تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 95 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.اومدن ده ده به میلان یعنی قویتر شدن این تیم تو سطح ایتالیا و اروپا.یعنی اومدن ده ده به میلان خیلی خوبه ولی باز هم میلان یک مشکل اساسی داره!.......................
    دروازه بان.
    میلان برای اینکه بتونه به دوران طلایی خودش برگرده باید یه دروازه بان خوب و جوون استخدام کنه.
    به نظر من این گزینه ها برای میلان خوبن:1.استفان روفیه_2.البرتو فریسون از ویچنزا_3.کاسپر اشمایکل از لیچسترسیتی_4.تیم کرول از نیوکاسل یونایتد.5.رالف فاهرمان از شالکه 04.و از همه بهتر6.مارک اندره تر استگن از بروسیا مونشن گلادباخ.

2. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باربارا برلوسکونی خوشبین در رابطه با آینده ی میلان

باربارا برلوسکونی یکی از مدیران اجرایی میلان و دختر مالک باشگاه سیلویو برلوسکونی، روحیه ی خوبی هنگام خواندن مجله های ایتالیایی و شایعات مربوط به پاتو، باشگاه و آینده ی آن دارد.

او از اینکه تراز مالی باشگاه مثبت شده و برای عموم نمایش داده شده و همچنین از اینکه در زمین ماریو بالوتلی به تیم اضافه شده است بسیار خوشحال است.

باربارا به مجله ی A گفت: من ماه اول کارم در میلان را ، کنار آدریانو گالیانی سپری کردم. تلاش می کردم تا جایی که می توانم از او یاد بگیرم.او یکی از بهترین مدیرهای باشگاهی در جهان است. در کنار او بودن مانند حضور در زمین تمرین فوتبال بود و من تا ابد به خاطر هر آنچه به من آموخت از او سپاسگزارم.

در حا حاضر، من وظیفه ی نظارت بر برنامه استاراتژیک و توسعه ی باشگاه را دارم. ما در حال حاضر به دنبال کاهش هزینه ها هستیم که نه تنها می تواند در خرید بازیکن به ما کمک کند، بلکه در بهبود ساختمان باشگاه و انجام امور تجاری استفاده شود.

تراز مالی سال 2012 مثبت بود و این برای باشگاه بسیار عالی است. پس از سال ها باشگاه به سمت خود کفایی رفت و خسارت سالانه به کمتر از 70 میلیون یورو رسید. این خبر خوبی است و همچنین بسیار امیدوار کننده... .

باربارا در ادامه ی صحبت هایش به پدرش اشاره کرد و از رابطه ی خود با او گفت: من دوست دارم پدرم سیلویو را ببینم، خانواده همیشه او را احاطه کرده اند. فرزندانش، برادر زاه و خواهر زاده هایش... . او آن هارا خیلی دوست دارد.

دوست دارم همیشه در میان ما باشد، وقتی در بین ما حضور داشته باشد محبت او را حس خواهیم کرد. ما خانواده ی بسیار نزدیک به همی داریم وباید به خاطر این موضوع از پدر تشکر کرد.

در کنار پدر بودن، اشتراک گذاشتن نظرات با هم، در خواست نصیحت و حتی کار کردن با او بسیار لدت بخش است. و این یک افتخار است که مردی مثل پدرم در کنار من است.

با این حال وقتی از باربارا در رابطه با نامزد جدید پدرش، فرانسیسکا پاسکال پرسیدند، او جوابی نداد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وست 12 سال مسن‌تر از آنچه بود که اعلام می‌کرد!

گزارشات نشان می‌دهند که تاریبو وست در زمان حضور خود در اینتر و میلان 12 سال مسن‌تر از آنچه بوده که همواره اعلام کرده است.

رئیس باشگاه پارتیزان بلگراد که وست زمانی در آن حضور داشت اعلام کرده مدافع نیجریه‌ای سابق در مورد سن خود همگان را به اشتباه انداخته است.

زاچویچ در این مورد اعلام کرد: زمانی که او به ما پیوست اعلام کرد که 28 سال سن دارد، اما ما بعدها پی بردیم که او 40 ساله است. اما او آنچنان خوب بازی می‌کرد که من حتی در مورد اطلاع از موضوع سن وی اصلاً از حضورش پشیمان نیستم.

پارتیزان در سال 2002 وست را به خدمت گرفت. قرارداد این مدافع نیجریایی با این باشگاه 2 ساله بود. وست بیش از پیوستن به پارتیزان، دو سال در سال‌های 1997 تا 1999 و یک سال در سال 2000 در میلان عضویت داشت.

در صورت صحت چنین ادعایی زمانی که در سال 2000 وست به میلان پیوست او 38 ساله بوده، و نه 26 ساله، مطابق آنچه خود وی اعلام کرده بود.

4. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در بازی دوستانه ای که میان میلان و ورجیاتسه برگزار شد میلان تونست با نتیجه 14 بر صفر برنده بازی بشه .
    در نیمه اول پاتزینی و الشاراوی هر دو 4 گل در این دیدار به ثمر رسوندن و بالوتلی - روبینیو و زاکاردو هم هر کدام یک گل به ثمر رسوندن .
    نیمه دوم هم با گلزنی فلامینی - آنتونینی و بواتنگ به پایان رسید .

الگری توی این بازی بر خلاف گذشت از سیستم 1-3-2-4 استفاده کرد .
    بعد از جذب بالوتلی اکثر افراد و کارشناسان میگفتن که زوج بالوتلی و پاتزینی در کنار همدیگه جواب نمیده و یکی از اونا باید بصورت جایگزین باشه و روی نیمکت قرار بگیره .

ولی آلگری در این بازی دوستانه و با استفاده از سیستم 1-3-2-4 و قرار دادن بالوتلی در پشت سر پاتزینی نشون داد که طبق گفته خودش " این دو بازیکن میتونن در کنار همدیگه بازی کنن"
    پاتزینی در نوک پیکان حمله و بالوتلی در پشت سر اون . در کناره ها هم از حضور الشاراوی و روبینیو استفاده کرد .
    بالوتلی با توجه به قدرت شوتزنی زیادی که داره و خلاقیت و دید باز این بازیکن میتونه در این پست بخوبی کار کنه و با شوت های راه دور گلزنی کنه و یا با تغذیه بقیه بازیکنان اونا رو صاحب موقعیت کنه .

البته این سیستم به شدت تهاجمیه و به نوعی ریسک به حساب میاد ولی در دیدارهایی که بازی گره میخوره و تیم نیاز به گلزنی داره میشه از این سیستم و روش استفاده کرد و بالوتلی و پاتزینی رو در کنار همدیگه قرار داد.
    دو مهاجمی که در نبردهای فیزیکی خیلی خوب عمل میکنن و فشار زیادی رو به مدافعان حریف وارد میکنن و همچنین روی بازی هوایی و قدرت سر زنی اونا میشه حساب ویژه ای باز کرد .
    و از همه مهمتر این که میتونن فضا رو برای دیگر بازیکنان باز کنن تا بتونن قدرت مانور بیشتری داشته باشن و راحت تر صاحب موقعیت بشن .

این فصل رو که به احتمال زیاد با همین شیوه 3-3-4 به پایان میرسونیم ولی به نظرم از فصل دیگه ممکنه شاهد حضور این دو بازیکن در کنار همدیگه باشیم.
    آلگری هم نشون داده که علاقه زیادی به استفاده از این دو مهاجم گلزن در کنار همدیگه داره .

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.من نگرانم.نگران از این که میلان بازی با فیورنتینا رو شکست بخوره.خوب نگرانی هم داره چون اولا بازی تو خونه ی فیورنتینائه دوما فیورنتینا تیم قوییه.ولی میلان نیم فصل اول با میلان الان خیلی فرق کرده.امیدوارم بتونیم این تیمو یکشنبه شب شکست بدیم.به امید پیروزی میلان.

8. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به طور حتم که بازی سختی در فلورانس داریم .
    ولی با توجه به شرایط فعلی میلان و روند خیلی خوبی که بعد از نیم فصل دوم داشته میشه به این بازی و کسب امتیاز امیدوار بود .
    هر چند فیورنتینا هم تیم خیلی خوبیه و بازیکنان خوبی داره که کار رو برای میلان سخت میکنه .

چند وقت پیش که مونتلا تیمش رو با سیستم 1-6-3 به زمین میفرستاد و با این تراکم بازیکن در خط میانی کار میلان خیلی سخت میشد .
    ولی این بازی های اخیر و که دیدم با سیستم 3-3-4 کار کمی راحت تر میشه

یووتیچ که به این بازی نمیرسه و مثل این که گونزالو رویدریگز که به عنوان یکی از مدافعین اصلی این تیم محسوب میشده هم دچار مصدومیت شده .
    با این حال در بازی رفت هم در غیاب یووتیچ 3 بر یک در سن سیرو شکست خوردیم که صد البته اون میلان با این میلان قابل مقایسه نیست
    در کل بازی خیلی سختیه و هر دو تیم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان تلاش میکنن و این فاصله 6 امتیازی بین میلان و فیورنتینا نباید باعث بشه که میلان این بازی رو دست کم بگیره و باید هر 3 امتیاز رو کسب کنیم تا با خیالی راحت به مصاف بقیه تیم ها بریم.

سه هفته سخت رو پیش رو داریم .

فیورنتینا - یوونتوس - ناپولی

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الشعراووی : مشکلی با بازی کردن کنار بالوتلی ندارم

الشعراوی مهاجم بیست ساله میلان در صحبت هایی ضمن اعلام رضایت از بازی در کنار بالوتلی گفت که او و ماریو مکمل یکدیگر هستند.

استفان الشعراوی ستاره بیست ساله میلان در تازه ترین صحبت های خود گفت که انتقال ماریو بالوتلی در ژانویه به میلان هیچ تاثیر منفی بر روی او نگذاشته.

این مهاجم 20 ساله جوان بدون شک در نیم فصل نخست رقابت ها یک مهره کلیدی و تاثیر گذار در میلان بود اما با انتقال ماریو بالوتلی به نظر می رسد الشعراوی حضورش در زمین کمرنگ شده باشد.

شرایط زمانی بهتر ارزیابی می شود که این مهاجم ایتالیایی تنها 2 گل در 12 بازی اخیرش در سری آ به ثمر رسانده در صورتی که روند گلزنی های بالوتلی همچنان ا دامه دارد هر چند که نمی شود تاثیر گذاری استفان در خط حمله روسونری را نادیده گرفت.

الشعراووی در این رابطه در مصاحبه با نشریه لاگاتزتا دلوسپورت گفت "این موضوع که با ورود بالوتلی من وارد یک بحران شده و حضور او به من آسیب زده قطعا حقیقت ندارد.کاملا از خصوصیات و نوع بازی یکدیگر آگاه هستیم و هر بازی از بازی در کنار یکدیگر به هماهنگی های بیشتری می رسیم"

او در ادامه گفت "فکر نمی کنم با وجود ماریو بالوتلی در میلان،نوع بازی کردن من تغییر کرده باشد.هنوز هم موقعیت های گلزنی فراوانی دارم اما کمی بدشانس هستم.بالوتلی هم تیمی است که همیشه برای کمک بسیار درگیرانه تلاش می کند"

الشعراووی در پایان گفت "انتقال ماریو به میلان در زمان درستی انجام شد.او زمانی رسید که من تقریبا کمتر گلزنی می کردم و این موضوع ربطی به انتقال او ندارد.ماریو کیفیت و تکنیک بالایی دارد که با تمام تیم به خوبی در ارتباط است"

بالوتلی که در پنجره نقل و انتقالات زمستانی ژانویه راهی میلان شده تا این لحظه 7 بار موفق به گلزنی شده.

برنامه ی بازی های میلان دشوار است

ماسیمو آمبروسینی بر این باور است که سه بازی آینده ی میلان برای حضور در فصل آینده ی لیگ قهرمانان بسیار مهم است.

میلان در سه هفته ی آینده باید با فیورنتینا در فلورانس ، ناپولی در میلان و یوونتوس در تورین روبرو شود.

آمبروسینی به توتو اسپورت گفت :
    " بازی های پیش روی ما بسیار دشوار هستند.اما آن ها تعیین کننده ی نهایی نیستند چرا که بعد از آن ها پنج بازی دیگر باقی می ماند."

" اهمیت دو بازی نخست بیشتر است چرا که با با حریفان مستقیم خود مسابقه خواهیم داد."

" برنامه ی بازی های ما دشوار است. ما ابتدا باید با بنفش ها بازی کنیم که این یک بازی دشوار است. آن ها بسیار خوب بازی می کنند. آن ها یک مربی بزرگ دارند که فلسفه ی بازی وی حسادت برانگیز است."

" بعد از تغییرات فراوانی که در تابستان داشتیم ، رسیدن به این هماهنگی بسیار دشوار بود اما خوشبختانه دوران بد را پشت سر گذاشته ایم."

" هنوز نمی توانیم به آرامش فکر کنیم . هنوز تا پایان کار و رقم زدن یک فصل شگفت آور زمان زیادی باقی مانده است.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل فیورنتینا :

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آباته - آنتونینی - بونرا - دی شیلیو - مکسس - یپس - زاکاردو - زاپاتا

هافبک : بواتنگ - کونستانت - فلامینی - مونتلیوو - مونتاری - نوچرینو

مهاجم : الشاراوی - بالوتلی - پاتزینی - نیانگ - روبینیو - بویان

* یووتیچ مهاجم فیورنتینا مشکلش برطرف شده و به این بازی رسیده و در لیست بازیکنان دعوت شده فیورنتینا قرار گرفت

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام و سال نو همه دوستان عزیز مبارک
    خوب تا دو ساعت دیگه یکی از بازی های حساس نیم فصل دوممون شروع میشه, مضافا اینکه احساس
    میکنم شاهد بازی زیبایی هم خواهیم بود. زیبا از این جهت که هر دو تیم تا اینجای فصل بازیهای چشم نواز
    و پر گلی به نمایش گذاشتن, خوشبختانه ترکیب هر دو تیم هم کامل و چیزی برای زیبا شدن بازی کم و کسر نیست
    فقط کاش بجای ظهر, بازی شب برگزار میشد!
    مونتلا واقعا تیم خوبی رو بسته و تا اینجای فصل فراتر از انتظارات کار کردن, در مقاطعی از فصل دچار نتایج سینوسی
    می شدند ولی همیشه زهر دار خطرناک نشون دادن, ما هم که ازشون زخم خورده هستیم باید انتقام شکست در
    سن سیرو بگیریم.
    همونطور که بهزاد گفت, فیورنتینا, یونتوس و ناپولی سه بازی پیش روی میلان سخترین و سرنوشت سازترین بازی های
    باقی مانده تا انتهای فصل هستند, رسیدن به یونتوس که یه جورایی فانتزیه ولی برای رسیدن به ناپولی و قرار گرفتن در
    رده دوم حتما باید از سه بازی حداکثر امتیازات یعنی 9 امتیاز بگیریم که کار خیلی سختی هم هست. در صورت رخ دادن این
    اتفاق میمون میتونیم ادعا کنیم بدون اما و اگر و با تلاش و کیفیت خودمون دوم شدیم.

امیدوارم بازی زیبا و پرگلی باشه البته همه گلها بره تو دروازه اونا خیلی دوست دارم گلزنی بالوتلی و الشعراوی رو ببینم.

16. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اوه پسر بازی رو از دقیقۀ 30 دیدم.
    چه داور بدی بود. از کوچکترین نکته ها مثل اوت تا پنالتی گرفتن برای فیورنتینا تا نگرفتن دو پنالتی برای میلان و ... خیلی بد کار کرد.
    تو بازی میلان قشنگ نبود یه هافبک تهاجمی دیده میشه.
    تنها میتونم بگم که خیلی ناراحتم چون این دو امتیاز رو خود تیم از دست نداد.

18. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی راحت 3 امتیاز رو از دست دادیم و بازی که 2 بر صفر برنده بودیم رو با مساوی عوض کردیم.
    موقعیت های زیادی رو هم از دست دادیم و بالوتلی رو هم برای بازی مقابل ناپولی در اختیار نداریم !
    چیزی که توی این بازی عجیب بود اون دو صحنه ای بود که به سادگی هر چه تمامتر پنالتی گرفته شد . نوچرینو اصلا کاری نکرد که لیاییچ خودش رو زمین زد .
    جالبه داور به نوچرینو هم کارت میده ولی با این حال از بازی افتضاح نوچرینو نباید غافل شد . اصلا محو بود توی بازی .

در هر صورت بعد از گل دوم بازیکنا شل گرفتن و همین شد که روی دو صحنه عجیب و غریب داوری گل خوردیم .
    دو تا صحنه مشکوک پنالتی هم برای میلان وجود داشت که داور هر دو رو نادیده گرفت .
    راستی بالوتلی هم خیلی بد بود و تکروی زیادی داشت و اگه کمی همکاری تیمی با بقیه بازیکنان داشت شاید نتیجه بهتری میگرفتیم .
    دوست ندارم در مورد داوری صحبت کنم ولی این داور (تاوالینو...اگه درست نوشته باشم) سال پیش هم در بازی با یووه توپی که یک متر توی گل بود رو گل اعلام نکرد !
    البته بازی های دیگه ای هم بوده که برای میلان مشکل ساز شده ولی در کل نمیدونم چه پدر کشتگی با میلان داره !!!

هنوز بازی های زیادی مونده و میلان میتونه دوم بشه یا شاید هم سهمیه رو نگیره
    همه چیز به میلان و بازیکنان بستگی داره .
    به امید موفقیت در بازی های آینده

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •