تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 301 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی بعدی کیه کجاست
    حذفی:با ابومسلم تو تهران چهارشنبه 20 دی
    لیگ:با آلومینیم تو هرمزگان چهارشنبه 6 دی
    Last edited by XENON24; 24-12-2012 at 14:10.

2. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدون شرح....!!!!!!

4. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این تیتر هارو میزنن تا یکم فروش کنن. منو شما که عاقل هستیم و میدونیم چی به چیه پس بهتره به این چرندیات توجه نکنیم.

6. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه نقاشی زیبا

8. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

10. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قلعه‌نويي: مردم کاپيتان استقلال هستند

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: کاپيتان واقعي استقلال مردم هستند.

امير قلعه‌نويي پس از تمرين امروز استقلالي‌ها در حضور خبرنگاران عنوان کرد:‌ خدا را شکر شرايط خوبي داريم. توانستيم بازي سختي را برابر گهر انجام دهيم و به برتري دست يابيم. بار ديگر از مهمان‌نوازي دورودي‌ها و اراکي‌ها تشکر مي‌کنم؛ سه روز خوب را در آنجا بوديم و کارهاي فرهنگي خوبي کردند و محبت زيادي به ما داشتند.

وي ادامه داد: طبيعتا در دور برگشت بازي‌ها بايد با قدرت ظاهر شويم و هر بازي براي ما حکم فينال دارد. براي ديدار با آلومينيوم محرومي نداريم و مصدومان نيز فقط بيک‌زاده است.

سرمربي تيم استقلال درباره عدم حضور نکونام در تمرينات استقلال يادآور شد: خودم هنوز با او صحبت نکرده‌ام. باشگاه بايد با او صحبت کند و به ما اطلاع بدهد که موضوع از چه قرار است.

قلعه‌نويي در باره بحث کاپيتاني استقلال تصريح کرد: اين مسائل براي استقلال تمام شده است و خواهش مي‌کنم شما هم وارد آن نشويد. معلوم است کاپيتان استقلال چه کسي است. کاپيتان واقعي مردم هستند. يک تيکه پارچه فرقي نمي‌کند به حسن برسد يا به حسين. مهم اين است که دل مردم را شاد کنيم. وقتي اين کار را انجام داديم يعني راه درستي را پيش رفتيم. ما سرباز کشوريم و تمام تلاش خود را مي‌کنيم تا بتوانيم دل مردم را شاد کنيم.

وي افزود:‌ شعور مردم بالا است و قداست‌ها را حفظ مي‌کنند. بحث کاپيتاني در ايران سنتي دارد و همه آن را رعايت مي‌کنند اما من متاسفم که کسي به جاي خوشحال کردن دل مردم دنبال اين يک تيکه پارچه است. در تيم ما اين مسائل نيست و من هم اجازه نمي‌دهم که چنين مسائلي به وجود بيايد. همه مخلصانه و خالصانه تلاش مي‌کنيم تا براي خدمت به مردم فعاليت کنيم و دل آنها را شاد کنيم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه در ابتداي فصل بحث کاپيتاني را به خود بازيکنان واگذار کرد و آيا با حضور مجيدي که مسائل مختلفي در روزنامه‌ها مطرح شده اين موضوع را به آنها واگذار مي‌کند يا خودش تصميم مي‌گيرد گفت: درباره حضور مجيدي بايد يک چيزي بگويم و آن اين که بيشتر از هر کسي فتح‌الله‌زاده از اين موضوع خوشحال شد. در آوردن مجيدي هيچ فشاري روي من نبود. فتح‌الله‌زاده حضور او را دوست داشت. اما اين موضوع را مديريت کرد و هيچ فشاري روي من نياورد. با تصميم خودم مجيدي به تيم آمد در باره کاپيتاني هم بايد بگويم که آنجايي که نياز باشد نظر مدير مجموعه يعني فتح‌الله‌زاده را مي‌گيرم. به هر حال ما زيرمجموعه او کار مي‌کنيم من هم آدم مشاوره‌اي هستم و کار خودم را بلد هستم. اجازه نمي‌دهم به تيم لطمه وارد شود. اگر لازم باشد در اين زمينه ورود مي‌کنم.

قلعه‌نويي درباره حضور بازيکنان تازه وارد تصريح کرد: همه بازيکنان خوب هستند چه بازيکناني که از گذشته بودند و چه بازيکناني که جديد به تيم اضافه شدند. از کساني هم که از تيم جدا شدند تشکر مي‌کنم. آنها هم بازيکنان خوبي بودند همه بايد به خاطر مردم و استقلال تلاش کنيم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره عکسي که يکي از ليدرهاي استقلال با او در روزنامه‌ها انداخته و از حضور مجيدي در استقلال معترض شده، يادآور شد: آقايان به 20 سال گذشته برگردند ببينند چه کساني به او پول و پلاکارد مي‌دادند تا عليه قلعه‌نويي شعار بدهد. 20 سال گذشته باچه کساني در ارتباط بوده اين نشان از دموکراسي ما مي‌دهد که هر کسي را به باشگاه راه مي‌دهيم. حتي کساني که در گذشته مخالف ما بودند.

وي افزود: شما مي‌توانيد با خود او صحبت کنيد و ببينيد که در گذشته با چه کساني در ارتباط بوده است. خودش اعلام کرده بود که به او پول مي‌دادند و پلاکارد تا عليه من شعار بدهد. اين که ما همه افراد را به باشگاه راه مي‌دهيم نشان از دموکراسي ما دارد نمي‌توانيم بگوييم چه کساني وارد باشگاه شوند و چه کساني نيايند. اين مسائل نخ‌نما شده است.موارد براي 20 سال پيش است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: همه افراد برايم عزيز هستند و مهم اين است که استقلال را دوست داشته باشند. حال يک زمان قلعه‌نويي را دوست داشتند و روزي با او مخالف بودند ما ارزشي و معرفتي کار کرديم. همه افراد در ابتدايي که من آمدم دردسرهايي را به وجود آوردند اما پس از آن خود به اشتباه شان پي بردند و درست شدند. فضايي درست کرده‌ايم که هر کسي مي‌خواهد هر حرفي بزند.

وي ادامه داد: چه طور اين افراد روزي که جنجال درست مي‌کردند منتسب به قلعه‌نويي نبودند برويد از خود اين آقا بپرسيد 20 سال گذشته با چه کساني در ارتباط بوده حالا مدتي آمده و با ما عکس هم گرفته آن وقت منتسب به ما شده است. فضا را جوري درست کرديم که مخالفان هم حرف بزنند. سال گذشته افرادي که فحش مي‌دادند امسال همان افراد ما را تشويق مي‌کنند. ما اين کار را کرديم تا ذهن مردم روشن شود. به مردم و مخالفان خود هم احترام مي‌گذاريم.

قلعه‌نويي خاطرنشان کرد: استقلال راه خودش را پيدا کرده، هيئت مديره، کادر فني، بازيکنان مي‌دانند چه کار بايد بکنند.

وي در پاسخ به اين سؤال که اين ليدر در روزنامه‌اي عنوان کرده بود نظر شخصي خود را در مورد اعتراض به مجيدي عنوان کرد و کاري به قلعه‌نويي و حجازي ندارد، تصريح کرد: به روح مادرم اين موضوع را نمي‌دانستم.

سرمربي استقلال در پايان درگذشت نيما نهاونديان را تسليت گفت و اظهار داشت: او از بچه‌هاي خوب و سالم بود، با عزت بود و با عزت فوت کرد.

ورزش 3

12. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دو بازیکن و کابوس تیم های لیگ برتری ....

14. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

این نکونام خجالت نمیکشه برا کاپیتانی قهر میکنه!!

تو اوساسونا باید کاپیتان میشد اما بازوبندو میدادند به یکی که کمتر از اون سابقه داشت اما هیچی نمی گفت اما اینجا دو روزه اومده استقلال ادعا کاپیتانی داره

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

این نکونام خجالت نمیکشه برا کاپیتانی قهر میکنه!!

تو اوساسونا باید کاپیتان میشد اما بازوبندو میدادند به یکی که کمتر از اون سابقه داشت اما هیچی نمی گفت اما اینجا دو روزه اومده استقلال ادعا کاپیتانی داره
    قهرش برا کاپیتانی نبوده . اگر برا کاپیتانی می خواست این کارار رو بکنه که از همون اول فصل می کرد . اول فصل هم خودش کاپیتانی رو به مهدی داد ...
    اینقدر کاپیتان بوده که براش مهم نباشه . کاپیتان تیم ملی هم که هست ...

قهرش به خاطر مشکلاتی بوده که با بازیکنا داشته خصوصآ مهدی رحمتی که ااونم برطرف شد دیشب و جواد با ماست ..

17. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت:به عنوان سرباز در خدمت آبي پوشان هستم و اعتراضي به نيمکت نشيني در اين تيم ندارم.

حنيف عمران زاده افزود: پيروزي مقابل گهر دورود و صعود به مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي سبب افزايش روحيه بازيکنان استقلال شده است و اکنون در شرايط مطلوبي قرار داريم.

وي با بيان اينکه در تعطيلات نيم فصل بازيکنان خوبي به تيم استقلال پيوستند، افزود: تمامي مصدومان نيز به تيم برگشته اند و از هر نظر آماده پيروزي مقابل تيم آلومينيوم هرمزگان در نخستين بازي نيم فصل دوم ليگ برتر باشگاه هاي ايران هستيم.

مدافع تيم استقلال با بيان اينکه در نيم فصل دوم ليگ برتر کار براي همه تيم ها سخت تر مي شود، اظهار داشت: بازي مقابل تيمي که اکبر ميثاقيان سرمربيگري آن را بر عهده دارد دشوار است اما اميدواريم با حمايت هواداران نيم فصل دوم را با پيروزي خارج از خانه آغاز کنيم.

عمران زاده با بيان اينکه شرايط ايده آلي دارد، خاطر نشان کرد:هر زماني که با صلاحديد کادر فني تيم مقابل حريفان به ميدان بروم همچون سرباز در خدمت استقلال بوده و تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم به کار مي گيرم.

وي در خصوص بازگشت فرهاد مجيدي به تيم استقلال نيز گفت: مجيدي بازيکن بزرگي بوده و به خانه خود بازگشته است، اميدوارم با اضافه شدن او و ساير بازيکناني که در نيم فصل به استقلال پيوستند حضور موفقي در ليگ برتر و جام حذفي باشگاه هاي ايران و ليگ قهرمانان آسيا داشته باشيم.

تيم فوتبال استقلال تهران ساعت 15 فردا (چهارشنبه) در هفته هجدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران به ميهماني تيم آلومينيوم هرمزگان مي رود.

منبع: ورزش3

19. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •