیت اصلن خوبی نداشت فصل بعد هم با مدیریت درخشان مدیریت وقت اون زمان پرسپولیس حبیب کاشانی نتونست اون بازیکنایی که مد نظرش بودن رو بگیره خیلی جالبه قبول دارین این تیم پرسپولیس فعلی از نظر بازیکن در بعضی نقاط ضعف داره و حق به مانویل ژوزه میدین با این نتایج افتضاحی که نیم فصل به بار اورده بعد علی دایی میگین توی اون یک سال و نیمی که بوده باعث نابودی تیم شده نمیدونم شاید با یک سری بازیکنای معمولی تیم به 2قهرمانی پشت سر هم در جام حذفی رسوندن ضعف سرمبیگری علی دایی به حساب میاد خدا رو شکر با نتایج درخشانی که تا اینجای فصل با تیم را اهن گرفته و فاصله دو امتیازی با صدر جدول یک بار دیگه شایستگیهای خودش به همه ثابت کرده اونم با تیمی که یک هفته مونده بود به شروع لیگ بسته شد

12. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یکم توضیح بدین مشکل شما با شخص علی دایی چیه اون سالی که کرانچار از تیم اخراج کردن تیم سوم جدول قرار داشت بعدش علی دایی اومد یعنی اگه کرانچار اخراج نمیکردن میتونست اخر فصل مقام خوبی به دست بیاره در مقابل سپاهانی که بهترین بازیکنا رو در اختیار داشت و اکثر بازیاش رو پرگل میبرد وبا اقتدار قهرمان اون سال شد بعد علی دایی تو یک فصل و نیم 2بار پشت هم 2 قهرمانی جام حذفی اورد سال اولش که بعد کرانچار اومد تیم که از نظر بازیکن وضعیت اصلن خوبی نداشت فصل بعد هم با مدیریت درخشان مدیریت وقت اون زمان پرسپولیس حبیب کاشانی نتونست اون بازیکنایی که مد نظرش بودن رو بگیره خیلی جالبه قبول دارین این تیم پرسپولیس فعلی از نظر بازیکن در بعضی نقاط ضعف داره و حق به مانویل ژوزه میدین با این نتایج افتضاحی که نیم فصل به بار اورده بعد علی دایی میگین توی اون یک سال و نیمی که بوده باعث نابودی تیم شده نمیدونم شاید با یک سری بازیکنای معمولی تیم به 2قهرمانی پشت سر هم در جام حذفی رسوندن ضعف سرمبیگری علی دایی به حساب میاد خدا رو شکر با نتایج درخشانی که تا اینجای فصل با تیم را اهن گرفته و فاصله دو امتیازی با صدر جدول یک بار دیگه شایستگیهای خودش به همه ثابت کرده اونم با تیمی که یک هفته مونده بود به شروع لیگ بسته شد
    عزیزم اگه شما یادت رفته من که یادم نرفته همون جامهای حذفی رو هم علی دایی با 1000 تا سلام و صلوات گرفت
    یادم نرفته که یک چهارم نهایی از تیم دسته سومی با شانس توی پنالتی بردیم

بعدم توی اون مدت پرسپولیس چه تاکتیکی داشت؟ چه حرکت مثبتی توی تیم اتفاق افتاد؟
    جام حذفی گرفت که بگین تو لیگ چندم شدیم؟

اون زمان آقای دایی یه خط در میون دادگاه بود به خاطر مشکلاتش با فدراسیون سرِ پول
    این تیم راه آهن هم بعد از 2 سال و خورده ای که زیر دست دایی بوده (فکر کنم، دقیق مطمئن نیستم) حالا داره یه لک و لکی میکنه

بعد هم اصلا شما این حرفها رو بذارین کنار. من به هیچ عنوان منکر قدرت سرمربیگری دایی نمیشم
    اما موضوعی که هست اینه که همین علی دایی که مربی خوبی هم هست
    خیلی خیلی زودتر از اونی که باید توی پرسپولیس اومد و نتیجش شد همچون تیم فاجعه ای...

الان این تیم دوباره همون بلاها سرش خواهد اومد، چرا؟
    چون گل محمدی هم ((اگر)) مربی خوبی باشه باز الان براش پرسپولیس زوده!

14. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

از همون اولین روز هم از ژوزه خوشم نیومد مخصوصا زمانیکه گفت مطمئن باشید دوازدهم نمی‌شیم
    خیلی سعی کردیم ازش حمایت کنیم حتی بعد از شکستهای بد و از اون بدتر بازیهای خیلی ضعیف و دفاعی
    ولی اون چیزی از خودش نشون نداد فقط یه مجسمه بود که 90دقیقه می‌نشست روی نیمکت گرمش
    بعد از زدن و خوردن گل یه مجسمه رو میدیدیم که نه خوشحالی میکرد نه ناراحت میشد و نه هیچ چیز دیگه‌ای
    در صورتی که ما هوادارا جون به لب میشدیم بالا پایین میپریدیم و غصه میخوردیم چون تعصب داشتیم
    ما مربی‌ای میخواستیم که تو غم و شادیها و تمام لحظات خوب و بد همراهمون باشه نه یه آدمِ لجباز و یه‌دنده
    دوست داشتیم فرماندهی کنه مثل مهدی مهدویکیا، دوست داشتیم حرص بخوره مثل علی کریمی
    ژوزه مربی‌ای نبود که به درد *پرسپولیس بزرگ و هوادارای متعصبش* بخوره حالا هرچقدر حرفه‌ای هم باشه!
    Last edited by Alinho; 11-12-2012 at 22:06.

16. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

فکر میکردم سردار قویتر برخورد کنه .

این جوری که بوش میاد ، بعید نیست ژوزه رو نگهداره .

• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• نشست محمد رویانیان و مانوئل ژوزه صبح امروز به مدت یک ساعت و نیم برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان و مانوئل ژوزه صبح امروز با هم دیدار و گفتگو کرده و درباره مسائل مختلف به صحبت پرداختند.
      مانوئل خطاب به رویانیان گفت: دوست ندارم شما ناراحت باشید. آنچه روی داد اتفاق تلخی برای هر دوی ما بود و مهمتر از ما برای پرسپولیس تلخ بود.
      وی ادامه داد: من آمدم که کار کنم و موفق باشم. پانزده سال همیشه و به صورت مداوم برنده و موفق بودم اما اینبار اتفاقاتی افتاد که نتایج تیم به گونه دیگری رقم خورد. در این امر عوامل مختلف دخیل بود و نمی‌خواهم کسی را متهم کنم. من سرمربی بودم و از خودم رفع مسوولیت نمی‌کنم. در این شرایط هم شما و هم من ضربه خوردیم. پرسپولیس بازیکنان بزرگ، خوب و توانمندی دارد ولی باید فرصت فراهم شود که با روحیه و انسجام بیشتر در میادین حاضر شوند. آنها باید خودشان را باور کنند و ایمان داشته باشند که می‌توانند موفق بشوند. با اطمینان می‌گویم آنها نفرات توانمندی هستند که در نیم فصل نتایج خوبی را رقم خواهند زد. هواداران باید به حمایت خود از پرسپولیس ادامه بدهند و در آن صورت این بازیکنان بهترین عملکرد را بروز خواهند داد. بدون شک شرایط برای پرسپولیس عوض می‌شود.
      ژوزه در صحبت‌های خود با رویانیان تصریح کرد: با این اتفاقات باید با هم صحبت کنیم و تصمیم بگیریم. شما هم ناراحت نباش، مردم می‌دانند چقدر برای تیم زحمت کشیده‌اید. پرسپولیس هم تیم بزرگی است و این را هر کسی می‌تواند احساس کند. هواداران هم لیاقت‌شان بهترین‌ها است. دوست دارم هوادارانی که می‌آمدند و با تمام وجود تیم را تشویق می‌کردند، خوشحال باشند. پرسپولیس همیشه بالاترین و بهترین تیم است و با این هواداران عظمت دارد. من تمام تلاش خودم را کردم تا تیم را بالا ببرم اما همه چیز دست به دست هم داد که اتفاقات به شکلی رقم بخورد که نه باعث رضایت من و شما باشد و نه رضایت هواداران.
      این صحبت‌ها در حالی در جلسه صبح امروز مطرح شد که قرار است جلسات دیگری بین مدیر عامل پرسپولیس و مانوئل ژوزه تشکیل شود.
      رویانیان با اعلام مطالب بالا گفت: برخورد ژوزه بسیار خوب بود و من را تحت تأثیر قرار داد. باید جلسات دیگری داشته باشیم تا درباره مسائل مرتبط با هم صحبت کنیم. من در جلسه امروز به آقای ژوزه گفتم، شما مربی بزرگی هستید، همیشه سعی کردید که پدرانه با بازیکنان صحبت کنید و شخصیتی که از خود نشان دادید، نقاط تاریک نداشت. همه ما می‌دانیم با تمام وجود برای پرسپولیس زحمت کشیدید. جامعه رسانه‌ای، باشگاه و مردم هم در این مدت در همین روزهای اخیر با دید مثبت به شما نگاه کردند. رسانه‌ها طوری برخورد نکردند که شخصیت شما زیر سوال برود. با احترام نوشتند و به غرض ورزی علیه شما مطلبی ننوشتند که از این بابت خودم از آنها تشکر کردم و می‌کنم. چند روز هم گفتیم که باید با هم صحبت کنیم تا تصمیم بگیریم و به توافق برسیم. اینطور نبود که شما را بکوبند و خط مشی همه از باشگاه تا رسانه‌ها حفظ شأن شما بود.
      وی ادامه داد: در صحبت‌هایی که به آقای ژوزه داشتم برای من بسیار جالب بود که از بازیکنان بسیار به نیکی یاد کرد و بارها نیز از هواداران صحبت کرد. صحبت‌ها زیاد بود ولی بحث عمده آن تحت تاثیر این دو مساله قرار داشت. او حتی گفت: بازیکنان برخورد بد نداشتند. تمام تلاش خود را کردند و می‌خواستند که به آنها اطمینان داشته باشیم. ژوزه حتی به علی کریمی اشاره کرد و گفت: در نیم فصل دوم می‌بینید که او کمک زیادی خواهد کرد. او وقتی به شرایط خوبی برگردد و مصدومیت را پشت سر بگذارد، کمک بزرگی خواهد بود. ژوزه درباره تیم دلسوزانه صحبت کرد و حتی توصیه‌هایی داشت. ما قرار است جلسات فشرده‌ای طی این دو روز با هم داشته باشیم که نتایج آن متعاقبا اعلام می‌شود.

منبه : پرسپولیس

سردار مگه نگفتی ما با ژوزه طی کرده بودیم تو 3 بازی آخر 7 امتیاز بگیره ؟ مگه این همه فرصت تا نیم فصل ندادی ؟ و ...
    حالا اینکه میگی من تحت تاثیر حرف های ژوزه قرار گرفتم دیگه چه صیغه ایه ؟ ای بابا .

همه ی تیم ها دارن خرید های نیم فصلشون رو انجام میدن ، ما سره این گیر کردیم که سرمربی رو نگه داریم یا کی رو انتخاب کنیم !!!
    استقلال دیگه جا نداره انقدر بازیکن داره میخره .
    این جوری که بوش میاد ، هم ژوزه میمونه ، هم بازیکن های بی غیرته تیم ، باباااااااااااااااااااااا اااا دردمون رو به کی بگیم ؟ ای بابا

مثلا همین گردان ، اصلا به درد تیم نمیخوره ، دارن نگهش میدارن ، بابا وقتی سپاهان میخوادش ، بفروشیدش بره دیگه . ( دروازه بان سپاهان ببین چه قدر داغونه اینا میخوان گردان رو بخرن )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7796 بازدید
    موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط : رامین
    ۲۱ آذر ۱۳۹۱

خبرگزاری پرسپولیس نیوز : ترجیح دادم خودم مشکلم را حل کنم و به همین خاطر در جلسه‌ای با محمد رویانیان حاضر شدم و حرف‌هایم را به مدیرعامل باشگاه گفتم. دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس پس از نشست امروزش با محمد رویانیان مجاب شد تا در این تیم بماند و از فردا در تمرینات سرخپوشان حاضر شود.
    شهاب گردان، در خصوص جلسه‌اش با محمد رویانیان ضمن بیان مطلب فوق گفت: ترجیح دادم خودم مشکلم را حل کنم و به همین خاطر در جلسه‌ای با محمد رویانیان حاضر شدم و حرف‌هایم را به مدیرعامل باشگاه گفتم.
    وی خاطرنشان کرد: ایشان هم صحبت‌هایی را مطرح کرد و با وجود اینکه چند پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری داشتم، در نهایت تصمیم گرفتم در پرسپولیس بمانم.
    دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس همچنین گفت: از فردا چهارشنبه در تمرین پرسپولیس شرکت می‌کنم و تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا مجددا به ترکیب اصلی تیم برگردم.

منبع این مطلب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم مبلغ قرار داد های ژوزه و همکارهاش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7735 بازدید
    موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط : رامین
    ۲۱ آذر ۱۳۹۱

خبرگزاری پرسپولیس نیوز : قانون فوتبال اینگونه حکم می کند که اگر یک مربی از باشگاهی استعفا دهد، رقم قرارداد وی به همان اندازه ای که در آن مدت فعالیت کرده پرداخته می شود اما اگر یک مربی از تیم اخراج شود، باشگاه باید تمام هزینه قرارداد وی را به طور تمام و کمال پرداخت کند.
    در شرایطی که بیشتر مردم کشورمان در شرایط نامساعد اقتصادی قرار گرفته و هر روز نرخ ارز و دلار بالا و پایین می شود، تیم فوتبال پرسپولیس اقدام به اخراج مربی خارجی خود می کند و در این راستا باید هزینه هنگفتی را نیز پرداخت کند.
    قانون فوتبال اینگونه حکم می کند که اگر یک مربی از باشگاهی استعفا دهد، رقم قرارداد وی به همان اندازه ای که در آن مدت فعالیت کرده پرداخته می شود اما اگر یک مربی از تیم اخراج شود، باشگاه باید تمام هزینه قرارداد وی را به طور تمام و کمال پرداخت کند.
    از همین رو باشگاه پرسپولیس نیز به دلیل اخراج مانوئل ژوزه موظف است تمام هزینه قرارداد ژوزه را به وی پرداخت کند. مانوئل خوزه و دو دستیارش تمام پولی که باید برای یک فصل کامل شامل بازی‌های لیگ برتر و جام حذفی دریافت می‌کردند را از پایان نیم‌فصل دریافت می‌کنند. یعنی آنها برای ۱۷ مسابقه که روی نیمکت پرسپولیس نشستند، در مجموع ۴ میلیارد تومان به جیب زدند.
    رقم قرار خوزه چقدر بود؟
    سرمربی اخراجی پرسپولیس در ابتدا با سرخ‌ها در مورد رقم قرارداد به توافق نرسید و طبق صحبت‌هایی که در این مورد انجام شد، خوزه از پرسپولیسی‌ها رقمی در حدود ۴ میلیون دلار درخواست کرده بود. مذاکرات و صحبت‌های مسوولان باشگاه پرسپولیس و رویانیان با مانوئل خوزه تا جایی ادامه پیدا کرد که بالاخره سرمربی پرتغالی‌ از رقم درخواستی‌اش گذشت و در رقابت با گابریل کالدرون آرژانتینی قبول کرد که به سرخ‌ها تخفیف ویژه‌ای بدهد.
    سرانجام رقم قرارداد مانوئل خوزه از سوی باشگاه پرسپولیس یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار اعلام شد. رقمی که بسیاری آن را باور نکردند و معتقد بودند با توجه به درخواست اولیه این پیرمرد پرتغالی که حدود ۴ میلیون دلار عنوان می‌شد، با عقل و منطق جور درنمی‌آید!
    به هر شکل بعدها مشخص شد که رقم قرارداد خوزه و دو دستیارش در مجموع ۲ میلیون دلار بوده و با توجه به نوسانات قیمت دلار، اگر میانگین ۲ هزار تومان را مبنا قرار دهیم آن وقت ارزش قرارداد کادر فنی پرتغالی پرسپولیس برای یک فصل ۴ میلیارد تومان خواهد بود. البته مبلغ حساب شده کف هزینه‌هاست و از آنجا که باشگاه پرسپولیس کادر فنی را اخراج کرده، باید تمام این ۴ میلیارد تومان را آن هم به دلار تقدیم خوزه و دو دستیارش کند.
    ارز بی زبانی که از کشور خارج شد
    با یک حساب سرانگشتی می توان گفت که کادر فنی ناموفق پرسپولیس به طور متوسط برای هر مسابقه‌ای که روی نیمکت نشستند، بیش از ۲۳۵ میلیون تومان دریافت کردند. اگر حساب و کتاب را به شکل دقیق‌تر انجام دهیم، باید گفت به طور متوسط سه مرد پرتغالی از هر بازی بیش از ۲۵۰ میلیون به جیب زدند تا در نهایت پرسپولیس پرمهره و کهکشانی را بحران‌زده در رتبه دوازدهم جدول تحویل بدهند و بروند!
    این خارجی‌ها در یک نیم‌فصل درست مانند سرمربی خارجی قبلی یعنی دنیزلی در یک نیم فصل تیم را دوازدهم تحویل دادند و رفتند. اگر دلارهایی که پرسپولیس در مجموع دو نیم‌فصل برای سرمربی‌های ترکیه‌ای و پرتغالی هزینه کرد و نتیجه نگرفت را به شکل دقیق محاسبه کنیم، متوجه می‌شویم چه میزان دلار بی‌خود و بی‌جهت از کشور خارج شد و دستاوردی پشت آنها نبود.

منبع این مطلب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 11-12-2012 at 22:50. دليل: ...

18. 5 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه ی تیم ها دارن خرید های نیم فصلشون رو انجام میدن ، ما سره این گیر کردیم که سرمربی رو نگه داریم یا کی رو انتخاب کنیم !!!
    استقلال دیگه جا نداره انقدر بازیکن داره میخره .
    راست میگی به خدا
    همیشه هم بد بختی ما همین میشه که اون موقعی که وقتشه یه کاری بکنیم دستمون جای دیگه بنده
    و بعدشم که میایم دست بکار بشیم باید چند برابر هزینه کنیم
    آخر هم نه این درست میشه و نه اون!

20. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •